jestem na tak, myslę ze to dobry pomysl

kovalNH napisał(a)
jestem na nie bo tak jest bardziej czytelne i dotyczy tylko uni na ktorym ktos gra. ja gram na jednym i co mnie obchodzą inne. a spamerow bedzie strasznie duzo w ten sposob i po co nam to... pomysl beznadziejny.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie byłoby już Dyskusji i Dyplomacji, tylko jedno podforum DID dla danego uniwersum.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez UrsusU17 ().
ty i twoje pomysly:)kovalNH napisał(a)
jestem na nie bo tak jest bardziej czytelne i dotyczy tylko uni na ktorym ktos gra. ja gram na jednym i co mnie obchodzą inne. a spamerow bedzie strasznie duzo w ten sposob i po co nam to... pomysl beznadziejny.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jorek napisał(a)
A ja bym był za tym żeby DiD- y połączyć ta:
DiD uni 1 - 20
Did uni 21 - 40
itd...
Forum nie będzie długie, a zarazem będzie panował jakiś porządek
Co Wy na to??
Sauron25 napisał(a)
Niestety DiD już na 99% będzie połączony.
No trudno jakoś się w tym bajzelu poradzi.
Jorek napisał(a)
A ja bym był za tym żeby DiD- y połączyć ta:
DiD uni 1 - 20
Did uni 21 - 40
itd...
Forum nie będzie długie, a zarazem będzie panował jakiś porządek
Co Wy na to??
Wedlug mnie pomysł tragiczny.
Cała masa tematów podklejonych.Zobacz że na każdym uni jest kilka tematów podklejonych w dyskusji i dyplomacji a jak sie to wszystko scali to lista tych tematów będzie strasznie długa.
Zwykłych tematów też będzie wiele i trzeba sie będzie cofać aby dojść do wcześniejszych tematów.Dodatkowo pełno poszukiwan tematów ze swojego uni.
Twój pomysł jest jednak tragiczny :P.
Sasuke napisał(a)
TAK
uważam że to dobry pomysł ponieważ lista uni na forum się wydłuża(niestety) i samo zrobienie 2 różnych(a w sumie tych samych) pod forów dla każdego uni było beznadziejnym pomysłem.
gohan^^ napisał(a)
Sasuke napisał(a)
TAK
uważam że to dobry pomysł ponieważ lista uni na forum się wydłuża(niestety) i samo zrobienie 2 różnych(a w sumie tych samych) pod forów dla każdego uni było beznadziejnym pomysłem.
dokladnie nic dodac nic ując ... jestem za
Hard C0re napisał(a)
A ja jestem przeciw, wprowadzi to duże zamieszanie...IMO