Siema byłem w niemchech na finale MŚ fajnie było a co do piłki ręcznej to wolę tą nożną
..::Piłka::Ręczna::..
-
-
Damiczek_ napisał(a)
Siema byłem w niemchech na finale MŚ fajnie było a co do piłki ręcznej to wolę tą nożną
Może z czasem ludzie dostrzega jaki to piekny sport , ale narazie tak jak mowisz wszyscy wola P.nożna -
Szkoda ze nikt nie ma ochoty sie wypowiedziec
-
lubie tą grę.. ale zasady ma conajmniej niescisłe... bo niby mozna zrobic chyba trzy kroki bez kozła ale sedzia nie wsyzstko widzi... mozna zrobic wiecej.. przynajmniej z tego co wiem są takie zasady
gralismy ze szkołą i całkiem daleko zaszlismy, jak na okolicznosci.. bo pół drużyny, prawie cały pierwszy skład przed meczami troche pilismy.. no i wygrywalismy głównie dlatego że odważne akrobacje wyczynialismy no i gralismy troche agresywnie, i to jest dziwne - raz na oczach sedziego wpadasz na kolesia i on pada z bólu i gramy dalej, a drugi popychasz kogos barkiem i już faul nie mogłem pojąć dlaczego można wleciec z biegu na kogos "klatką" przewrocic a przepychać sie w strefie już nie bardzo, bo przewinienie... -
yhtims napisał(a)
lubie tą grę.. ale zasady ma conajmniej niescisłe... bo niby mozna zrobic chyba trzy kroki bez kozła ale sedzia nie wsyzstko widzi... mozna zrobic wiecej.. przynajmniej z tego co wiem są takie zasady
gralismy ze szkołą i całkiem daleko zaszlismy, jak na okolicznosci.. bo pół drużyny, prawie cały pierwszy skład przed meczami troche pilismy.. no i wygrywalismy głównie dlatego że odważne akrobacje wyczynialismy no i gralismy troche agresywnie, i to jest dziwne - raz na oczach sedziego wpadasz na kolesia i on pada z bólu i gramy dalej, a drugi popychasz kogos barkiem i już faul nie mogłem pojąć dlaczego można wleciec z biegu na kogos "klatką" przewrocic a przepychać sie w strefie już nie bardzo, bo przewinienie...
Ja jestem bramkarzem i wiecie jk tam sie broni
Jak koles dostanie z nogi to ma duzego pecha bo sędzia nie moze mi nic za to zrobic :d -
no bo to taka dzika gra ale ładne akcje czasem wychodza i da sie bawić piłką.. jeden wrzuca w pole karne a drugi dobija piłke lezac w powietrzu nogą jak nogą... pamiętam że jak przegrywalismy dużo prowokowalismy innych np. rzucając piłke prosto w twarz...
-
Prosto w twarz:/ w lidze jest za to żółta kardk a gdzy w karnym to czerwona
-
Co jest nikt nie oglada piłki ręcznej??
-
ja podziwiam bramkarzy mają sie strasznie ...
ale fajny sport
gram raz na kiedy ale częściej w tv patrze -
-
Co jest przestraszyłem wszystkich?
-
Nie sądze:) Ale to piłeczką dostałeś??
Hmm ja jakos w 4 klasie SP pierwszy raz zagrałem.. i nigdy nie zapomnę pierwszy mój mecz w lidze i pierwsza interwnecja w lidze.. i w pysk dostałem piłka:P
Hehe ale twardy byłem:P Krew z nosa w bluze i gramy dalej.. sędzia nie widział to nie przerwał.. trener pytał czy chce grać i moge to tylko krzyknołem ze tak:P
Hehe.. no na bramce fajnie jest:) -
A ja za czasów gimnazjum grałem w reprezentacji szkoły
Jako bramkarz w dodatku (ale sie tych bramkarzy tu naznosiło) :D.
I mieliśmy mistrzostwo Poznania
Ale co najlepsze w finale wykosiłem najlepszego gościa z drużyny przeciwnej, bo wpadł mi skokiem z piłką do pola a ja noge wystawiłem i jakoś jak w brzuch biedak dostał i zszedł
Potem to już gładko
A co do obrywania to zazwyczaj z piłki w twarz, ale nic poważnego przez te 3 lata mi sie nie przytrafiło
pzdr -
Ślepego sedziego miałes jak nie zauważył ze wystawiasz nogi specjalnie:)
Hmm ja tez tam czasem kombinuje jak ktos wskakuje do pola.. ale hehe no delikatnie:) -
Tzn. noge wystawiłem, bo gość piłkę rzucił podczas skoku, a ja wystawiłem nogę z zamiarem obrony, a nie nokautu
A sędzia tylko krzyknął, żebym troche uważał -
To i tak lipa.. w Łodzi bys dostał czerwona jak nic.. Jak ja dostałem.. za to ze wybiegłem złapałem piłke a koles wpadł na mnie i sie połamał.. bo niby faul w obronie:( ale problem w tym ze ja stanołem z piłka i sie nie ruszałem:(
-
Osobiscie nie lubie oglodac w telewizji pilki recznej...
Gram trenuje ją pozaszkolnie ale tylko do turniejow szkolnych miedzy miastowych
Ogolnie spoko sport ale mi sie jzu powoli nudzi -
reczna ... piekna sprawa bardzo lubie w nia grac choc ostatnio to rzadkosc ... zwykle tylko w LO i gimnazjum gralem a teraz szkoly koniec i koniec recznej Ulubionym moim graczem jest Bielecki
-
hmm reczna bardzo lubie
chociaz nie wiem jak bylbym zmeczony to i tak bym zagral
w podstawowce gralismy bardzo czesto, jezdzilismy na turnieje
niestety skonczylo sie w tamtym roku czyli w 2 kl gimnazjum
przyszedl nowy nauczycie WFu, straszni dretwy, z nim to tylko biegamy i gramy w kosza
mimo to spotykamy sie z kolegami i gramy sobie tak dla sportu, chociaz fajnie by bylo pojechac na jakies zawody -
Zawszę lubiłem i lubię ręczną Sport który wymaga sporo siły i współpracy.
Nawet gdzieś tam grałem, ale niestety nie ma klubu w okolicy więc wyniki słabe.
Zła strona to to, że o kontuzje bardzo łatwo. Jak się w strefę wbijesz to nieźle możesz się poturbować -
Piłka reczna to piękny sprot
Sam w nią grałem, ale kariere zakończyłem w tamtym roku,
nauka była ważniejsza
Grałem w klubie MKS Wieluń i cały czas chodze na ich mecze
Byłem skrzydłowym.
Ten sport ma w sobie coś, szczególnie jak sie gra z damską drurzyną,
bo takie mecze też mieliśmy (oczywiscie towarzyskie :D), ale ten kto grał wie o czym mówie
Najwieksze osiagniecie mojej drurzyny to 7 miejsce na mistrzostwach polski tylko teraz nie wiem czy juniorow starszych czy mlodszych
A najwieksze osiagniecie klubu to 4 miejsce na MP juniorow starszych
Troche brameczek sie rzucało choc moja kariera trwala 3 lata
W piłke nożna terz grałem dość długi okres mojego krótkiego życia i miałbym nie mały problem powiedzieć którą dyscypline bardziej lubie, kazda ma w sobie to cos co mnie do niej przyciaga, teraz chodze czasem na treningi oldboy-i ( chyba ta sie pisze :P)
No i to chyba bedzie wszystko
Pozdro -
ogolnie lubie garc w pilke reczna
Moi kumple graja w wlokniarzu konstantynow -
To jest gra dla mnie Uwielbiam biec, skoczyć i tak z całej pedy wrzucić tą pilę w bramkę A przy okazji jak mnie ktoś wkurzy to można mu też przywalić
-
Ja też lubie ten sport Gram towarzysko z kolegami na podwórku xD
-
darek11 napisał(a)
Ty też zamieniasz tą gre w zbijaka xD ? -
QwerTaj napisał(a)
darek11 napisał(a)
Ty też zamieniasz tą gre w zbijaka xD ?
Zbijaka moze zabijaka co ? Sezon sie już skończył od wrzesnia ruszamu i grzmocimy -
Dzidek na jakiej pozycji grasz w koninie. ??
-
Dudaas napisał(a)
Dzidek na jakiej pozycji grasz w koninie. ??
Na bramce -
Znów nikt sie nie wypowiada A tak się męczyłem nad tym tematem
-
Chorwacki piłkarz ręczny Ivan Czupić stracił w czwartek palec, dzień po meczu z Polską, i nie wystąpi w igrzyskach olimpijskich w Pekinie.
Czupić zahaczył obrączką ślubną o ogrodzenie, potknął się i urwał palec.
łohoho współczuje mu, można tak grać bez palca?:/Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nytrzan ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0