Art

• COMA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Poczulem klimat u 2 :D stare dobre klutnie na forum...

Banitus : ekhem.... dlaczego jestes jako kobieta ???? ja oczyms nie wiem? czy ja przez caly czas bycia w no ally zylem w nieswiadomosci ??

P.S. Art, nie odpowiedziales na moje pytanie odnosnie zlomowania obrony , mianowicie kiedy i gdzie mozna sie jej spodziewac ?
    • Ja też mam pytanko. Czy niemieccy programiści wprowadzili jakieś Polskie projekty do Ogame ?? Tz. czy jakaś budowla wymyślona przez Polaków spodobała się programistom i czy można ją testują, czy nasze pomysły pozostają tylko pomysłami ??

17.07.08: zakończenie gry w Ogame
      1.09.08: zmiana nicka z Alkesh na Angel of Rising Sun
    • Tauri napisał
      Ja też mam pytanko. Czy niemieccy programiści wprowadzili jakieś Polskie projekty do Ogame ?? Tz. czy jakaś budowla wymyślona przez Polaków spodobała się programistom i czy można ją testują, czy nasze pomysły pozostają tylko pomysłami ??

Propozycje aby zostały zaakceptowane, muszą przejsc przez debaty na forum miedzynarodowym. Jak dlugo jestem juz Adm. Gry, jeszcze zadnej sie nie udalo :)
      Ale moze kiedys :)

Community Manager
    • _WAREQ_ napisał
      No ale kłótnia:D Czy wiesz jak,kto założył Ogame.pl:)

Tajemnicza osoba o nicku Legor 8)

Która jest obecna na kazdym universum i wogóle :P

Serio: Padł pomysł utworzenia gry w Polsce, został przyjęty, znalazła się chętna osoba (czyt: Ogi) i tak się zaczeło kręcić ;P

Community Manager
    • Art napisał
      Pogrywalem na Uni 669. Nie mam czasu na inne ogame. PL w zupelnosci mi wystarczy. Mam tutaj 34 konta 8)

wiedzialem - multikonto :P:P:P
      no to teraz ewakuacja, musimy znalezc sobie co innego ;)
    • Art napisał
      Pogrywalem na Uni 669. Nie mam czasu na inne ogame. PL w zupelnosci mi wystarczy. Mam tutaj 34 konta 8)

Tyle masz oficjalnie , a nieoficjalnie ?? :D

exSuper moderator działu Gra i Komunikacja
      Moderator działu Pomysły i Propozycje

Regulamin Działu Pomysły i Propozycje
      Lista Tematów Zakazanych
      Jeśli widzisz nieregulaminowy post użyj przycisk Zgłoś
      Jeśli chcesz coś wyjaśnić, załatwić napisz na
    • Art może cie ktoś zbanowac?? :D
      Właśnie chciałem zapytać kto jest wyżej w chrierarchi ogame Ogi czy ty Art, ale widze z postów że Ogi jest wyżej. :D Ale to ty rządzisz Polskim ogame.

Czyżby polskie ogame było 2 największym ogame na świecie?? Francuzi są nie źli, ale są o 2 uni do tyłu niż my. :D

Art możesz powiedzieć jak dobry jest wasz sojusz?? W statach, ilość członków i średnią, no i jaka masz tam range?? Imperator lub cos podobnego nie?? :D

Odpowiedz na me pytania prosze =)

P.S. jeszcze jedno. Jak jesteś ciekaw osiągnieć polskich graczy na ogame to zobacz tu rekordy na ogame.pl :D

• Art może cie ktoś zbanowac?? :D
      Właśnie chciałem zapytać kto jest wyżej w chrierarchi ogame Ogi czy ty Art, ale widze z postów że Ogi jest wyżej. :D Ale to ty rządzisz Polskim ogame.

Na .pl ciężko mnie zbanować 8)

Ogi jest opiekunem projektu, ja jestem tylko małym administratorem gry :D

Czyżby polskie ogame było 2 największym ogame na świecie?? Francuzi są nie źli, ale są o 2 uni do tyłu niż my. :D

Zgadza sie 8)

Art możesz powiedzieć jak dobry jest wasz sojusz?? W statach, ilość członków i średnią, no i jaka masz tam range?? Imperator lub cos podobnego nie?? :D

Przekazalem swoje konto na U669 SGO Zbich, wiec o to musisz wypytac kogos innego 8)

Proszę bardzo.

Community Manager

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Art ().

• Art napisał

Proszę bardzo.

Wielkie dzięki. :D :D :D
      Ogi jest opiekunem projektu, ja jestem tylko małym administratorem gry :D

Ale skromność. Dla niektórych jak sam napisałeś jesteś zaraz po bogu. :D:D:D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gnojek pl ().

• Art napisał

Art może cie ktoś zbanowac?? :D

Na .pl ciężko mnie zbanować 8)

Co do tego bym się kłócił. Może dostać bana na chwile np. spali się elektrownia i juz nie będzie miał chwilowego dostępu na ogame a co do wiecznośći to jestem pewien że sie nie da.
    • Ktoś pisał ,że ART nie daje banów na ogame.pl

uni 23
      Kiedy O której kto wręczył komu do kiedy za co

Fri Jan 13 2006 0:33:43 Art styx Fri Jan 13 2006 0:33:43 test

Lista Tematów Zakazanych

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Lord L ().

• Lord Lewatywa napisał
      Ktoś pisał ,że ART nie daje banów na ogame.pl

uni 23
      Kiedy O której kto wręczył komu do kiedy za co

Fri Jan 13 2006 0:33:43 Art styx Fri Jan 13 2006 0:33:43 test

Po pierwsze: Zacytuj mi kto to mówił, bo ja tego nie zauważyłem, a zaglądam (nie znaczy postuję) do tego tematu dość często :]
      Po drugie: To jest ban testowy :rolleyes:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Morgrond ().

• Chopin napisał
      art , ty terz wręczasz BANY Zunge raus ??

Ban to ban , nawet testowy

Lista Tematów Zakazanych

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Lord L ().

• Art napisał
      _WAREQ_ napisał
      Mam pytanie.....Czy masz żonę?Jeżeli tak to podaj jej dane(wiek , imię i etc.):D (ewentualnie zdjęcie:P:) )[oby:D ]:D

Zony jeszcze nie mam.... 100% kawaler 8)

Jeszcze szukam swojej Pani Administrator 8)
      Czy będzie grać w ogame?:D I czy zostanie Go, Mod-em Lub może GA:D
    • _WAREQ_ napisał
      Art napisał
      _WAREQ_ napisał
      Mam pytanie.....Czy masz żonę?Jeżeli tak to podaj jej dane(wiek , imię i etc.):D (ewentualnie zdjęcie:P:) )[oby:D ]:D

Kandydatka juz jest :>

Community Manager

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Art ().

• Art napisał
      _WAREQ_ napisał
      Art napisał
      _WAREQ_ napisał

Kandydatka juz jest :>
      Super:DCzekam na fotki..........:D:D:D
    • _WAREQ_ napisał
      Mam pytanie.....Czy masz żonę?Jeżeli tak to podaj jej dane(wiek , imię i etc.):D (ewentualnie zdjęcie:P :) )[oby:D ]:D

Ahahahaha o upsiasia ups przepraszam ale ahahaha. Pamietam kiedys pytanie jakie maniek zadal na kanale sgo.pl z tego co pamietam to art jako jedyny mial inna odpowiedz. AHHAHAHAH Wtedy too ja juz plakalem ze smiechu.
    • Brutus napisał
      _WAREQ_ napisał

Ahahahaha o upsiasia ups przepraszam ale ahahaha. Pamietam kiedys pytanie jakie maniek zadal na kanale sgo.pl z tego co pamietam to art jako jedyny mial inna odpowiedz. AHHAHAHAH Wtedy too ja juz plakalem ze smiechu.
      To odpowiedz jaka była:P