Mati napisał(a):
W ramach rewanżu:
Kawa czy herbata?
zdecydowanie kawa :}
PlayStation3 czy XBOX 360?
nie wiem nie uzywam
Harry Potter czy Władca Pierścieni?
Yamato Damashi napisał(a):
Czemu spamujesz u Matiego?
ja spamuje? a w zyciu :cisza:
Jak brązowa chciałabyś być?
tak ladnie jak w tamtym roku
Mati używa moich pytań z jego tematu
a to gagatek![]()
Superman napisał(a):
PoWitał
Kogo skojarzenie? bo sam już nie wiem czo mam o tym myśleć ;p
no Twoje skojarzenie ofc![]()
A jaka jest u ciebie kawusia? opisz ją w kilku słowach.
przede wszystkim jest mokra i brazowa ...mozna ja rowniez oslodzic badz wybielic :fgrin:
Ja poprosze o focie jak ten deserek jest wcinanyto mnie bardziej usatysfakcjonuje
no jak juz jest wciety to nie zrobie foci![]()
Śliczne masz włoskinicz nie widziałem ;p
jak podgladowywales to musiales cos widziec![]()
Kogo chciałabyś najbardziej spotkać, poznać? obojętnie czy ze świata polityki (xD), gwiazde muzyki, filmu ... która osoba byłaby to?
napisalam pietro wyzej ze nie mam swojego idola i tak na prawde nigdy sie nie zastanawialam kogo moglabym chciec spotkac ...na chwile obecna ze znanych osob nikogo specjalnie :fgrin:
Jeśli masz awarie internetu ... nagle nie działają Ci stronki to, co robisz? panikujesz ...aaaaaa mój internet xD... probujesz sama rozwiązać zagadke jego braku?... dzwonisz do serwisantów?... idziesz na spacer?
to zalezy co w danej chwili robilam, jesli cos waznego a mi przerwano wtedy podlaczam komorke do lapka ew. wchodze przez komorke i koncze to co zaczelam
jesli nie robilam nic co nie moglo by zaczekac wtedy biore ksiazke i czytam (czekajac az oddadza mi neta)
jesli przerwa jest zbyt dluga wtedy dzwonie do admina z zapytaniem "daleko jeszcze"
Mrumciumciumcium
Mmmmm![]()

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow