I znowu sa nadzieje na medal
oby sie udalo...

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dennis Guilder napisał(a)
Przegrywamy z Chorwacją
Francja gromi Danię.
My wygrywamy z Danią.
Wyniku finału nie jestem pewien, ale z obiektywnym sędzią raczej Francuzi.
Wolałem, byśmy trafili na Chorwację, bo mimo wszystko Francuzi wydają mi się być mocniejszą ekipą.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez burdhard ().
Dennis Guilder napisał(a)
Tego pytania nie rozumiem. Zaś co do samej Chorwacji to oni zawsze byli bardzo mocni, fakt grania u siebie też im pomaga, Ale jak widzisz napisałem też, że lepiej grać z nimi niż z Francją...
dzidek1993 napisał(a)
Balić to nasz Bielecki jak będzie miał dzień to trzeba będzie go na singla brać :p (...)
dzidek1993 napisał(a)
Zgadzam się z TobąNo ale wiesz ja myślę że od Bieleckiego za dużo się wymaga bo on powoli już odchodzi.. Nie te lata jak to mówią
choć wszyscy Polacy w ofensywie grają poniżej oczekiwań
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez NoDaS ().
P1R4C1K napisał(a)
mnie najbardziej martwi forma ... "panow z gwizdkiem"
Thorgoth napisał(a)
Gdyby nie forma panów z gwizdkiem, to byśmy pewnie z Węgrami teraz grali, o 5 miejsce. Więc tak za bardzo to bym nie narzekał![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez P1R4C1K ().
P1R4C1K napisał(a)
mnie najbardziej martwi forma ... "panow z gwizdkiem"
Rettior napisał(a)
p.Webba wszyscy jeszcze dłuuugo będą pamiętać...
bramkę widziałem z 5 razy, ale emocje z zobaczenia jej w telewizji "na żywo"- bezcenne
myślę że uda się zdobyć medal- wystarczy wygrać jeden tylko(z dwóch) mecz...
Wierzę w naszych![]()
Szwedzki trener norweskiej reprezentacji Robert Hedin uspakaja swoich piłkarzy. - Niech twierdzą, że należał im się karny, lecz przecież Polacy też z łatwością znajdą przynajmniej dwie sytuacje w meczu kiedy powinni mieć karnego - powiedział szkoleniowiec.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dzidek1993 ().