Znów nowa szyga?!
A ten twój dom nie jest zbyt wykręcony/kosmiczny ?
A powiedzmy mieszkanie 150m w kamienicy :>?
Pad napisał(a):
zalezy gdzie ta szpila
no tam gdzie zazwyczaj sie wbija szpilke :fgrin:
hmm zalozmy ze ja nic nie wiem, co wiesz Ty ?
to zalozmy ze ja tez nic nie wiem ;P
Mati napisał(a):
Nic używanego nie kupujesz? Czyli auto też zawsze nowe, książki w szkole nowe...
auta sie jeszcze nie dorobilam ...pewnie jak bym miala ciut kaski za duzo, to bylo by to jakies uzywane ...ale jak do tej pory nic uzywanego nie kupilam ...co nie znaczy ze kiedys nie kupie ...ksiazki w szkole tez mialam z ksiegarni jeszcze pachnace farbą ;}
Jak jesteś na GG to najczęściej jesteś na:
a) dostępny
b) zaraz wracam
c) niewidoczny
?
Jak juz przypomni mi sie ze jest taki komunikator jak gg i go odpale zazwyczaj siedze na niewidocznym
Yamato Damashi napisał(a):
Znów nowa szyga?!
jak Ci sie podoba? ktora lepsiejsza ?
moj czy nasz? ...
nie wiem nie mieszkalam ...jak pomieszkam to Ci powiem![]()
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
marcik napisał(a):
Znów nowa szyga?!
jak Ci sie podoba? ktora lepsiejsza ? Od diabełka ciekawsza, bardziej oryginalna. Oprócz tej pani po lewej co tam jest po prawej bo nie mogę się domyślić oO
moj czy nasz? ... Twój wymarzony, nasz rodzinny choć ja preferuje mieszkania![]()
![]()
:fkiss:
nie wiem nie mieszkalam ...jak pomieszkam to Ci powiemMieszkanie w centrum czy w jakiejś eleganckiej dzielnicy :>?
Pad napisał(a):
len
kto?![]()
to ja nie chce ostrzezenia
ja bym tez nie chciala :fsmile:
co porabiasz przy niedzieli ?
narazie sobie siedze przy kompie ...wieczorkiem ide ze znajomymi na rynek
czemu spalas ostatnio o 3 w nocy ?
no przepraszam ze spalam o 3 w nocy![]()
a co Twoim zdaniem mialam robic?
Od diabełka ciekawsza, bardziej oryginalna. Oprócz tej pani po lewej co tam jest po prawej bo nie mogę się domyślić oO
no ja tez nie wiem co jest po prawej ...takie nie wiadomo co ...chodzilo o to zeby nie byla taka lysa czarna
Mieszkanie w centrum czy w jakiejś eleganckiej dzielnicy :>?
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
Lubisz być w centrum zainteresowania?
To zalezy jakiego
Dobrze pracujesz jak jesteś pod presją:P?
Jak trzeba to tak
Leniuchujesz czasem w pracy:>?
Nie mam czasu tam leniuchowac ...chyba ze na przerwie sniadaniowej :fgrin:
Mati napisał(a):
Stare forum czy nowe forum?
Przyzwyczaiłaś się już do wbb3?
tak...chociaz na poczatku nie umialam
Czego brakuję Ci z wbb2?
niczego
A czego wbb3 byś nigdy nie oddała?
jest pare takich rzeczy np. tego ze mozna sobie odznaczyc ze ktos mial warna czy upomnienie
i paru adminowskich opcji![]()
Czesiownik napisał(a):
Byłem na weekend w jarosławcuTakże jakoś czasu nie było
![]()
w koncu wrociles :fsmile:
Dziękuje za buzi:) Aż mnie odrzuciło na łóżko jak poczułem te dziesięć buziakówdziekuje
wazne ze sie spodobalo![]()
Ale Ci powiem brakuje mi pisania tutaj jak nie mogę![]()
mi tez brakuje Twoich pytanek
Lubisz sok jablkowy? lubie
Piłaś kiedyś rum ? nie
Bierzesz kanapki do pracy czy wychodzisz na lunch?
Próbowałaś papierosów :>?
tia pierwszy raz jak mialam 3latka podobno![]()
Masz zamiar zarejestrować się kiedyś na nowym OGame?
narazie nie rozwazam takiej ewentualnosci
Hunter napisał(a):
Witaj po urlopie
No wrociles w koncu![]()
Wiesz co się stało..? .............................................
Nie wiem ale licze na to, ze mi powiesz ;}
Przygarnąłem małą kotkęJest szaro-biała, bardzo towarzyska i zachowuje się jakby miała geny z psa
Hehe pewnie to ta kotka z mojego pytania![]()
Mati napisał(a):
Jaką ostatnio książkę przeczytałaś?
"Powroty zmarłych"John Ajvide Lindqvista
Czytałaś lektury? Wszystkie?
W zyciu ! Nie cierpie , nienawidze lektur ...jak przeczytalam jedna to chyba starczy co nie?![]()
Co najlepiej wspominasz z Twojego życia w XX wieku?
swoje dzieciństwo :fsmile:
A w XXI?
swoją dorosłość
Vasco napisał(a):
Cześć malutka;*
Hej duzy![]()
No to kilka pytanek na popołudnie:)
no to wal ;}
No i jak, spełniło się wieczorne życzenie?
nie ...![]()
Jesteś osobą czyhającą na wszelkiego rodzaju promocje czy raczej idziesz i kupujesz w danym momencie kiedy jest ci coś niezbędne?
Raczej kupuje wtedy kiedy jest mi cos potrzebne ew.czuje nieodparta chec kupienia sobie czegos ladnego ...ale nie czyham na zadne okazje
Zdarza Ci się panikować?
jasne ...jak zobacze pająka , ose albo jestem za wysoko :fgrin:
marcik napisał(a):
Próbowałaś papierosów :>?
tia pierwszy raz jak mialam 3latka podobno :fgrin: Zaciągnęłaś się ? :fgrin:
Masz zamiar zarejestrować się kiedyś na nowym OGame?
narazie nie rozwazam takiej ewentualnosci Czemu?
Zaciągnęłaś się ? :fgrin:
nie wiem bo to znam z opowiadan mamy :fgrin:
Czemu?
to co mam to mi starczy![]()
Shift czy Alt :>?
Vasco napisał(a):
Zatem to "nie..." oznacza, że tak?
kto Ci tak powiedzial?![]()
Co ostatnio ładnego i seksownego sobie kupiłaś?
nic ...same praktyczne rzeczy :fsmile:
Kiedy wpadasz w konsternację?
Hmm nie powiem![]()
![]()
Vasco napisał(a):
Koszulki z cekinami i błyszczącymi wstawkami czy takie zwyczajne z napisem bądź prasowanką z wizerunkiem backstreet boys, eventualnie just5?
Ogolnie jestem jak sroka ...wszysko co sie blyszczy przyciaga moj wzrok![]()
Chodzisz czasem w szpilkach?
czasem chodze...co nie znaczy ze powinnam![]()
Jeśli tak to, czy w wysokich?
nie za wysokich co by sie nie zabic albo klepetek nie polamac ...chociaz marciki potrafia i na prostej powierzni skrecic sobie klepetko![]()
Jeśli nie to, dlaczego nie?
Jak reagujesz kiedy ktoś zaczyna Ciebie adorować?
zalezy kto mnie adoruje
Odbierasz telefony od nieznajomych?
Odbieram
Jak odbierasz telefon to co mówisz?
slucham :uhuh:
Złoto czy srebro?
Czemu ja wchodzę, a Ty wychodzisz?
Bo przychodzisz jak mnie nie ma ...ja mam co robic w nocy a nie siedziec na IRCu :fgrin:
Mati napisał(a):
Bry
Ces![]()
Chcesz się gdzieś zarejestrować. Niestety nick marcik już ktoś zajął!Jaki wybierasz?
np martusia , marta z jakimis znaczkami, marcik ze znaczkami ...marcikowa itp![]()
Wierzysz w takie przesądy jak piątek 13?
nie
Jakie jest Twoje ulubione słowo na przywitanie?
hej
A na pożegnanie?
pa![]()
Vasco napisał(a):
Howgh![]()
Coz to za indianskie przywitanie rodem z Pocahontas![]()
Tak więc na szybkiego przejdę do pytań![]()
oj nie spiesz sie tak mamy duzo czasu![]()
Co byś zrobiła gdyby wykarczowali marcikowy las pod budowę szkoły na głuchoniemych?![]()
nie ma takiej opcji ...ew mozna by bylo bez karczowania wybudowac te szkole w lesie i wszyscy byli by zadowoleni
Jak reagujesz widząc siedzącą pod sklepem osobę z kartką, że akurat zbiera pieniądze, dla przykłady na wymianę nerki?
zazwyczaj omijam i ide dalej![]()
Oddałabyś ostatnią kromkę chleba, będąc sama niesamowicie głodna, innej niesamowicie głodnej osobie? (podział nie wchodzi w grę)![]()
Wypadalo by napisac , ze bym oddala...ale tak naprawde nie mam pojecia jak bym sie zachowala i o jak wielkim glodzie tutaj piszemy
Co byś zrobiła gdybyś pewnego dnia się obudziła i zorientowała, że jesteś ostatnim człowiekiem na ziemi?
najglupsze co by bylo to obudzic sie w takim momencie ...pewnie szukalabym jakis oznak zycia ...a jak nie to... partenogenza![]()
Sądzisz, że feminizm jest prawdziwy, czy jest to jakiegoś rodzaju manifest kobiet chcących zabłysnąć?
mysle ze ta druga wersja ...na pokaz 'twarde sztuki'...a w zaciszu domowym slabe kobietki oczekujace meskiego silnego ramienia ;P
Co sądzisz o naleśnikach z dżemem?
mysle ze sa dobre ...ale lepsze sa z czekoladą
Pa
jakie pa? ja sie tutaj dopiero rozgrzewam![]()
Myślisz, że zdejmą bana StySi i ekipie ?:(
nie mam zielonego pojecia
Vasco napisał(a):
Howgh (decydujące starcie)![]()
mam sie bac?![]()
No to jak mamy dużo czasu no to jedziemy z koksem![]()
W filmie "Matrix" agent Smith przyrównuje rasę ludzką, ich bytność i funkcjonowanie w środowisku do wirusów, czy zgadzasz się w jakimś stopniu z takim założeniem? Jeśli nie to dlaczego?
Zapewne w pewnym stopniu jestesmy dla naszej planety wirusami,poniewaz ja zmieniamy i jestesmy takze dla niej zagrozeniem jak wirusy sa dla nas.Wiec w tym sensie zapewne nimi jestesmy,i funkcjonujemy jak one, bo staramy sie przezyc tak samo jak one - niekoniecznie jednak musi to byc dobre dla naszego "zywiciela".
Płyniesz statkiem, który w pewnym momencie tonie. Nie ma szans na uratowanie wszystkich, nie ma szans na to, że pomoc przyjdzie na czas, tobie udaje się dostać ostatnią kamizelkę ratunkową. Jednak w pogoni do tej kamizelki wyprzedziłaś staruszkę i jedno małe dziecko. Wody po których płynął wasz statek są zimne a oczekiwać na ratunek przyjdzie czekać wiele godzin jak nie dni. No i teraz oddajesz swoją kamizelkę ratunkową babci? Wiedząc, że są małe szanse na to, że wytrzyma trudy wyczekiwania na ratunek. Czy oddajesz kamizelkę małemu dziecku, które z racji wieku także ma małe szanse na przeżycie. Mając na uwadze, że jesteś młoda, z przyszłością, rodzina itd. jaką podejmiesz decyzję.
Nigdy nie znalazlam sie w takiej sytuacji wiec ciezko jest mi sie okreslic jak bym sie w niej zachowala.
Mysle jednak ze napewno wzielabym na rece dziecko , o ile razem nie poszlibysmy na dno.
Jedziesz w nocy przez las samochodem ( zakładamy, że masz już prawo jazdy;) ). Nagle widzisz, że daleko przed Tobą stoi na ulicy kobieta i macha rękoma abyś się zatrzymała. Jednak pamiętasz ostatni artykuł w lokalnej gazecie o zaginionej kobiecie, która nie wróciła do domu z pracy a zawsze wracała samochodem tą samą drogą, którą wracasz teraz ty. Co zrobisz w takiej sytuacji?
Bardzo mi przykro - ale watpie zebym sie zatrzymala... w dzisiejszych czasach jest to bardzo niebezpieczne.
Jesteś świadkiem jak twój znajomy jest jednym z uczestników ciężkiego pobicia jednego chłopaka. Pobity wie, że widziałaś całe zajście, więcej, wie, że znasz jednego z napastników, co więcej ten twój kolega także wie, że widziałaś go, jak wraz z kolegami bili tamtego chłopaka. Sprawa idzie na policję, prokuratura, sąd. Jesteś świadkiem oskarżenia, twojemu koledze grozi więzienie za pobicie z ciężkimi obrażeniami. Nadmienię, że bardzo lubisz tego kolegę a więzienie może złamać mu życie. Co zrobisz w takiej sytuacji?
Zapewne jesli zeznawalabym pod przysiega w sądzie to zeznawalabym prawde.
O ile wiem za skladanie falszywych zeznan grozi kara do 3 lat pozbawienia wolnosci.
No i koniec. Liczę, że podejdziesz poważnie do odpowiedzi;)
Skup się na odpowiedzi i nie zmieniaj przebiegu zdarzeń.
Po prostu powiedz jak byś się zachowała w takich sytuacjach.
![]()
Mati napisał(a):
Bry wieczór
hej![]()
Co jest największą wartością w Twoim życiu?
Dla mnie najwieksza wartoscia w zyciu jest byc soba i dazyc do spelnienia swoich pragnien nawet jesli na swojej drodze spotykamy osoby,ktore probuja nam to utrudnic, a druga taka wartoscia jest szczescie sa to wartosci komplementarne dla mnie.
Co może zrobić każdy z nas na rzecz ochrony przyrody?
Oj wystarczy jak bedziemy segregowac smieci , dbac o przyrode , raz na jakis czas zasadzimy drzewko , raz w roku wezmiemy udzial w Dniu Ziemi ...to juz bedzie duzo
A co robisz ty?
j/w
Jesteś ekologiem?
nie![]()
figlofor napisał(a):
Dzieendoobry klasa wstaje
Hejo![]()
Tak mnie ten Vasco podimprecil podstycuowal ze musze cos nabazgracoj Vasco to zUo wcielone ;P
a ze chlop ze wsi jestem to wybaczta za moje pisanki
Marcik ...zapomnialem co mialem napisac
aaa mantrix to ten jest u Nas na wsi
gadalem z nim lata po rowach ze... masakra jak w tym filmie
aaa do rzeczy
ehhh :**** masz bo zapomnial zem co pytac
no masz szczescie, ze buziolki sa:***
3 gości