marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cześć malutka:)

Mam kilka pytanek dla Ciebie:)

Jeśli masz jechać pociągiem to, jakie miejsce zajmujesz? Szukasz całego wolnego przedziału czy siadasz do pierwszego lepszego?

W nocy ktoś dzwoni do drzwi Twojego domu i prosi o pomoc, co robisz w takiej sytuacji?

Kilka dni z rzędu ktoś wydzwania na Twój telefon. Jednak za każdym razem kiedy odbierasz to, po drugiej stronie zastajesz głuchą ciszę. Po kolejnych kilku dniach telefony nie ustają, jednak z czasem ktoś zaczyna się odzywać po drugiej stronie z tym, że zaczyna mówić groźne dla Ciebie rzeczy. Jak się zachowujesz w takiej sytuacji?

Pisząc w szkole ważny egzamin, znajomy/a z ławki obok zaczyna od Ciebie bezczelnie ściągać z tym, że jego zachowanie ściąga na was uwagę profesora. Zaczynasz upominać ściągającego żeby nie tego nie robił bo oboje zostaniecie oblani, ale on w tym momencie mówi, że ten egzamin to dla niego być albo nie być na tej uczelni i musi go zaliczyć a może tylko od Ciebie spisać. Jednakże, dla Ciebie to też ważny egzamin, bo jeśli go oblejesz to będziesz musiała się pojawić na poprawce akurat wtedy kiedy będziesz miała wymarzony wyjazd wakacyjny. Zaznaczę, że profesor jest nieugięty i nie pójdzie na żadne zmiany terminów. Jak się zachowasz w takiej sytuacji. Zaryzykujesz ściąganie i pomoc znajomemu/ej, wiedząc, że jeśli wpadniecie będziesz musiała zrezygnować z wymarzonych wakacji. Czy po prostu nie pozwolisz na ściąganie?

Wyobraź sobie, że w ciemnej uliczne napada na Ciebie wielki czekoladowy rożek posypany marcepanem . Jak się zachowasz w takiej sytuacji?
    a) Zaczniesz się do niego dobierać wymyślając od czego zacząć zjadanie?
    b) Dzwonisz na policję i zgłaszasz fakt napadnięcia, licząc się z tym, że jak przyjedzie policja to będzie mniej do zjedzenia?
    c) Uciekasz przed czekoladowym rożkiem posypanym marcepanem w nadziei, że nie dopadną Ciebie złowrogie kalorie?
    Ex

• marcik napisał(a):

Wrzucę Cię do garnka, ugotuje, przyprawie na ostro i zjem!:D
    nie trzeba przyprawiac ...bylabym tez ostra ;P Do jakiego dania byś się porównała :fgrin: ?
    Kiedy?
    hehe nie bylo to nic az tak waznego a mimo to mialam treme ...ee niewazne ;P ffstydzisz się :D?
    Dobre robisz ciasta :>?
    hmm sa zjadliwe ...bo zjadają ...nikt jeszcze od nich nie umarł ...ale mysle ze sam musisz skosztowac i wtedy odpowiesz sobie na to pytanie :fgrin: mi tam w kazdym razie smakują Chciałbym kiedyś :(
    Które ciasto lubisz najbardziej? (Mazurek?:))

• Vasco napisał(a):

Cześć malutka:)
    Hej duzy :fkiss:

Mam kilka pytanek dla Ciebie:)
    O kurcze felek ale tego napisales ;P

Jeśli masz jechać pociągiem to, jakie miejsce zajmujesz? Szukasz całego wolnego przedziału czy siadasz do pierwszego lepszego?
    Zacznijmy, ze bardzo mało ( zeby nie napisac prawie wcale) nie jezdze pociagiem ...z reguły przemieszczam sie autobusem bądź samochodem...pare razy zdazylo mi sie jechac jednak pociagiem ...wsiadalam tam gdzie reszta ekipy ...jesli wszyscy bysmy sie nie zmiescili pewnie szukalibysmy pustego przedzialu

W nocy ktoś dzwoni do drzwi Twojego domu i prosi o pomoc, co robisz w takiej sytuacji?
    To zalezy kim jest ten ktoś... jesli moj znajomy to pytam co sie stało ...jesli ktos obcy to budze rodziców.
    Chociaz gdyby ten ktos zadzwonil to mama pewnie byla by obudzona ...ja i tak spie snem kamiennym i ani atom nie jest w stanie mnie obudzic :fgrin:

Kilka dni z rzędu ktoś wydzwania na Twój telefon. Jednak za każdym razem kiedy odbierasz to, po drugiej stronie zastajesz głuchą ciszę. Po kolejnych kilku dniach telefony nie ustają, jednak z czasem ktoś zaczyna się odzywać po drugiej stronie z tym, że zaczyna mówić groźne dla Ciebie rzeczy. Jak się zachowujesz w takiej sytuacji?
    Nagrywam rozmowy i ide zglosic to na policje

Pisząc w szkole ważny egzamin, znajomy/a z ławki obok zaczyna od Ciebie bezczelnie ściągać z tym, że jego zachowanie ściąga na was uwagę profesora. Zaczynasz upominać ściągającego żeby nie tego nie robił bo oboje zostaniecie oblani, ale on w tym momencie mówi, że ten egzamin to dla niego być albo nie być na tej uczelni i musi go zaliczyć a może tylko od Ciebie spisać. Jednakże, dla Ciebie to też ważny egzamin, bo jeśli go oblejesz to będziesz musiała się pojawić na poprawce akurat wtedy kiedy będziesz miała wymarzony wyjazd wakacyjny. Zaznaczę, że profesor jest nieugięty i nie pójdzie na żadne zmiany terminów. Jak się zachowasz w takiej sytuacji. Zaryzykujesz ściąganie i pomoc znajomemu/ej, wiedząc, że jeśli wpadniecie będziesz musiała zrezygnować z wymarzonych wakacji. Czy po prostu nie pozwolisz na ściąganie?
    Pozwalam na sciaganie ...w koncu to jego byc albo nie byc a moje 'tylko' wakacje ... a moze sie uda i wilk bedzie syty i owca cala ? :fgrin:

Wyobraź sobie, że w ciemnej uliczne napada na Ciebie wielki czekoladowy rożek posypany marcepanem . Jak się zachowasz w takiej sytuacji?
    a) Zaczniesz się do niego dobierać wymyślając od czego zacząć zjadanie?
    b) Dzwonisz na policję i zgłaszasz fakt napadnięcia, licząc się z tym, że jak przyjedzie policja to będzie mniej do zjedzenia?
    c) Uciekasz przed czekoladowym rożkiem posypanym marcepanem w nadziei, że nie dopadną Ciebie złowrogie kalorie?
    Rob mi dalej smaka tak tak tak ...a ani kruszynki marcepanka nie mam w domu :}

Yamato Damashi napisał(a):

marcik napisał(a):

Do jakiego dania byś się porównała :fgrin: ?
    Chilli con carne :fgrin:
    ffstydzisz się :D?
    a bo to taka tam.... niewazne zreszta :rumieniec:
    Chciałbym kiedyś :(
    mam nadzieje ze sprobujesz
    Które ciasto lubisz najbardziej? (Mazurek?:))

karpatke ;}

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • Wolisz mieszkać w deszczowym, spokojnym klimacie, niż w zwrotnikowym, ze wspaniałą pogodą, ale często narażonym na kataklizmy?

Jak myślisz, jakie paliwo będziemy stosować po skończeniu się zasobów ropy naftowej?

Wyjazd z przyjaciółmi czy rodziną?
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Yamato Damashi napisał(a):

Do jakiego dania byś się porównała :fgrin: ?
    Chilli con carne :fgrin: Kojarzy mi się z Simsami :fgrin:
    grałes w simsy ?
    ;P

Jeśli będzie okazja wzięcia udziału w jakiejś imprezę charytatywnej - wzięłabyś udział?
    zalezy jaka to bedzie impreza ...zeby faktycznie było to na cele charytatywne a nie zeby nabic kabze organizatora ...wtedy tak

Mogłabyś być wolontariuszkom ?
    wolonatriuszkOM nie ale wolontariuszką juz tak :fgrin:

Mati napisał(a):

Wolisz mieszkać w deszczowym, spokojnym klimacie, niż w zwrotnikowym, ze wspaniałą pogodą, ale często narażonym na kataklizmy?
    wybieram bramke nr1 :fsmile:

Jak myślisz, jakie paliwo będziemy stosować po skończeniu się zasobów ropy naftowej?
    mam nadzieje ze wymysla cos na wode /en.sloneczna :fgrin:

Wyjazd z przyjaciółmi czy rodziną?

LitaseQ napisał(a):

Zasadnicze pytanie... :D

Czy masz do mnie słabość?
    ja mysle ze na to pytanie najbardziej wyczerpujaco odpowie Ci Chanserv ...poczekaj z wpisywaniem az wroce bo chce zobaczyc co odpowie ]:-D

i dlaczego? :P:P
    na to pyt odpowiem po odpowiedzi Chana :fgrin:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace

Z 4 lata temu a i owszem (tj. jak wyszły Sims 2, wcześniej miałem epizod z Sims 1 - ogólnie były o niebo lepsze :P)
    Ja mam wszystkie dwójki

Miałem dylemat :P
    Trzeba było zapytać wujka Google
    :fgrin:

Mati napisał(a):

Przywitanie jest u mnie w CT :)
    a u mnie gdzie jest ? :ffreak:

Czego w swoim życiu nie zamieniłabyś na nic innego?
    mojego domu

Umiesz szybko mnożyć/dzielić w pamięci?
    nie

Dlaczego ja już nie dostaję pytań z marcikowego lasu? :(
    Oj ! trzeba to koniecznie zmienic ;P

• Dobry wieczór! :*

marcik napisał(a):

Mati napisał(a):

Przywitanie jest u mnie w CT :)
    a u mnie gdzie jest ? :ffreak:

Dlaczego ja już nie dostaję pytań z marcikowego lasu? :(
    Oj ! trzeba to koniecznie zmienic ;P

Napisałem przecież /ame, powinno tu wyskoczyć :quasi:

Czekam, bo to fajne pytanka były...

Siedzisz w jakimś np. urzędzie i musisz poczekać 20 minut. Co robisz przez ten czas?

Nielubiana przez Ciebie ciocia/teściowa/babcia zaprasza Cię na przyjęcie na które nie chce Ci się iść. Odmówisz? Jeśli tak - jak to zrobisz, żeby nie urazić?

Jeśli założysz, że zbierasz pieniądze na jakiś cel to udaje się Ci tę kwotę uzbierać?

Dobranoc pani :*
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)

Skoro wujek to Google kto jest ciocią?
    Nikt nie mówił, ze jesli jest wujek musi byc i ciocia :fgrin:

Znana jest Ci strona demotywatory.pl ? :fgrin:
    czasami zagladam tam

Ile najdłużej siedziałaś przy Simsach ^^?
    oj nie pytaj ...sam powinienes wiedziec ile zajmuje wybudowanie porzadnego domu ,wykonczenie w srodku , kupienie mebli , poukladanie tego wszystkiego ...a wczesniej jeszcze zrobienie rodziny , psa , ogrodka ...no masakra ...najwiekszy zjadacz czasu jaki mozna sobie wyobrazic ...tym bardziej, ze zawsze wczesniej doladowywalam sobie duuuzo kasy :fgrin: ...czasami dnia nie starczylo na to wszystko a jeszcze pograc by sie chcialo :uhuh:

Mati napisał(a):

Dobry wieczór! :*
    Dzien Dobry :fkiss:
    Napisałem przecież /ame, powinno tu wyskoczyć :quasi:
    nie wyskoczylo :ffreak:

Czekam, bo to fajne pytanka były...
    postaram sie cos poszukac i wtedy bedą :fsmile:

Siedzisz w jakimś np. urzędzie i musisz poczekać 20 minut. Co robisz przez ten czas?
    odpalam IRCa i sobie gadam

Nielubiana przez Ciebie ciocia/teściowa/babcia zaprasza Cię na przyjęcie na które nie chce Ci się iść. Odmówisz? Jeśli tak - jak to zrobisz, żeby nie urazić?
    mowie, ze niestety ale termin mi nie pasuje

Jeśli założysz, że zbierasz pieniądze na jakiś cel to udaje się Ci tę kwotę uzbierać?
    zalezy jak drogi jest ten cel ... z reguly udaje mi sie uzbierac kase jesli chce cos sobie kupic ...ale marzy mi sie autko a to juz nie jest tak hop siup i pewnie szybko nie nazbieram ...chyba ze uda mi sie wygrac w Totku ...oczywiscie najpierw musialabym zaczac grac ...wiem :fgrin:

Dobranoc pani :*
    Dzien Dobry ...pobuuudka ...wstawaj spiochu
    /me wylewa na Matiego kubel zimnej wody

• marcik napisał(a):

Skoro wujek to Google kto jest ciocią?
    Nikt nie mówił, ze jesli jest wujek musi byc i ciocia :fgrin: Ciocia musi być! Poszukamy cioci dla wujka ?

oj nie pytaj ...sam powinienes wiedziec ile zajmuje wybudowanie porzadnego domu ,wykonczenie w srodku , kupienie mebli , poukladanie tego wszystkiego ...a wczesniej jeszcze zrobienie rodziny , psa , ogrodka ...no masakra ...najwiekszy zjadacz czasu jaki mozna sobie wyobrazic ...tym bardziej, ze zawsze wczesniej doladowywalam sobie duuuzo kasy :fgrin: ...czasami dnia nie starczylo na to wszystko a jeszcze pograc by sie chcialo :uhuh: Czitujesz w Simsy!? :D
  • Najgorszy koszmar nocny?

Ulubiona zabawka?

lubisz pluszaki?

lubisz wspominać lata dzieciństwa? jak często Ci się to zdarza?

lubisz żelki?

ulubione żelki?

to chyba na tyle :ziew: chyba wypadało by się ogarnąć z rana ^^
    :* :*
  • Bra sobota :*

marcik napisał(a):

Mati napisał(a):

odpalam IRCa i sobie gadam

Dzien Dobry ...pobuuudka ...wstawaj spiochu
    /me wylewa na Matiego kubel zimnej wody

Masz IRC w telefonie czy jak?

/me juz dawno wstal :)
    /me juz wrocil z basenu, wiec woda mu nie straszna :)

Jest w Twoim życiu jakaś osoba, która jest Twoim idolem i chciałabyś być taka jak on/ona?

Z czego czerpiesz inspiracje?

Lubisz grzybki? Jakie najbardziej?
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)

Ciocia musi być! Poszukamy cioci dla wujka ?
    sure :fsmile:

Czitujesz w Simsy!? :D
    Oj tam zaraz czituje ...kaske sobie tylko doladowywuje
    :fgrin:

kiciak napisał(a):

Najgorszy koszmar nocny?
    hehe taki potfforek siedzial w kanalizacji i gonil mnie pozniej po szkole :fgrin:

Ulubiona zabawka?
    słodki pluszoffy misio

lubisz pluszaki?
    hehe jasne ...ale takie mieciutkie

lubisz wspominać lata dzieciństwa? jak często Ci się to zdarza?
    tak ...przewaznie z rodzina

lubisz żelki?
    no ba coca-colowe

ulubione żelki?
    hehe napisalam wyzej

to chyba na tyle :ziew: chyba wypadało by się ogarnąć z rana ^^
    :* :*
    /me ogarnia kiciaka z rana :fkiss:

Mati napisał(a):

Bra sobota :*
    Bra bra :fkiss:

Masz IRC w telefonie czy jak?
    łacze sie przez jmirca :fsmile:

/me juz dawno wstal :)
    /me juz wrocil z basenu, wiec woda mu nie straszna :)
    /me podziwia

Jest w Twoim życiu jakaś osoba, która jest Twoim idolem i chciałabyś być taka jak on/ona?
    jak juz pisalam kilka/nascie/dziesiat stron temu, tak powtorze ,ze nic sie u mnie w tej kwestii nie zmienilo, dalej nie mam swojego idola
    ;P
    Z czego czerpiesz inspiracje?
    najczesciej z zycia swojego jak tez i innych ...z tego co widze na ulicy /w tlumie ludzi/pojedynczych jednostek / z tego co zapadnie mi w pamiec/wpadnie mi w oko/ucho

Lubisz grzybki? Jakie najbardziej?
    tak najbardziej prawdziwki ...ale moga byc tez i polprawdziwki i kurki i maslaczki teraz wlasnie jest sezon na grzybki a poniewaz mieszkam blisko lasu to i grzybkami sie objadam ile wlezie :fgrin:

• najdziwniejsza rzecz którą w życiu zrobiłaś?

najgorsza i najlepsza rzecz którą w życiu zjadłaś?

Ulubione wspomnienie z dzieciństwa? jeśli nie chcesz pisać o dzieciństwie nie musisz;)
    przepraszam za brak buziaków w ST:*
  • kiciak napisał(a):

:rumieniec:
    :fkiss:

a ulubione żelki jakiej firmy? czy każde colowe? :>
    Haribo ;P

masz jakieś pluszaki?
    bardzo duzo... na strychu jakies 3 duze wory a w pokoju tez kilka sie znajdzie

najprzyjemniejszy sen?
    pamietam tylko koszmary

dokończ najlepsza cecha ludzka to ...uczciwość

lubię kiciak bo ]:-D ...jest miły , miekki w dotyku i sie łasi :fsmile:

:* :fkiss:

To może Yahoo?
    tak nie za bardzo brzmi kobieco
    Mogłabyś wybaczyć zdradę? :>
    nie...nawet bym nie probowala

Jak tam po fuzji JB z Phantoms :D?
    bardzo fajniusiiiiioooo same fajne chlopaki :fgrin:

Mati napisał(a):

Bre popołudnie :*
    Bry viecier :fkiss:

Używasz podkładki pod myszkę? Jak się sprawuje?
    nie :fgrin:

Dużo muzyki słuchasz przez słuchawki?
    tylko poza domem jak gdzies ide/jade sama

Ulubiony program w TV?
    nie mam :ffreak:

vaizard napisał(a):

najdziwniejsza rzecz którą w życiu zrobiłaś?
    ja nie robie dziwnych rzeczy :fshocked:

najgorsza i najlepsza rzecz którą w życiu zjadłaś?
    zjadlam... hmmm... najlepsza to precelki w Wormsie a najgorsza? hmm moze jakies lekarstwo niedobre ? ale nic mi nie przychodzi do glowy

Ulubione wspomnienie z dzieciństwa? jeśli nie chcesz pisać o dzieciństwie nie musisz;)
    mam duzo wspomnien z dziecinstwa i wszystkie lubie ... moze to ...jak bylam mala to u babci w wannie przed wigilia plywaly karpie w lodowatej wodzie ...moglam zawsze wejsc do tej wanny i lapac je do rąk :fgrin:
    przepraszam za brak buziaków w ST:*
    ja nie wiem jak Ty mi to teraz wynagrodzisz

• kiciak napisał(a):

:fkiss:
    ja nawet koszmarów nie pamiętam zazwyczaj :(
    ja tylko to co złe :fgrin:

dlaczego akurat uczciwość?
    bo wydaje mi sie dobra cecha ktorej wiele ludzi nie posiada

jaką cechę najbardziej cenisz u siebie?
    to, ze jestem uparta :fgrin:

:rumieniec: ;}

dobranoc!
    dzien dobry :fkiss:

To może Yahoo?
    tak nie za bardzo brzmi kobieco Trudno znaleźć przeglądarkę o kobiecej nazwie :P
    mam cos lepszego :fgrin:

Jesteś religijna?
    to zalezy co masz na mysli ...wierze w Boga i jestem katoliczka

Kiedy ostatnio byłaś w kościele?
    bardzo dawno temu :ffreak:
    Kiedy się spowiadałaś?
    ja nie grzesze to nie musze sie spowiadac ;P

marcik napisał(a):

Hahahahaha ciocia Wikipedia :D
    hehe wiedzialam ze Ci sie spodoba :fgrin:

Ziewasz w kościele :P?
    i bardzo czesto robi mi sie tam słabo :ffreak:

W ogóle w ogóle ^^?
    prawie w ogole :fsmile:

Mati napisał(a):

Bry :*

Czy to prawda, że 5x 10zł to mniej niż 1x 50zł? :D
    5X 10 szybciej sie wydaje ...ale to tyle samo

Ile jesteś w stanie wydać na buty?
    nie wiem ...ale nigdy nie wydaje duzo ...pochodze sezon i wywalam
    A na spodnie?
    to samo ...wole miec kilka par i nie czuc zalu ze za pol roku wywalam i kupuje inne