Art

• COMA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Art jak mogłeś zamknąć mój ulubiony temat w spamie?? :D:D:D:D:D:D
      Ja na serio chciałem pobić z innymi rekord guinessa na najdłuższy temat :D:D:D:D:D:D:D:D. Ale zrobiłeś niespodzianke. Wszyscy mówili że mod wygra bo zamknie, a tu admin wygrał. :D Czekam na ponowne otwarcie. :]

edit: Sirius już naprawił. :D Zapraszam do zabawy tylko nie zamykaj. :D:P Bo to bedzie walka modów i adminów, nie wiem czy go mogą otwierać i zamykać tematy ;)

edit 2: Art zajżyj tu FILM o OGAME ! Jeden gracz chce zrobić reportaż o ogame i zrobić wywiad z graczami. Pytanie: Czy byś zgodził się na wywiad?? :D:D:D:D:D:D Wiem że było takie pytanie, nawet ja je zadałem, ale tym razem jest bardziej wiarygodna sytuacjia. :D:D:D:D:D:D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez gnojek pl ().

• nie wiem czy takiego posta już nie było (szukać aż się nie znajdzie?, no cóż ) ale czy wcieliłeś coś z forum "Pomysły i propozycje", czy może to wymaga akceptacji dowodzącego całym międzynarodowym OGamem, a jeśli żadne z tych to forum "Pomysły i propozycje" powstało tylko dlatego, żeby pisać sobie o swoich pomysłach?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Elekrin ().

• Elekrin napisał(a)
      nie wiem czy takiego posta już nie było (szukać aż się nie znajdzie?, no cóż ) ale czy wcieliłeś coś z forum "Pomysły i propozycje", czy może to wymaga akceptacji dowodzącego całym międzynarodowym OGamem, a jeśli żadne z tych to forum "Pomysły i propozycje" powstało tylko dlatego, żeby pisać sobie o swoich pomysłach?

No własnie kiedy ostanio był wprowadzony jakis pomysl z naszego forum ??
    • Jeśli to pytanie już padło, to będzie mi głupio, i je skajuje. Jeżeli nie, to skasuję ten nagłówek ;) (Doszedłem do 7 strony, ale już mi się chce spać :) )

Czy grasz, albo grałeś w wolfenstaina : enemy territory ?

Bo spotkałem kilka razy gostka art, lub ARTek, i się zastanawiam, czy kiedyś GA nie rozwaliłem z granatnika :P
    • albo w Call of Duty pykasz 8) ?? I czy byłeś kiedyś na forum nowe.pl ?? Sporo osób używa takego nicku;), weź moze go sobie zastrzeż:P:), idziesz do urzedu miasta, wypełniasz kwity, placisz i masz, kazdy kto teraz uzyje nicku "Art" (oprócz Ciebie:P) płaci kare na Twoją kozysc<lol>
    • Elekrin napisał(a)
      nie wiem czy takiego posta już nie było (szukać aż się nie znajdzie?, no cóż ) ale czy wcieliłeś coś z forum "Pomysły i propozycje", czy może to wymaga akceptacji dowodzącego całym międzynarodowym OGamem, a jeśli żadne z tych to forum "Pomysły i propozycje" powstało tylko dlatego, żeby pisać sobie o swoich pomysłach?

Pytanie już padło kilkanaście stron wcześniej z platformą orbitalną Pivosza. ;) Niestety zgadzam się z Artem że to troche nie potrzebne. ;)
      Art pytanie: Ile płacisz za prąd i internet?? :P:D
    • Przeglądając dział dyskusje i dyplomacje (w szczególności wybory miss każdego uni) wpadłem na taki pomysł, aby w Teame odbyły wybory najpiękniejszej.
      Mam takie pytanie , czy jest to możliwe , a jak tak to w jakim dziale

exSuper moderator działu Gra i Komunikacja
      Moderator działu Pomysły i Propozycje

Regulamin Działu Pomysły i Propozycje
      Lista Tematów Zakazanych
      Jeśli widzisz nieregulaminowy post użyj przycisk Zgłoś
      Jeśli chcesz coś wyjaśnić, załatwić napisz na
    • Lord Lewatywa napisał(a)
      Chodziło mi o kobiety , a nie demony :D

ooo... to ja nie moge startowac jak demony nie ... ale to nawet lepiej :D
      ja bede organizatorka najwyzej ... chociaz .. wolałam bym wybory mistera przeprowadzic ^^ :D

Art : kiedy wybierzesz sie na jakis zjazd ?? :] przejechał bys sie po Polsce :]
    • Lilith` napisał(a)

Art : kiedy wybierzesz sie na jakis zjazd ?? :] przejechał bys sie po Polsce :]

Na pewno pierwszy przystanek to będzie twój dom Lilith. :P
      Już widze jak Abnega bije się z Miracle i z Lilith o pierwsze miejsce o
      Miss Teamu Ogame.pl. :D:D:D:D:D:D:D
      Art jaka osoba od ciebie dostała najwięcej banów?? :P Na pewno nie pamiętasz, ale zawsze można zapytać. :P
    • Art napisał(a)
      @gnojekpl: HMm jesli juz daje to kasacje ;) Jakos nie przypominam sobie osoby, ktorej wręczyłbym więcej niż 3 bany 8)

co ten ogame robi z ludzmi:P:), kasacje, bany, kasacje, bany... a jak tak Ty bys doatal nieslusznego bana majac powiedzmy 40k pkt i stawiajac sowiej 3 nanity:]...

Art, nie odpowiedziale sna moje wczesniejsze pytnako:P:), czy to prawda, ze znasz Azazela, gra na Uni26<lol>:P:)
    • Drow_ napisał(a)
      jaki dział na tym forum uważasz za najsmieszniejszy?? 8)

Administracja 8)

a tak poważnie nie wertuje forum od początku do końca, zaglądam tylko w interesujące mnie działy i żaden z nich nie jest śmieszny ;P

EDIT: Chociaż jest taki jeden dział, jednak zamknięty dla "zwykłych śmiertelników" 8) Humor w gronie GO, oraz Codzienna porcja humoru :D

Community Manager

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Art ().

• Art napisał(a)
      Drow_ napisał(a)
      jaki dział na tym forum uważasz za najsmieszniejszy?? 8)

Administracja 8)

a tak poważnie nie wertuje forum od początku do końca, zaglądam tylko w interesujące mnie działy i żaden z nich nie jest śmieszny ;P

EDIT: Chociaż jest taki jeden dział, jednak zamknięty dla "zwykłych śmiertelników" 8) Humor w gronie GO, oraz Codzienna porcja humoru :D

No takie pytanie apropo niewidocznych działów na forum: Ile ich jest? :D
      Drugie pytanie: Art ile spamu masz na poczcie?? :D :P:D:P
    • Art napisał(a)
      gnojek pl napisał(a)

No takie pytanie apropo niewidocznych działów na forum: Ile ich jest? :D

Sporo 8)

A konkretnie. :D :D
      Czy wiesz że na początku przeczytałem twą range GejAdmin i GejOperator?? :D:D:D
    • Ponieaż nieśledze tematu a tu jest 400postow niewiem czy takie pytanie juz było a więc:

Ja mam jedno małe pytanie wiem, że to niejest zależne od ciebie ale chciałbym się coś spytać. Mianowicie poco jest dział Usprawnienia gry ? Wiem wiem, że 80% działu to propozycje Działa na czajniki czy też teleportacja floty w 1 sek na obce planety podczas gdy gracz jest w toalecie ale są też dobre pomysły jak Okręt Plazmowy,Platforma Orbitalna czy też Utylizator. Chciałbym wiedzieć jakie kroki strona polska zrobiła do strony niemieckiej w sprawie tych projektów i jaka jest mozliwość wprowadzenia ich w życie.