marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Yamato Damashi napisał(a):

nie bo groszek A co jest niedobrego w groszku? nie wiem cos ma niedobrego =)

E...Będziemy się buntować! :fgrin: oki to /me sie buntuje :D

A czym się ostatnio bawiłaś ? z zabawek? juz dawno niczym XD

Ale skutecznie się im opierasz tak? dzis w pracy sie nie opieralam ...ziewalam co minute i wszystkich zarazalam ziewaniem]:-D
    Berek czy chowany?

Czesiownik napisał(a):

Oki niech będzie :P

A mnie dzisiaj tutaj już chyba nie będzie ;) Bo do pracy idę tak na 11 (dzisiaj później) do około 21 i jak wróce to śmigam na wieeeeeelkie urodziny ;)
    mam nadzieje ze sie swietnie bedziesz bawil

Ciekawe jak z nich wrócę :P
    musisz uwazac zeby jutro nie bolalo za mocno ]:-D

Pad napisał(a):

chcesz mi pomoc ? :D
    odwalic cala robote za mnie
    tak ale nie odwalac za Ciebie cala robote ]:-D

hrhrhr petarda gdzie?

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • Wiesz co? Mamy te samne zainteresowanie. Lubisz psy i do jedzenia kebaby hmmm;p

A powiedz mi na jedno pytanie. Gdybys miala szukac kogos na zycie dalszy to jaki on mialby byc.... Wiesz chyba o co mi chodzi? Jaka musi byc druga polowka;p Moze tak powiem :)
  • Satanie(L) napisał(a):

Wiesz co? Mamy te samne zainteresowanie. Lubisz psy i do jedzenia kebaby hmmm;p
    no to nam sie tego nazbieraloooo :D

A powiedz mi na jedno pytanie. Gdybys miala szukac kogos na zycie dalszy to jaki on mialby byc.... Wiesz chyba o co mi chodzi? Jaka musi byc druga polowka;p Moze tak powiem :)
    wystarczy ze jak bedzie blisko mnie to nic innego nie bedzie wtedy wazne ]:-D

Yamato Damashi napisał(a):

Może dlatego że jest zielony! ale ja nie mam nic do zieleninek ...ma po prostu smak takiiii...groszkowy :E

/me wyjmuje transparent z napisem "[pii] system!" /me wyjmuje drugi z napisem piii pii piiiskalczki sprzedam :D

A jakby szefo zauważył? 0_0 heh pewnie widzial ...no ale przeciez mi ziewac nie zabroni ;)
    A kiedy ostatnio się bawiłaś w chowanego XD? dawno juz sie nie bawilam a Ty ? :}

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • marcik napisał(a):

ale ja nie mam nic do zieleninek ...ma po prostu smak takiiii...groszkowy :E A jakby groszek inaczej smakował XD?

/me wyjmuje drugi z napisem piii pii piiiskalczki sprzedam :D A skąd masz te pisklaki :fgrin: ?

heh pewnie widzial ...no ale przeciez mi ziewac nie zabroni ;) Ale epidemia ziewania jest groźna XD
    A kiedy ostatnio się bawiłaś w chowanego XD? dawno juz sie nie bawilam a Ty ? :} Chyba ze 2 lata temu :roll:
  • Witam :)

1.PS2 CZY PS 3
    2.SŁUCHANIE MUZYKI czy OGLĄDANIE TV.
    3.JAZDA NA ROWERZE czy CHODZENIE
    4.WODA GAZOWANA czy NIEGAZOWANA
    5.A MOŻNE JEDNAK COLA
    6.W JAKIEJ SIECI MASZ TELEFON
    7.JAKI MASZ TELEFON
    8.GG czy TLEN
    9.A MOŻE JEDNAK SKYPE
    10.FOTKA czy NASZA KLASA
    11.PIERZYNA CZY KOŁDRA
    12.BMW czy MERCEDES
    13.A MOŻE JEDNAK AUDI
    14. I OSTANIE PYTANIE CZY BIEGUNY GEOGRAFICZNE ŁĄCZĄ SIĘ Z MAGNETYCZNYMI 8-/

"I buried my dreams out of my fear to fail.; But this fear created a hope that woke me up.... THE AWAKENING......"
    Caliban -" The Awakening "

A jakby groszek inaczej smakował XD? np jak kukurydza?
    A skąd masz te pisklaki :fgrin: ? no napiiisklily sie jakos ]:-D
    Ale epidemia ziewania jest groźna XD wiem chcieli mnie ukatrupic hehe
    Chyba ze 2 lata temu :roll: ja nawet nie pamietam

TheTurelo napisał(a):

Witam :)

1.PS2 CZY PS 3
    2.SŁUCHANIE MUZYKI czy OGLĄDANIE TV.
    3.JAZDA NA ROWERZE czy CHODZENIE
    4.WODA GAZOWANA czy NIEGAZOWANA
    5.A MOŻNE JEDNAK COLA
    6.W JAKIEJ SIECI MASZ TELEFON
    7.JAKI MASZ TELEFON
    8.GG czy TLEN
    9.A MOŻE JEDNAK SKYPE
    10.FOTKA czy NASZA KLASA
    11.PIERZYNA CZY KOŁDRA
    12.BMW czy MERCEDES
    13.A MOŻE JEDNAK AUDI
    14. I OSTANIE PYTANIE CZY BIEGUNY GEOGRAFICZNE ŁĄCZĄ SIĘ Z MAGNETYCZNYMI 8-/

albo mam deja vu albo juz to gdzies widzialam u mnie czyzby tutaj?

Pad napisał(a):

no to pomagaj
    ja sam to cudo pozniej zainstaluje w profilu
    o!
    ej uwazaj co sie nie przepracujesz ! szukaj ale juz

:D

petarda... to tu to tam xD no i gdzie znowu?

• Urodzinki były fajna, super, bajeranckie :P Opowiem Ci co się działo jak się spotkamy :d hehe

Jak tam niedzielka mija ?:) Jakieś ciekawe plany na dzisiaj czy tylko wylegiwanie się ?:P

S:4000 ACS:7608
    ST:71 7Dni-9ST
    [21:40]marcik>wiercipupka;P
    [22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
    [22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
    [19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D

Nie bo kukurydza jest fe! Może jak karmel? zielony groszek o smaku karmelu? :lol:
    A czemu chcesz je sprzedać ?:( zeby miec pieniazki na zakup transparentow buntowniczych :D
    marcika chcieli skrzywdzić :(? niop ]:-D
    Efektywność czy efektowność?

Pad napisał(a):

zapomnialem :D
    tym razem dostaniesz
    /me czeka

no moze dzis cos poszukam
    trala lala
    xD
    hehe bo Cie do piekla sciagne

Czesiownik napisał(a):

Urodzinki były fajna, super, bajeranckie :P Opowiem Ci co się działo jak się spotkamy :d hehe
    ciutek mozesz juz tutaj powiedziec ]:-D

Jak tam niedzielka mija ?:) Jakieś ciekawe plany na dzisiaj czy tylko wylegiwanie się ?:P
    a dziekuje dobrze ... na kregle sie wybieram i mam zamiar wygrac :D

• Pad napisał(a):

przepraszaam :D
    przepraszam i co?

Ty wiesz co masz robic dzis o 17 ?
    zrobilam i dobrze z tego co mi wiadomo ]:-D
    pociesze Cie ze to juz ostatni raz.. tylko postaraj sie tym razem =/
    no przeciez sie postaralam ciekawe czy Ty sie postarasz teraz XD

/me jest nieosiagalny, przykro mi ^^
    no jakos nie wygladasz na takiego co by mu bylo przykro ;P
    zreszta gdzie diabel nie moze tam marcika posle wiec nie ma ze nieosiagalny

A kto mówi że musi być zielony? a jaki?
    Nie żal Ci tych bezbronnych pisklaczków :[? ale one pojda do dobrych domow a nie na rosolki a co chcesz otworzyc piskleciarnie? :fgrin:
    I co by Ci zrobili ? 0_0 nie wiem ale jedna opcja byla ze trzeba mnie wystawic za drzwi :fgrin:
    Scharakteryzuj siebie w 5 słowach
    siebie? OMG nie umiem sama siebie scharakteryzowac ...ale Ty mnie mozesz :uhuh:

• marcik napisał(a):

a jaki? Karmelkowy?
    ale one pojda do dobrych domow a nie na rosolki a co chcesz otworzyc piskleciarnie? :fgrin: No ba i będę pisklać razem z nimi
    I co by Ci zrobili ? 0_0 nie wiem ale jedna opcja byla ze trzeba mnie wystawic za drzwi :fgrin: I co byś wtedy zrobiła :fgrin: ?
    Scharakteryzuj siebie w 5 słowach
    siebie? OMG nie umiem sama siebie scharakteryzowac ...ale Ty mnie mozesz :uhuh: Słodka, miła, nieustępliwa, surowa, marcikowa? :D
  • marcik napisał(a):

Satanie(L) napisał(a):

Wiesz co? Mamy te samne zainteresowanie. Lubisz psy i do jedzenia kebaby hmmm;p
    no to nam sie tego nazbieraloooo :D

wystarczy ze jak bedzie blisko mnie to nic innego nie bedzie wtedy wazne ]:-D

Ej a jak ja bede blisko Ciebie to moge zostac kims bardzo waznym dla Ciebie??^^
  • Pad napisał(a):

no masz racje
    wszystko moge powiedziec ale nie to ze mi przykro :D
    wiedzialam ze oszukista ]:-D

chcesz petarde ? ^^ no nie pytaj tylko dawaj i to cala paczke :XP:

ladnie trzymalas widze, 7 1 do przodu i piekna asysta doliczona na konto =)
    no 3malam wszystkie palce za kazdego z osobna ...jeden palec byl z nogi :lol:

Karmelkowy? groszek karmelkowy o smaku karmelkowym XD

I co byś wtedy zrobiła :fgrin: ? nie poddalabym sie bez walki
    Słodka, miła, nieustępliwa, surowa, marcikowa? :D nawet Ci sie rymlo ;)

Augustinka napisał(a):

/me skacze na `marcik i daje jej całuska :**************************************************************************
    :*******
    co Ty na to kochana :D?
    kiedys jak padne na Pada to nie wstanie

Satanie(L) napisał(a):

Ej a jak ja bede blisko Ciebie to moge zostac kims bardzo waznym dla Ciebie??^^
    jak bedziesz blisko mnie a nic innego nie bedzie wtedy wazne to mozesz ]:-D

Augustinka napisał(a):

:o cos sie dziejee!! dajcie gasnice ^^ xD
    co sie dzieje ? :roll:

• I jak tam kręgle ? wygrałaś czy ostatnia ?:P

Aj tam co tutaj będę pisał:P Było super, scene zbudowaliśmy to i piosenkarze mogli śpiewać :P Między innymi Makowiecki nam zagrał, Makiewicz również ;) A zabawa była przednia i naprawdę jest co wspominać :P

Powiedz kiedy zamierzasz nad morze przyjechać, ale Bałtyckie i w Polsce :P Najlepiej koło Trójmiasta:P

No to Ty zaproponuj jakiś kolor :) moze byc karmelkowy kolor z karmelkowym smakiem tylko teraz nam do pizzy nie bedzie pasowal :E

Porem byś ich bila :D? hmm nie nosze pora do pracy a moglabym kanapką ]:-D
    No bo to taki twórczy temat jest ^^ bo Ty nie czujesz ze rymujesz ;)
    Word czy Exel? w sumie wsjo rybka w zaleznosci co robie jeden i drugi

Czesiownik napisał(a):

I jak tam kręgle ? wygrałaś czy ostatnia ?:P no znowu 2-ga a poszlam z zamiarem zajecia 1go miejsca :lol:

Aj tam co tutaj będę pisał:P Było super, scene zbudowaliśmy to i piosenkarze mogli śpiewać :P Między innymi Makowiecki nam zagrał, Makiewicz również ;) A zabawa była przednia i naprawdę jest co wspominać :P '
    no to supcio ...wazne ze sie dobrze bawiles :P

Powiedz kiedy zamierzasz nad morze przyjechać, ale Bałtyckie i w Polsce :P Najlepiej koło Trójmiasta:P
    serce moje ja nie wiem czy urlop dostane w ogole w tym roku jakis dluzszy ale jak bede sie wybierac na pewno Cie powiadomie =)

A niby czemu nie? nie wiem ale wydaje mi sie ze pizza z szynka i karmelem to nie bedzie dobre polaczenie
    Z porem? XD haha zabiles mnie
    Ty też chyba nie ^^ zaraziles mnie ]:-D
    Co najbardziej cenisz u mężczyzn? prostolinijnosc i realne podejscie do zycia

Satanie(L) napisał(a):

Nudzi mi sie?? Kto ze mna za gra w pokera lub w 1000siaca? Moze ty marcik co?:D
    nieee ja zaraz ide spac

Wiesz ze wyjezdzam nad morze sie pluskac :D :) Bede sie taplal w wodzie :)
    ale Ci zazdroszcze ...kiedy wyjezdzasz?

• Hehe to może następnym razem będziesz pierwsza w te kręgle :P Dużo ćwicz to w końcu wyjdzie :P

Ja tam czekam na Ciebie :* Mam nadzieję że urlopik dostaniesz i wybierzesz się tutaj, bo naprawdę jest tutaj przyjemnie ;) PS 2-5 lipca w Gdyni jest zlot żaglowców z całego świata, również te największe, więc warto tutaj być. Ponad stówa żaglowców w tym ponad 20 klasy A czyli tych największych ;) Więc będzie co oglądać ;) Załatw sobie wtedy urlop :P