Siema byłem w niemchech na finale MŚ fajnie było a co do piłki ręcznej to wolę tą nożną
![:)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/smile.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Damiczek_ napisał(a)
Siema byłem w niemchech na finale MŚ fajnie było a co do piłki ręcznej to wolę tą nożną![]()
yhtims napisał(a)
lubie tą grę.. ale zasady ma conajmniej niescisłe... bo niby mozna zrobic chyba trzy kroki bez kozła ale sedzia nie wsyzstko widzi... mozna zrobic wiecej.. przynajmniej z tego co wiem są takie zasady
gralismy ze szkołą i całkiem daleko zaszlismy, jak na okolicznosci.. bo pół drużyny, prawie cały pierwszy skład przed meczami troche pilismy.. no i wygrywalismy głównie dlatego że odważne akrobacje wyczynialismyno i gralismy troche agresywnie, i to jest dziwne - raz na oczach sedziego wpadasz na kolesia i on pada z bólu i gramy dalej, a drugi popychasz kogos barkiem i już faul
nie mogłem pojąć dlaczego można wleciec z biegu na kogos "klatką" przewrocic a przepychać sie w strefie już nie bardzo, bo przewinienie...
darek11 napisał(a)
Ja też lubie ten sportGram towarzysko z kolegami na podwórku xD
QwerTaj napisał(a)
darek11 napisał(a)
Ja też lubie ten sportGram towarzysko z kolegami na podwórku xD
Ty też zamieniasz tą gre w zbijaka xD?
![]()
![]()
Dudaas napisał(a)
Dzidek na jakiej pozycji grasz w koninie. ??![]()
Chorwacki piłkarz ręczny Ivan Czupić stracił w czwartek palec, dzień po meczu z Polską, i nie wystąpi w igrzyskach olimpijskich w Pekinie.
Czupić zahaczył obrączką ślubną o ogrodzenie, potknął się i urwał palec.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nytrzan ().
3 gości