i pewnie też gea w ogame...

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Cradle_Of_Filth ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cradle_Of_Filth ().
Black_Guardian napisał(a)
aha Art jeszcze 1 pytanko:)
Czy te zasady weszly na KAZDE ogame w tym np brazylijskie?
edit: braklo ,,r,, w nicku:P
Art napisał(a)
To zrozumiałe, że doświadczenie graczy wzrasta. Razem z nim doświadczenie Team Ogame.pl
Art napisał
Bez przesady, czy uważasz, że nikt z Teamu Ogame.pl nie gra? Staramy się tak przygotowywać zasady, aby były one łatwe do kontroli. Idziemy na ręke graczowi na tyle na ile pozwalają nasze możliwości. Ot cała filozofia.
Art napisał(a)
Totalitaryzm pomieszany z demokracją
Art napisał(a)
Czy znasz jakis rzypadek gdy ktorys Go/Sgo/mod czy kto inny przyznal sie ze popelnil blad?
Jasne i to niejednokrotnie. Ostatnio był przypadek źle nałożonego bana za obrazę. GO przyznał się prze popełnił błąd.
Art napisał
Słyszałes moze o czyms takim jak "oferta teoretycznego pushu" -wytlumacz mi co to jest!
Nie słyszałem
rolandzik napisał(a)
Art napisał(a)
Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji. Tak więc musisz być czujny
Bajdełej, zmień tą sygnaturę, bo jakoś nie chcesz się podporządkować![]()
Czemu twierdzisz, że jesteś z hiszpańskiej inkwizycji
Czyżby dlatego, że ich nikt nie kontrolował, robili co chcieli i przed nikim nie odpowiadali![]()
have_a_nice_day napisał(a)
fajny temacik nie ma to jak pogadać z administratorem![]()
potencjalny napisał(a)
Art! Jak zrobiles 'rogi' w swoim nicku?? Bo juz specjalne topiki na ten temat powstaja![]()
Art napisał(a)
HeheFajne coo ?
![]()
Art napisał(a)
potencjalny napisał(a)
Art! Jak zrobiles 'rogi' w swoim nicku?? Bo juz specjalne topiki na ten temat powstaja![]()
HeheFajne coo ?
![]()
SmerFol napisał(a)
art na ilu uni grasz i jak mół bym zacząć graćna uni 669??(jesli ono istnieje)
Demol_elk napisał(a)
Ps naprawde juz nie ma tego zdjecia? kiedys sciagnalem sobie na kompa i ustawilme na pulpit :p moze uda mi sie znalezc.
____shadow____ napisał(a)
Art czemu nie pozwalasz do siebie wysyłać PW i emaili. Naprawdę było by ich aż tak dużo. Może chociaż gg masz gdzie można do ciebie zagadać ??
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez L0ozak ().
2 gości