Ja też na śląsku a gdzie dokładnie
?
![;]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/meansmile.gif)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Mati napisał(a):
Siema Djabliczkohej Mati :*
Nie męczy Cię jeszcze moderowanie? Długo już w teamie jesteśHm, czasem jestem zmęczona, ale nie moderowaniem, a tym, że długo pracuję i brak mi czasu. Lubię moderkę, ale jeśli zacznie mnie męczyć to pójdę na emeryturkę.
W teamie jakieś 2.5 roku, bosz, ile to czasu.
![]()
Często korzystasz z komunikacji miejskiej? nie korzystam, jeżdżę autem.![]()
W jakich sytuacjach najczęściej? kiedyś, kilka lat temu, dojeżdżałam do pracy, jak mi się nie chciało iść na nogach![]()
Zawsze masz bilet?tak, miałam bilet zawsze
![]()
Jakie jest Twoja największe marzenie?o jej, to dość skomplikowane pytanie haha, dużo mam marzeń i wiele z nich raczej nierealnych. Podczas zimy, marzy mi się domek w Afryce. Jestem zdecydowanie ciepłolubna
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Satanie(L) ().
Czesiownik napisał(a):
Djablica a miałem mieć więcej postów od CiebieAle chociaż przez chwilę miałem
Potem się opuściłem
![]()
Powiedz co tam u Ciebie, coś słabo zaglądasz w swój temacik![]()
Shax napisał(a):
Brak tu tłumy i dlaczego tak źle ? Pewnie dlatego, że ja tu rzadko zaglądam.Zawsze jakoś czasu brakuje.![]()
Przecież sympatyczna z Ciebie osóbkaTo już pojęcie względne hahah
![]()
Czemu Mod,a nie Gieło ? Dlatego, że ja lubię forum, ma ono mniej sztywne zasady niż gra, ja mam miękkie serce, nie mogłabym banów nakładać haha
Zaglądasz czasem do DiD capella ? Capelle moderuje Keyra, ja jeśli zaglądam, to tylko rekreacyjnie poczytać o czym tam gracze dyskutują. :P
Lubisz mnie ?Oczywiście, że Cię lubię
![]()
I pytanie końcowe : Ulubiony kanał irc ? To jest pytanie z kategorii podchwytliwych? hah, lubię te kanały, gdzie coś się dzieje, gdzie gracze rozmawiają.![]()
Miłego wieczoruTo ja powiem dzień dobry
![]()
1 gość