NieustraszonA - SzPAMowa Kocica ^^

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pomyliłaś się o pół roku.

Zespół? To za dużo powiedziane, czysty 4fun choć w liceum liczę na coś więcej.

Audioslave to w zasadzie Rage Against The Machine, jeśli kojarzysz. Bas, gitara i perkusja ta sama, zmienił się tylko wokal.

Co do tekstu, to jedna z moich ulubionych Aerosmithowskich kompozycji - The Other Side.
    To poproszę e-mail na PW, myślę że kiedyś nadejdzie plik ^^
    Ja uwielbiam śpiewać, a Hey mi jako tako wychodzi choć śpiewa to kobieta. A u Ciebie jak ze śpiewem?
    Mały edit : udało mi się skomponować wraz z kumplem 3 kawałki w dwie godziny. Ach te natchnienie :)
    PS: Próbkę śpiewu mogę dołączyć oddzielnie, jak chcesz.

:*

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gitarzysta ().

• Mamy nagraną całą piosenkę, bez wokalu.

Skład :

ja - rhytm guitar
    Paweł K. - solo guitar (niedopracowane solo, tak na wypełnienie miejsca)
    Tytuł - The Bicycle like a machine.

Kawałek jak na nasze możliwości niezły, podoba mi się zobaczymy jak spodoba się Tobie - czekam na info jak Ci już go prześlę :)

Napisałem pożegnanie :

Arrivederci, czyli coś się kończy, coś się zaczyna.

Wracaj tu do mnie, bo samemu głupio :*

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gitarzysta ().

• Co byś zrobiła tym, którzy kładą kostke brukową na ulicach i chodnikach? :E

Dlaczego na zdjęciach wyglądasz ślicznie a w realu serce wyskakuje jak się na Ciebie patrzy? ^^

Jakie było rozwiązanie kalambury, które przedstawiał zachwycony jegomość?

BTW. słyszałem, że jednak sama wracałaś pociągiem :( ...trzeba było zostać dłużej :P

Edit. Dlaczemu nie dałaś znaków życia, że już dotarłaś do domciu? :(

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez procesor87 ().

• gitarzysta napisał(a)
    Pomyliłaś się o pół roku.

Zespół? To za dużo powiedziane, czysty 4fun choć w liceum liczę na coś więcej.

Audioslave to w zasadzie Rage Against The Machine, jeśli kojarzysz. Bas, gitara i perkusja ta sama, zmienił się tylko wokal.

Co do tekstu, to jedna z moich ulubionych Aerosmithowskich kompozycji - The Other Side.
    To poproszę e-mail na PW, myślę że kiedyś nadejdzie plik ^^
    Ja uwielbiam śpiewać, a Hey mi jako tako wychodzi choć śpiewa to kobieta. A u Ciebie jak ze śpiewem?
    Mały edit : udało mi się skomponować wraz z kumplem 3 kawałki w dwie godziny. Ach te natchnienie :)
    PS: Próbkę śpiewu mogę dołączyć oddzielnie, jak chcesz.

a jednak intuicja kobieca nie zawodzi ^^

mmm...zgodnie z maksyma jaka mam w sygnie wyznaje zasade ze zawsze w zyciu warto realizowac swoje cele anizeli porzucac je na koszt...moze kiedy indziej... Licze ze wkrotce uslusze o tobie badz o "was" ^^

Rage Against naturalnie kojarze, nawet nie iwedzialam ze sie pozmienial sklad i nazwa. Dzieki za informacje ;)

mi chodzilo o ta red hot chili peprowska ale aeorsmitowska tez nie pogardze ^^
    mam nadzieje ze jesczze nie wyslales mi tego pliku ;> bo ostatnio zagladalam namojego maila jakis miesiac temu jak nie wiecej ;p i niestey z powodu ilosci spamu skasowalam wiekszosc wiadomosci :(
    ...hmm facet ktory spiewa heja ;> nio to musi na pewno byc ciekawe...oj bardzo bym chciala posluchac ^ ^

u mnie ze spiewem to zalezy ;p za mlodu owszem angazowalam sie w projekty tak owe, nawet na kilka przesluchan sie wybieralam ;p teraz to jedynie do ogniska lub we wlasnym zaciszu domowym...ewentualnie na karaoke ;)

nio prosze pelna para zeslol ^^
    ja poprosze szczegolnie z wykonaniem pisenek hej ^^

prosze wybaczyc moja dluga nieobecnosc ale coz jednak wakacje nie dla kazdego sa czasem odpoczynku :(

;***

Wujek Samo Zło napisał(a)
    Oć na pojezierze lecznskie to sobie razem się potaplamy w wodzie :)

kdzie Oo szosz ty bys ruszyl pupencje do czestochowy to bym cie dopiero potapla w swieconej wodzie ^^

FokuS napisał(a)
    bo już mnie ta gra mało interesuje,
    to forum też mało odwiedzam,
    ale jak odwiedze to posta zawsze naskrobe ;)
    a co u mnie? Po staremu, wakacje szybko lecą :-/

anio wiem cos o tym ;/ juz od ponad roku zaprzestalam tej rozrywki ^^
    ale forum jednak mnie nadal uzaleznia -.-'
    nio to bardzo mi przyjemnie ze jednak czasem i do mnie w tych chwilach zagladniesz ^^
    ano leca...a nawet bym powiedziala ze czasem po tygodniu juz sie koncza -.-'

;**

gitarzysta napisał(a)
    Mamy nagraną całą piosenkę, bez wokalu.

Skład :

ja - rhytm guitar
    Paweł K. - solo guitar (niedopracowane solo, tak na wypełnienie miejsca)
    Tytuł - The Bicycle like a machine.

Kawałek jak na nasze możliwości niezły, podoba mi się zobaczymy jak spodoba się Tobie - czekam na info jak Ci już go prześlę :)

Napisałem pożegnanie :

Arrivederci, czyli coś się kończy, coś się zaczyna.

Wracaj tu do mnie, bo samemu głupio :*

ooo nio to ja teraz poprosze go na maila i najlepiej wyslac mi pw albo tutaj napoisac posta ze wyslales ;p
    chetnie poslucham ^^

czyli ze zrezygnowales z gry ale na forum nadal zostajesz ;> bo inaczej sie nie godzem :O

juz jestem pseplasam ze tak dlugo ;**

Elmo napisał(a)
    :(

nic już nie będzie takie samo ;(

misiu skończył gre ;(

ogame stlaciło wielkiego gracza :O

wpadnę w depresje?

chyba misiu woli ciebie niż mnie ;( ;( ;(

też masz takie przeczucie?

bidactwo ;p
    zebym ja to jesczez wiedzial kto to misiu ;p

ale serdecznie wspolczuje ^ ^'

nie pozwalam na depreche proszem sie ladnie usmiechnac i glowka do gory ^^

misiu woli mnie Oo a to checa dopeiro :O

bym powiedziala ze mam z grzecznosci jak bym jesczez wiedizla kto to :E

gitarzysta napisał(a)
    To ja myślałem że mnie już nie lubisz, KotQ. A Ty mnie lubisz? :rolleyes:

nio jak mozesz :( musialam troszke poswiecic czas na spelnianie obowiazkow w ostatnich miesiacach dlatego tez mnie nie bylo...ale nie pozwalam tak mowic :O za kare buzi w czolko ;**

.:Pawelq:. napisał(a)
    Witam :*
    Co słychać?
    Jak mijają wakacje?
    Wyjechałaś gdzieś?
    Jak studia ?
    Pozdrawiam :*

Pawelq ;**

woda leje sie z kranu ^^

ano pracowicie niesety ;/

udalo mi sie owszem ;D ale zaledwie raz na kaszubki ;( nio i jakies tam miasteczka odwiedzalam na dzien lub dwa w poszukiwaniu zuzlowcow czy innych atrakcji ^^

zaczynam juz ostatni rok ^^ wiec mam nadzieje ze w 2009 juz je ukoncze ;p

;***

gitarzysta napisał(a)
    Kiedy Ty będziesz tu regularnie zaglądać? :>

przyznam sie bez bicia ze dopoki sie studnia nie zaczna...czyli w pazdzierniku to ja jeszcze bede miala nie duzo czasu na rozrywke tak owa :E
    ale obiecuje ze pozniej juz na pewno ^^

alt3rnatiVe napisał(a)
    Dostałaś kiedyś jakikolwiek mandat? :D

Ile razy byłaś na komisariacie? :D

never ever ^^ nawet mnie nie zatrzymali niebiescy nigdy ^^

jak wyzej ^^ chyba ze sadzie to co innego ... ;p

procesor87 napisał(a)
    Co byś zrobiła tym, którzy kładą kostke brukową na ulicach i chodnikach? :E

Dlaczego na zdjęciach wyglądasz ślicznie a w realu serce wyskakuje jak się na Ciebie patrzy? ^^

Jakie było rozwiązanie kalambury, które przedstawiał zachwycony jegomość?

BTW. słyszałem, że jednak sama wracałaś pociągiem :( ...trzeba było zostać dłużej :P

Edit. Dlaczemu nie dałaś znaków życia, że już dotarłaś do domciu? :(

-.-' blagam cie przez 2 dni musialam sie kurowac :E moglam porobic zdjecia moich spuchnietych nozek i wyslac to do uwagi ^^ ze tez nie pomyslalm ;p

hyhy nio zloto a nie chlopak ^^ po takich komplementach choc troszke przesadzonych ;p to az buzia cala promienieje :rumieniec: ja rzadam zebys napisal poradnik dla innych facetow jak powinni sie zachowywac wobec kobiet na twoim przykladzie ^^

xDD czlowiek nie zna tylu slow by mogl to opisac tak prozaicznym schematem :E

nuuu zostawili mnie ;( ale bylam odwazna i dotrwalam do konca podrozy bez snu nawet ^^ a dluzej zostac nie moglam bo bym musiala spac znowu u ciebie zeby trafic na pociag do czestochowy ^^

a bo ja nie mam twojego nr komorki :(

Angela napisał(a)
    Czesc Kochana Ty moja :*

- jak nozki ?
    - jakie buty zalozysz gdy wyjdziesz dzisiaj z domu ?
    - co wspominasz najmilej z tego weekendu ?
    - lubisz niebieskie skarpetki ?:D

:*:*

czesc skarbie ty moj wspanialy :**

dzisiaj juz jakos egzystuja ...ale wczoraj i 2 dni temu to byla...masakraa :E

hyhy juz bylam w sadzie i zalozylam plaskie :E w szpilach nie bede chodizla do nastepnego lata chyba ;p

najlepiej...hmmm...w zasadzie moje niesprawne nogi mialy swoj urok ^^ ale najbardziej zapadl mi w pamiec poranek na drugi dzien .... ty powinnas wiedziec o co chodzi ;) lofam cie Andzi :***

hyhy juz nie byly niebieskie po tym chodzeniu boso po akademiku xD a tym bardziej po podrozy w pociagu gdzie musialam sciagnac buty i opierac sie o podloge nimi bo za duzo osob bylo w przedziale na wyciagniecie sie -.-'

dziekuje za uzyczneie ;*** i za wsio :***
  • Za tak wyczerpującą odpowiedź grzech długiej nieobecności jak najbardziej wybaczony :*

Próbki prześlę, tylko tak sobie myślę czy wokalu najpierw nie dorobić. Ostatnio nawet sam zaczynam grać... W ogóle to miałem dla Mścisławy nagrać Banderasa, a tu się okazuje, że to takie proste nie jest :rolleyes:

• gitarzysta napisał(a)
    Za tak wyczerpującą odpowiedź grzech długiej nieobecności jak najbardziej wybaczony :*

Próbki prześlę, tylko tak sobie myślę czy wokalu najpierw nie dorobić. Ostatnio nawet sam zaczynam grać... W ogóle to miałem dla Mścisławy nagrać Banderasa, a tu się okazuje, że to takie proste nie jest :rolleyes:

hyhy ciesze sie zem rozgrzeszona ^^

uj dorob ^^ albo najlepiej przeslij mi wersje bez i z wolkalem ^^ z przyjemnoscia porownam obie wersje ;p
    o ja tez chcem banderasa ;p wiec nie tylko Mscislawie ale dla moi rowniez proszem ^^

ciesze sie ze jeszcze zagladasz tu jednak, po mimo mojej nieobecnosci dlugiej ;p ;**
  • Postaram się i Banderasa i ten próbki.
    A co tam nieobecności, miło mi się tu pisze to się rozpanoszyłem ^^
    W ogóle to jaki jest powód Twojej rzadkiej obecności tutaj? O ile to jest sprawa do wiedzy publicznej. Ych, mówiłem już, że 3 razy w tygodniu jestem od 8 do 20 poza domem? :quasi:

Miłego dnia życzę :*
  • Od urodzenia jestes taka "strachliwa"?
    Lubisz spontany? ^^
    Czy aby przypadkiem wkurzanie to nie Twoj zawod? ;D
    Rozpalalas kiedys w piecu? jesli nie to mysle ze dobra bys w tym byla :]
    Od dawna wiadomo ze lubie "sadomaso" i powiem Ci ze fajna jestes jak jestes agresywna, pokazujesz taki swoj pazur ^^ moze nie bez powodu masz w temacie napisane "Kocica"? [SIZE=7]wcale nie ironizuje, akurat teraz ^ ^[/SIZE]
    Co powiesz o mojej wredocie? ;]
    Slyszalas kiedys kawalki Paktofoniki?
    Hipotetycznej sytuacji dzisiaj nie bedzie... z roznych powodow :]
    Jak mgr? :>
  • jak mocno mnie lubisz ;p ?
    czy masz chec na zjedzenie spagehti ze mna ;p ?
    kręcą cie 'tajni' agenci ... ;>
    era czy heyah :>

a na Kaszubach jak :> i gdize bylas.. bo to strasznie blisko mnie ;p
    mam nadzienie ze udanie bylo ;)

czmok ^^ :*

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pawcio1300. ().

• NieustraszonA napisał(a)

czesc skarbie ty moj wspanialy :**

dzisiaj juz jakos egzystuja ...ale wczoraj i 2 dni temu to byla...masakraa :E

hyhy juz bylam w sadzie i zalozylam plaskie :E w szpilach nie bede chodizla do nastepnego lata chyba ;p

najlepiej...hmmm...w zasadzie moje niesprawne nogi mialy swoj urok ^^ ale najbardziej zapadl mi w pamiec poranek na drugi dzien .... ty powinnas wiedziec o co chodzi ;) lofam cie Andzi :***

hyhy juz nie byly niebieskie po tym chodzeniu boso po akademiku xD a tym bardziej po podrozy w pociagu gdzie musialam sciagnac buty i opierac sie o podloge nimi bo za duzo osob bylo w przedziale na wyciagniecie sie -.-'

dziekuje za uzyczneie ;*** i za wsio :***

Moja Kochana :***

nawet kozaczkow na obcasiku juz nie zalozysz?:>
    i bedziesz chodzic w ... hmm... takich plaskich kozakach ? Oo

a co do poranka... sama siebie zaskoczylam ... eh... ja Ciebie tez bardzo loffciam :*:*

a skarpetki nie byly uzyczone tylko podarowane :D o ! beda Ci przypominaly ten dzien :)

Czy Gienek sie naraza pytajac o mgr ?:P

Powiedz mi jeszcze... co sprawia ze jestes szczesliwa ?
  • Kasia ;**

Dziękuję Ci za to, że przybyłaś aż do Europy żeby zobaczyć mnie i Angelę xD. Mam nadzieję, że nie żałujesz, że przyjechałaś tyle km ^^.

A no i fajnie by było jakbyś następnym razem też wpadła :).

Nóżki już są w normalnej formie? Szpilki już założone xD? Nie umiem sobie wyobrazić Ciebie bez żadnego korka ;x.

Wygodnie Ci było "między nami" w łóżeczku ^^?

Lofciam ;*
  • gitarzysta napisał(a)
    Postaram się i Banderasa i ten próbki.
    A co tam nieobecności, miło mi się tu pisze to się rozpanoszyłem ^^
    W ogóle to jaki jest powód Twojej rzadkiej obecności tutaj? O ile to jest sprawa do wiedzy publicznej. Ych, mówiłem już, że 3 razy w tygodniu jestem od 8 do 20 poza domem? :quasi:

Miłego dnia życzę :*

tylko ja przypominam zeby mi przypomniec jesli tak owe bedziesz chcial zaaplikowac na mojego maila ;p
    hyhy nio tio sie cieszem zem rozgrzeszona ;p a takie panoszenie wcale mi nie przeskadzaj ^^
    a propo fajnych numerow to ostatnio wynalazlam taki jeden zespol acapella...zabili mnie tym kawalkiem ... i wieloma innymi ^^ daj znac jak odsluchasz ^ ^
    owszem ;p pisanie pracy mgr mnie przede wszystkim absorbowalo ale i takze obowiazki zwiazane z forum no i zycie prywatne ^^
    oo a to dlaczego ;> pracujesz ?

dzieki i nawzajem ;**

Gienek napisał(a)
    Od urodzenia jestes taka "strachliwa"?
    Lubisz spontany? ^^
    Czy aby przypadkiem wkurzanie to nie Twoj zawod? ;D
    Rozpalalas kiedys w piecu? jesli nie to mysle ze dobra bys w tym byla :]
    Od dawna wiadomo ze lubie "sadomaso" i powiem Ci ze fajna jestes jak jestes agresywna, pokazujesz taki swoj pazur ^^ moze nie bez powodu masz w temacie napisane "Kocica"? [SIZE=7]wcale nie ironizuje, akurat teraz ^ ^[/SIZE]
    Co powiesz o mojej wredocie? ;]
    Slyszalas kiedys kawalki Paktofoniki?
    Hipotetycznej sytuacji dzisiaj nie bedzie... z roznych powodow :]
    Jak mgr? :>

hyhy zycie mnie chyba zweryfikowalo ze w ten sposob nauczylam sie egzystowac :ziew: po za tym strach jest dobry bo chroni przed bledami :O tylko glupiec bez wyobrazni sie niczego nie obawia ;p ..a propo to slyszalam ostatnio ze ludize z fobami maja wieksza wyobraznie niz pozostali :ziew:

bezczelny ^^ - okropnie :O normalnie tak bardzo ze zawsze jak cos spontanicznego zrobie to dostaje w "pupe" ;] to ja juz wole to swoje zaplanowane i zorganizowane zycie ;]

;D do czegos nawiazujesz ? ;D ja jestem baaardzo grzeczna dopoki emocje mi nie puszcza :O a pozniej to juz nie umiem sie za bardzo pohamowac i konczy to sie tak jak ostatnio...:x

hyhy ty to masz tupet ;p jak bym mogla to bym toba rozpalila w piecu i klopot z glowy ^^ po za tym to chcialabym przypomniec ze to nie ja zaczelam :O a moze ja -.-' w kazdym razie ja bylam dlugo pokorna :ziew: a jak juz peklo to sie wylaly trzymane emocje ;p twoja wina !! ;p

hyhy fetyszysta ;p kotki sa mile i glatkie w dotyku jak je sie glaszcze, jak cos zbroja to duze oczka robia, ale jak sie na nie krzyczy to podrapac mocno potrafia :ziew:

jak sie czepisz to przestac nie umiesz dopoki ci nie odplaci sie pieknym za nadobne :O mmmm a ostatnio to nawet jak ci sie odplaca to i tak slabo reagujesz ;O ale to tylko analiza na przykladzie wybranej jednej osoby ;x w przypadku innych potrafisz bezpardonowo dogryzac az potem chodza ploty ze nikogo nie lubisz ;p hyhy ech ty wojowniku ;p :**

po za jestem bogiem ? xD nio moze kilka kawalkow ;] ale ogolem wiesz ze polskiego hh nie trawie ... w mlodosci sie bylo glupim to sie mialo znieksztalcony sluch muzyczny :O

dlaczemu nie :/ a ja tak na to czekam.... nie ladnie tak karac :O

nuuu piknie ^^ moj promotor byl ze mnie zadowolony o dziwo Oo powiedzial ze mam duzo pracy i ze jak tak dlaej pojdzie to on by widzial ta prace na 200 stron -.-' ja mu powiedzialam ze chyba za 3 lata tyle napisze :O ale i tak jestem zadowolona ze mnie chwalil...norlamnie jakies 30 min ze mna o wpisie rozmawiam Oo moze w domu ma problemy i mu sie pomieszalo w glowie ^^

.:Pawelq:. napisał(a)
    jak mocno mnie lubisz ;p ?
    czy masz chec na zjedzenie spagehti ze mna ;p ?
    kręcą cie 'tajni' agenci ... ;>
    era czy heyah :>

a na Kaszubach jak :> i gdize bylas.. bo to strasznie blisko mnie ;p
    mam nadzienie ze udanie bylo ;)

czmok ^^ :*

znielubilam cie na jakis czas ale ostatnio znowu nabralam troszke zaufania ...chyba glownie dlatego ze jestes juz jednym z naielicznych przypadkow starej ekipoy ze spamu ;/ echhh nio szkoda tych czasow :(

^^ uwielbiam spageti ^^ chyba ze z mieskiem to troszke mniej ;x a gdzie zapraszasz ? ^^

hyhy nio baaa w ogole agenci sa fajni ^^ a cio jestes jednym z nich ;x

mixplus :O

nuuu bylo miodzio chociaz krociutko :( nio widzisz jak bys byl grzeczniejszy to bym moze cie odwiedzila jesczez ^^

;***

Angela napisał(a)

Moja Kochana :***

nawet kozaczkow na obcasiku juz nie zalozysz?:>
    i bedziesz chodzic w ... hmm... takich plaskich kozakach ? Oo

a co do poranka... sama siebie zaskoczylam ... eh... ja Ciebie tez bardzo loffciam :*:*

a skarpetki nie byly uzyczone tylko podarowane :D o ! beda Ci przypominaly ten dzien :)

Czy Gienek sie naraza pytajac o mgr ?:P

Powiedz mi jeszcze... co sprawia ze jestes szczesliwa ?

moja bardziej ;****

nio nie nio juz jestem kilka dni po i jak wyszlam na miasto i zobaczylam inne kobietki w ladnych bucikach to mi sie zachcialo znowu nosic ;p pewnie jesczez na jesien sobie jakies kozaczki kupie xD i to na pewno z obcasikiem bo ladniej wygladaja ;p

a plaskei kozaki to jedne mam ;D tzn takii malusi maja obcasik cos jak ty mialas na zlocie ^^ i sa boskie ^^

nuuu az mam ochote cie jesczez poprzytulac...ale daj spokoj....sama mnie zebralo na emocje...nio nic przekonalam sie tylko dzieki tej sytuacji ze jestes najbardziej kochana i cieplusia osobka ktora ze swieca mozna szukac ;****

hyhy dziekuje za prezencik ^^

Gienek sie juz duzo ostatnio naraza ;p ale ze ja mu sie bardzie jnarazilam to musze jakos to nosic ;p

mmm....pozytywni ludzie....daja mi nadzieje tak potrzebna do zycia...co prawda zawsze jest ich mniej niz tych "zlych"...ale jeden przypadek na 100 pozwala przetrwac i postrzegac zycie w nieco bardziej kolorowych barwach ;) za co ci dziekuje :*

Hellgirl napisał(a)
    Kasia ;**

Dziękuję Ci za to, że przybyłaś aż do Europy żeby zobaczyć mnie i Angelę xD. Mam nadzieję, że nie żałujesz, że przyjechałaś tyle km ^^.

A no i fajnie by było jakbyś następnym razem też wpadła :).

Nóżki już są w normalnej formie? Szpilki już założone xD? Nie umiem sobie wyobrazić Ciebie bez żadnego korka ;x.

Wygodnie Ci było "między nami" w łóżeczku ^^?

Lofciam ;*

Karolcia ;***

-.-' ano i amerykanie czasem zagladaja do mniej rozwinietych kontynetow :O
    nio ale faktycznie do was moglabym 2 razy tyle km przejechac ^^:*

na wpadanie to troche za mlodo jesczez sie czuje xD ale tym razem to w ogole wy przyjedzcie do mnie :( jestescie 2 a ja 1 :(

-.-' leczyly sie 2 dni...zdrajczynio ;p ale juz doszly do siebie ;p jak narazie szpilki jeszcze na nie wchodzily ale juz mnie kusi ;p hyhy korka xD nuuu rzadko bo rzadko ale czasem cos mniej obcasowego udaje mi sie zalozyc ^^

a poeiwem ci ze mialam najlepsza miejscowke ^^ bo tak to zadne pajaki mnie nie atakowaly ani zaden samobojca co chcial do okna sie rzucac ;p do tego mialam cieplo i kolderki w sam razik ;p nio i jakie 2 sliczne buziunie kolo siebie ;p nio niormalnie nie wiedzialam ktora strone wybrac ;D

ja tez :**
  • Nieliczni też kiedys przechodza na emeryture ^^"

a gdzie.. hmm pomyslmy..
    zeby bylo tak no fajnie ^^"
    hmmm u mnie w domq ^^? pozniej jakis film mozna obejrzec xD

nie , ale zamierzam byc tajnym szpiegem FBi ;x albo kims w wojsku xD jak ja kocham takie rzeczy ^^

mixplus.. to tak jak ja ^^"

a juz jestem jestem ^^ drzwi stoja otworem ;c

;***

prum ^^
    kibicujesz koszykarzom o.O ?
    Czo najbardziej lubisz zwiedzać w Cze-wie ;>
    nu to na tyle ^^"

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pawcio1300. ().

• Lepiej niż Queen to wykonali ^^
    No to dalej się będę panoszył, skoro Ci to nie przeszkadza.
    Z czego ta praca magisterska? Tak w ogóle, to gdzie Ty studiujesz?

Ych, do pracy? :O Szkoła muzyczna. Ostatnio usłyszałem parę miłych rzeczy od różnych ludzi, pierwszy raz od bardzo dawna. Świat staje na głowie :P

• Jak myslisz? najwazniejsze jest pierwsze wrazenie? czy moze to drugie, trzecie?
    Uwazasz ze jestem pyszny? ;D
    Uwazasz ze cechuje mnie brak wyobrazni? :> :D
    Czesto ukrywasz pewne fakty i myslisz ze nikt sie o nich nie dowie? :]
    Ostatnio pytalem czy jestes strachliwa to teraz: boisz sie mnie? <: :D
    twoja wina !! ;p
    no pewnie, jak zwykle :]
    Lubisz niesmialych czy tych odwaznych? ;]
    Czemu na niektore ostatnie pytania odpowiadalas tak... "asekuracyjnie" nawet zaryzykowal bym stwierdzenie ze nie na temat?
    az potem chodza ploty ze nikogo nie lubisz ;p hyhy ech ty wojowniku ;p :*
    bo to prawda, nieliczni zaliczaja sie do grona lubianych przeze mnie, zreszta na odwrot jest podobnie ^^ ;D i zebys Ty tego nie wiedziala... ehh :P
    Jesli chodzi o Paktofonike to sie na niej "wychowalem" i wcale nie mialem spaczonego sluchu do tej pory mi sie podoba polski dobry HH, podpis w sygnie to przeciez nie wzial sie z kosmosu :D
    Gienek sie juz duzo ostatnio naraza ;p ale ze ja mu sie bardzie jnarazilam to musze jakos to nosic ;p

nie cukruj lamusku :*

nie bedzie hipotetycznej sytuacji bo nie zasluzylas! ;]
    Pozdro :D
  • .:Pawelq:. napisał(a)
    Nieliczni też kiedys przechodza na emeryture ^^"

a gdzie.. hmm pomyslmy..
    zeby bylo tak no fajnie ^^"
    hmmm u mnie w domq ^^? pozniej jakis film mozna obejrzec xD

nie , ale zamierzam byc tajnym szpiegem FBi ;x albo kims w wojsku xD jak ja kocham takie rzeczy ^^

mixplus.. to tak jak ja ^^"

a juz jestem jestem ^^ drzwi stoja otworem ;c

;***

prum ^^
    kibicujesz koszykarzom 8| ?
    Czo najbardziej lubisz zwiedzać w Cze-wie ;>
    nu to na tyle ^^"

ano taka kolej rzeczy ze trzeba mniejsce dla nowych pokolen robic...szkoda tylko ze o starszych suie juz nie pamieta :(

;D hyhy no moze byc w domku choc to nieco daleko ;D a jaki film planujesz ? ^^

nio to jak tajnym to juz nim nie bedziesz po tym wyznaniu ;p aha podwojne zycieci sie marzy...nio faktycze mialbys dobre zaplecze ;p

glupi ten mix plus-.-' juz wiecej tego nie biore bo za duzo doladowan musze robic -.-

koszykowka mnie najmniej chyba interesuje z popularnych sportow ;p chociaz kiedys to wlasnie na meczach kosza chirliderkowalam ;D

w czestochowie za duzo do zwiedzania nie ma ;D zatem najczesciej sie wybieram do pobliskiego baru lub jakiegos w miescie jak mnie szalenstwo dopadnie ze znajomymi ;D aaa nie zapomnialam mamy wypasne frytki i to bardzo tanie ^^ za 1 zl 100 gr mniej wiecej ^^ + sosiki do wyboru za free ;p frytken sztrasen rulez ^^

dzieki za odwiedzinki Pawelq ^^ ;**

gitarzysta napisał(a)
    Lepiej niż Queen to wykonali ^^
    No to dalej się będę panoszył, skoro Ci to nie przeszkadza.
    Z czego ta praca magisterska? Tak w ogóle, to gdzie Ty studiujesz?

Ych, do pracy? :O Szkoła muzyczna. Ostatnio usłyszałem parę miłych rzeczy od różnych ludzi, pierwszy raz od bardzo dawna. Świat staje na głowie :P

oo widzisz i od razu mi sie twoj gust podoba ^^
    do queena to ich ciezko porownac bo to pionierzy w koncu itp. :x natomiast jest to najlepsze wykonanie tego numeru jakie mialam okazje slyszec ^ ^ + troche humor z ich strony rowniez dziala na korzysc zespolu ^^

hyhy alez czuj sie jak u siebie w domciu ^^ moze herbatki ? kawki ? ^^

praca sie zwie "Fenomen popularnosci gier sieciowych na przykładzie OGame" czyli wszytko co zle i dobre w ogame itp ^^
    a studiuje pedagogike spoleczna i terapie pedagogiczna w skrocie psychp-pedagogika ^^

ooo a cio pochwalili twoje talenty :> w szkole muzycznej czy tak po prostu jacys znajomi :> hyhy nio zgadza sie czasem jak slysze bezinteresowne komplementy to tez mi sie wydaje ze cos jest nie tak ;p

kuje za odwiedzinki ;****

Gienek napisał(a)
    Jak myslisz? najwazniejsze jest pierwsze wrazenie? czy moze to drugie, trzecie?
    Uwazasz ze jestem pyszny? ;D
    Uwazasz ze cechuje mnie brak wyobrazni? :> :D
    Czesto ukrywasz pewne fakty i myslisz ze nikt sie o nich nie dowie? :]
    Ostatnio pytalem czy jestes strachliwa to teraz: boisz sie mnie? <: :D
    twoja wina !! ;p
    Lubisz niesmialych czy tych odwaznych? ;]
    Czemu na niektore ostatnie pytania odpowiadalas tak... "asekuracyjnie" nawet zaryzykowal bym stwierdzenie ze nie na temat?
    az potem chodza ploty ze nikogo nie lubisz ;p hyhy ech ty wojowniku ;p :*
    bo to prawda, nieliczni zaliczaja sie do grona lubianych przeze mnie, zreszta na odwrot jest podobnie ^^ ;D i zebys Ty tego nie wiedziala... ehh :P
    Jesli chodzi o Paktofonike to sie na niej "wychowalem" i wcale nie mialem spaczonego sluchu do tej pory mi sie podoba polski dobry HH, podpis w sygnie to przeciez nie wzial sie z kosmosu :D

nie cukruj lamusku :*

nie bedzie hipotetycznej sytuacji bo nie zasluzylas! ;]
    Pozdro :D

hyhy pierwsze wrazenie rzutuje na postrzeganie osoby, z ktora mamy niewielki kontakt ^^ opieramy sie wowczas na informacjach jakie uzyskalismy w tym krotkim czasie ;p ale tak na prawde kazdorazowe wrazenie jest wazne ;p drugiego czlowieka mozna w koncu poznawac cale zycie w zaleznosci od zaistnialych sytuacji...tylko nie kazdemu sie jednak chce

czasem ;p ale kazdemu sie zdarza ;D w koncu to buduje tozsamosc xD na szczescie jednak umiesz sluchac i wyciagac wnioski co czyni cie niepowtarzalnym gatunkiem faceta ^^ upss komplement chyba rzucilam Oo

hyhy a skad ci to przyszlo do glowy ? :D oj wyobraznie to ty masz duuuza...inaczej nie konspirowal bys tyle prozaicznych sytuacji ;p

-.- najczesciej unikam konsekwencji czy konfrontacji w takich sytuacjach :O -.-' tak ale lepiej czegos nie powiedziec niz sklamac :O
    twoja wina !! ;p

polecam sie na przyszlosc 8-)

hyhy a ja sadzisz ? ;p niesmialosc zle rokuje...znaczy ze cos ukrywa dana osoba ;p a odwaga ...mmm...pociaga ;p

wskaz ktore a nie kozaczysz :ziew:

sciemniasz :O kazdy chce byc lubiany bo sie wychowuje w spolecznestwie :ziew: tak czy siak bedziesz lubiany czy nie tylko niektorzy sie wykrecaja ze to do nich wybor nalezy :ziew: a ze latwiej jest odstraszyc niz zyskac sympatie to sie po najmniejszej lini oporu brnie ;p i co powiesz na to panie NIEasekuracyjne pytanie :ziew:

zzzZZZzzz i bla bla bla :ziew: jak sie wychowales to dorosnij ;o prosze cie ...pewnie sie naraze hordzie blokersow...ale polski hh to ....:x oczywiscie bywaja wyjatki od reguly...ale....ani podkladu dobrego muzycznego nie mamy....zawsze jakies nedzne bity tam wrzuca i wyswiechtana linie melodyczna....no chyba ze bede bral cie w aucie xD no i z takim luzem moga sobie podchodzic...a oni wszyscy sie napinaja...przeklinaja...bo mysla ze dzieki parom wulgaryzmow stana sie macho i nikt im nie podskoczy... co prawda na wyzszym poziomie chociaz mamy sesn tekstow niz powiedzmy amerykanie :x ale to i tak marna pociecha jak wsyztko inne szwankuje... zreszta z polskiej muzyki to ja jedynie stare wygi typu perfekty, dzem, lady punk itp lubie :x reszta do mnie nie przemawia :O

jak wyzwe to zle jak pocukruje to zle ;p a mowia ze kobiety sa niezdecydowane ;p
    nio juz kochanie moje nie nerwuuj sie bo zlosc przystojniactwu szkodzi ;p i jescze na kolor twoich wlosow niedaj boze wplynie Oo

:*:*:*
  • nie pamięta :O
    bo jak ktoś może pamietac skoro tych ktorzy kiedys byli juz nie ma ;c

film .. hmm ^^" film akcji moze byc :>jesli tak to 13 dzielnica moze byc ;>
    i wcale nie tak daleko .. zaledwie 288 km od Poznania + te kilkaset do Częstochowy... ;) malutko :d krotka przejazdzka rowerem i jestes ... 8)

podwojne zycie - to mi sie marzy ;p
    ;x

ja tam po 6 miesiacach mialem juz 48 doladowan i znowu wizielem mix'a i mam znowu komorke.. ale i tak tak czesto laduje bo tak .. xD

a zdjecia z tego okresu masz ^^ ?

u nas za to kebaby robią furrore , nie frytki ;x ;p

a prosze bardzo ;**
  • no i prosze, kolejne pytanie na ktore nie odpowiedzialas:
    Gienek napisał(a)Ostatnio pytalem czy jestes strachliwa to teraz: boisz sie mnie? <: :D

upss komplement chyba rzucilam Oo

oO no prosze i to nawet nie wymuszony :PP no brawo brawo, to trzeci w ciagu ostatniego roku! GJ :D
    Kiedy ostatni raz poznalas faceta, ktorego odwaga Cie pociagala? ;]
    Jesli chodzi o HH, to wyraznie napisalem dobry polski HH a to roznica :] tez nie lubie wulgaryzmow (jak to np jest w przypadku chodzby "Peji") ale niektorzy naprawde maja dobre teksty :]
    jak wyzwe to zle jak pocukruje to zle ;p a mowia ze kobiety sa niezdecydowane ;p

nieeeeee to powinno byc raczej "jak wyzwe to zle, jak wyzwe 2 raz to tez zle" ;DDD
    nio juz kochanie moje nie nerwuuj sie bo zlosc przystojniactwu szkodzi ;p i jescze na kolor twoich wlosow niedaj boze wplynie Oo

kiedys chyba bylo gorzej bo bylem "siwy" teraz jestem tylko CIEMNY blondyn ;D
    Widze ze chwalilas sie frytkami, moze i sa dobre, ale kebaby macie okropne ^^
    Jakbys miala nie ograniczone ilosci pieniedzy, co bys zrobila?

Kasiu, czy mam strzelic focha ze nie odpowiedzialas na pytania, kiedy mialas to zrobic? :> :P

edit 123345:
    [15:25] <KaT> dzisiaj odpowiem ;p

mhm mhm :>
  • o! Nie tylko! Chwalą moje talenty te muzykalne osobistości, mało tego! Lider takiej kapeli zagadał do mnie i będę z nimi grał ^^

W ogóle to mnie zamurowało. Jakie Ty wielgachne odpowiedzi piszesz... Mi by się nie chciało, naprawdę.

Temat pracy ciekawy. Sam się kiedyś przymierzałem do założenia jakiegoś tematu i napisania takie... artykułu? Nie wiem jak to nazwać. Trzymam kciuki za sukces ;)

Miłego wieczoru :*
  • Czy masz czas na ogladanie jakiegos teleturnieju w telewizji .. ?
    Jak tak to jakiemu i komu kibicujesz ;p ?
    Hrhrhr ... jak czesto chodzisz na mecze AZS-u Częstochowa... :>
    Lubisz im kibicowac ;p :>
    gdybys mogla wybierac to co bys wybrala :
    bogata i nieszczesliwa czy bezdomna i szczesliwa ... :>

//Jeśli od Twojego ostatniego posta teamowiec się nie wypowiedział, zedytuj swój poprzedni post zamiast pisać następny,
    Hellgirl
  • RE: NieustraszonA - SzPAMowa Kocica ^^

NieustraszonA napisał(a)

Miasto: Częstochowa

no masz ostatnio byłem w cz-wie u COLI o_o

czyli że następnym razem będziesz zaproszona jak będę ]:-D

cieszysz się??

ps.Hellgirl ale niektórzy nie maja opcji edytuj:D [SIZE=5](np.ja) [/SIZE]
    cala prawda "rynku" pozdrawiam

Johnkopytko z klanu Kopytkow
    Najwiekszy fan Jennifer Aniston <3

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SzaloneOczy ().

• RE: NieustraszonA - SzPAMowa Kocica ^^

Dead Pawelq napisał(a)
    nie pamięta :O
    bo jak ktoś może pamietac skoro tych ktorzy kiedys byli juz nie ma ;c

film .. hmm ^^" film akcji moze byc :>jesli tak to 13 dzielnica moze byc ;>
    i wcale nie tak daleko .. zaledwie 288 km od Poznania + te kilkaset do Częstochowy... ;) malutko :d krotka przejazdzka rowerem i jestes ... 8)

podwojne zycie - to mi sie marzy ;p
    ;x

ja tam po 6 miesiacach mialem juz 48 doladowan i znowu wizielem mix'a i mam znowu komorke.. ale i tak tak czesto laduje bo tak .. xD

a zdjecia z tego okresu masz ^^ ?

u nas za to kebaby robią furrore , nie frytki ;x ;p

a prosze bardzo ;**

-.- ano nie ma ....

to raczej ja proponuje zmiane planow :ziew: ty przyjedzasz do mnie ...rowerem ^^ to niedaleko przeciez ^^

marzy ci sie ? a ludzie probuja sie z tego wyleczyc :quasi:

ja nie mam pieniedzy zeby na pierdoly takie ywdawac ;p a to sie ladna bluzka trafi a to jakies buty :ziew: i gdzie ja pozniej wykombinuje na jakies tam doladowania :x

owszem mam ^^ ale nie na kompie ;p a skaner popsuty i cale szczescie ^^

kebaby robia wszedzie ;x ale u nas po za frytkami max hot dogi i hamburgery jesio ;x

:***

Gienek napisał(a)
    no i prosze, kolejne pytanie na ktore nie odpowiedzialas:
    Gienek napisał(a)Ostatnio pytalem czy jestes strachliwa to teraz: boisz sie mnie? <: :D

upss komplement chyba rzucilam Oo

oO no prosze i to nawet nie wymuszony :PP no brawo brawo, to trzeci w ciagu ostatniego roku! GJ :D
    Kiedy ostatni raz poznalas faceta, ktorego odwaga Cie pociagala? ;]
    Jesli chodzi o HH, to wyraznie napisalem dobry polski HH a to roznica :] tez nie lubie wulgaryzmow (jak to np jest w przypadku chodzby "Peji") ale niektorzy naprawde maja dobre teksty :]

nieeeeee to powinno byc raczej "jak wyzwe to zle, jak wyzwe 2 raz to tez zle" ;DDD

kiedys chyba bylo gorzej bo bylem "siwy" teraz jestem tylko CIEMNY blondyn ;D
    Widze ze chwalilas sie frytkami, moze i sa dobre, ale kebaby macie okropne ^^
    Jakbys miala nie ograniczone ilosci pieniedzy, co bys zrobila?

Kasiu, czy mam strzelic focha ze nie odpowiedzialas na pytania, kiedy mialas to zrobic? :> :P

edit 123345:
    [15:25] <KaT> dzisiaj odpowiem ;p

mhm mhm :>

lojej bo ich jest duzo to mi sie miesza ;p

zawsze sie balam :x mrrr ^^ czasem to nawet fajnie sie bac ^^

widzisz szaleje 8-) spontany...komplementy...i kto powiedzial ze czlowiek sie nie moze zmienic 8-)

gdzies kolo roku temu ;p tak na jesien ;D na pewno nie znasz...ale moze bez przesady ze odwaga mnie pociagnela ....w ostatecznosci to wlasnie koloe wrzesnia nie byl on taki przebojowy....szcegolnie w realu ;D

aha ogolem...nie podoba mi sie i nie interesuje mnie to :x

noo bo ty jestes sado maso ciebie trzeba ciagle wyzywac zeby ci dobrze bylo ^^

to marsz na slonce je wyplowiec ponownie :O a nie mi tu bedziesz gadal tyle ze az ci na glowie ciemnieje ^^

nie wiem gdzie ty byles na kebabie...chyba u turka z tego co pamietam : O a to tam to sobie wiesz...ale allamo jest genialne =] zreszta to byly dla mnie kebaby chyba :O ale tylko z mojej dobroci je dostales...i jesczze pyskuje....echhh....powinnam cie bic regularnie co bys sie kultury nauczyl ^^

oo jakies filozoficzne normalnie ^^

jak nieograniczona to bym nie inwestowala bo i tak mi to lotto :O ale na pewno jakas czesc na pseudo altruistyczne pierdolki...czasem jednak ma sie ten gest ;p a tak ogolem dla siebie...hmmm ...chyba bym sobie podrozowala...raczje na pewno...szczegolnie Japonia do odwiedzenia i chiny wraz z hong kongiem ...w standardzie ameryke polnocna...podludniowa juz mniej bo ta m tropikalne paskudne lasy sa ;x wieszkosc europy i moze troche afryki ;x ale tez nie duzo bo tam paskudne gady, stawonogi...a i ten jakies cieplusie wyspy z serii kuba, szeszele blablabla
    jak bym sie juz znudzilo to bym sobie jakies odrypane chatki kupila ^^ nio i duuuzo pieknych samochodzikow ^^ nie wspominajac juz o kilku formach projektatntow mody :O
    a dalej bym sie pewnie poprawila urodowo i jakies tam pierdolki na pewno pomyslal...za duzo do opowiadania ^^

kleszcz mi wszedl...juz sie balam boreliozy...bo kolega niedano zachorowal na to.... po za tym jestem chora -.-' i nie mam sily na nic ;(

ale dziekuje za cierpliwosc ^^ :****:****

gitarzysta napisał(a)
    o! Nie tylko! Chwalą moje talenty te muzykalne osobistości, mało tego! Lider takiej kapeli zagadał do mnie i będę z nimi grał ^^

W ogóle to mnie zamurowało. Jakie Ty wielgachne odpowiedzi piszesz... Mi by się nie chciało, naprawdę.

Temat pracy ciekawy. Sam się kiedyś przymierzałem do założenia jakiegoś tematu i napisania takie... artykułu? Nie wiem jak to nazwać. Trzymam kciuki za sukces ;)

Miłego wieczoru :*

nio nio gratuluje ^^ zdolniacha z ciebie nie ma co

hyhy to moj mankament ;p nie umiem streszczac sie w wypowiedziach pisemnych ;p w slownych zazwyczaj wszytko upraszczam przechodzac najpier od sedna a pozniej do rozwiniecia -.-' co mnie wnerwia bo nie wszyscy jednak lubia same konkrety na wstepie....

no w sumie juz mamy gazetke o ogame, wiec pomysl z atkulami juz zabrany ;p jednak zawsze mozna na wlasna reke jakies ciekawostki przedstawic ;p
    a dziekuje juz oddalam czesc pracy i jak narzie pierwsze sukcesy mam za soba ^^

dziekuje za owiedzinki :**

Dead Pawelq napisał(a)
    Czy masz czas na ogladanie jakiegos teleturnieju w telewizji .. ?
    Jak tak to jakiemu i komu kibicujesz ;p ?
    Hrhrhr ... jak czesto chodzisz na mecze AZS-u Częstochowa... :>
    Lubisz im kibicowac ;p :>
    gdybys mogla wybierac to co bys wybrala :
    bogata i nieszczesliwa czy bezdomna i szczesliwa ... :>

teleturnieju ? ...hmmm czasem sobie obejrze to "czy jestes madrzejszy od 5-to klasisty"...kiedys moze milionerow jesczez teraz juz mnie to nie kreci
    chyba ze chodzi o programy rozrywkowe :> to w takim ukladzie mam talent mi sie bardzo podoba ;p a pozostale jak oni spiewaja na lodzie z gwiazdami czy jakos tak :quasi: to w ogole juz do mnie nei przemawia....ewentualnie ju ken dens...ale tez mnie denerwuje wiec nie ogladam...wole sama potanczyc :O

w ogole ;p nie jestem patryiotka sportowa ;p zuzel jesczze najpredzej obejrze nio i pilk nozna ale tutaj nie ma sie czym czestochowa popisac :E

w ogole mnie to nie interesuje ;p

bogata i szczesliwa ^^ bezdomna to juz skraj ;p zycie zazwyczaj uklada sie w barwach roznych odcieni czerni i bieli dlatego wybieram ...nie za bogata ale bardziej szczesliwa ^ ^

Elmo napisał(a)

no masz ostatnio byłem w cz-wie u COLI o_o

czyli że następnym razem będziesz zaproszona jak będę ]:-D

cieszysz się??

ps.Hellgirl ale niektórzy nie maja opcji edytuj:D [SIZE=5](np.ja) [/SIZE]

a kiedy to byles :>
    no prawdopodobnie sie szykuje zlocik w czestochowie kolo listopada to zapraszam serdecznie ^^

a powinnam sie nie cieszyc ? ^^

p.s. kazdy moze edytowas swojego posta ^^