marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• /me delikatnie poprawia kołderkę marcika :*:fkiss:
    Masz czasami tak, że chcesz o coś zapytać, albo coś powiedzieć i w ostatniej chwili zapominasz?
    Jak myślisz, czy ChanServ wie, kiedy wstanie Jabsng? :P
    Pozdrów Żółwia ode mnie:)
    Pozdro od żółwia, co nie lubi obuwia :fkiss::*

Lwica jest boska :)
  • Witam w Niedziele :*

Jak się jezdzi marcikowi z Supciem? Czego nie lubisz w poradach od tego Aniołka? A czo lubisz :P
    Czatowanie blutaczem jest fajne ?( a raczej spamowanie i blokowanie innego uzytkownika ;P
    Który utwór obecnie najczęsciej słuchasz?
    Jak to jest...tańcowanie w grupie jest bardziej spoko niż w dwie osoby w zamkniętym pomieszczeniu? Człowiek mnie się zawstydzi samemu niz przy kimś? 0_o to kiedy densingujemy :E
    /me dzieli się kawusią z mleczkiem :kawa: za chwile pianka i w ogole :)
    Jak się dzisiaj spało? Wyspałaś się?
    Jaki napis był na ostatnim lizaczku? widziałaś a może wyczułaś go? :P

Milusiego Dnia :cmok:
  • /me delikatnie poprawia kołderkę marcika :*:fkiss:
    dziekuje :fkiss:
    Masz czasami tak, że chcesz o coś zapytać, albo coś powiedzieć i w ostatniej chwili zapominasz?
    tak zwlaszcza jak ktos mi przerywa
    Jak myślisz, czy ChanServ wie, kiedy wstanie Jabsng? :P
    a lezy ? :fshocked:
    Pozdrów Żółwia ode mnie:)
    jasne, narazie spi pod kaloryferem i grzeje skorupke
    Pozdro od żółwia, co nie lubi obuwia :fkiss::*
    Pozdro od zolwika co od rana pomyka :fkiss:

Witam w Niedziele :*
    Witaj pod koniec poniedzialku :fkiss:

Jak się jezdzi marcikowi z Supciem? bardzo super fajnie Czego nie lubisz w poradach od tego Aniołka? aniolka ? hehe ale dowcipnis z Ciebie :fgrin: nie ma nic czego bym nie lubila w twoich poradach diablatko A czo lubisz :P wszystko, poniewaz dobra rada zawsze sie przyda ...zreszta tych rad wcale nie jest duzo
    Czatowanie blutaczem jest fajne ?( a raczej spamowanie i blokowanie innego uzytkownika ;P
    oczywiscie , ze tak :fgrin:
    Który utwór obecnie najczęsciej słuchasz?
    we no speak americano
    Jak to jest...tańcowanie w grupie jest bardziej spoko niż w dwie osoby w zamkniętym pomieszczeniu?
    bo to jest co innego :fgrin: latwiej sie w tlumie zgubic i tego tak nie widac
    Człowiek mnie się zawstydzi samemu niz przy kimś? 0_o to kiedy densingujemy :E
    poprosze o rozwiniecie tej mysli :help:
    /me dzieli się kawusią z mleczkiem :kawa: za chwile pianka i w ogole :)
    /me dzieli sie biszkoptem posmarowanym masa krowkowa
    Jak się dzisiaj spało? Wyspałaś się?
    tak jak nigdy
    Jaki napis był na ostatnim lizaczku? widziałaś a może wyczułaś go? :P
    wiem, ze byl tam napis ale nie pamietam ;(

Milusiego Dnia :cmok:
    slodkich :fkiss:

Cześć :*
    hej :fkiss:
    Co najbardziej lubisz w swoim Fordziku?
    silniczek :fgrin:

Kupowałaś kiedyś coś na raty?
    nie

A brałaś pożyczkę?
    tez nie

Pozdro od indyka co posty kasuje i znika :P
    Skojarzylo mi sie z kims hahaha
    Pozdro od strusia co go tuli mamusia :fsmile:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • Lizaczek :*

Od porad jest ktoś inny..pozdrawiamy Mamcika =) ^^
    Rady lepiej dawać w ostateczności, niech kierowca sam się szkoli...chyba, że coś nałogowo żle robi ;)

A myślałem, ze samemu w zamkniętym pomieszczeniu jest łatwiej niż w grupie...bo zawsze się ktoś znajdzie co będzie Cię podglądywowywać, a może nawet będzie kamera ochrony ;P
    Nuuu chodziło mi o zawstydzenie w grupie niż przy drugiej osobie w opisanej sytuacji ;) Nuuu i będzie kursik czy nie?

Jak na marcika wpływa jesienna pogoda? Jak jej humorek i w ogole? :)
    Która atrakcja jest najlepsza w Wiślańskim parku wodnym?
    Jak myślisz, czy internet kiedyś będzie darmowy? Oo
    Co zrobisz po swojej obronie?
    Ile kawy jest w kawie z automatu szkolnego/biurowego?

marcikowych :*
  • /me delikatnie poprawia kołderkę marcika i sprawdza czy ładnie śpi czy tylko udaje z zamkniętymi oczami:)

Kiedy coś ostatnio czytałaś papierowego? Jaki był tytuł tej książki?:P

Ile lat ma Żółwik?

Zaplanowałaś już Sylwestra 2010?

Pozdro od antylopy, co ma za duże stopy :fkiss::*

• Ajajaj... Dawno u marciczka nie byłem... :P :*

Nie jesteś zła, mam nadzieję? :P

Silniczek w fordziku? A mocny jest? :P
    A co to za fordzik tak w ogóle?
    Szalejesz po mieście?
    Kiedyś muszę uśpić buleonka i wślizgnąć się do sypialni... :P

Pozdrówka od BeeMki, co nie lubi drzemki... :P :*
  • Lizaczek :*
    KrUFka :fkiss:

Od porad jest ktoś inny..pozdrawiamy Mamcika =) ^^
    Rady lepiej dawać w ostateczności, niech kierowca sam się szkoli...chyba, że coś nałogowo żle robi ;)

A myślałem, ze samemu w zamkniętym pomieszczeniu jest łatwiej niż w grupie...bo zawsze się ktoś znajdzie co będzie Cię podglądywowywać, a może nawet będzie kamera ochrony ;P
    Mi sie wydaje , ze w grupie lepiej kazdy spiety patrzy na siebie a nie na innych i zgubic sie latwiej w tloku
    Nuuu chodziło mi o zawstydzenie w grupie niż przy drugiej osobie w opisanej sytuacji ;) Nuuu i będzie kursik czy nie? Musze tam zadzwonic i zapytac jak to wyglada

Jak na marcika wpływa jesienna pogoda? Jak jest deszczowa to strasznie ...ja normalnie spioch jestem a co dopiero jak jesien deszczowa :ffreak: Jak jej humorek i w ogole? :) Moj humorek jest padniety jak deszcz pada :fziew:
    Która atrakcja jest najlepsza w Wiślańskim parku wodnym?
    fala ...chociaz krecenie supcia jak zjezdza beczka tez jest calkiem fajne :fgrin:
    Jak myślisz, czy internet kiedyś będzie darmowy? Oo
    watpie ...chociaz moze w niektorych panstwach
    Co zrobisz po swojej obronie?
    nie wiem jeszcze
    Ile kawy jest w kawie z automatu szkolnego/biurowego?
    czasami mam wrazenie ze jedno zmielone ziarenko :kawa:

marcikowych :*
    nawzajem :fkiss: :fgrin:

/me delikatnie poprawia kołderkę marcika i sprawdza czy ładnie śpi czy tylko udaje z zamkniętymi oczami:)
    ja nie udaje ...mozesz zapytac ...jeszcze dobrze nie wejde do lozka i juz spie ,szczegolnie po Twoich kolysankach :fkiss:

Kiedy coś ostatnio czytałaś papierowego? Jaki był tytuł tej książki?:P
    ostatnim czyms papierowym co czytalam byla gazeta :fgrin: ...jesli natomiast chodzi o ksiazke to była to 'Zabojcza fala' Prestona Douglasa

Ile lat ma Żółwik?
    ok 18 :fshocked:

Zaplanowałaś już Sylwestra 2010?
    nie

Pozdro od antylopy, co ma za duże stopy :fkiss::*
    Pozdro od gerenuka co zza drzewa kuka :fkiss:

Ajajaj... Dawno u marciczka nie byłem... :P :*
    Ajajaj wstydz sie :fgrin: :fkiss:

Nie jesteś zła, mam nadzieję? :P
    ja jestem samo zUo przeciez :fgrin:

Silniczek w fordziku? A mocny jest? :P
    pojemnosc 1,8 turbo diesel 75KM ...taki akurat jak na kobietke :fsmile:
    A co to za fordzik tak w ogóle?
    fiesta , maly, zgrabny, kobiecy :fgrin:
    Szalejesz po mieście?
    Nie szaleje , staram sie jezdzic z glowa ;)
    Kiedyś muszę uśpić buleonka i wślizgnąć się do sypialni... :P
    Nie wiem jak to zrobisz ...On sie nie da uspic ]:-D

Pozdrówka od BeeMki, co nie lubi drzemki... :P :*
    Pozdrowka od Fordzika co wozi marcika :fgrin: :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • PoPiankowo :*

Naszło mnie w wannie takie cuś... jak to jest ze słowem "Kocham", jaka jest róznica od tego wypowiedzianego w realu a napisanemu w necie? Bo można zauważyć, ze dużo ludzi pisze ze kocha kogoś, znajomego, przyjaciołke i w ogole...tunczyka, ciastko, lato :) a w realu to raczej nie jest już tak...mało kto powie swoim znajomym, rodzinie...że ich kocha? Jak to według Ciebie jest? :)

Nie ogarniam podejścia z tańcem :) to tak jakby powiedzieć, ze wolisz rozebrać sie na plaży nudystów niż w domu bo...tam będą same golasy i pewnie nie będa na Ciebie patrzeć ;P

Wierzysz w diabełki i aniołki? :)

A to jak wygląda Twój humorek podczas jesiennego deszczowania, co wtedy robisz i o czym myślisz? Jak inna osoba może go poprawić? :glaszcze:

Kudłatej :bicz:
  • /me delikatnie poprawia kołderkę marcika, wierząc już teraz, że ładnie śpi :*

Dlaczego pytania Supermanka są zawsze takie fajne i zakręcone, a moje zwykle mieszczą się w jednej linijce?

Powiemy Quauliemu jak dostać się do sypialni po kołysance?

Lubisz rozmawiać o polityce? I czy to prawda, że zaczęłaś uczyć się tańczyć i śpiewać?:)

Pozdro od gazeli, co ma wzrok anieli :fkiss:*

• PoPiankowo :*
    PrzedWannowo :fkiss:

Naszło mnie w wannie takie cuś... jak to jest ze słowem "Kocham", jaka jest róznica od tego wypowiedzianego w realu a napisanemu w necie? Bo można zauważyć, ze dużo ludzi pisze ze kocha kogoś, znajomego, przyjaciołke i w ogole...tunczyka, ciastko, lato :) a w realu to raczej nie jest już tak...mało kto powie swoim znajomym, rodzinie...że ich kocha? Jak to według Ciebie jest? :)
    Ale zaszalales z pytaniem :fgrin:
    Mysle, ze to tak samo jak z dwukropek gwiazdka ...w necie uzywa sie tego bardzo duzo , bez opamietania ale w realnym zyciu nie caluje sie znajomych kolezanek i wszystkich do okola...
    Slowo kocham to specyficze slowo ktorego moim skromnym zdaniem nie powinno sie naduzywac ...latwiej napisac w necie 'kocham' ... trudniej popatrzec w oczy i to powiedziec ...dla mnie takie wirtualne nie ma zbytnio wiekszego znaczenia ..jest postrzegane raczej jako cos milego ...wypowiedziane bezposrednio ma a raczej powinno miec duza wartosc emocjonalna i uczuciowa

Nie ogarniam podejścia z tańcem :) to tak jakby powiedzieć, ze wolisz rozebrać sie na plaży nudystów niż w domu bo...tam będą same golasy i pewnie nie będa na Ciebie patrzeć ;P
    bo wole ...hahaha :fgrin:

Wierzysz w diabełki i aniołki? :)
    jasne, szczegolnie w diablatka :fgrin:

A to jak wygląda Twój humorek podczas jesiennego deszczowania, co wtedy robisz i o czym myślisz? Jak inna osoba może go poprawić? :glaszcze:
    W takie jesienne deszczowanie marze tylko zeby wziac ciepla dluga kapiel w duzej ilosci pianki , wskoczyc w pizamke i zatopic sie w lozeczku ziewajac ile wlezie i nic nie robiac ...nie lubie deszczykow bo powoduja , ze chce mi sie spac bardziej niz zawsze ...humorek moze mi poprawic ktos z kim fajnie mi sie rozmawia , ktos kto mnie rozsmieszy , ktos kto spowoduje , ze nie chce mi sie spac :fgrin:

Kudłatej :bicz:
    marcikowatej :fkiss:

/me delikatnie poprawia kołderkę marcika, wierząc już teraz, że ładnie śpi :*
    ladnie spalam przyznaje sie :fkiss:

Dlaczego pytania Supermanka są zawsze takie fajne i zakręcone, a moje zwykle mieszczą się w jednej linijce?
    Nie martw sie moje tez sie mieszcza w jednej linijce ...a zakrecony wlasciciel ma zakrecone pytania :fgrin:
    Powiemy Quauliemu jak dostać się do sypialni po kołysance?
    A jak sie dostac ? Ja sama nie wiem bo jestem w srodku zawsze ...chyba ze masz na mysli wzbogacanie aury :fgrin:

Lubisz rozmawiać o polityce?nie lubie :fsmile: I czy to prawda, że zaczęłaś uczyć się tańczyć i śpiewać?:)to jakies pomowienia :fgrin:

Pozdro od gazeli, co ma wzrok anieli :fkiss:*
    Pozdro od borsuka co w drzewo stuka :fkiss:

Cio tam marcioszku? ^^
    A dziekuje dobrze moja eMeMko :fkiss:
    Jak zdrówko? :P
    Kicham ostatnio ale nie wiem czy to na katar czy na cos innego :E
    Ściana czy sufit? <3
    uwielbiam to pytanie ...najbardziej lubie chodzic po scianach ]:-D
    Bułka czy chleb? :D
    Podoba Ci się moja sygna? :*
    Jest sliczna i bardzo mi sie podoba :fkiss:
    Buziaczki :*
    Cmokaczki :cmok:

• To teraz ja ^^
    No hej :fkiss:

Zagrasz kiedyś ze mną w OG ? ^^ na jakimś nowym misiowym uni najlepiej :o
    Nie wiem jakos mnie tak nie ciagnie w ogole do gry 8-o

Gniewasz się,że nie robię ST tylko klepię eko ?
    Wcale sie nie gniewam ale znajac Ciebie to za niedlugo cos wyeSTekujesz :fgrin:

Cieszysz się,że Cię odwiedzam ?
    Bardzo :fsmile:

I jeszcze zagadka : co się zrobi z żółwia jak wpadnie pod pociąg ? :E
    hehe nie wiem pewnie placek ...nie probowalam nigdy wsadzac zolwia pod pociag 8-o
    Korzystajac z okazji chcialam zlozyc zyczonka urodzinowe

Archangel

Tortu wielkiego,
    Płomyka cienkiego,
    Kłopotów mało,
    Mniej niż życie dało,
    Prezentów dużo,
    Pachnących różą,
    Wiele słońca,
    I tak bez końca...

• Gili gili :*

Czy mówiłaś prawde, ze po udanym (wiesz czym) wskoczysz przy Supciaku do fontanny? ^^

Skoro pomowienia o tańczeniu i śpiewaniu to trzeba to nadrobić! Gdybyś miała coś zaśpiewać, powiedzmy dla swojego pieska, dla żółwia! lub dla...Supcia :D to czo by to było? A jakby zapytali Cię, co byś chciała zatańczyć to, czo wtedy? Jaki taniec chciałabyś umieć? :)

Myślisz, że jak ktoś ma dużo zwierzątek w domu to może mieć schludnie i w ogole, czysto, pachnąco? W końcu ludzie ost mało czasu mają, zabiegani są ... czasami odwiedzam takie mieszkanka, że niestety nie jest przyjemnie... A jak w domku jest zwierzyniec to potem odbija się to na włascicielu i da się poznać a nawet wyczuć, ze jest ulubieńcem zwierząt? oO

Co w swoich związkach dostawałaś od chłopaka? Kwiatki, czekoladki, jakieś upominki...? :)

Czy wręczenie kwiatka swojej dziewczynie, znajomej, koleżance.. coś oznacza? Czy można taki podarunek dać bez okazji?

Supciaszkowo-Diablątkowych :*
  • /me nawet nie poprawia kołderki marcika, tylko ukradkiem zagląda przez drzwi czy wszystko w porządku i stróżuje dalej :)

A jak sie dostac ? Ja sama nie wiem bo jestem w srodku zawsze ...chyba ze masz na mysli wzbogacanie aury :fgrin:

Trafiłaś w sedno:)

Czemu Mati przestał tu spamować?

Czy zamierzasz wkrótce wymienić swoje autko na coś lepszego/nowszego? Jak wyglądałoby Twoje ulubione auto? Czy uważasz, że wymiana samochodu na nowszy to konieczność czy dobra zabawa? Chciałabyś jeździć pojazdem z silnikiem elektrycznym, takim tanim i wydajnym?:)

/Pozdro od yetiego, co nie ma siły na niego :fkiss::*

• Gili gili :*
    Paciu paciu :fkiss:

Czy mówiłaś prawde, ze po udanym (wiesz czym) wskoczysz przy Supciaku do fontanny? ^^
    Tak :fgrin:

Skoro pomowienia o tańczeniu i śpiewaniu to trzeba to nadrobić! Gdybyś miała coś zaśpiewać, powiedzmy dla swojego pieska, dla żółwia! lub dla...Supcia :D to czo by to było? No jak co? " U Wojtusia w popielniku" :fgrin: A jakby zapytali Cię, co byś chciała zatańczyć to, czo wtedy? Jaki taniec chciałabyś umieć? :)
    Chcialabym umiec jakies latynoamerykanskie ;}

Myślisz, że jak ktoś ma dużo zwierzątek w domu to może mieć schludnie i w ogole, czysto, pachnąco? Moze aczkolwiek zwierzatka strasznie brudza ...znam z autopsji W końcu ludzie ost mało czasu mają, zabiegani są ... czasami odwiedzam takie mieszkanka, że niestety nie jest przyjemnie... A jak w domku jest zwierzyniec to potem odbija się to na włascicielu i da się poznać a nawet wyczuć, ze jest ulubieńcem zwierząt? oO
    Oj da sie wyczuc i da sie zauwazyc ...moze nie u wszystkich ale jednak ...chociazby klaczki np na ubraniu

Co w swoich związkach dostawałaś od chłopaka? Kwiatki, czekoladki, jakieś upominki...? :)
    Roznie ...kwiatki , slodyczki , buziaczki , bizuterie, pluszaczki

Czy wręczenie kwiatka swojej dziewczynie, znajomej, koleżance.. coś oznacza? Oznacza , ze sie kogos bardzo lubi /kocha...chce sie tej osobie zrobic niespodzianke/sprawic przyjemnosc =) Czy można taki podarunek dać bez okazji? Oczywiscie

Supciaszkowo-Diablątkowych :*
    tak wlasnie :E :fkiss:

/me nawet nie poprawia kołderki marcika, tylko ukradkiem zagląda przez drzwi czy wszystko w porządku i stróżuje dalej :)
    i jak ? spalam ? :fsmile:

Trafiłaś w sedno:)

Czemu Mati przestał tu spamować?
    Nie wiem ale widze, ze moja maszynka sie zepsunela jakos :fgrin:

Czy zamierzasz wkrótce wymienić swoje autko na coś lepszego/nowszego? Nie, poniewaz mam je dopiero od marca Jak wyglądałoby Twoje ulubione auto? Zawsze marzylo mi sie mitsubishi...ale narazie mnie nie stac na takie autko jakie bym chciala Czy uważasz, że wymiana samochodu na nowszy to konieczność czy dobra zabawa? Jesli autko jest juz stare i trzeba wiecej do niego wkladac niz jest warte to koniecznosc a jesli stac kogos na zmiane samochodow jak rekawiczki to wtedy zabawa Chciałabyś jeździć pojazdem z silnikiem elektrycznym, takim tanim i wydajnym?:)Jezdzilam kiedys na motorowerku elektrycznym smiesznie bylo ale autko na prad? Ciekawe jaka rozwijalo by predkosc :fgrin:

/Pozdro od yetiego, co nie ma siły na niego :fkiss::*
    Pozdro od malpeczki co ma w piwnicy beczki :fkiss:
    Korzystajac z okazji :

• Bum Bum! :P

Mogę być aurą Twojej sypialni... :P :*
    1.8 turbo diesel i tylko 75KM? Ja mam 2.0 benzynę i 145KM. :)
    Masz łaskotki na stopach? :P
    Nie pytaj dlaczego o to pytam... :)

Pozdrówka od Modka, co nie lubi płotka... :)
  • Bum Bum! :P
    Cyk cyk :fkiss:

Mogę być aurą Twojej sypialni... :P :*
    Mozesz ale wczesniej buleon musi Cie zjesc :uhuh:
    1.8 turbo diesel i tylko 75KM? Ja mam 2.0 benzynę i 145KM. :)
    A jakie masz autko ?
    Masz łaskotki na stopach? :P
    Mam wszedzie :rumieniec:
    Nie pytaj dlaczego o to pytam... :)
    Pytam dlaczego pytasz ?

Pozdrówka od Modka, co nie lubi płotka... :)
    Pozdrowka od marcika co czasami fika :fsmile:

Dziękuje bardzo :D
    Prosze bardzo :fgrin:

I jak po powrocie?
    Tak samo jak przed
    Dasz jakieś nowe zdjęcia?
    Na FB jest duzo :fgrin:

Pisz częściej na gg.
    Ty tez :bicz:

Jak ponownie zlatuje Ci czas na irc?
    oczywiscie szybko...jeszcze sie nie odwroce a juz tak pozno zawsze

Spamują na ircu czy raczej nie?
    Caly czas jak zawsze :fsmile:

Cya.
    papcie 8-o

• /me stoi sobie przed sypialnią, słysząc jak marcik sobie ładnie śpi :*

Dziękuję za życzenia po raz drugi:) Cieszę się, że pamiętałaś:)

Jakie jest Twoje ulubione zajęcie w domu? (chodzi o prace domowe)

Jak sobie wyobrażasz kolejny rok studiów?

Jak wyglądałby Twój wymarzony dzień?

Pozdrowienia od gekona, co nie lubi Eragona :fkiss::*

• /me stoi sobie przed sypialnią, słysząc jak marcik sobie ładnie śpi :*
    /me podaje lozeczko buleonkowi, zeby tak nie stal bo Go nozki zabola :fkiss:

Dziękuję za życzenia po raz drugi:) Cieszę się, że pamiętałaś:)
    Alez oczywiscie , ze pamietalam ...jak moglabym zapomniec :cmok:

Jakie jest Twoje ulubione zajęcie w domu? (chodzi o prace domowe)
    Najulubienszym jest nic nierobienie , pozniej uwielbiam spanie :fgrin: ...i pieczenie ciast

Jak sobie wyobrażasz kolejny rok studiów?
    W tym roku bedzie troche inaczej bo dojdzie mi pisanie pracy ...a poza tym to siedzenie na wykladach i zaliczanie sesji :ffreak:

Jak wyglądałby Twój wymarzony dzień?
    Spanie do obiadku albo jeszcze dluzej tak az do bolu ...pozniej jakies spotkanie w milym gronie , wyglupy , smichy hihy i takie tam :fgrin:

Pozdrowienia od gekona, co nie lubi Eragona :fkiss::*
    Pozdro od zyrafy co zaglada do szafy :fkiss:

Jak ja tu dawno nie zaglądałem : o
    NooO myslalam , ze juz zapomniales o marciku

/me pac Marcik ;*
    /me odpacowywuje Kenji :fkiss:

Tulasek :*
    Wiercasek :fkiss:

/me tulasi marcik bardzo mocno, ściska i głaszcze
    /me odtulaszowywuje supcia jeszcze mocniej ale tak zeby nie rozplackowac

Co jest najlepsze na stresik?
    Ciezko powiedziec ...mysle, ze rozmowa z kims kto potrafi zrobic tak zebym nie myslala o stresiku

Jak to jest, że ludzie często wyciągają pochopne wnioski? Czy nie lepiej zapytać niż ślepo wyobrażać sobie coś?
    Alez oczywiscie , ze powinno sie zapytac wprost ...
    Kiedy można o kimś powiedzieć, ze jest alkoholikiem?
    Kiedy pije bardzo czesto , w coraz wiekszych ilosciach i nie potrafi sie obejsc bez alkoholu

Spokojnego i cieplutkiego :*
    Milego i sympatycznego :fkiss:

• /me siada na łóżeczku od marcika przed drzwiami sypialni i stróżuje :*:fkiss:

Kiedy pije bardzo czesto , w coraz wiekszych ilosciach i nie potrafi sie obejsc bez alkoholu

Ale sangria to nie alkohol:)

Ile jesteś w stanie wytrzymać bez snu?

Jesteś raczej sową czy skowronkiem?

Czy wstawanie rano do pracy/szkoły męczy?

Pozdrowienia od wrony, co ma but zielony:)

• Wieczorek :fkiss:

A czo w sytuacji gdy ktoś zadaje pytanka a odpowiedzi są przemilczane? Czy wtedy lepiej drążyć temat czy odpuścić, żeby nie męczyć danej osoby i żyć dalej w nieświadomości?

Czy gdy przyjaciel opowiada o swojej dziewczynie, a nie przypadła nam ona do "gustu" to mamy prawo, żeby negatywnie o niej mówić, chociaż za dobrze jej nie znamy?

Czy czekając na coś możemy utracić coś innego, coś co dałoby nam szczęscie?

Skoro niezapominajki wygineły to musi być inny kwaituszek? nie wierze w to, że nie ma innego!

Jak możnaby poprawić obecny nastrój kudłaczka? Chcociaż zapewne powie, ze jest oki..

Jaki masz sposób na przeziębienie? :)

Cieplusiej nocki oraz spokojnego weekendu :*
  • Mar....cik :*
    Johnson's baby :fkiss:

Dalas komus prezent w dzien chlopca? :P
    Tak :fgrin: taki malusi

Bedziesz na zlocie w Toruniu???
    tak i mam nadzieje ze Ty tez bedziesz ! :bicz:

Jak tam praca? Ciagle to samo czy chcialabys zmienic prace? :P
    Ciagle ta sama ...nie wiaze z nia jakies tam przyszlosci ale teraz jest dla mnie wygodna , zawsze to jakies zrodlo swoich pieniedzy i stazu pracy dopoki nie skoncze studiow i nie znajde czegos innego

Co polecasz na katar? :E
    Inhalacja

milion buzi :*
    odbiore na zlocie wiec zacznij juz cwiczyc :fgrin: :fkiss:

/me siada na łóżeczku od marcika przed drzwiami sypialni i stróżuje :*:fkiss:
    /me zasnie dzis bardzo szybko :fkiss:

Ale sangria to nie alkohol:)
    To alkohol :ffreak:

Ile jesteś w stanie wytrzymać bez snu?
    Kiedys wytrzymalam 48 godz

Jesteś raczej sową czy skowronkiem?
    jesli chodzi o wstawanie ? to raczej sowa :fgrin: a raczej bardziej niz raczej

Czy wstawanie rano do pracy/szkoły męczy?
    strasznie meczy ...to cos strasznego :ffreak:

Pozdrowienia od wrony, co ma but zielony:)
    Pozdrowienia od kruka co do sowy puka :fsmile:

Wieczorek :fkiss:
    Wiecernicek :fkiss:

A czo w sytuacji gdy ktoś zadaje pytanka a odpowiedzi są przemilczane? Czy wtedy lepiej drążyć temat czy odpuścić, żeby nie męczyć danej osoby i żyć dalej w nieświadomości?
    To zalezy jakie to sa pytanka i kto je zadaje ...nie odpowiadam na pytania zwiazane z moja prywatnoscia , nie odpowiadam na pytania, na ktore nie znam odpowiedzi, badz odpowiedziec z roznych wzgledow nie moge ...w inny sposob odpowiadam osobom ktore ledwo znam a w inny osobom mi bliskim ...ciezko jednoznacznie odpowiedziec na to pytanie ...z drugiej strony wychodze z zalozenia , ze lepiej zapytac u zrodla, niz rozsiewac plotki ...ale sa pytania na ktore nikt nie zna odpowiedzi oprocz mnie a ja nie mam ochoty sie z nia dzielic z innymi :fgrin: Wiec czasami wypada zyc w nieswiadomosci albo karmic sie plotkami wyssanymi z palca :dyskusja:

Czy gdy przyjaciel opowiada o swojej dziewczynie, a nie przypadła nam ona do "gustu" to mamy prawo, żeby negatywnie o niej mówić, chociaż za dobrze jej nie znamy?
    Jesli jest to przyjaciel to fajnie abysmy byli z nim szczerzy ...ale potrzeba tutaj troszke dyplomacji ... przedewszystkim ma odpowiadac jemu a nie nam ( chociaz troszke bylo by wskazane) ...nie mozemy jawnie jej krytykowac bo to wazna osoba w jego zyciu ...druga sprawa, ze jak piszesz dobrze jej nie znamy ...to tez powoduje, ze za wiele o niej nie powinnismy sie wypowiadac ...aczkowiek zważywszy na to , ze to nasz przyjaciel to swoje zdanie mozemy wyrazic na jej temat jesli zajdzie taka potrzeba

Czy czekając na coś możemy utracić coś innego, coś co dałoby nam szczęscie?
    Oczywiscie ...ale nigdy nie wiemy , ktory wybor bedzie dobry dopoki go nie dokonamy ...pozniej mozemy tylko zalowac, ze czegos nie zrobilismy , chociaz podobno lepiej jest zrobic cos i zalowac niz zalowac, ze sie czegos nie zrobilo :fsmile:

Skoro niezapominajki wygineły to musi być inny kwaituszek? nie wierze w to, że nie ma innego!
    Tylko kFiatuszek w moim ulubionym kolorku :uhuh:

Jak możnaby poprawić obecny nastrój kudłaczka? Chcociaż zapewne powie, ze jest oki..
    Bo jest oki ...chociaz moglo by byc lepiej ...chcialabym juz wskoczyc do fontanny 8-/

Jaki masz sposób na przeziębienie? :)
    Ocieplenie , wygrzewanie i teraflu :chory:

Cieplusiej nocki oraz spokojnego weekendu :*
    Nawzajem :fkiss:

nie wiem czy te PW które wysłałem można nazwać podaniem... ;P
    podaniem ? :fshocked:
    nie odpisałaś na nie niedobruchu ;) (ale skoro tak to nazwałem to musi już tak zostać)
    no masz racje nie odpisalam...az poszlam zobaczyc czy tak faktycznie bylo
    pomijając to..
    jak tam wakacje mineły ? byłaś nad morzem ? jakaś przygoda cię spotkała ? ;)
    minely bardzo szybko ...niestety nie bylam nad morzem ale wykorzystalam je w inny sposob , bardzo fajny w bardzo milym towarzystwie ...aktywnie leniuchujac :fgrin:

• /me kudłaczy lizaczkiem po marciku :*

Co takiego zrobiły osoby w Twoim zyciu, że nazywasz je fałszywymi?

Chciałabyś jechać do Azji? Jeśli tak to gdzie i co byś tam robiła, oprocz wcianania obiadkow ^^

Co trzeba zrobić aby uzyskać Twoje zaufanie, żeby je potem rozwijać i czy można uzyskać pełne?

Co planujesz robić na zlocie w Toruniu? Tylko bez ogolnikow, ze dobrze sie bawic ;P

Jak wyobrażasz sobie jazde po śniegu? Będziesz delikatnie jezdzić i malusio gazu dawać?

Jaka odległość terytorialna dzieliła Cie najbardziej w związku?

A wiesz, ze smoczki są fajne i ponoć dobrze się z nimi śpi? :E

Dasz się zbanować czy wolisz gilgać? :)

edit. zapomniałbym oO
    Co o tym myślisz pl.wikipedia.org/wiki/Kopi_luwak ? oO
    edit2. xD
    Co dla Ciebie jest małe a co duże? :D to tak w nawiązaniu do wiesz czego xP

Różowych :xkiss: