Angela napisał(a)
Co wywołuje uśmiech na Twojej twarzy ?
Zarowno wszystkie pozytywne zdarzenia jak i wszystkie osoby z ktorymi mam kontakt na codzien a ktore sa mi zyczliwe
Gdybyś mogła zmienić jedną rzecz w Twoim charakterze, co by to było ?
ja nie chce nic zmieniac jesli cos zmienie nie bede soba ...jesli ktos ma mnie zaakceptowac to nie tylko z moimi zaletami ale rowniez z wadami
Co/Kto nadaje Twemu życiu sens ?
kazde pozytywne zdarzenie , kazda kochajaca mnie osoba
jak rowniez poczucie tego ze jestem komus potrzebna
Opisz jeden dzień ze swojego życia
Opisze moj najgorszy dzien czyli poniedzialek.
Dlaczego najgorszy?bo jest totalnie wypelniony i non stop wymaga koncentracji jak nie w pracy od 8 - 16 tak pozniej na hiszpanskim od 18 - 20 30. A jesli jest przerwa miedzy tymi planami to jest ona poswiecona na obiad spakowanie rzeczy chwilke na irc i wyjscie z domu
^Quark^ napisał(a)
po za tym zobaczysz mnie w furii kibicowania
bardzo chetnie ale nie w lany poniedzialek
Yamato Damashi napisał(a)
Wszystkiego najlepsiejszego Ci życzę. Żebyś mnie nie zdradzała, żebyś była grzeczna, żeby jajka smakowały (bez skojarzeń :P) i ogólnie czego sobie księżniczko zażyczysz
dziekuje slicznie
Czesiownik napisał(a)
Użytkownik nie ma żadnych albumów
no ja mam album
Rozmowca brzydki jest
eee pokaz sama ocenie
Wojtek napisał(a)
Hm, Hm? Coś wiecej? Zaznaczam, że tylko weekendy, bo na codzień jestem w Krakowie
Hmm ja w sumie w tygodniu mam staz a w weekendy studia ale...czasami mam jakis wolny dzien wiec bardzo chetnie ...tylko nie ma twojego nr bo mi wyczyscili telefon az do szpiku kosci
Kolega wyżej zapraszał Cie na żużel więc myślałem, że wiesz o co chodzi
nie bylam nigdy na zuzlu i bardzo chetnie bym poszla bo mam wolny dzien co rzadko mi sie zdarza ale dzis jest lany poniedzialek zanim dojechalabym na miejsce na pewno bylabym mokrusienka wiec nie zaryzykuje
Rybnicki Klub Motorowy
no teraz juz bede wiedziala
Widocznie coś źle pousuwałem, przepraszam
ha ha ja tez dopiero zauwazylam przy 2gim podejsciu
Pad napisał(a)
ladne zdjecie dalem ?
nie
chcesz jajkiem... za PADanie
a chcesz marchewkiem?
/me pada na PaDa :lol:
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow