jestem na tak, myslę ze to dobry pomysl

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kovalNH napisał(a)
jestem na nie bo tak jest bardziej czytelne i dotyczy tylko uni na ktorym ktos gra. ja gram na jednym i co mnie obchodzą inne. a spamerow bedzie strasznie duzo w ten sposob i po co nam to... pomysl beznadziejny.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie byłoby już Dyskusji i Dyplomacji, tylko jedno podforum DID dla danego uniwersum.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez UrsusU17 ().
ty i twoje pomysly:)kovalNH napisał(a)
jestem na nie bo tak jest bardziej czytelne i dotyczy tylko uni na ktorym ktos gra. ja gram na jednym i co mnie obchodzą inne. a spamerow bedzie strasznie duzo w ten sposob i po co nam to... pomysl beznadziejny.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jorek napisał(a)
A ja bym był za tym żeby DiD- y połączyć ta:
DiD uni 1 - 20
Did uni 21 - 40
itd...
Forum nie będzie długie, a zarazem będzie panował jakiś porządek
Co Wy na to??
Sauron25 napisał(a)
Niestety DiD już na 99% będzie połączony.
No trudno jakoś się w tym bajzelu poradzi.
Jorek napisał(a)
A ja bym był za tym żeby DiD- y połączyć ta:
DiD uni 1 - 20
Did uni 21 - 40
itd...
Forum nie będzie długie, a zarazem będzie panował jakiś porządek
Co Wy na to??
Wedlug mnie pomysł tragiczny.
Cała masa tematów podklejonych.Zobacz że na każdym uni jest kilka tematów podklejonych w dyskusji i dyplomacji a jak sie to wszystko scali to lista tych tematów będzie strasznie długa.
Zwykłych tematów też będzie wiele i trzeba sie będzie cofać aby dojść do wcześniejszych tematów.Dodatkowo pełno poszukiwan tematów ze swojego uni.
Twój pomysł jest jednak tragiczny :P.
Sasuke napisał(a)
TAK
uważam że to dobry pomysł ponieważ lista uni na forum się wydłuża(niestety) i samo zrobienie 2 różnych(a w sumie tych samych) pod forów dla każdego uni było beznadziejnym pomysłem.
gohan^^ napisał(a)
Sasuke napisał(a)
TAK
uważam że to dobry pomysł ponieważ lista uni na forum się wydłuża(niestety) i samo zrobienie 2 różnych(a w sumie tych samych) pod forów dla każdego uni było beznadziejnym pomysłem.
dokladnie nic dodac nic ując ... jestem za
Hard C0re napisał(a)
A ja jestem przeciw, wprowadzi to duże zamieszanie...IMO