Art

• COMA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Chopinn napisał
      ART , masz rodzeństwo ?? Jak masz to terz Szpilają w OGAME ?? :D

jasne, że ma 8) Programistów :D

Hej Art, tak przy okazji - kiedy będzie łączenie flot na uni12 i uni8?? //żarcik :)//

pozdrawiam :P
    • Właśnie ciekawi mnie czy masz rodzeństwo. Ja ma starszą siostre która powoduje że troche żadziej siedze na kompie :D.

Czy znasz przypadek że jakis nowy graacz próbował się toba bronic?? Przykładowo: jest pwien gracz który jest cały czas najeżdżany przez dobrego gracza, czyli farmowanie. TEn słabszy gracz wysyła wiadomośc do nie żę zna ciebie no i że go zbanujesz na zawsze :D.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gnojek pl ().

• _corn_ napisał
      W twoim poście zauważyłem....Nie masz buttona na PW?!Czemu:) ?Bo inni mają...............

Ja gdybym był na jego miejscu to niechciałbym czytać setki wiadomości dziennie np. "zdejmij mi bana, on oszukuje" itp . . . Albo wysłuchiwać narzekań innych :rolleyes:
    • TO po kolei:

@gnojek pl: Hmm, w najbliższych mojej okolicy 8) Torun Bydgoszcz, Gdansk...

@fenek73: fakt mam niejszy dysk :P Poszukuje jakiejs taniej 40 8)

@Chopinn: Jestem taki sam....albo cos tam... 8)

@Biegas: Lepiej nie zartuj :P

@gnojek pl: Nie przypominam sobie... Chyba ze rozmowy w zyciu rzeczywistym, wez go zbanuj bo nie da mi sie rozwijac :D To owszem zdarzaly sie takie 'prosby'

@DrACoola: ani mi sie waz 8)

@_corn_ : z prostej przyczyny - nie mam nawyku do zcytania PW. Wole mail. A po co mam robic komus nadzieje ze odpowiem via PW. Dlatego wylaczylem ta mozliwosc calkowicie.

@Biegas: Takie sprawy to na maila przychodza 8)

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem :D

Community Manager
    • Jak wszyscy to wszyscy :D

1. Czy jest coś takiego w Ogame, co chciałbyś zmienić, zlikwidować, a może dodać ?

2. Co na jutro szykujecie w związku z urodzinkami ? Jakiś torcik może będzie :D

Jak coś wymyślę nowego do dopiszę 8)
    • Atlan napisał
      Jak wszyscy to wszyscy :D

1. Czy jest coś takiego w Ogame, co chciałbyś zmienić, zlikwidować, a może dodać ?

2. Co na jutro szykujecie w związku z urodzinkami ? Jakiś torcik może będzie :D

Jak coś wymyślę nowego do dopiszę 8)

Co do drugiego to odp. może się znajdować w Konkurs na urodzinowe Logo OGame.PL
      Gdzie zagłosować idzie tu Urodzinowe Logo OGame.pl - FINAŁ

Art ro robi ta wersjia 73.a?? Bo jak zobaczyłem to nic. :D Dasz jakieś nowe info na ten temat??
    • Poważnie?? ACS i komandor za darmo?? To na pewno zwiększy zski Game Forge. Jeżeli to niespodzianka to milczenie Arta będzie wskazówka że tak. 8)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gnojek pl ().

• @gonzi B4E: Osobiscie wole siatkowke ( tak wiem co to jest ) 8)

@Atlan

1. Sporo rzeczy chcialbym zmienic, lista na pewno zajela by mi troszke czasu 8) Praca nad Team jest w sumie najwazniejsza...

2.Jakas niespodzianka bedzie 8)

@gnojek pl

Hmm, co do nowej wersji to mam takze niezly zgryz. Bo na innych ogame jej nie ma :D Postaram się cos do jutra ustalic...

@Lord_Vordemort

ACS niestety nie bedzie...

Community Manager
    • Art napisał
      @gonzi B4E: Osobiscie wole siatkowke ( tak wiem co to jest ) 8)

Chodziło mi o POLPAK Świecie, który gra swoje mecze w Grudziądzu :) (bo u nas coś tej hali nie mogą wybudować :P)
      pozdrowienia!!
      Nie konwersuj z debilem, bo ściągnie Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...

BYKOM - STOP!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gonzi ().

• Art napisał

2.Jakas niespodzianka bedzie 8)

Coś nie widać tej niespodzianki :D

A logo lepiej wyglądało w tym głosowaniu niż na forum.
      Jakoś tak nie pasuje troszkę do otoczki.

Ale w sumie logo bardzo fajne. Zwłaszcza ta czapeczka :D
    • Lord_Voldemort napisał
      Właśnie, gdzie ta niespodzianka? Urodziny OGame są dzisiaj, a nie jutro!!!

A komandor za friko to co, nie niespodzianka?? ;)
      Blee, tylko na 3 dni :) Aaa i jeszcze łączenie flot na U35 ;)
      Urodzinowe logo, życzenia od teamu :D To nie są prezenty??
      :D
    • Biegas napisał
      Lord_Voldemort napisał
      Właśnie, gdzie ta niespodzianka? Urodziny OGame są dzisiaj, a nie jutro!!!

A komandor za friko to co, nie niespodzianka?? ;)
      Blee, tylko na 3 dni :) Aaa i jeszcze łączenie flot na U35 ;)
      Urodzinowe logo, życzenia od teamu :D To nie są prezenty??
      :D

Ten Komandor to zwykła reklama.
      Na Ogame.de już dawno była taka promocja :D
      Jakieś 2 miechy temu :]

A my czekamy na prezenty :D :D :D
    • Biegas napisał
      Eeee 8) Materialiści.

"Nie pytajcie się co OGame może zrobić dla was, zapytajcie co WY możecie zrobić dla OGame!"

;)

Dokładnie. To ogame ma urodzinki, a nie my ;) Ja już dałem prezent. :D Gram w to. :D Wkońcu jakby nikt nie grał w to, to by tej gry nie było, a co za tym idzie wiele skutków. Np. Art by nie był 2 po Bogu. :D
    • panie art a czy ciebie wogole obchodzi ogame.pl bug z powlokami istnieje pare miesiecy, ale to nieszkodzi dawac bana za istnienie dwoch powlok i olewanie ludzi co to zglosili pare miesiecy temu.
      gratulacje.
      i jak to jest ze brutus pisze na forum info ze ktos zostaje sgo(zina)pomimo ze obraza ludzi na irc i ze nagash sie wniej zaduzyl i za pare godzin post ten jest wykasowany?

sa rowni i rowniejsi?
      to jatez chce byc rowniejsi, co musze zrobic?
    • A ja mam trochęinne pytanie do nasszego Arta, skąd masz koszulkę Ogame, zamawiałeś ją z niemieckiej strony, która była wcześniej podawana, czy to jakiś prezent :D Aha no i z naszych polskich Uni, które najbardziej Ci się podoba? I czy jest wogóle takie?
      Pzdr