Jak studiujesz w Bydgoszczy to czy bywasz moze na imprecie karaoke w ElJazz?:>
Art
- COMA
-
-
pytanko : Art nie nudzi Ci sie ta praca ?
może emerytura ?
p.s. było już Twoje zdjęcie(szczerze to nie chce mi sie szukać w 18 stronach)
jeśli nie było to w pełni Cię rozumie - zaraz znalazłby się jakiś fanatyk który zachowałby się jak psychopata za słusznego bana (a reszte to sobie sami wyobraźcie) :D:D -
art czy naprawede na byc laczenia na wszystkich starych uni??
przeciesz to jest zalezne od serwerow a nie od ciebie(chyba ze wymieniliscie juz wszystkie stare serwery)
Sorry ale jakos nie chce mi sie wierzyc bo o ile pamietam juz kilka razy mialo byc to laczenie a tu ani widu ani slychu -
abs napisał(a)
art czy naprawede na byc laczenia na wszystkich starych uni??
przeciesz to jest zalezne od serwerow a nie od ciebie(chyba ze wymieniliscie juz wszystkie stare serwery)
Sorry ale jakos nie chce mi sie wierzyc bo o ile pamietam juz kilka razy mialo byc to laczenie a tu ani widu ani slychu
Niespodzianka
Community Manager -
ART jestes boski !! (ale o tym juz wszyscy wiedza). Jak ci sie udalo to zrobic? Przekonales tych niemcow zeby sie przestali obijac i zaczeli cos pracowac nie tylko przy ogame...
Nie no nawet nie wiesz ile graczy na to czekalo. Zwlaszcza ja z kumplami na uni 24 :D.
Na jakich uni ty grasz? Oprocz 699
I czy to prawda ze Chuck Norris jest w top 1 na kazdym uni nawet na uni 41 ? -
tatusek napisał(a)
ART jestes boski !! (ale o tym juz wszyscy wiedza). Jak ci sie udalo to zrobic? Przekonales tych niemcow zeby sie przestali obijac i zaczeli cos pracowac nie tylko przy ogame...Nie no nawet nie wiesz ile graczy na to czekalo. Zwlaszcza ja z kumplami na uni 24 :D.
Na jakich uni ty grasz? Oprocz 699
I czy to prawda ze Chuck Norris jest w top 1 na kazdym uni nawet na uni 41 ?
A co na uni 24 jeste lączenie??
Art jakie auto lubisz najbardziej?? -
gnojek pl no jeszcze nie ma. Ale ten post ARTA o tym ze ACS bedzie na kazdym uni chyba o czym swiadczy. A uni 24 sie w to wlicza
-
tatusek napisał(a)
gnojek pl no jeszcze nie ma. Ale ten post ARTA o tym ze ACS bedzie na kazdym uni chyba o czym swiadczy. A uni 24 sie w to wlicza
Wiem że nie ma, ale czy to musi oznaczać że nie ma ulubionego.
Ja chcąc sprawdzić czy na mym uni jest ACS wysłałem na kolonie 10 OW.Niestety były na nim 82 ll i straciłem 9 OW przez to, ale taką strate da się nadrobic.
-
Art może wydasz jakis komunikat w sprawie Acs??? bo jest już 11.30 a ankieta miała mieć koniec o 10.00!!
-
a co jest dla ciebie nie jasne? ankieta wykazala ze ACS bedzie, Art ma ci to p r z e l i t e r o w a c?
-
ogurek napisał(a)
a co jest dla ciebie nie jasne? ankieta wykazala ze ACS bedzie, Art ma ci to p r z e l i t e r o w a c?
W sumie to ta ankieta nic nie mówi czy bydzie ACS.Więc na niego nie licze za prędko.
Ale Art walczy na pewno dla nas z niemcami żeby było ACS.
Wiesz może czym zajmuje się Ogi, Art??Wiem że opiekun projektu, ale na forum nie jest zbyt aktywny.
Wiesz jeszcze kto to jest użytkownik "administrator" widziany na niebiesko na forum?? -
Art jest w deche i nie szydzi. Jak mowi, ze tak jest, to tak bedzie. No chyba ze to dowciap
-
Dla mnie Art mimo ze z nim nie gadalem osobiscie, to mily, sympatyczny gosc, z ktorym mozna nie tylko pogadac o ogame i pojsc na piwo, ale i duzo wiecej "zmalowac".
Tak trzymaj.
PS. Ja zawsze myslalem ze "Art" to skrót od Artysty lub Architekta (OGame)Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez VerTax ().
-
PANIE ART !!!!!! MAM BARDZO WAZNA SPRAWE.... jak mozesz to pisz na gg moj nr. to 3239955 DO PANA ARTA :P:P:P:P:P:P:P :D:D:D
-
Art a kiedy będzie to łączenie flot na wszystkich uni??
-
B4rt3X napisał(a)
Mialem to pyanie zadac
ale ktos mnie uprzedzil
Wesołych Świąt.
Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,
a, przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka.
I niech, te święta będą jak bajka. -
Mam urlop, ale co tam
Lecimy:
gnojek pl napisał(a)
ogurek napisał(a)
W sumie to ta ankieta nic nie mówi czy bydzie ACS.Więc na niego nie licze za prędko.
Ale Art walczy na pewno dla nas z niemcami żeby było ACS.
Wiesz może czym zajmuje się Ogi, Art??Wiem że opiekun projektu, ale na forum nie jest zbyt aktywny.
Wiesz jeszcze kto to jest użytkownik "administrator" widziany na niebiesko na forum??
Ogi to cichy szef, on kieruje ogame.pl z tylnego siedzeniaNie musi wypowiadać się na forum, ma od tego mnie
Administrator widziany na niebiesko, to programista forum.
Biegas napisał(a)
A ja myśle, że ten ACS to taka wielka ściema
Art lubi z nas sobie żartować 8), prawda??
Możemy pożartować owszem, ale nie w tym przypadku
U571_Hunter napisał(a)
Art jest w deche i nie szydzi. Jak mowi, ze tak jest, to tak bedzie. No chyba ze to dowciap
masz +Dowciap to nie jest
VerTax23 napisał(a)
Dla mnie Art mimo ze z nim nie gadalem osobiscie, to mily, sympatyczny gosc, z ktorym mozna nie tylko pogadac o ogame i pojsc na piwo, ale i duzo wiecej "zmalowac".Tak trzymaj.
PS. Ja zawsze myslalem ze "Art" to skrót od Artysty lub Architekta (OGame)
Dzięki, Architekt....kojarzy mi sie z MatrixemCiekawe porównanie, jednak ja porównałbym siebie do Francuza z Matrixa i jego maksymy "Przyczyna i skutek 8)"
Dominikos napisał(a)
PANIE ART !!!!!! MAM BARDZO WAZNA SPRAWE.... jak mozesz to pisz na gg moj nr. to 3239955 DO PANA ARTA :P:P:P:P:P:P:P :D:D:D
GG niestety pozostanie poza obszarem zainteresowania graczy
B4rt3X napisał(a)
Po świętach.
pawcio_rulez napisał(a)
B4rt3X napisał(a)
Mialem to pyanie zadac
ale ktos mnie uprzedzil
Wesołych Świąt.
Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,
a, przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka.
I niech, te święta będą jak bajka.
j.w
Dziękuję za życzenia, wzajemnie
Community ManagerPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Art ().
-
Art ładnie to tak pracować podczas urlopu?
Gdzie spędzasz święta? I czy z rodziną? -
Muniek napisał(a)
Art ładnie to tak pracować podczas urlopu?
Gdzie spędzasz święta? I czy z rodziną?
Święta w domu z rodzinką
Community Manager -
Art napisał(a)
B4rt3X napisał(a)
Po świętach.
Przepraszam, a po których????Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez KROLL ().
-
Art napisał(a)
Wiesz jeszcze kto to jest użytkownik "administrator" widziany na niebiesko na forum??
Ogi to cichy szef, on kieruje ogame.pl z tylnego siedzeniaNie musi wypowiadać się na forum, ma od tego mnie
Administrator widziany na niebiesko, to programista forum.
No to współczuje.
Art nie zapomnij że jak już bydzie ACS napisać komu możemy dziekować.
No to pytania:
Ile kwiatków masz w domu??
Ile prądu płacisz miesięcznie??
Ile punktów miałeś w teście na zasady gry??
Tu jest link.
li-on.forall.pl/zasady.php -
Jesli chodzi o Swieta Bozego Narodzenia to sie wcale nie dziwie... Po niemcach (i Arcie) mozna sie spodziewac wszystkiego. Mogl nam po prostu nie powiedziec zeby byl dalej lubiany i zebysmy sie nie denerwowali. No ale liczyc tylko ze to prawda. Ale przeciez czerwiec to tez jest po swietach... i to wielkanocnych. Wiec trzeba wierzyc ze Art jest chociaz troche czlowiekiem (w zadnym stopniu nie obrazajac Cie Art )
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
Art a co tam u Twojego kota słychać ?
-
Art mam parę pytań:
- czy mieszkasz na FordonieAkademiku jak tak to ktorym; (jesli w F1 to czy pani Wiesia jeszcze pracuje w administracji.. (wredna malpa zaszwe mnie budzila)
- odwiedzasz czasem Spin?? -
Czy w tym temacie tylko jacyś uprzywilejowani mogą pisać?
Czy może moje pytanie było niewygodne?
Ale zadam je jeszcze raz:
Czy Art zapoznał się/przemyślał obiekcje graczy sprzeciwiających się wprowadzaniu ACS na wszystkich Uniwersach, a zawarte w tym wątku:
Łączenie flot na wszystkich Universach
Czy może olewamy 33% graczy i znów ktoś skasuje ten post? -
ktory jestes na uni 669 i kto prowadzi:)
-
dziniak napisał(a)
Art napisał(a)
B4rt3X napisał(a)
Po świętach.
Przepraszam, a po których????
własnie Art a po ktorych i cotam u tygrysa?
noi chcemy sie dowiedziec kto prowadzi na uni 669(lub 966 niepamietam jak to bylo) -
Ile masz koszulek z ogame??
Czy kiedyś będzie sklepik na polskim ogame?? -
mam pytanie...
ARTcie... jak mozesz to doradzi mi co mam wpisac w pytaniu w podaniu a operatora czemu jez jest mniejszy od slonia ?? BARDZO PROSZE O POMOC... -
Dominikos napisał(a)
mam pytanie...
ARTcie... jak mozesz to doradzi mi co mam wpisac w pytaniu w podaniu a operatora czemu jez jest mniejszy od slonia ?? BARDZO PROSZE O POMOC...
Napisz "Bo Art ROCK !! " i Cie przyjmą od razu
Art : Coraz więcej Adminów ... W tym mi Dziadka z Uni 21 zabraliści ( zdrajcy ( papa Dziadzio ...)) masz zamiar zejść w odchłań zapomnieć o Adminowaniu na OGame .. ? No wiesz o co mi chodzi.. coraz więcej urlopików ... Planujesz coś Tylko co ?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości