Art

• COMA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Swen napisał(a)
      Ponieaż nieśledze tematu a tu jest 400postow niewiem czy takie pytanie juz było a więc:

Ja mam jedno małe pytanie wiem, że to niejest zależne od ciebie ale chciałbym się coś spytać. Mianowicie poco jest dział Usprawnienia gry ? Wiem wiem, że 80% działu to propozycje Działa na czajniki czy też teleportacja floty w 1 sek na obce planety podczas gdy gracz jest w toalecie ale są też dobre pomysły jak Okręt Plazmowy,Platforma Orbitalna czy też Utylizator. Chciałbym wiedzieć jakie kroki strona polska zrobiła do strony niemieckiej w sprawie tych projektów i jaka jest mozliwość wprowadzenia ich w życie.

Może ja spróbujeodpowiedzieć na to pytanie ;):
      Zpbacz 2 lub 3 strony wcześniej to tam było.;)
    • to ja pisze na szybkiego bo zaraz do szkoly:P:)

czemu powloki sie rozwalaja na koncu... jak jest mala i duza powloka, to najpierw chyba powinny przejmowac wszystkie ataki wroga, a potem dopuszczas (po rozwaleniu) do tego, zeby byla obrona rozwalana... to jest bez sensu, po co powloka, ktora ma 1 ataku a wszystko przepuszcza....
    • @gnojek pl: Oprócz standardowych działów jest jeszcze 10 innych :>

@szpiQ: cytatów jest sporo: "Proszę sprawdzić gracza XXX, ma aż osiem planet w moim układzie..to musi być multi!" 8)

@Lord Banana: Powłoka ochronna jest traktowana na równi z pozostałymi strukturami obronnymi. Czyli podczas ataku, szansa na trafienie powłoki jest taka sama jak wyrzutni rakiet.

Community Manager
    • ja mam pytanie kiedy art odejdzie na ogame-emeryture :P i ustapi miejsca innemy nowemu GA moze masz w planach za np.w danym momecie zrezygnujesz z bycia GA (game admin)

Lilka ; no wiesz co ... juz chcesz sie go pozbywac ?? :] nie pytaj kiedy odejdzie tylko pros zeby był jak najdłuzej ^^ :D
    • karolinhoPL napisał(a)
      no ale Nagash nie jest tak "ludzki" jak Ty :P

Uważaj co muwisz bo bana od nagasha dostaniesz. :D:D:D:D :P

A ja mam jedno ciekawe pytanie. 8) Kiedyś w dziale PPiPK (Pomoc Pytania i Pierwsze Kroki) był temat gdzie jeden z graczy dostał się na uni 669 bez bycia w teamie. Przedstawił nawet dowody typu ranking najlepszych miejsc screeny a także sojusz ogame.pl. 8) Temat został skasowany ale zanim to sie stało to o góry było aż kolorowo od ludzi z teamu. Ciebie nie widziałem. :D Czy wiedziałeś o tym incydencie?? No i dlaczego temat zostałskasowany?? Żeby nie dawać zwykłem graczom nadziei na dostanie się do uni 669?? :P :D
    • Art napisał(a)
      @Chopinn: Narzekają, że trace swój czas na "pierdoły" (musiałem to tak określić ;P )

@yankes16: Już mnie chcesz wyrzucać ? :P Słuchaj Lilki 8) Oprócz mnie jest jeszcze jeden GA, więc świat by się nie zawalił :D

Art ja niechce cie wyrzucac tylko zajac twoje miejsce :P (zart) tak tylko pytam. a no i mam pytanie moge sobie pozyczyc twój podpis:
      Uni37, Łączenie flot na innych Uni - będą, kiedy to ogłosimy, nie wcześniej, nie później
      Bo mnie cos trafia jak widze 5 temat kiedy bedzie UNI 37 .jak nie to nie :P

EDIT: do postu ponizej(niechce spamowac) w tej chwili jest 7 tematow do zamkniecia w dziale porozmawiajmy o ogame szok 8o chce byc modem "porozmawiajmy o ogame" :P

Lilka : nie oddam mojego działu "porozmawiajmy o ogame" .. mozesz startowac do innego ^^ .. a troszke bałaganu akurat tam moze byc bo mam urlop i tylko raz dziennie zaglądam na forum :]

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez yankes16 ().

• Art napisał(a)
      Nie, nie widzialem epoki lodowcowej 2 8)

Chuck Norris dal mi kiedys KzP :D

a za co ci tego KzP dał?? pewnie za to ze to ty zostales GA a nie chuck :) pewnie nie masz takich informacji ale kiedy bedzie nabór na moderatorów forum złorzyłbym podanie :p
    • yankes16 napisał(a)
      Art napisał(a)
      Nie, nie widzialem epoki lodowcowej 2 8)

Chuck Norris dal mi kiedys KzP :D

a za co ci tego KzP dał?? pewnie za to ze to ty zostales GA a nie chuck :) pewnie nie masz takich informacji ale kiedy bedzie nabór na moderatorów forum złorzyłbym podanie :p

A mi się wydaje że odwrotnie. :D Dali mu posade Admina gry bo przeżył ten kopniak. :D Chociaż to trudne do uwierzenia. :D Czy aby na pewno to był półobrót a nie ćwierć?? :D
      A poza tym Chuck jest tak dobry że nie musi ubiegać się o jakąs tam mało ważną funkcjie Admina gry. Wkońcu umi nacisnąć ctrl+alt+delete jednym palcem. :D
      Art w jaki sposób Dziadek stał się Adminem gry?? :)
    • tez umiem nacisnca ctrl+alt+delete jednym placem :p najpierw ctrl potem alt a na koncu delete hehehehhe :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez yankes16 ().

• Pytanie - nie wiem czy zapadło, bo nie czytałem całego tematu, ale czy wiesz Art dlaczego onet.pl zablokował maile pochodzące z ogame.pl?
      P.S. Studiujesz w ATR? Ja mieszkam bardzo blisko tej uczelni 8)
    • Art - prośba - wypowiedz się w sprawie bana za obrazę uczuć religijnych w temacie dotyczącym tej sytuacji. Bo jak dla mnie to nie powinno być tak, że jak kogoś coś obraża to od razu ban. Można przecież zwrócić uwagę, czy coś, ale bez przesady :(.

sprawa dotyczy Uni37.

Pozdro!!! :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Qdlaty25 ().