[size=7]jak na alto wiadomo ze nie da fotek ale trzeba jakos spamerow zachecic do spamowania
KaT pamietasz poczatki naszej znajmosci ... ;*[/size]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ZabioreCiButy napisał(a)
jaka jest twoja ulubiona czekolada??
czemu biala jest najlepsza??
Superman napisał(a)
A myślałem że francuski to Twój języczek
To co tam pisze, zostanie moją słodką tajemnicą ... bazgroły a tak się starałem, ekscytowałem ...
2tygodnie ... pozastaje mi życzyć SzO
Miłego
ps.
Bronisz się wtedy co ja tzn w przyszłym roku studenckim xD
Pawelq napisał(a)
Ja skakałem
No więc mrrrrrrrr:fgrin:
jak spędzasz długi weekend
FokuS napisał(a)
a nie mówiłem że ja
oczywiście że ci pożyczę, wpadaj o każdej porze
a ten nick to porażka muszę zmienić z powrotem...
Siersciuch eustachy napisał(a)
1 kiedy mnie zaprosisz wreszcie na to piwo ?
2. moze jakas ustawka na miescie. Adama mozesz zabrac. tylko madzie obie przyprowadzisz ?
3. jak sie udalo przywitanie w sobote ?
milego
Pawelq napisał(a)
działeczka kiedy u Ciebie będzie wolna ( tlyko dla nas ;p xD)
ja nad morze zapraszam
zimą jeszcze lepiej wyglada
Gienek napisał(a)
wiem ze bardzo tesknilas za moim postem w tym temacie... wiec jestem
m?wia ze obijasz sie na forum czym to jest spowodowane ? (tylko nie zganiaj na mnie ^^)
znalazłas wreszcie jakis monopol w częstochowie ?
nie zadaje ci pytania jak bardzo mnie uwielbisz bo zabrakło by miejsca na odpowiedź na inne pytania ;*
Enayma napisał(a)
KaT,
lubisz pisać ze mną na gG?:> xDD
Lubisz porozrabiać? xD
Pawelq napisał(a)
porozrabiac mrrr:fgrin:
lubisz jeść banany
a inne owoce ?
Gienek napisał(a)
a ty Kasiu kiedys odpowiadasz na te wszystkie pytania ?
czy moze trzeba czekać tygodniami ? ;p
^Uriziel^ napisał(a)
Czo Ty na to Trylogia : Rozbieramy NieustraszonĄ
Pawelq napisał(a)
[size=7]jak na alto wiadomo ze nie da fotek ale trzeba jakos spamerow zachecic do spamowania
Turles napisał(a)
Jak oceniasz obecny stan spamu
czy dostane z pejczyka [SIZE=1]dawno nie dostałem :([/SIZE]
Pawelq napisał(a)
jak uważasz.. czy jestem wierny
Fleet Of AiuR napisał(a)
KaT juz zapomniala o Fletach
Nya napisał(a)
ktos sie opindala
Na stole czy na lozku?
W windzie czy na plazy?
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :**********~~~~~~~~~~~~
malina_24 napisał(a)
KaT kiedy w końcu do nas wrócisz???
Stivi napisał(a)
który pies:
1. Reksio
2. Który jeździł koleją
3. Stivi
4. Lessie
^Uriziel^ napisał(a)
Co robisz jak cię tak nie ma
[SIZE=1]Podoba Ci się mister OGame Rozwiń wypowiedź 8)[/SIZE]
Superman napisał(a)
UPne żebyś to znalazła
[SIZE=7]Nio to ... tak przelotowo ... bez macanek ...[/SIZE]
Śnieg czy Deszcz :> snieg raczej...chociaz deszcz jest dobry na klimaciarskie motywy ^^...sniegiem jednak mozna sie rzucac i smarowac ^^
Czy jestem Dinozaurem hyhy....ciut wiekszym niz ja ^^...na szczescie wsrod zielonych jeszcze jestes zielony ;p
Jakie masz łyżwy i czy umiesz jakieś figury akrobatyczne nio baaa...jak sie wywracam to napewno jakas figure wywijam ^^
Łyżwy czy rolki rolki ^^...w ostatnie wakacje troszke sobie na nich pojezdzialm nawet ^^
Piwo przy tancach w Clubie czy przy stole w Pubie tance w pubie :D...albio clubie ;p...nie wiem co to jest enigma :D...ale ty widziales wiec chyba sie orjetujesz lepiej niz ja ;p
Czy jeśli założe CT z moim regulaminem, fota za posta to będziesz w nim pisać wahahahha.....teraz dopiero zczailam ;p....nio wiesz jeszzce zalezy czyja fota :D...bo jak twoja to ja na to ide ^^
Masz jakieś swieże focie? ... żebym cię poznał jak spotkam na ulicy a pffff....telefon mi nie chce przezucac na kompa fotek ^^...a jeszcze ze zlotu mam kilka ;p
Czy forumowa praca, która teraz robisz nie sprawia że przynosi ci to mniej zabawy niz wcześniej wiesz, więcej obowiazkow no po czesci sie zgadza...ale poniewaz jestem uzalezniona to nie mam innego wyboru jak nadal pracowac ;p.....jakos za duze mam przyzwyczajenie, nawet jesli sprawia mi to mniejsza frajde...ale chyba z kadym tak jest ...czas nas dosiega nieublagalnie ^^
Umiesz grać w bilarda kręgle darta o_o niooo baaa...w biladra troche wiecej niz w kregle...a szkoda bo kregle sa fajniusie a to 3 to nie wiem co to ;p
To chyba na tyle, nie chciałbym wyskakiwać ze swoimi pytankami ... bo troche by tego było ... a jeszcze trzezwy jestem :E
tere fere ;p tak mowi tylko pijany
ja ci dam tyle pytan dokladac...juz sadzilam ze koniec a tu tyle pisania jeszcze bylo ;p
Miłego Dnia ;)
Pawelq napisał(a)
wiem , że własnie piszesz odpowiedź ale i tak upne również i popytam troszeczkę
co sądzisz o maltretowaniu w szkolę uczniów poprzez naukę
co sądzisz o polskich szkołach ;O
co sądzisz o romantyczności
co sądzisz o związkach , w których to kobieta jest starsza
co sądzisz o -||- partnerskich osób tych samych płci ?
NieustraszonA napisał(a)
...cos tam mniej wiecej skojarzylam jak ostatnio zagladalam ;p....same klamstewka ;p.....ale przyjemne
bronie sie w przyszlym ^^...a ty juz mgr olalalala jak ten czas leci ;p
bedziemy razem oblewac
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez CampR ().
NieustraszonA napisał(a)
Pawelq napisał(a)
jak uważasz.. czy jestem wierny :>
wtedy gdy to pisales....byles kochany...a teraz juz chyba sie zmienilo ;)...ale to i dobrze .....mowilam Ci ze blokada nie ma sensu ;)
co nie zmienia faktu ze nalezy sie :* :p
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Pawelq ().
NieustraszonA napisał(a)
Turles napisał(a)
Jak oceniasz obecny stan spamu
czy dostane z pejczyka [SIZE=1]dawno nie dostałem :([/SIZE]
te bobas..skad ty masz takie kolory gwiazdeczke przy niku...gdzie szlajasz sie bez matki !!...nie dosc ze misiu scooti mnie opuszca to ten bryka po forum bez mojej wiedzy ...co ze mnei za matka co ludzie powiedza Ha :D:D ma się sposoby [SIZE=7]dostałem nawet warna ^^[/SIZE]
obecnie...hmmm....przemiany przemiany przemiany...jak to dzecik podkreslil..ikon spamu jest juz niewiele....Mesia jedna z nieliczych utrzymujacych sie tak dlugi czas...nio i Pawelq ;p....reszta to albo sporadycznie wpada....albo sa z lekka za mlodzi zeby pamietac jak to bylo kiedys.....dzisiaj nie ma juz takiej selekcji...latwo sie dostac do ekipy spamowej, bez w zasadzie wiekszego wysilku....dlatego troche traci na wartosci to miejsce...ale coz to chyba czesc zycia zmiany fakt tez rzadko teraz zagladam coraz mniej czasu na stary dobry spamik no i masz racje że nie problem dostać się do spamu. Coraz więcej noobów :(
nio baa...grunt to przemoc w rodzinie : } na zdrowie hrhrh ^^
Pawelq napisał(a)
NieustraszonA napisał(a)
Pawelq napisał(a)
jak uważasz.. czy jestem wierny
wtedy gdy to pisales....byles kochany...a teraz juz chyba sie zmienilo ;)...ale to i dobrze .....mowilam Ci ze blokada nie ma sensu
co nie zmienia faktu ze nalezy sie :p
już nie jestem kochany ?
[SIZE=1]jeśli chodzi o (za)kochany to nic tego nie zmieni ale jestem dożywotnio skazany na miłość do Ciebie wiem , że nieodwzajemnioną ... a wrocilem tylko na wojnę ... zeby wygrać no kocham cię ;**************************************************[/SIZE]
NieustraszonA napisał(a)
ooooo i akurat jak odpowiadam masz juz stary
piekniusio Ci w nim i masz nie zmeiniac bo bedzie kop
a gdzie ty mieszkasz fokusik...nie czasem w cze-wie ;p
Superman napisał(a)
Pisałem to co myślałem, co czułem tzn co mi sekretarka tłumaczyła
Cała prawda ja poprosze dokladne tlumaczeni najlepiej nastepna pocztowczka na wiadomy adresik ^^
Nuuu musiałem wrócić i sie podszkolić, bo jak by to mogło być żeby kociak miał większy tytuł ode mnie:D i tak bede miala wiec nie cfaniakuj Wojtus ;p a ty zawsze bedziesz inzynierek....frajerek ;p :*
Będziemy tylko że inżyniera oblewałem 8dni magistra będe 2x dłuzej a z tobą to chyba cały miesiąc ale zapewne nie dasz rady
hyhy ja tam juz nie jedne imprezy tygodniowe znosilam wiec ty sie o moje zdrowie nie martw ;p raczej ty nei podolasz ha! ;p zreszta mgr to moge miec conajwyzej ja a ty inzynierek i juz ;p^^
/\/\/\/\/\/\
Hehe takie akrobacje na łyzwach to ja będe robił przez pierwsze par godzin no chyba ze to jest podobne do rolek i będe wymiatał jak ta lala .. jak zaczne wymiatać to ...
to ja filmik najlepiej poprosze nie martw sie w dobre rece trafi ^^
Co do forum ... czy warto ... wiem że to uzależnia ale, im więcej roboty tym mniej przyjemności, czasu wtedy na nic nie starcza i z przyjemności robi się tylko obowiązek ... nooo ale ... trza wszystkiego w zyciu sprobować
mmm na pewno sporo prawdy w tym jest....natomiast w moim wypadku jeszcze poczucie przyjemnosci nad obowiazkiem jest wieksze , dlatego wiekszej dywagacji narazie na ten temat nie roztrzasam ^^
Co do foty w moim CT to ... oczywiscie ze chodziło mi o pikczersy tych co będa chcieli o coś zapytać ha o!
sru tu tutut majtki z drutu ;p
Bilardzik rozbierany
a pffff ...dawaj w pilkazyki ....rozwale Cie do bokserek ^^
Jakie plany na weekenda jedziesz na jakiś zlocik ^^ sama juz sie pogubilam....klasa na zlot sie planowala, spamerki na kolejny nio i jeszcze neiszczesliwa warszawka pozostaje...a przede mna referaty i jeszcze znajomi gnaszyniaki, ktorzy weekendu nie odpuszcza bez imprezy....poki co zatem czekam az ktos walnie jakies konkrety bo ja organizowac sie caly czas nie bede ;p
Lepiej latać golusio po śniegu czy na deszczu hyhy nie mam zapedow eksybicionistycznych ale jak juz wybierac to deszcz ma nieco wyzsza temperature niz snigus, a ze ja zmarzluch to wybor jest oczywisty ^^
A ja nadal czekam na tuziny PW o Norwegii, weselach ... itd itd ...
Obiad czy kolacja xD
zdjecia sa feee ;p i z weselisk i z norwey, wiec nie ma takiej opcji ;p hyhy obaid kolacja ? tylko jesli ty gotujesz ^^
Dobra, ide na obiadek
Spokojnego Dnia
Papa ;*
CampR napisał(a)
Witaj
Co sądzisz o nowym rządzie ?
Pawelq napisał(a)
już nie jestem kochany ?
[SIZE=1]jeśli chodzi o (za)kochany to nic tego nie zmieni ale jestem dożywotnio skazany na miłość do Ciebie wiem , że nieodwzajemnioną ... a wrocilem tylko na wojnę ... zeby wygrać no kocham cię ;**************************************************[/SIZE]
Deshawn napisał(a)
Ha :D:D ma się sposoby [SIZE=7]dostałem nawet warna ^^[/SIZE]
Deshawn napisał(a)
fakt tez rzadko teraz zagladam coraz mniej czasu na stary dobry spamik no i masz racje że nie problem dostać się do spamu. Coraz więcej noobów :(
Deshawn napisał(a)
/\/\ fajna emotka /\/\??
Czy wrócą kiedyś stare czesy w spamie
kiedy będe miał 20k postów w spamie
Dance4Life napisał(a)
wygramy xFF ;d
o-0 Turles zyje? xD
pada u ciebie śnieg?
narty czy snowboard ?
a moze sanki? xD
Pawelq napisał(a)
pa
FokuS napisał(a)
nie nie, w Świętokrzyskim a dokładnie w Kielcach. Korona Kielce rox!
a Ty?
ej jak Ci sie podoba praca jako moderator?
fajnie?
może też bym się zgłosił
fAtkOs napisał(a)
prosze o dluzsza wypowiedz na temat przelatywania przez Chmurki
moze byc na pw :P, zeby tutaj nie spamic za mocno
pawelos6 napisał(a)
SMOODEK czy SMRODEK??
Pafelski56 napisał(a)
Czemu taka fajna z Ciebie laska?
chleb czy bułki?
ice tea czy nestea?
cola czy pepsi
Hasky napisał(a)
dlaczego ....kuje a nie dziękuje?
ile razy z edytowałaś moje posty(ile było w tym pochwał XD)
a poza tym zapraszam do przeczytania tego postu :][SIZE=1]spamerzy na mnie liczą... chyba[/SIZE]
Trylogia : Rozbieramy NieustraszonĄ
NieustraszonA napisał(a)
Hasky napisał(a)
dlaczego ....kuje a nie dziękuje?
ile razy z edytowałaś moje posty(ile było w tym pochwał XD)
a poza tym zapraszam do przeczytania tego postu :][SIZE=1]spamerzy na mnie liczą... chyba[/SIZE]
Trylogia : Rozbieramy NieustraszonĄ
kuje jest krotsze nio i jakos juz sie do niego przyzwyczailam
wahahah....pochwal napewno masse
hie hie...nio rozbroiles mnie tym pozwem ^^....jak chcesz naga fotke to musisz sam przyjechac i mi zrobic
Hasky napisał(a)
a jak przyjade?
Nie mam daleko do Częstochwy
przyjadę konspiracyjnie z tysiącami moherów[pielgrzymka i te sprawy] a co to 120 kilosów dla twojej fotki
14 gości