zgadnjktoto napisał(a):
-.-
ładną mam sygne ?
sliczna
Mones napisał(a):
DZIĘKUJE TOBIE TROCHĘ MINĘŁO ALE DOCHODZIŁEM TYLE CZASU DO SIEBIE
nie ma za co
Rassija napisał(a):
Tak się zastanawiałem, więc się zapytam, zapewne nie tylko Ciebie... Pamiętasz mnie? Jeśli tak, to z czym mnie kojarzysz?
jasne ze pamietam Cie z uni17 niezly spamerek z Ciebie byl :fgrin:
Superman napisał(a):
Hej Hej Supciowy marciku :*
Hej marcikowy Supciu
Jak podoba Ci się Supciowa broda? Pasuje mu, fajna jest? skudłaczyłaś go i takie cuś się stało!
Juz Ci powiedzialam jak mi sie podoba ... na troszke Cie spuscilam z oka i juz zdazyles brode do kolan zapuscic :bicz:
Całego tekstu nie wstawie... "Niech pachną Ci, że aż miło i żeby Ci się ciało świeciło (nie powiem jak co, bo rym nie pasuje :P) ... proszę napisać co miało być Ale szczerze!
hahaha jest takie powiedzienie ze " cos sie swieci jak ..."
Jak Diabelski kubeczek, jak smakuje kawusia pijąc z takiego cudownego gadzetu, który bardzo Ci pasuje? Coś się ciekawego zdarzyło przy piciu?
kawusia z kubusia smakuje wysmienicie a rozki diabelskie szmyraja mnie po ustkach podczas picia
Jak można cofnąć czas? Jak można zabrać się do czegoś takiego...jak uważasz?
nie mozna cofnac czasu i raczej sie nie powinno...trzeba isc i patrzec do przodu a nie sie uwsteczniac
Powiedzmy, ze ktoś shakował neta, ze całkowicie padł! Świat obiegła informacja, że cięzko będzie przywrocić go... jak wyobrażasz sobie swoje zycie, jakby to wpłyneło teraz na Ciebie? Jakbyś się początkowo czuła i co by się zmieniło u Ciebie?
pewnie musialabym wykupic darmowe smsy hehe a tak na powaznie to nie wiem bo nalog jestem straszny
Które focie z ostatniej płytki są najlepsiejsze? Jakiś wybrany dzionek, albo jakaś focia...?
oczywiscie wiewiorki wymiataja
/me kajdankuje marcik do swojego grzejniczka i zaczyna ją masować, potem szmyrać a na końcu gilgać, bardzo ale to bardzo mocniusio aż marcik zaczyna swoje krzykliwe śpiewy
/me dziaba Supcia aureolkiem i przytulasza na dobranoc
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow