marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Satanie(L) napisał(a):

Marcik wrocila. Cieszmy i radujmy sie?:* no mnie pytasz? ]:-D

Kiedy sie spotkamy zobaczymy?? kiedy wpadniesz do marcika ? :P

Obiecalas mi ze pojdziemy na disko disko i co? I nic :D mam disco przyprowadzic do Ciebie czy jak? ;P

Ide pograc moze dzis cos napisze badz jutro.. w co grasz?

Pa :*
    dzien dobry :fkiss:

Yamato Damashi napisał(a):

... bezalkoholową :D oki :fgrin: Kogo zaprosimy? a kogo bys chcial? ;P

A wolisz romantycznie czy rodzinnie? to zalezy od sytuacji :fgrin:

Czyli polski standard :D no dokladnie tak :ffreak:

nie ,odpukac puk puk odmalować :D i bedzie jak nowa :fgrin:

Czego Ci brakowało w szpitalu? jedzenia :fgrin: schudlam 4,5 kg Ja przytyłem w szpitalu 6 :fgrin: grubasek ]:-D

Czesiownik napisał(a):

Dobranoc piękna :):*
    Dzien dobry slodki gdzie mi uciekles ? :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • marcik napisał(a):

... bezalkoholową :D oki :fgrin: Kogo zaprosimy? a kogo bys chcial? ;P Wszystkich!

A wolisz romantycznie czy rodzinnie? to zalezy od sytuacji :fgrin: To ja wole romantycznie ]:->

Czyli polski standard :D no dokladnie tak :ffreak: Hmm ta emotka była wcześniej?

nie ,odpukac puk puk odmalować :D i bedzie jak nowa :fgrin: No ale chyba nie choroba 0_0

Czego Ci brakowało w szpitalu? jedzenia :fgrin: schudlam 4,5 kg Ja przytyłem w szpitalu 6 :fgrin: grubasek ]:-D Po szpitalu schudłem 8 :P

• Yamato Damashi napisał(a):

Wszystkich! wszystkich ludzi na swiecie? gdzie my ich pomiescimy?

To ja wole romantycznie ]:-> czyli bezpelkowo?

Czyli polski standard :D no dokladnie tak :ffreak: Hmm ta emotka była wcześniej? ktora? :lol:

No ale chyba nie choroba 0_0 no niee nawet nie kracz

Ja przytyłem w szpitalu 6 :fgrin: grubasek ]:-D Po szpitalu schudłem 8 :P w domu Cie glodzili? :quasi:

Czesiownik napisał(a):

Już jestem, ale Ciebie chyba nie ma co ?:P musialam pare spraw pozalatwiac ale juz jestem lekko :fgrin:

A ja znowu dzisiaj jednak wolne ;) a ja tak samo ;P

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • Liliah napisał(a):

bry marcik :*
    Hej :fkiss:
    jak się dziś czujesz?
    czuje sie dobrze thx (chociaz moze nie wygladam ) :fgrin:
    burze dalej tak Cie atakują?
    ostatni atak byl dzis w nocy ale to spalam wiec specjalnie mnie nie wzruszylo
    za to od rana leje tak jakby jeszcze w tym roku nie padalo ...czlowiek sie moze reumatyzmu nabawic
    ;P
    tylko mi nie pisz ze u Ciebie sloneczko swieci i jest pieknie bo bede plakac

mrum ^^
    :fkiss:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez marcik ().

• Liliah napisał(a):

mrum ^^
    Ktoś tu sobie bezczelnie moje mrum przywłaszcza :wrr: Uprzejmie przypominam, że mrum umarło wraz ze szmerfem i jego obecnością na forum (teraz piszę z zaświatów), więc proszę go nie używać, by nie budzić zmarłych 8-)

pozdrowionka i do zobaczenie gdzieś tak za rok ^^
    a dla pani marcikowej specjalne różowe mrum ;)
  • Ces pieknosci moje:* Mam nadzieje ze sie nie podlizuje ;>

A pytalas sie w co gram. A roznie. Raz w mafie raz w cs raz w metina ale to malo w metka. Znudzilo mi sie :)

Jak tam po nocy?? Przysnilem Ci sie ?? :* Mam nadzieje ze tak ;)

Dowidzenie szkarbie jeszcze napisze :*
  • marcik napisał(a):

Wszystkich! wszystkich ludzi na swiecie? gdzie my ich pomiescimy? Wszystkich znajomych, a nie ludzi. :P

To ja wole romantycznie ]:-> czyli bezpelkowo? Z Pelkiem będzie inna sesja.

Czyli polski standard :D no dokladnie tak :ffreak: Hmm ta emotka była wcześniej? ktora? :lol: Ta ->:ffreak:

No ale chyba nie choroba 0_0 no niee nawet nie kracz Ok. To może pomiaucze?

Ja przytyłem w szpitalu 6 :fgrin: grubasek ]:-D Po szpitalu schudłem 8 :P w domu Cie glodzili? :quasi: Taki mam organizm :)
  • Liliah napisał(a):

nu u mnie raz gorąco, że nie idzie na dworku usiedzieć a raz wiatr taki, że łamie drzewa i leje strasznie
    /me zaczyna się denerwować na tegoroczne lato :<
    /me juz jest zdenerwowana na tegoroczne lato bo za niedlugo sie okaze ze juz jesien i deszcze :ffreak:

bloomen napisał(a):

Ktoś tu sobie bezczelnie moje mrum przywłaszcza :wrr: Uprzejmie przypominam, że mrum umarło wraz ze szmerfem i jego obecnością na forum (teraz piszę z zaświatów), więc proszę go nie używać, by nie budzić zmarłych 8-)
    to zyj !!! /me bloobluje blooblusia mrum mrum mrum :fkiss:

pozdrowionka i do zobaczenie gdzieś tak za rok ^^ jak to za rok ? czemu tak ? :fsad:
    a dla pani marcikowej specjalne różowe mrum ;)
    sliczny mrumek ;P

Satanie(L) napisał(a):

Ces pieknosci moje:* Mam nadzieje ze sie nie podlizuje ;>
    hej kotek :fkiss: a co to za glupotki Ci do glowki przyszly ,jasne ze nie

A pytalas sie w co gram. A roznie. Raz w mafie raz w cs raz w metina ale to malo w metka. Znudzilo mi sie :)
    a mafia to co to za gierka?

Jak tam po nocy?? Przysnilem Ci sie ?? :* Mam nadzieje ze tak ;)
    po nocy burzowo niestety nie przysniles mi sie :fsad: ale moze dzis sie przysnisz ;P

Dowidzenie szkarbie jeszcze napisze :*
    oki jak bedziesz na IRCku to choo od razu na privka :fgrin:

Wszystkich znajomych, a nie ludzi. :P no dobra ale jakos trzeba to zorganizowac? grill?

Z Pelkiem będzie inna sesja. dobrze :fgrin:

:ffreak: no przeciez ja ja dalam wiec czemu mialo nie byc? :fshocked:

Ok. To może pomiaucze? hahaha mozesz pomruczec

Taki mam organizm :) ze w szpitalu tyjesz a w domu chudniesz?

• Kurczę cały dzień u mnie pada i do tego dwie burze - masaka :|

A jak tam u Ciebie humorek dzisiaj ?

Lubisz lody snickers ? :P

S:4000 ACS:7608
    ST:71 7Dni-9ST
    [21:40]marcik>wiercipupka;P
    [22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
    [22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
    [19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D
  • tortoise napisał(a):

czy narciki lubią pocieszać, czy być pocieszane?
    ja Ci dam zaraz narcika ! ]:-D chyba pocieszac chociaz nie wiem czy zawsze mi sie udaje
    co robią marciki gdy jest im źle?
    szukaja rozwiazania zeby bylo im dobrze =)
    a może zawsze jest dobrze?
    nie zawsze jest dobrze ...ale lepiej niech jest jak jest niz mialoby byc jeszcze gorzej ;)
    czy cechą marcików jest poprawianie humoru innym>
    jesli uda mi sie poprawic komus humorek na lepszy to bardzo sie z tego powodu ciesze , nie lubie gdy wokol mnie sa smutni ludzie

wzium :(
    nie smutaj tortku :fkiss:

Czesiownik napisał(a):

Kurczę cały dzień u mnie pada i do tego dwie burze - masaka :|
    u mnie tez jesli cie to pocieszy ... i pewnie nie tylko :ffreak:

A jak tam u Ciebie humorek dzisiaj ?
    humorek dopisuje chociaz przez ten deszcz czlowiek chodzi taki troszke zaspany

Lubisz lody snickers ? :P
    nie jadlam ;P ale jadlam kiedys mars i mi smakowal

• marcik napisał(a):

Wszystkich znajomych, a nie ludzi. :P no dobra ale jakos trzeba to zorganizowac? grill? Karkówka, kaszanka, kiełbaski i rybki?

Z Pelkiem będzie inna sesja. dobrze :fgrin: To idziemy do wanny ]:-D

:ffreak: no przeciez ja ja dalam wiec czemu mialo nie byc? :fshocked: Ale przed WBB3?

Ok. To może pomiaucze? hahaha mozesz pomruczec /me mrau mrau

Taki mam organizm :) ze w szpitalu tyjesz a w domu chudniesz? Jak dobre jedzenie to nie tyje ^^
  • dokończ:

Gdybym mogła zmienić jedną rzecz w sobie było by to...

Najchętniej na wczasy pojechałabym do...

Gdybym mogła spotkać sławnego aktora i po rozmawiać z nim był by to.... ponieważ....

Karkówka, kaszanka, kiełbaski i rybki? oki wprawdzie kaszanki i rybek nie jadam ale moze goscie tak

To idziemy do wanny ]:-D /me czeka :fkiss:

Ale przed WBB3? aaa tego to nie napisales a ja nie wiem :fgrin:

/me mrau mrau tylko nie podrap ;P

Jak dobre jedzenie to nie tyje ^^ jak dobre to nie tyjesz a jak zle to tak? :fshocked:

vaizard napisał(a):

dokończ
    Gdybym mogła zmienić jedną rzecz w sobie było by to... nie chcialabym zmieniac w sobie ani jednej rzeczy poniewaz wtedy nie bylabym soba ;P

Najchętniej na wczasy pojechałabym do... Anglii , Szkocji lub gdzies gdzie jest duzo zamkow :fgrin:
    Gdybym mogła spotkać sławnego aktora i po rozmawiać z nim był by to....Mateusz Damięcki ponieważ....wybralam go teraz na chybil trafil :fgrin:
    tutaj byc moze Cie rozczaruje ale nie mam jakiegos ulubinego aktora /aktorki

• marcik napisał(a):

Karkówka, kaszanka, kiełbaski i rybki? oki wprawdzie kaszanki i rybek nie jadam ale moze goscie tak Ja lubie kaszanke. Rybki dawno nie jadłem wędzonej :(

To idziemy do wanny ]:-D /me czeka :fkiss: /me chlapu chlap marcik hrhr

Ale przed WBB3? aaa tego to nie napisales a ja nie wiem :fgrin: Fajna ta kokardka nie :fgrin: ?

/me mrau mrau tylko nie podrap ;P /me chcę żeby go podrapać po brzusiu :fgrin:

Jak dobre jedzenie to nie tyje ^^ jak dobre to nie tyjesz a jak zle to tak? :fshocked: No zależy ile jem tego niedobrego
    ale ogólnie mam tendencje do tracenia wagi. W domu robią to co ja lubie do jedzenia ^^

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Yamato Damashi ().

• No i dotarłem i tutaj;)

Zapewne wielu pytało, ale stron wiele jest w Twoim CT i ciężko to wszystko ogarnąć, więc zapytam raz jeszcze, dlaczego "Szefowa szefów"?

Gdybyś mogła cofnąć się w czasie to, gdzie byś się przeniosła?

Są w Twoim życiu rzeczy, które kiedyś zawaliłaś i teraz byś chciała je naprawić?

Co robisz jak jest Ci źle?
    Ex

• Ces Marcik krolowo :* Cotam slychac?? ;)

Jak zyjesz jak sie spalo smacznie czy nie smacznie?

Przysnilem Ci sie ?:)

Czy bys sie chciala cofnac w czasie aby naprawic wiele rzeczy??

zZzZzZzZ spiacy jestem.... Masz jakas kawe?:D

Ja lubie kaszanke. Rybki dawno nie jadłem wędzonej :(
    /me podaje Damaszowi wedzona rybke

/me chlapu chlap marcik hrhr
    /me wrzuca Damaszowi duuuzo piany na glowe :fgrin:

Fajna ta kokardka nie :fgrin: ?
    niop jest taka kobiecowata :fsmile:

/me chcę żeby go podrapać po brzusiu :fgrin:
    drap drap

No zależy ile jem tego niedobrego
    ale ogólnie mam tendencje do tracenia wagi. W domu robią to co ja lubie do jedzenia ^^
    u mnie tez ale ostatnio mnie mecza tym czego nie lubie
    ^_^

Vasco napisał(a):

No i dotarłem i tutaj;)
    witam witam :fgrin:
    Zapewne wielu pytało, ale stron wiele jest w Twoim CT i ciężko to wszystko ogarnąć, więc zapytam raz jeszcze, dlaczego "Szefowa szefów"?
    tak juz odpowiadalam na to pytanie ale odpowiem jeszcze raz wczesniej nawet loga wkleilam teraz postaram sie opowiedziec :
    Wchodze na IRCa i czytam rozmowe dwoch userkow ,rozmawiali o mnie :
    pierwszy - kim jest marcik?
    drugi - to ty nie znasz marcik? to przeciez szefowa wszystkich szefow
    tak mnie ten tekst ubawil ze wstawilam sobie jako tekst uzytkownika
    :fgrin:

Gdybyś mogła cofnąć się w czasie to, gdzie byś się przeniosła?
    do sredniowiecza :fgrin:

Są w Twoim życiu rzeczy, które kiedyś zawaliłaś i teraz byś chciała je naprawić?
    Mysle ze nie

Co robisz jak jest Ci źle?
    Staram sie znalesc sposob zeby bylo mi dobrze i jakies wyjscie z jakze czesto wydawalo by sie patowej sytuacji

Satanie(L) napisał(a):

Ces Marcik krolowo :* Cotam slychac?? ;)
    hej krolu
    dobrze narazie sie lenie w domku
    ja zawsze smacznie spie bo lubie spac :fgrin:

no coz ...jakby to powiedziec ...moze jutro? ;}

ja naprawde nie zepsulam wiele rzeczy zeby sie cofac i je naprawiac ...jesli cos kiedys zepsulam na bierzaco naprawialam o ile sie dalo :fgrin: ogolnie nie jestem psujka

/me parzy pyszna kawusie ...choo:kawa: czujesz ten aromat?

• vaizard napisał(a):

Dlaczego chciałabyś się przenieść do średniowiecza? Co ci się tak bardzo podoba w tym okresie?

Krotko mowic kojarzy mi sie z magia i duza iloscia zamkow a to marciki lubia najbardziej :fgrin:

• Średniowiecze miało swój klimat ale szkoda, że był to w gruncie czas stracony dla ludzkości, ciemnota i w ogóle...
    Ale wybór dobry, zresztą jakbym mógł to sam bym wybrał ten czas:)

Zauważyłem, że czasem robisz sygnaturki dla userów, bawisz się grafiką bo lubisz czy może wynika to z racji szkoły/zawodu?

Co chciałabyś osiągnąć w swoim życiu?

Gdybyś miała możliwość wyjechania na wycieczkę, gdzie w pierwszej kolejności byś pojechała?

Lubisz dzieci?
    Ex

• marcik napisał(a):

Ja lubie kaszanke. Rybki dawno nie jadłem wędzonej :(
    /me podaje Damaszowi wedzona rybke /me wcina A Ty co lubisz najbardziej z "gryla" ?

/me chlapu chlap marcik hrhr
    /me wrzuca Damaszowi duuuzo piany na glowe :fgrin: /me udaje że jest pianistym potforem i rzuca sie na marcik :fgrin:

Fajna ta kokardka nie :fgrin: ?
    niop jest taka kobiecowata :fsmile: Czemu kobiecowata :[? To znaczy że nie mogę jej używać?

/me chcę żeby go podrapać po brzusiu :fgrin:
    drap drap /me mrauczy z rozkoszy :fsmile:

No zależy ile jem tego niedobrego
    u mnie tez ale ostatnio mnie mecza tym czego nie lubie ^^ Tzn. ?
  • Vasco napisał(a):

Średniowiecze miało swój klimat ale szkoda, że był to w gruncie czas stracony dla ludzkości, ciemnota i w ogóle...
    Ale wybór dobry, zresztą jakbym mógł to sam bym wybrał ten czas:)
    moze sie kiedys wybierzemy wehikulem czasu :fgrin:

Zauważyłem, że czasem robisz sygnaturki dla userów, bawisz się grafiką bo lubisz czy może wynika to z racji szkoły/zawodu?
    bawie sie grafika bo lubie ...mam w planach zrobic kurs grafika komputerowego ale to jeszcze nie teraz

Co chciałabyś osiągnąć w swoim życiu?
    Chcialabym byc szczesliwa ...jesli mozna to osiagnac badz uznac za osiagniecie ...narazie chcialabym skonczyc studia i znalesc prace ktora dawalaby mi nie tylko pieniadze ale takze przyjemnosc ...pozniej moze jakas stabilizacja ...maz dzieci ale do tego to jeszcze daleko tak mysle :fgrin:

Gdybyś miała możliwość wyjechania na wycieczkę, gdzie w pierwszej kolejności byś pojechała?
    Najlepiej na wycieczke do okola swiata :fgrin:

Lubisz dzieci?
    na obrazku ...wtedy wygladaja calkiem calkiem ;P a tak na powaznie to nie mam stycznosci z dziecmi za duzo wiec ciezko jest mi sie okreslic ...

/me wcina A Ty co lubisz najbardziej z "gryla" ? szaszlyki , kielbaski i steki

/me udaje że jest pianistym potforem i rzuca sie na marcik :fgrin: /me sie "ciorkła"

Czemu kobiecowata :[? To znaczy że nie mogę jej używać?
    bo taka z kokardkiem ...mozesz ...kazdy moze ...ale nie kazdy powinien hahaha

Tzn. ? tzn wolowina , sok z pomidora , buraki i w ogole

• Mówisz, że lubisz zamki byłaś może w ogrodzieńcu krasiczynie czy baranowie sandomierskim. (te zamki ja widziałem) ?

wolisz ruiny zamku czy zamek który przetrwał i stoi dalej w nie naruszonym stanie.
  • Ale na pewno jest takie jedno miejsce do którego chciałabyś pojechać gdybyś miała taką możliwość, masz drugie podejście do tego pytania:)

Wbrew pozorom znaleźć szczęście w tych czasach to duże osiągnięcie, ale dla chcącego nic trudnego a przede wszystkim trzeba być wymagającym i konsekwentnym.

To jak lubisz grafikę to, przyjdzie czas kiedy dostaniesz PMke z prośbą o jakąś super sygnaturkę dla mnie =)

W mieście w którym mieszkasz, posiadasz jakieś ulubione miejsce do którego sobie chodzisz na spacery?

Lubisz jeść?

Wystarczy na razie:)
    Ex

• marcik napisał(a):

Satanie(L) napisał(a):

Ces Marcik krolowo :* Cotam slychac?? ;)
    hej krolu
    dobrze narazie sie lenie w domku
    ja zawsze smacznie spie bo lubie spac :fgrin:

no coz ...jakby to powiedziec ...moze jutro? ;}

ja naprawde nie zepsulam wiele rzeczy zeby sie cofac i je naprawiac ...jesli cos kiedys zepsulam na bierzaco naprawialam o ile sie dalo :fgrin: ogolnie nie jestem psujka

/me parzy pyszna kawusie ...choo:kawa: czujesz ten aromat?

Czemu jutro mam Ci sie przysnic?:D Mam nadzieje ze sie dzisiejszej nocy przysne :* Ah czuje ten aromat kawy.. To Nescafe zgadlem?;>

Ide spac do jutra papa : *

W sobote jade nad morze sie kapac. Przyslac CI pocztowke?;>

• vaizard napisał(a):

Mówisz, że lubisz zamki byłaś może w ogrodzieńcu krasiczynie czy baranowie sandomierskim. (te zamki ja widziałem) ?
    niestety nie, ale zwiedzalam inne np. w Malborku , Oravie , ruiny w Basenovej , Nidzicy ,Katedre Notredame , Heidelbergu , Worms i wiele wiele innych zamkow ktorych nazw nie pamietam ...ale gdziekolwiek jestem i zobacze zamek nie moge oprzec sie pokusie by go nie zobaczyc od srodka
    wolisz ruiny zamku czy zamek który przetrwał i stoi dalej w nie naruszonym stanie.
    wole zamek ktory przetrwal ale nie zostal przerobiony na muzeum

Vasco napisał(a):

Ale na pewno jest takie jedno miejsce do którego chciałabyś pojechać gdybyś miała taką możliwość, masz drugie podejście do tego pytania:)
    Hehe moze Szkocja/Anglia moze USA

Wbrew pozorom znaleźć szczęście w tych czasach to duże osiągnięcie, ale dla chcącego nic trudnego a przede wszystkim trzeba być wymagającym i konsekwentnym.
    Staram sie =)

To jak lubisz grafikę to, przyjdzie czas kiedy dostaniesz PMke z prośbą o jakąś super sygnaturkę dla mnie =)
    Moge sie pobawic ale nie obiecuje ze bedzie super ;P

W mieście w którym mieszkasz, posiadasz jakieś ulubione miejsce do którego sobie chodzisz na spacery?
    Tak mieszkam blisko lasu wiec mam kilka takich miejsc :fsmile:

Lubisz jeść? zalezy co jesc :fgrin:

Wystarczy na razie:)
    na razie ... /me czeka na jeszcze :fkiss:

Satanie(L) napisał(a):

Czemu jutro mam Ci sie przysnic?:D no bo dzis jakos tego nie zrobiles Mam nadzieje ze sie dzisiejszej nocy przysne :* Ah czuje ten aromat kawy.. To Nescafe zgadlem?;> tak :fgrin:

Ide spac do jutra papa : *
    dobranoc pchly na noc :fkiss:
    W sobote jade nad morze sie kapac. Przyslac CI pocztowke?;>
    oki bede czekala
    papa :fkiss: