Mr. Kolos napisał(a)
ej...
ale pytania sa moje
przynajmniej te z drugiego zestawu
to fajnie jakby kazdy zestaw byl Twoj
Satanie(L) napisał(a)
Marcik pojdziemy kiedys na impreze??
nie jestem typem imprezowiczki =)
A po imprezie do mnie??
w jakim celu?
Kolos pewnie bedzie zazdrosny ale co tam
czemu ma byc zazdrosny?
Kochasz mnie??:)
niop
Yamato Damashi napisał(a)
To że nie lubię Niemców i Rusków to nie powód żeby mówić że jestem nietolerancyjny
JESTES !
Widzisz? 2 posty! Co za to dostane? :D
widze!!! a to nie napisales za darmo? pffff o_o Łudziłem sie o jakiegoś buziaczka na zachęte ;(
buziaczki to ja Ci dam za darmo a nie za posty a tak btw post jest jeden
Czemu mnie wczoraj tak mocno guffka bolała?
bo za duzo myslales ?
numique napisał(a)
ja pierwsza zapytalam czy naprawde czy na niby !
Naprawde. TAK !
EDIT: zgadasz sie z teoria freuda ze pociag seksualny przeszkadza rozwojowi ludzkosci?
i tak i nie ... Freud uwazal ze niezaspokojone popedy prowadza do nerwic i ogolnych chorob psychicznych poniewaz nasze ID musi znajdywac droge do ich rozladowania a przeszkadza mu w tym SuperEgo .. jednak jesli by patrzec ze po to zostaly stworzone mechanizmy obronne wytwarzane przez Ego czyli nasza swiadomosc nie powinno to zaklocac rozwoju ludzkosci jesli potrafimy je w dobry sposob stosowac...jednak jesli nie potrafimy to nasza nieswiadomosc i podswiadomosc zdominuja nasze dzialania i w tego nie mozna mowic o rozwoju ludzkosci.
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow