marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Brum Rajdowcu :*

Uważasz się za dojrzałą osobe? Czy Twoje decyzje, które podejmujesz też takie są? :opek:

Wspominałaś, że starasz się w życiu robic to co uważasz za słuszne i decyzje zawsze starasz się podejmować sama... a nawiązując do poprzedniego pytanka... czy życiowych decyzji, które diametralnie mogą zmienić Twoje życie nie powinno się przemyśleć i skonsultować w gronie zaufanych osób? Czy uważasz się za osobe która trzeźwo myśli i nie daje się ponieść fantazji. Czy chcąc dobrego/wymarzonego życia nie boisz się że za szybko czemuś/komuś zaufasz i może to się skończyć...(nie wiem jakiego słowka tutaj użyć)...bolesnym przebudzeniem?

Jaki nadchodzący tydzien będzie?

Lubisz zupe pomidorową? A co nadaje sie do niej najlepiej...ryż, makaron czy lane ciasto? :D

/me podglądywowywuje marcik w każdej chwili i każdej sytuacji ]:-D :*
  • HermaN^007 napisał(a):

mnie u Ciebie jeszcze nie było :D
    a witam witam :fsmile:

a więc witam i zadam parę pytań :D

będzie koniec świata w 2012? :O
    watpie :fgrin:

co uważasz za swoją najlepszą cechę? ]:-D
    najlepsza powiadasz? ale najgorsza mi latwej bedzie wybrac :fgrin:

jaki jest twój fetysz? 8-)
    haha to wiedza wszyscy na IRCu wiec zapraszam :fgrin:

pozdro elo :*
    pozdrowionko :fkiss:

Superman napisał(a):

Brum Rajdowcu :*
    Brum brum Pilocie :fkiss:

Uważasz się za dojrzałą osobe? Czy Twoje decyzje, które podejmujesz też takie są? :opek:
    raczej uwazam sie za dojrzala osobe i staram sie zeby decyzje , ktore podejmuje byly dojrzale

Wspominałaś, że starasz się w życiu robic to co uważasz za słuszne i decyzje zawsze starasz się podejmować sama... a nawiązując do poprzedniego pytanka... czy życiowych decyzji, które diametralnie mogą zmienić Twoje życie nie powinno się przemyśleć i skonsultować w gronie zaufanych osób? alez oczywiscie powinno sie je przedewszystkim przemyslec i skonsultowac Czy uważasz się za osobe która trzeźwo myśli i nie daje się ponieść fantazji. czasami daje sie poniesc fantazji to chyba nic zlego i myslalam, ze kazdy tak ma Czy chcąc dobrego/wymarzonego życia nie boisz się że za szybko czemuś/komuś zaufasz i może to się skończyć...(nie wiem jakiego słowka tutaj użyć)...bolesnym przebudzeniem? nie wiem jak Ci na to odpowiedziec , jakichkolwiek wyborow dokonamy nigdy nie mozemy byc pewni ze cos bedzie trwalo czy szybko sie skonczy , nie mozemy tez byc pewni ze nie bedzie bolalo ...czasami trzeba cos przemyslec , cos zaryzykowac albo poczekac

Jaki nadchodzący tydzien będzie?
    pracowity na poczatku a pozniej zlotowy :fgrin:

Lubisz zupe pomidorową? A co nadaje sie do niej najlepiej...ryż, makaron czy lane ciasto? :D
    nie za bardzo jadam zupy i nie dlatego, ze nie lubie ale jak mam do wyboru to wole 2-gie danie zawsze bo i zupa i drugie mi sie nie zmiesci
    mysle, ze do pomidorowki pasuje ryz
    :fgrin:

/me podglądywowywuje marcik w każdej chwili i każdej sytuacji ]:-D :*
    /me sie zaslania i daje Supciowi krowe zeby powyciskal sobie mleczko :fgrin: :fkiss:

Mati napisał(a):

Bry :*
    Bryk :fkiss:
    Zagłosujesz na kandydata, który jest szczery czy który dużo obieca?
    Ktory jest szczery ...ale jak to wyczaic ?

Byłaś kiedyś łowczynią (ryb, jeleni, królików)?
    nie :fgrin:

Co najlepiej wspominasz z dzieciństwa?
    wakacje i wyglupy pod namiotami :fgrin:

Miłej :*
    Milszej :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • /me karmi marcik wafelkiem :*

A Ty za kogo siebie masz?

...dlaczego uważasz siebie za Aniołka? Co Cię skłania do wyrazenia takiej opini? Myślisz, ze to prawda? :E Proszę o większa rozpiskę zawierająca jakies potwierdzenie tego stwierdzenia :D I nie chce widzieć czegoś w stylu...bo tak, bo na fejsie tak pisało czy coś w tym stylu -_-
    hrhr :D

Czo uważasz o mojej zołtej koszuli? oO Pytam ponownie bo nie doczekałem sie odpowiedzi ;o

Myślałaś może o załozeniu sobie GPSa, zebym Cię mogł na zlocie szybko dorwać :D jak Ci kupie świecące kolczyki albo rożki na głowe to będziesz w nich chodzić? :D A wiesz, ze dzisiaj kupiłem Ci coś... ;}

Doiłaś kiedyś krowe? 0_0 a może owce albo koze? :P

O czo nie powinienem Cię teraz zapytać...a o czo nigdy? :ziew: jak coś to PW :rumieniec:

A marcik ile zna osób które może nazwać przyjaciołmi...i czy są to tylko osoby z którymi ma duży kontakt i często się widuje czy jednak nie musza one spełniać takich 'wymagań'?... }:

/me czmoka marcik w prawe uszko i je delikatnie ssie :cmok:
  • witam ponownie :D

a więc co uważasz za swoją najgorszą cechę ? :E

przy jakiej muzyce najlepiej się bawisz? :D

lubisz pływać? ]:-D

a co do fetyszu.. na irca nie wchodzę bo tam wieję pustką ;(
    więc możesz mi odpowiedzieć tu ew. PW 8-)

elo joł :*
  • Superman napisał(a):

/me karmi marcik wafelkiem :*
    /me czestuje Supcia krowka :fkiss:

A Ty za kogo siebie masz? za aniolka ma sie rozumiec :fsmile:

...dlaczego uważasz siebie za Aniołka? bo mam skrzydelka , aureolke i inne atrybuty anielskie :lol: Co Cię skłania do wyrazenia takiej opini? przekora :E Myślisz, ze to prawda? :E A myslisz inaczej ?Proszę o większa rozpiskę zawierająca jakies potwierdzenie tego stwierdzenia :D I nie chce widzieć czegoś w stylu...bo tak, bo na fejsie tak pisało czy coś w tym stylu -_-
    hrhr :D
    Poniewaz Ty jestes diabelkiem( bo Emilek Cie lubi a on jest diabelkiem wiec Ty tez musisz) ja musze byc aniolkiem bo Emilka zawsze do mnie lgnie i jest przeciwienstwem Emilka czyli jest aniolkiem ...a poniewaz jestem jej wlascicielka a pies upodabnia sie do wlasciciela to jestem aniolkiem o ! :E

Czo uważasz o mojej zołtej koszuli? oO Pytam ponownie bo nie doczekałem sie odpowiedzi ;o
    Jest zolta i ma kolnierzyk ...czarna lepsiejsza :E

Myślałaś może o załozeniu sobie GPSa, zebym Cię mogł na zlocie szybko dorwać :D jak Ci kupie świecące kolczyki albo rożki na głowe to będziesz w nich chodzić? :D A wiesz, ze dzisiaj kupiłem Ci coś... ;}
    GPSa nie zaloze ale nie martw sie nie zgubisz mnie na zlocie ....jasne mam juz swiecace uszka i czasami zakladam :E ...teraz juz wiem a czo ? :fgrin:

Doiłaś kiedyś krowe? 0_0 a może owce albo koze? :P
    nie :fgrin:

O czo nie powinienem Cię teraz zapytać...a o czo nigdy? :ziew: jak coś to PW :rumieniec:
    hehe dobrze napisze na PW :fgrin:

A marcik ile zna osób które może nazwać przyjaciołmi...i czy są to tylko osoby z którymi ma duży kontakt i często się widuje czy jednak nie musza one spełniać takich 'wymagań'?... }:
    Jest kilka osob na ktorych moge polegac , spotykamy sie w miare mozliwosci i wolnego czasu ...ale jesli ktores z nas ma klopoty to zawsze jestesmy razem i staramy sie sobie pomoc

/me czmoka marcik w prawe uszko i je delikatnie ssie :cmok:
    /me czmoka Supcia w czmoka i kicra 2 razy :fkiss:

HermaN^007 napisał(a):

witam ponownie :D
    witaj :fkiss:

a więc co uważasz za swoją najgorszą cechę ? :E
    to, ze jestem strasznie uparta

przy jakiej muzyce najlepiej się bawisz? :D
    przy dance :fsmile:

lubisz pływać? ]:-D
    lubie :fgrin:

a co do fetyszu.. na irca nie wchodzę bo tam wieję pustką ;(
    więc możesz mi odpowiedzieć tu ew. PW 8-)
    jak wieje pustka ? niemozliwe jak ja jestem nigdy nie jest pusto :fgrin: a na jaki kanal wchodzisz jak juz wchodzisz ? :fgrin:

elo joł :*
    papcie :fkiss:

Quauli napisał(a):

Hej Martuś. :*
    Hej :fkiss:

Co robisz w Sylwestra?
    Nie wiem jeszcze
    Lubisz czekać?
    nie i jestem strasznie niecierpliwa
    Będzie koniec świata w 2012?
    watpie
    Też uważasz że film 2012 to kicz i chłam? :)
    nie wiem nie ogladalam :fsmile:

Pozdrówka od mrówki co nie miała pupki. :P
    Pozdro od wielblada co tez tu zaglada :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • jeśli wbijam na irc'a to na kanał u30 albo io ;P

a gustujesz może w gatunku muzyki club/house/trance (i wszelakich odmianach) ? :D

jakbyś chciała spędzić sylwestra? :xtongue:

czy planujesz już wakacje ? :D

i co ja tu robię? :E
  • Hahah marcikowa znowu szyge zmieniła :P Zrób mi taką sygne + avk :D

Kiedy Ty na ircu jesteś bo Cie nigdy złapać nie można.. o_O

Na studia się chodzi? A gdzie? :P

Zmieniałaś prace czy nadal ta sama? :D

Jak masz prawko to możesz przyjechać w odwiedziny :P

Pa.

Edit:

Do posta niżej

Co chciałabyś zjeść, skosztować...a nigdy tego jeszcze nie robiłaś? :P

Mnie :D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez .Archangel ().

• Kochanie :*

Chciałabyś być osobą publiczną? Jakąś gwiazdą, modelką..albo cuś w tym stylu, żeby ludzie Cie wielbili, na bilbordach umieszczali...?
    Czo byś poradziła swojemu przyjacielowi na peknietę serduszko? :chory:
    Czo myślisz o zasadzie, że jak ktoś się wobec Ciebie zachowuje tak Ty się zachowujesz wobce niej? :pirat:
    Która kobieta w Twojej sygnie jest lepsiejsza, nie chodzi teraz o podział diablątko/aniołek? :) Która lepiej sie prezentuje i czemu tak uważasz? :P
    /me czeka na PW }:
    Kiedy spadnie śnieg? Myślisz, ze w tym roku nie poobijam się na stoku tak jak rok temu? :E
    Jak u Ciebie wygląda ze zdjęciami...często zaglądasz do swoich czy raczej tylko przypadkiem lub gdy czegoś szukasz? :komp:

Słodkiego :kocham:
  • HermaN^007 napisał(a):

jeśli wbijam na irc'a to na kanał u30 albo io ;P
    to az takie puste nie sa ...zajrzyj tez na #ogame.pl ;P

a gustujesz może w gatunku muzyki club/house/trance (i wszelakich odmianach) ? :D
    oczywiscie

jakbyś chciała spędzić sylwestra? :xtongue:
    najlepiej gdzies na plazy w cieplych krajach :fgrin:

czy planujesz już wakacje ? :D
    jeszcze nie :fgrin:
    i co ja tu robię? :E
    jak to co ? wpadasz na kawusie i ciasteczko :fkiss:

.Archangel napisał(a):

Hahah marcikowa znowu szyge zmieniła :P no Zrób mi taką sygne + avk :D nie, bo Twoja jest najladniejsza z wszystkich ! :bicz:

Kiedy Ty na ircu jesteś bo Cie nigdy złapać nie można.. o_O
    codziennie jestem przeciez ...cos zle lapiesz :uhuh:

Na studia się chodzi? A gdzie? :P
    a na Uniwersytet Slaski

Zmieniałaś prace czy nadal ta sama? :D
    nadal ta sama :fziew:

Jak masz prawko to możesz przyjechać w odwiedziny :P
    no moge ...tylko jeszcze troche czasu bym musiala miec w nadmiarze

Pa.

Editbr>
    Do posta niżej

Mnie :D

Tak wlasnie najbardziej zaptysiowanego gostka :fgrin:

Superman napisał(a):

Kochanie :*
    Skarbie:fkiss:

Nie robilam czy nie jadlam ? :fgrin:
    Chcialabym skosztowac paella
    Chciałabyś być osobą publiczną? Jakąś gwiazdą, modelką..albo cuś w tym stylu, żeby ludzie Cie wielbili, na bilbordach umieszczali...? coz za pytanie , chodzi o cos takiego ? :fgrin:

Czo byś poradziła swojemu przyjacielowi na peknietę serduszko? :chory:
    wzielabym kropelke na czubeczek zeby posklejac ...powiedzialabym zeby sie nie martwil bo bedzie dobrze , zalezy tez od tego jaki bylby problem bo rownie dobrze moglabym powiedziec, zeby dal sobie spokoj etc
    Czo myślisz o zasadzie, że jak ktoś się wobec Ciebie zachowuje tak Ty się zachowujesz wobce niej? :pirat:
    Ee ja mysle, ze szkoda nerwow lepiej olac sikiem prostym ....no chyba, ze ktos jest dla mnie mily wtedy oczywiscie tez jestem i to nawet podwojnie :fsmile:
    Która kobieta w Twojej sygnie jest lepsiejsza, nie chodzi teraz o podział diablątko/aniołek? :) Która lepiej sie prezentuje i czemu tak uważasz? :P
    Lepiej sie prezentuje diabliczka , ma ladny kolorek sukienki i ladniej wyglada :fgrin:
    /me czeka na PW }:
    hrhr
    Kiedy spadnie śnieg? w zimie :fgrin: Myślisz, ze w tym roku nie poobijam się na stoku tak jak rok temu? :Emysle, ze w tym roku ja sie poobijam za Ciebie i za siebie :fgrin:
    Jak u Ciebie wygląda ze zdjęciami...często zaglądasz do swoich czy raczej tylko przypadkiem lub gdy czegoś szukasz? :komp:
    Kataloguje je sobie jakos i najczesciej do nich wracam (jak juz sie ich naogladam) wtedy gdy czegos szukam

Słodkiego :kocham:
    Czekoladowego :kocham:

• no jeśli będę miał czas to zajrzę :D
    ale nic nie obiecuje bo noc jest krótka :E
    a jeśli gustujesz w "umca umca" to zapraszam do odsłuchania
    i skomentowania mojego pierwszego mini secika :D
    Mój pierwszy mini secik ;)

sylwester na plaży w ciepłych krajach ? czyżbyś nie lubiła zimy? ;(

mogę wpaść ale tylko na ciasteczko bo kawy nie lubię :D

do następnego :*
  • HermaN^007 napisał(a):

no jeśli będę miał czas to zajrzę :D
    ale nic nie obiecuje bo noc jest krótka :E
    ja w nocy nie siedze na IRCu raczej tak w godzinach popoludniowych az do 22:00 pozniej ide spac bo niezly spioch ze mnie
    a jeśli gustujesz w "umca umca" to zapraszam do odsłuchania
    i skomentowania mojego pierwszego mini secika :D
    odluchalam i skomentowalam ...podoba mi sie i czekam na jeszcze :fsmile:

sylwester na plaży w ciepłych krajach ? czyżbyś nie lubiła zimy? ;(
    ogolnie nie przepadam za zima ...jestem cieplolubna... a nie spedzalam jeszcze w ten sposob sylwestra ...pewnie bylaby to niezla odmiana ...nie plakaj :fkiss:

mogę wpaść ale tylko na ciasteczko bo kawy nie lubię :D
    spoczek jest jeszcze herbatka ...moze byc ?
    do następnego :*
    papa :fkiss:

• mrum :*
    /me częstuje kawusią i za chwilke zaprasza do superaśnej pianki :kawa:

To jak z tym pytankiem o byciu znanym i lubianym...prawie tak jak na tej fajnistej fotce? :P

A jak to z marcikiem jest....gdy znajomy, bliska Ci osoba powie coś o innej osobie, ze jest zła...to jak się zaczniesz zachowywać wobec niej? Przestaniesz z nią gadać, pisać... czy jak?

Jaki utworek muzyczny ost leci u marcika?

Potrafisz postawić na swoim zdaniu? Jeśli czegoś Ty chcesz a ktoś w rodzinie chce coś innego...lub podobnie ze znajomymi...to wytłumaczysz im, że chcesz inaczej czy raczej ulegniesz?

Czo planujesz zapakować na wyjazd? Dużo tego będzie..jaka torba, ile ich będzie? :P

Denerwujesz się tym, ze troszku km tam jest i będziesz musiała się wykazać? :D Podnieca Cię ta myśl czy raczej troszku spina 0_o

Wypoczynkowego

• Superman napisał(a):

mrum :*
    cium :fkiss:
    /me częstuje kawusią i za chwilke zaprasza do superaśnej pianki :kawa:
    /me czestuje Supcia myszka prosto spod lodowki :E

To jak z tym pytankiem o byciu znanym i lubianym...prawie tak jak na tej fajnistej fotce? :P
    pewnie, ze chcialabym ...chociaz niesie to tez za soba pewne niedogodnosci np nie mozna byc anonimowym, rodzina tez swego rodzaju narazona jest na upublicznienie , ogolnie dopoki sie nie przezyje tego na wlasnej skorze to chcialby sie to miec ...ale czy by mi sie to spodobalo to ciezko powiedziec

A jak to z marcikiem jest....gdy znajomy, bliska Ci osoba powie coś o innej osobie, ze jest zła...to jak się zaczniesz zachowywać wobec niej? Przestaniesz z nią gadać, pisać... czy jak?
    bede ja bacznie obserwowac :grr:

Jaki utworek muzyczny ost leci u marcika?
    il gioco dell amore Liebesspiel (Italienische Sehnsucht)

Potrafisz postawić na swoim zdaniu? Jeśli czegoś Ty chcesz a ktoś w rodzinie chce coś innego...lub podobnie ze znajomymi...to wytłumaczysz im, że chcesz inaczej czy raczej ulegniesz?
    zalezy co to jest , czasami sie upre i nic tego nie zmieni a czasami dam sobie przetlumaczyc

Czo planujesz zapakować na wyjazd? Dużo tego będzie..jaka torba, ile ich będzie? :P
    nie wiem ile mi sie zmiesci ale torba i 3 walizki spokojnie wejda ...nawyzej Wasze rzeczy zostawimy :fgrin:

Denerwujesz się tym, ze troszku km tam jest i będziesz musiała się wykazać? :D Podnieca Cię ta myśl czy raczej troszku spina 0_o
    mysle, ze to dobrze, ze bede mogla sie wykazac

Wypoczynkowego

Nawzajemnego :fkiss:

• Ce ^^

Widzisz jednak zmieniłem szyge ha a jednak :D

Dostałem bana na irc xD i nie pospamie tam a poza tym i tak by mi się nie chciało... ;f

Kiedy będą kolejne zdjecia? :E

Coś na gg się nie odzywasz.. ;f

Podobno miałaś jechać do torunia czy gdzieś tam. będziesz musiała opowiedzieć jak było ;]

Pa.
  • HermaN^007 napisał(a):

no herbatka ostatecznie może być :D
    no to herbatka bedzie dla Ciebie :fsmile:

zrobiłem kolejny mixik więc zapraszam ponownie 8-)
    przesluchalam i podoba mi sie i fajnie sie slucha

cieszysz się że niedługo święta? :D
    pewnie :fgrin:
    umiesz jeździć na łyżwach? :xsmile:
    oczywiscie

elosz :xkiss:
    papciosz :fkiss:

.Archangel napisał(a):

Ce ^^
    Ce :fgrin:
    Widzisz jednak zmieniłem szyge ha a jednak :D
    nieladna :pwned:

Dostałem bana na irc xD i nie pospamie tam a poza tym i tak by mi się nie chciało... ;f
    co znowu nabroiles ? :bicz:
    Kiedy będą kolejne zdjecia? :E
    hehe jak cos zrobie

Coś na gg się nie odzywasz.. ;f
    nawzajem ;P

Podobno miałaś jechać do torunia czy gdzieś tam. będziesz musiała opowiedzieć jak było ;]
    bylam, juz wrocilam bylo fajnie aczkolwiek krotko :fsmile:

Pa.
    Pa.

• Hej marcik. :*

Dlaczego mam wrażenie, że na moje pytania odpowiadasz najkrócej?
    Uważasz, że są głupie?
    Dlaczego tutaj zawsze tyle ludzi? :)
    Jesteś typem osoby bardzo społecznej, lubisz "szum" dookoła?

Pozdrówka od baranka co zjada bananka. :*
  • Mati napisał(a):

Toruń :*
    Pierniczek :fkiss:

Kiedy usuniesz konto na nk? :D
    Nie wiem ale i tak tam nie wchodze prawie wcale :fziew:

Co najbardziej lubisz gotować?
    Wole piec ciasta ...z gotowania to moze bym wybrala hmm chinszczyzne

Masz w jakiejś dziedzinie kompleksy?
    oczywiscie , ale nie bede o nich opowiadac publicznie :fgrin:

Jak wyglądałyby Twoje wymarzone wakacje?
    Przedewszystkim dobre towarzystwo... ciepelko , duzo slonka ... duzo zamkow do zwiedzania ... cieply basen , czysty ... drinus z palemka i...byczonko :fgrin:

Miłej :P
    milszej :fkiss:

Quauli napisał(a):

Hej marcik. :*
    Hej :fkiss:

Dlaczego mam wrażenie, że na moje pytania odpowiadasz najkrócej?
    Alez masz bardzo mylne wrazenie ...moje odpowiedzi sa uzaleznione od tego ile mam w danym temacie do powiedzenia ...od formy pytania ...badz mojego lenistwa :rumieniec:
    Uważasz, że są głupie?
    Nawet pytania jablko czy gruszka nie sa glupie i powoduja , ze mozemy ciut lepiej poznac dana osobe
    Dlaczego tutaj zawsze tyle ludzi? :)
    Ostatnio malusio oj malusio
    Jesteś typem osoby bardzo społecznej, lubisz "szum" dookoła?
    Tak...lubie duzo gwaru szumu...ale tego pozytywnego

Pozdrówka od baranka co zjada bananka. :*
    Pozdrowka od sokola co lata do okola :fkiss:

• Problemy bezp. pożarowego w inż. lądowej :*

Masz jakiś skuteczny i sprawdzony sposób na podryw? ;}

Co Cię najlepiej budzi do pracy?

Myślisz, że po tym jak już trochę jeździsz autem to dałabyś rady jeszcze raz zdać prawko?
    Na czym by Cię ujechali? :D

Byłaś kiedyś na siłowni? :D

Miłejego :*
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Ce Anielico :*

*Myślisz, że potrafisz dobrze i ładnie sprzątać?
    *Opisz swoje wrażenia z przejechania tych otatnich 680km...jak się jechało, na co zwracałaś uwage, jak zachowywali się pasażerowie?...opisz wszystko :)
    *Podaj swoją definicje przyjażni. Bez przykładow i opisow z netka. Niech Twoja kreatywność wyjdzie i napisz jaka przyjażn jest, jak się przejawia, co w niej jest najważniejsze, jak przyjaciele powinni się zachowywać...proszę o bardziej dłuższą rozpiske z pełnymi zdańkami :) Może nie wielkości pracy licencjackiej ale coś w ten desen.
    *Co myślisz o ludziach albo ich zachowaniu gdy... mówią nam jedno a robią drugie/robią jedno a mówią nam drugie? Jak zachowałabyś się wobec takiego kogoś?
    *Jak się pejczykowało? Pierwszy raz bawiłaś się takim gadzetem czy juz masz wprawe? ;P Wiem, ze był mały ale pomimo tego...co jest lepsze, por czy pejczyk? ... to jeszcze tak w edycji dodam cuś do tego pytanka... jak flecik się podobał? :E troszku dałem go za pozno i tak jakos...pasowałby w kręgielni czy raczej pupiaty gift? Ogólnie to teraz niech Ci słuzy do gryzienia, zebyś nie robiła tego co robisz, wiesz o czo chodzi :P możesz tez poćwiczyc i nauczyć się grać =)
    *Jaką role dla Ciebie odgrywają emotki...na forum, gadaczu, IRCu...na co patrzysz widząc wiadomość skierowaną wobec Ciebie?
    *Wiesz, że zrobiłem dla Ciebie prezencik? Jak myślisz co to może być? ^^

N.o-N.ame napisał(a):

co by to było jak by marcika nie było ?:)
    Świata byłby mroczny i bez emocji :ziew:
    czy Ogame by się skończyło ? :xntongue:
    Ogame juz się skonczyło

/me głaszcze marcik po jej skrzydełkach i masuje jej kuleczki :*
  • Mati napisał(a):

Problemy bezp. pożarowego w inż. lądowej :*
    Komunikacja miedzykulturowa :fkiss:

Masz jakiś skuteczny i sprawdzony sposób na podryw? ;}
    Ja ? W ogole nie mam :fshocked: Ja nie podrywam , jestem na to zbyt niesmiala :fgrin:

Co Cię najlepiej budzi do pracy?
    Codziennie budzi mnie telefon i kilka drzemek ...ale skutecznie budze sie tak po ok 2 godz w pracy :fgrin:

Myślisz, że po tym jak już trochę jeździsz autem to dałabyś rady jeszcze raz zdać prawko?
    Mysle, ze tak :fgrin:
    Na czym by Cię ujechali? :D
    Na zatoczce 8-o

Byłaś kiedyś na siłowni? :D
    Tak

Miłejego :*
    Milejej :fkiss:

N.o-N.ame napisał(a):

pewnie bylby ktos inny :fsmile:
    czy Ogame by się skończyło ? :xntonguebr>nie sadze :fgrin:

Superman napisał(a):

Ce Anielico :*
    Ce Diabelecku :fkiss:

*Myślisz, że potrafisz dobrze i ładnie sprzątać?
    Nie lubie sprzatac;P pewnie umiem ale wymaga to zmuszenia mnie zebym zaczela w ogole cos robic:P
    *Opisz swoje wrażenia z przejechania tych otatnich 680km...jak się jechało, na co zwracałaś uwage, jak zachowywali się pasażerowie?...opisz wszystko :)
    Jechalo sie ladnie jednak trasa byla dluga i czasami nuzaca ( co zmienialy czesciowo dziury w jezdzni zwlaszcza w okolicach Lodzi czy przebudowy(grr)). Pasazerowie przez wieksza czesc czasu albo spali albo gadali(czego nie mam im za zle ba sama zachecalam:P)
    Uwage za kierownica zawsze staram sie skupiac na drodze i na tym co sie dzieje na trasie bo to jest najwazniejsze.
    Podczas drogi powrotnej jechalo sie bardzo fajnie i szybko czemu sprzyjala ladna pogoda ;) mysle ze trasa byla dluga (zwlaszcza ze ciemnosci zapadaja teraz bardzo szybko przez co prawie polowe trasy przejechalismy po ciemku.

*Podaj swoją definicje przyjażni. Bez przykładow i opisow z netka. Niech Twoja kreatywność wyjdzie i napisz jaka przyjażn jest, jak się przejawia, co w niej jest najważniejsze, jak przyjaciele powinni się zachowywać...proszę o bardziej dłuższą rozpiske z pełnymi zdańkami :) Może nie wielkości pracy licencjackiej ale coś w ten desen.
    hmm przyjazn to wzajemne zrozumienie,zgodnosc w pewnych waznych sprawach czy rozumienie mysli drugiej osoby w sekunde,
    kiedys slyszalam ze "przyjazn to jedna dusza w 2 cialach" jednak sa bardzo rozne definicje tego slowa.
    Napewno opiera sie ona na znajomosci drugiej osoby. Wszystko tak naprawde zalezy od tych dwoch osob.
    Zapewne spedzaja czas w swoim towarzystwie, maja podobne zainteresowania, rozumieja swoje problemy czy poprostu lubia swoje towarzystwo.

*Co myślisz o ludziach albo ich zachowaniu gdy... mówią nam jedno a robią drugie/robią jedno a mówią nam drugie? Jak zachowałabyś się wobec takiego kogoś?
    To zalezaloby raczej od sytuacji,pewnie staralabym sie wyjasnic dlaczego tak postapila i co nia kierowalo.
    *Jak się pejczykowało? Pierwszy raz bawiłaś się takim gadzetem czy juz masz wprawe? ;P Wiem, ze był mały ale pomimo tego...co jest lepsze, por czy pejczyk?
    mam wprawe ale w chlostaniu porem:P pejczykowalo sie fajnie gdyby nie to ze pejczyk znikl:(
    oba byly fajne chociaz pora mozna bylo pozneij zjesc a pejczyk sie zgubil (hmm nie wpadlam na to ... moze ktos go zjadl?:oo )
    ... to jeszcze tak w edycji dodam cuś do tego pytanka... jak flecik się podobał? :E troszku dałem go za pozno i tak jakos...pasowałby w kręgielni czy raczej pupiaty gift? Ogólnie to teraz niech Ci słuzy do gryzienia, zebyś nie robiła tego co robisz, wiesz o czo chodzi :P możesz tez poćwiczyc i nauczyć się grać =)
    hahaha flet byl fajny:P a myslalam ze moze sam mnie nauczysz na nim grac:P
    *Jaką role dla Ciebie odgrywają emotki...na forum, gadaczu, IRCu...na co patrzysz widząc wiadomość skierowaną wobec Ciebie?
    Ukazuja czesciowo humor danej osoby w danym momencie i jej podejscie do tematu. Staram sie je ogarniac ale wazneisjzy jest przekaz slowny niz emotki

*Wiesz, że zrobiłem dla Ciebie prezencik? Jak myślisz co to może być? ^^
    Teraz juz wiem...w zyciu bym nie zgadla ...prezencik jest super ...bedzie zawsze na honorowym miejscu ... dziekuje :fkiss:

N.o-N.ame napisał(a):

Świata byłby mroczny i bez emocji :ziew:
    czy Ogame by się skończyło ? :xntongue: Ogame juz się skonczyło

/me głaszcze marcik po jej skrzydełkach i masuje jej kuleczki :*
    /me glaska Supcia po rozkach i duzym palcu, ktory ciagle macha do mnie
    :fgrin::fkiss:

.Archangel napisał(a):

Bry :)
    Bryczek :fkiss:

Jak leci? :D
    Dobrze ale zdecydowanie za szybko

Jak na studiach?
    Pisiam prace , powoli bo powoli ale byle do przodu

Jakie masz marzenie chociaz wiesz że i tak sie nie spełni?
    wygrac z milion w totka

Kiedy będzie dwusetna strona tutaj? o_O
    zbliza sie wielkimi krokami :fsmile:

Kiedy się na gg odezwiesz? :D
    Za chwilke :fgrin:
    Pa.
    Pa :uhuh:

• Szakirka :*

Uważasz, że będziesz lepsza w Szakirkowaniu od tej Pani w 16sekundzie :D będziesz coś ćwiczyć czy pojdziesz na żywioł gdy Supcioszek będzie zajadać sobie popcorn...chyba, ze dołączy do Ciebie z makarenką ;}

A jak Ty oceniasz swoje Calzone? Co o nim możesz powiedzieć :P a co do sosikow to sama je robiłaś?

To skoro ja teraz musze Tobie coś upichcić to zaczynam wyszukiwanie potraw itp...wymień 5 warzyw które najlepiej Ci smakują...por zostaw, nim Cię wychlostam :P

Gdy Supcioszek porwie Cię w góry to co chciałabyś robić...jeżdzić na pupie, jeżdzić na jabłuszku, turlać sie, robić aniołki, ćwiczyć obijanie pupy na desce czy spacerkować tu i tam? Nacieranie będzie gratis więc nie pytam o to :ziew:

Czy Aniołkowaty Supcio jest fajny? 0_o

/me tulasi marcika i kołysze się z nią :* ...a wielki paluch macha cały czas ]:-D
  • Superman napisał(a):

Szakirka :*
    Loco :fkiss:

Uważasz, że będziesz lepsza w Szakirkowaniu od tej Pani w 16sekundzie :D będziesz coś ćwiczyć czy pojdziesz na żywioł gdy Supcioszek będzie zajadać sobie popcorn...chyba, ze dołączy do Ciebie z makarenką ;}
    Ja nie bede nigdy lepsza niz ta pani w 16 sekundzie ...nie bede nawet lepsza w 30 sek :fbue: ...nie bede nic cwiczyc i nie bedzie zadnego zywiolu :bicz: ale makarene mozesz mi zatanczyc chetnie zobacze :fgrin:

A jak Ty oceniasz swoje Calzone? Co o nim możesz powiedzieć :P a co do sosikow to sama je robiłaś?
    Bylo za malo slone i nastepnym razem musze troszke doprawic bardziej ale wszyscy i tak wylizali talerze wiec chyba przeszlo :fgrin: ...sosiki robilam tez sama

To skoro ja teraz musze Tobie coś upichcić to zaczynam wyszukiwanie potraw itp...wymień 5 warzyw które najlepiej Ci smakują...por zostaw, nim Cię wychlostam :P
    kukurydza, fasola czerwona, kielki, brokuly ,ogorek i jeszcze dodam pomidor :fgrin: (wiem, ze podalam za duzo )

Gdy Supcioszek porwie Cię w góry to co chciałabyś robić...jeżdzić na pupie, jeżdzić na jabłuszku, turlać sie, robić aniołki, ćwiczyć obijanie pupy na desce czy spacerkować tu i tam? Nacieranie będzie gratis więc nie pytam o to :ziew:
    obijac pupke na desce, odpoczywac robiac orly i zrzucic Supciowi snieg z choinki za kurtke :fgrin:

Czy Aniołkowaty Supcio jest fajny? 0_o
    Ale Supcio jest aniolkowaty tylko jak spi :fgrin:

/me tulasi marcika i kołysze się z nią :* ...a wielki paluch macha cały czas ]:-D
    /me lapie za wielkiego palucha zeby sie za duzo nie namachal ... tulasi tez Supcia i cmoka
    :fkiss:

Shax napisał(a):

Marcik ! nareszcie dotarłem :*
    O ja Cie krece ktoz to zawital :fkiss:

Jak tam ? ^^
    Dziekuje dobrze a u Ciebie ?

Kupiłaś już karpia ? :D
    nie nie, musialabym go wsadzic do wanny i miesiac sie nie plumkac :ffreak:

Może złowiłaś w przeręblu ? :o
    Dopiero oliwie wedke :fgrin:

Kiedy zakupy świąteczne ?
    No juz trzeba by bylo sie rozejrzec za jakims Mikolajem :fgrin: i odkurzyc choinke ....a zakupy to pozniej troszke

Do kiedyś tam :)
    papusie :fkiss: