Ja też na śląsku a gdzie dokładnie ?
Djablica
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Siema Djabliczko
Nie męczy Cię jeszcze moderowanie? Długo już w teamie jesteś
Często korzystasz z komunikacji miejskiej?
W jakich sytuacjach najczęściej?
Zawsze masz bilet?
Jakie jest Twoja największe marzenie?
-
Mati napisał(a):
Siema Djabliczko hej Mati :*
Nie męczy Cię jeszcze moderowanie? Długo już w teamie jesteś Hm, czasem jestem zmęczona, ale nie moderowaniem, a tym, że długo pracuję i brak mi czasu. Lubię moderkę, ale jeśli zacznie mnie męczyć to pójdę na emeryturkę. W teamie jakieś 2.5 roku, bosz, ile to czasu.
Często korzystasz z komunikacji miejskiej? nie korzystam, jeżdżę autem.
W jakich sytuacjach najczęściej? kiedyś, kilka lat temu, dojeżdżałam do pracy, jak mi się nie chciało iść na nogach
Zawsze masz bilet? tak, miałam bilet zawsze
Jakie jest Twoja największe marzenie? o jej, to dość skomplikowane pytanie haha, dużo mam marzeń i wiele z nich raczej nierealnych. Podczas zimy, marzy mi się domek w Afryce. Jestem zdecydowanie ciepłolubnaDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
<Dziabaczka> Tyś Diabliczko najpiekniejsza z calej wsi, snopowiazalke kupie Ci! ;D
<@minikron> diablica, wymiękam przy Tobie :)
<David> pojechalas po bandzie wymieklem ;]
<+LOCO> LOT wstrzymal ruch samolotow, a na miotly nie ma zakazu ?
<looky> Ale nasza kochana pani moderator nie może dawać banów, może dać Ci poczuć się jak aktor oczekujący na ogłoszenie wyników do oskara, czyli dostaniesz nominację do bana.
Multi 1/2 ( / ) -
diablica jak cie traktuja gracze od kiedy zostalas SMOD na md.pl ?
jak zdrowko?
diaczego dIablica a nie dJablica? -
Czesc Djablico
Pamietasz mnie jeszcze jako tego Satani3la z irca czy nie?
Hehe. Jak zyjesz?
Jak zima? Jak sie w niej czujesz?
Powiedz mi diabełku kiedy bedzie sloneczko bo u mnie go nie widac??!
Czemu 21 marca to niedziele ??
Lece papa *Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Satanie(L) ().
-
Djablica a miałem mieć więcej postów od Ciebie Ale chociaż przez chwilę miałem Potem się opuściłem
Powiedz co tam u Ciebie, coś słabo zaglądasz w swój temacik
S:4000 ACS:7608
ST:71 7Dni-9ST
[21:40]marcik>wiercipupka;P
[22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
[22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
[19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D -
Jedno pytanie ale dobitne: jak to jest być pełnoletnią?
-
Czesiownik napisał(a):
Djablica a miałem mieć więcej postów od Ciebie Ale chociaż przez chwilę miałem Potem się opuściłem
Powiedz co tam u Ciebie, coś słabo zaglądasz w swój temacik
Hej Czesiu
Ja jak zwykle zapomniałam o temacie, eh jednak pocieszające jest, że nie tylko ja sie opuściłam, ale T też hahahah U mnie wszystko dobrze, tylko pracy dużo a czasu ciągle brakuje. Jak już jest czas, to trzeba ponadrabiać zaległości i znów zero wolnego. Co u Ciebie Czesiu? gdzie bawiłeś, że znikłeś i masz mniej postów ode mnie?
Quali super, jak kiedyś będziesz miał 18-stkę to sam się przekonasz hahaha Wszystko dozwolone, nikt Cię nie kontroluje i takie tam bajery.DiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
<Dziabaczka> Tyś Diabliczko najpiekniejsza z calej wsi, snopowiazalke kupie Ci! ;D
<looky> Ale nasza kochana pani moderator nie może dawać banów, może dać Ci poczuć się jak aktor oczekujący na ogłoszenie wyników do oskara, czyli dostaniesz nominację do bana.
Multi 1/2 ( / ) -
Spróbuje nadrobić te posty co utraciłem do Ciebie, ale wiem że nie będzie to łatwe zadanie hehe
A czemu zniknąłem ? A z tego samego powodu co Ty czemu nie zaglądasz do swojego tematu, pracy dużo, wolnego coraz mniej i nie bylo jak odwiedzać forum. Teraz trochę więcej loozu więc staram się nadrobić Ale nie ma co Ty i tak bardzo mocno się opuściłaś, gorzej ode mnie
Miłego dnia Ci tam zyczę i wpadaj częście
Czesiu, co ja Ci niby z postami zrobiłam? zawsze wszystko na mnie, a człowiek sobie grzecznie biega po forum.
Masz rację pracy dużo czasu wolnego coraz mniej, ale cóż, trzeba sobie jakoś radzić.DiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
Brak tu tłumy i dlaczego tak źle ?
Przecież sympatyczna z Ciebie osóbka
Czemu Mod,a nie Gieło ?
Zaglądasz czasem do DiD capella ?
Lubisz mnie ?
I pytanie końcowe : Ulubiony kanał irc ?
Miłego wieczoru -
Shax napisał(a):
Brak tu tłumy i dlaczego tak źle ? Pewnie dlatego, że ja tu rzadko zaglądam.Zawsze jakoś czasu brakuje.
Przecież sympatyczna z Ciebie osóbka To już pojęcie względne hahah
Czemu Mod,a nie Gieło ? Dlatego, że ja lubię forum, ma ono mniej sztywne zasady niż gra, ja mam miękkie serce, nie mogłabym banów nakładać haha
Zaglądasz czasem do DiD capella ? Capelle moderuje Keyra, ja jeśli zaglądam, to tylko rekreacyjnie poczytać o czym tam gracze dyskutują. :P
Lubisz mnie ? Oczywiście, że Cię lubię
I pytanie końcowe : Ulubiony kanał irc ? To jest pytanie z kategorii podchwytliwych? hah, lubię te kanały, gdzie coś się dzieje, gdzie gracze rozmawiają.
Miłego wieczoru To ja powiem dzień dobryDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
Diiiiaaaabliicaaaaaaa!
jak tam twoje widełki?
co się stało, że mi się nie chce spamować? -
Djablica ja wiem po prostu, że wszystko to Twoja wina No po prostu tak to już jest, nic na to nie poradzisz
Powiedz mi lepiej czy nie szukacie jakiegoś tam moderatora, bo temacik był trochę czasu temu odświeżany z rekrutacją Może bym się na coś nadał:D
-
dlaczego wszyscy Cie kochają?
dlaczego tak słabo kłujesz widełkami?
dlaczego nie masz rogów a anielską twarz?
dlaczego kibicujesz dla Vettela a nie dla Kubicy?
czy do konca roku nabijesz 10k postów?
czego oczekujesz w przyszłosci ?
jakie sa te wkoncu marzenia i czy są w zasięgu ręki ? hmm bo jak lot na Marsa to będzie ciężko
dlaczego tak wiele pytań a tak mało odpowiedzi?
P.S. -
Foch za ten temat wiesz gdzie...
-
Przejście w kolorowe gwiazdki:(
Diablica ty wiesz...:(
Ex
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0