Siema byłem w niemchech na finale MŚ fajnie było a co do piłki ręcznej to wolę tą nożną
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Damiczek_ napisał(a)
Siema byłem w niemchech na finale MŚ fajnie było a co do piłki ręcznej to wolę tą nożną![]()

no i gralismy troche agresywnie, i to jest dziwne - raz na oczach sedziego wpadasz na kolesia i on pada z bólu i gramy dalej, a drugi popychasz kogos barkiem i już faul
nie mogłem pojąć dlaczego można wleciec z biegu na kogos "klatką" przewrocic a przepychać sie w strefie już nie bardzo, bo przewinienie... yhtims napisał(a)
lubie tą grę.. ale zasady ma conajmniej niescisłe... bo niby mozna zrobic chyba trzy kroki bez kozła ale sedzia nie wsyzstko widzi... mozna zrobic wiecej.. przynajmniej z tego co wiem są takie zasady
gralismy ze szkołą i całkiem daleko zaszlismy, jak na okolicznosci.. bo pół drużyny, prawie cały pierwszy skład przed meczami troche pilismy.. no i wygrywalismy głównie dlatego że odważne akrobacje wyczynialismyno i gralismy troche agresywnie, i to jest dziwne - raz na oczach sedziego wpadasz na kolesia i on pada z bólu i gramy dalej, a drugi popychasz kogos barkiem i już faul
nie mogłem pojąć dlaczego można wleciec z biegu na kogos "klatką" przewrocic a przepychać sie w strefie już nie bardzo, bo przewinienie...

ale ładne akcje czasem wychodza i da sie bawić piłką.. jeden wrzuca w pole karne a drugi dobija piłke lezac w powietrzu
nogą jak nogą... pamiętam że jak przegrywalismy dużo prowokowalismy innych np. rzucając piłke prosto w twarz...
ale częściej w tv patrze

bardzo lubie w nia grac choc ostatnio to rzadkosc ... zwykle tylko w LO i gimnazjum gralem a teraz szkoly koniec i koniec recznej
Ulubionym moim graczem jest Bielecki

Sport który wymaga sporo siły i współpracy.

Uwielbiam biec, skoczyć i tak z całej pedy wrzucić tą pilę w bramkę
A przy okazji jak mnie ktoś wkurzy to można mu też przywalić
Gram towarzysko z kolegami na podwórku xD darek11 napisał(a)
Ja też lubie ten sportGram towarzysko z kolegami na podwórku xD
?
QwerTaj napisał(a)
darek11 napisał(a)
Ja też lubie ten sportGram towarzysko z kolegami na podwórku xD
Ty też zamieniasz tą gre w zbijaka xD?
![]()
![]()
Dudaas napisał(a)
Dzidek na jakiej pozycji grasz w koninie. ??![]()
A tak się męczyłem nad tym tematem Chorwacki piłkarz ręczny Ivan Czupić stracił w czwartek palec, dzień po meczu z Polską, i nie wystąpi w igrzyskach olimpijskich w Pekinie.
Czupić zahaczył obrączką ślubną o ogrodzenie, potknął się i urwał palec.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nytrzan ().