marcik - szefowa szefow;)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Sobotka Martuś :*
sisko napisał(a):
Dragon 220 napisał(a):
Marcin żyjesz?
Zbudowałem sobie teorię spiskową.
Marcik już mnie nie przekona, ze białe jest białe.
Że marcik to facet i ma na imię Marcin
marcik napisał(a):
Ile powinien mieć w bajcepsie Twój chłopak/mąż ?
Tyle co Supcio on ma tak akurat
A w klacie ile ?
Tez tyle
Oswojona już ze zmianami czasu? Przy jakiej zmianie czasu cięzko jest człowiekowi się przystosować? jaka jest ta początkowa granica?
Gdzie się podziało słoneczko? Czemu go nie widać za moim oknem?
Jak biegają Twoje ankiety? Kiedy nastąpi czas zaznaczania odpowiedzi w zależności co butelka wybierze?
Czy przez Twój okres studiowania, czy przez te lata...Katosy jakoś się zmieniły? chodzi o wygląd, o Twoje odczucia...tak z roznej perspektywy patrząc
W co obecnie grywasz? Dalej te...te...no jak one sie zwały...to co z mamcikiem przechodziłas 10lat
Miłego Dnia :* -
Huhuhoł!
Umiesz swoim ciałem wyczynić jakąś fajną sztuczkę (dotknąć językiem nosa, poruszać uszami w takt hymnu Niemiec)?
Twoje marzenia spełniają się często i tak jak sobie spodziewasz, czy raczej w najmniej spodziewany sposób w jak najmniej spodziewanym momencie?
Próbowałaś kiedyś tarota? A spróbowałabyś?
Miłej
-
emek^^ napisał(a):
Cześć marciku ;**
Hej Emus
lubisz ser?
lubie z dziurami
w przyszłym tyg idziemy na kręle?
oki ale kiedy dokladnie ?
Superman napisał(a):
Sobotka Martuś :*
Koniec srodeczki :fkiss:
Że marcik to facet i ma na imię Marcin
Oj tam oj tam
Oswojona już ze zmianami czasu? tak Przy jakiej zmianie czasu cięzko jest człowiekowi się przystosować? jak spi sie krocej czyli z zimowej na letnia jaka jest ta początkowa granica? tzn ?
Gdzie się podziało słoneczko? zasypal go snieg i grad a deszczyk popadal Czemu go nie widać za moim oknem? jesli Cie to pocieszy to za moim tez nie :uhuh:
Jak biegają Twoje ankiety? juz sie podlinkowaly i jutro bedzie mozna dzialac Kiedy nastąpi czas zaznaczania odpowiedzi w zależności co butelka wybierze? j/w
Czy przez Twój okres studiowania, czy przez te lata...Katosy jakoś się zmieniły? chodzi o wygląd, o Twoje odczucia...tak z roznej perspektywy patrząc
nie zauwazylam zadnej zmiany wlasnie i to mnie boli
W co obecnie grywasz? Dalej te...te...no jak one sie zwały...to co z mamcikiem przechodziłas 10lat
nie nie teraz jak mam czas to the sims
Miłego Dnia
/me zyczy Supciowi slonecznego jutrzejszego dzionka i slodkich senkow dzis w nocy :fkiss:
Mati napisał(a):
Huhuhoł!
Uh uh uh
Umiesz swoim ciałem wyczynić jakąś fajną sztuczkę (dotknąć językiem nosa, poruszać uszami w takt hymnu Niemiec)? nie a Ty umiesz ?
Twoje marzenia spełniają się często i tak jak sobie spodziewasz, czy raczej w najmniej spodziewany sposób w jak najmniej spodziewanym momencie?
Raczej niespodziewanie i dlatego to jest takie fajne...czlowiek jest wtedy tak mile zaskoczony
Próbowałaś kiedyś tarota? A spróbowałabyś?
Oczywiscie , mam nawet karty w domku .
Postawie Ci jak przyjedziesz na grilla (tarota oczywiscie )
Miłej
milszej
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
-
Heloł!
marcik napisał(a):
Umiesz swoim ciałem wyczynić jakąś fajną sztuczkę (dotknąć językiem nosa, poruszać uszami w takt hymnu Niemiec)? nie a Ty umiesz ?
Umiem zrobić z warg zęby wampira
Ile czasu bez przerwy najdłużej spałaś?
Jeśli dziś miałabyś pisać maturę, jakie przedmioty wybrałabyś?
Dlaczego uważasz się za osobę odpowiedzialną?
Piwo!
-
Me krzyczy:
DZIEŃ DOBRy
JAK MNIEWA SIĘ MARCIK?Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Dragon220 ().
-
Mati napisał(a):
Heloł!
olleH
marcik napisał(a):
Umiem zrobić z warg zęby wampira
Pokazesz mi ?
Ile czasu bez przerwy najdłużej spałaś?
Kiedys od 23;00 - 14;00 ale nie wiem czy to bylo najdluzej
Jeśli dziś miałabyś pisać maturę, jakie przedmioty wybrałabyś?
polski, wos i angielski
Dlaczego uważasz się za osobę odpowiedzialną?
Bo mysle :uhuh:
Piwo!
!owiP
Dragon220 napisał(a):
Me krzyczy:
DZIEŃ DOBRy
JAK MNIEWA SIĘ MARCIK?
Dzien dobry:fkiss:
marcik miewa sie dobrze a co u Ciebie ?
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
-
-
Me jak widać jest szalony królik co nie może spać. U mnie same złe wieści. Samochód mi zdechł. Moje finanse są w ruinie.
Co tam u ciebie Marcik?
Czy wszelkiego rodzaju katastrofy omijają Ciebie?
Me podnosi głowe do góry, wytęża duchowy wzrok i widzę BRZMY OBIECANEGO RAJU. W tym momencie na mojej twarzy maluje się uśmiech -
Hi Martuś
Jak przygotowania do świąt? Idą pełną parą ??
Doradź mi co mam zrobić aby nie być smutnym ?:(
Ile płaciłaś za prawko??
Dobra lece cos przygotować na święta..
Papa *:* -
Wesołych Świąt
Jak świąteczny weekendzik mija? Coś ciekawego upiekła i jak wyglądał Twój koszyczek? zafotkuj no kilka ciekawych rzeczy z marcikiem
Co byś chciała dostać od zajączka?
Opaliłaś się coś? Byłaś juz na wiosennym spacerku, jak tak to gdzie?
/me szmyra jajuszkami po marcikowych kuleczkach -
Mati napisał(a):
A!
A!
/me pokazuje
nie widze musisz na zywo
Jak scharakteryzowałabyś kibica?
Jako osobe ,ktora w cywylizowany sposob kibicuje swojej ulubionej druzynie
Jeśli miałabyś możliwość na jeden dzień przenieść się w przeszłość, jaki dzień byś wybrała?
Chcialabym zobaczyc jak budowali piramidy dzien obojetny
W jaką pułapkę Cię najłatwiej złapać?
Nie znam sie na zartach wiec tutaj mozna mnie zlapac aczkolwiek nie wierze we wszystko co mi mowia i biore sobie na to poprawki :fsmile:
Miłej
Jajowej
Dragon220 napisał(a):
Me jak widać jest szalony królik co nie może spać. U mnie same złe wieści. Samochód mi zdechł. Moje finanse są w ruinie.
A co sie stalo samochodzikowi ?
Co tam u ciebie Marcik?
Odpoczywam sobie
Czy wszelkiego rodzaju katastrofy omijają Ciebie?
Moze odpukajmy zanim zaczna dotykac?
Me podnosi głowe do góry, wytęża duchowy wzrok i widzę BRZMY OBIECANEGO RAJU. W tym momencie na mojej twarzy maluje się uśmiech
Trzeba sobie stworzyc raj na ziemi bo tak naprawde to nie wiemy co tam jest u gory
Satanie(L) napisał(a):
Hi Martuś
Hi
Jak przygotowania do świąt? Idą pełną parą ??
Ja juz przygotowana sobie leniuszkuje
Doradź mi co mam zrobić aby nie być smutnym ?:(
Nie moge juz patrzec jak sie smutasz ale nie umiem Ci w tym przypadku pomoc...chyba tez sie zaczne smutac razem z Toba
Ile płaciłaś za prawko??
Oj 1100 + egzamin cos ok 200zeta
Dobra lece cos przygotować na święta..
A co przygotowywujesz?
Papa *:*
papa
Superman napisał(a):
Wesołych Świąt
Wesolutkich
Jak świąteczny weekendzik mija? Coś ciekawego upiekła i jak wyglądał Twój koszyczek? zafotkuj no kilka ciekawych rzeczy z marcikiem
Weekendzik mija na leniuszkowaniu . Upieklam ananasowa delicje, moj koszyczek wypchany byl jedzonkiem az po same paszki .A jakich rzeczy np?
Co byś chciała dostać od zajączka?
Jakas niespodzianke
Opaliłaś się coś? Byłaś juz na wiosennym spacerku, jak tak to gdzie?
Raz w tym roku sie dopiero opalalam, na spacerku nie bylam ale jutro pewnie sie wybiore
/me szmyra jajuszkami po marcikowych kuleczkach
/me mizia Supcia mieciutkim zolciutkim kurczaczkiem po brzusiu
Jaj pomalowanych w najskrytsze marzenia.
Bab smacznych i słodkich jak miód.
Zajęcy hasających po ogródkach Waszej wyobraźni.
Mokrego od wrażeń śmigusa dyngusa
-
Kalafiorek
marcik napisał(a):
/me pokazuje
nie widze musisz na zywo
Jak scharakteryzowałabyś kibica?
Jako osobe ,ktora w cywylizowany sposob kibicuje swojej ulubionej druzynie
Jeśli miałabyś możliwość na jeden dzień przenieść się w przeszłość, jaki dzień byś wybrała?
Chcialabym zobaczyc jak budowali piramidy dzien obojetny
Zapraszam do Krakowa lub Zakopanego
Cóż kryję się pod tym słowem "cywilizowany"? Czy darcie (za przeproszeniem) ryja to cywilizowany sposób?
Akurat ostatnio na wykładzie z architektury (jeden z ciekawszych przedmiotów) wykładowca nam opowiadał o piramidach I podał wiele wg mnie trafnych argumentów, że są one idiotycznymi i bezsensownymi budowlami
Jesteś za legalizacją narkotyków/prostytucji/hazardu? Dlaczego?
Co byś powiedziała na wycofanie z naszej kultury wszelakich świąt?
Miłej
-
Mati napisał(a):
Kalafiorek
Kalarepka
Zapraszam do Krakowa lub Zakopanego
Dziekuje:P kiedys napewno skorzystam z zaproszenia i sie wybiore
Cóż kryję się pod tym słowem "cywilizowany"? Czy darcie (za przeproszeniem) ryja to cywilizowany sposób?
nie cywilizowany powinien byc jak dla mnie synonimem slowa kulturalny a "darcie ryja" nie jest
Akurat ostatnio na wykładzie z architektury (jeden z ciekawszych przedmiotów) wykładowca nam opowiadał o piramidach I podał wiele wg mnie trafnych argumentów, że są one idiotycznymi i bezsensownymi budowlami
Mi sie ogolnie podoba ich ksztalt ;p a czemu niby sa bezsensowne?:p
Jesteś za legalizacją narkotyków/prostytucji/hazardu? Dlaczego?
Za legalizacja prostytucji owszem - poniewaz powinnismy to uznac za zawod jak wszystko inne, pobierac za to oplaty etc wtedy panienki nie beda staly wszedzie i jesli beda musialy miec badania to bedzie to jakies hmm bardziej higieniczne i bezpieczne;)
Co do narkotykow - no to nie dokonca poniewaz sieja spustoszenie w organizmach i wiemy dobrze jakie potrafia ich byc skutki wobec calego kraju to jestem na nie.
Co do Hazardu - nie widze powodu by byl nielegalny jesli bylby dozwolony dla osob w wieku ok . 25 lat i wyzej - poniewaz wiek powinien wplywac na rozsadek danej osoby i nie mialoby to tragicznych skutkow finansowych zarowno dla nich jak i dla kondycji panstwa (w momencie gdy przegraja wszystko musza byc utrzymywane przez opieke spoleczna co odbija sie na innych podatnikach).No chyba ze kazdy bezrobotny/korzystajacy z opieki spol. bylby pod tym wzgledem sprawdzany a osoby,ktore na wlasne zyczenie (a takim dla mnie jest hazard) zniszczylyby sobie zycie nie otrzymywalyby tej pomocy poniewaz sa osoby w trudniejszej sytuacji.
Co byś powiedziała na wycofanie z naszej kultury wszelakich świąt?
a pff:P i kiedy bysmy mieli wolne wtedy?:p tak przynajmniej wolne od pracy i szkoly mamy zapewnione
Miłej
jełiM:*
-
Polistyren
marcik napisał(a):
nie cywilizowany powinien byc jak dla mnie synonimem slowa kulturalny a "darcie ryja" nie jest
Widzisz, a dla mnie definicją kibica jest osoba, która ze swoją drużyną jest na dobre i (przede wszystkim) złe, która jeździ za nią gdziekolwiek tylko może, a na meczu zdziera gardło by dopingiem dać jej coś od siebie
Do jakiego miejsca na ziemi nigdy byś się nie przeprowadziła?
Kim dla Ciebie jest prawdziwy przyjaciel?
Czym jest "to coś" w mężczyznach według Ciebie?
Miłej
-
Odpowiadając na twoje pytanie: Cosię stało z moim autkiem?
Pękł pasek rozżądu. Tłoki uderzyły w zawory, siejąc zniszczenie. Jak to bywa w takich sytuacjach pompa oleju przestała chodzić. Miało to miejsce przy prędkości 130km/h. Przebieg paska to około 35000km. Producent zaleca wymianę co 60000. I co? Ja nie mam pecha?
Jaką wartość najbardziej cenisz?
Masz dla mnie jakąś rade? -
Mati napisał(a):
Polistyren
Turbina:*
Widzisz, a dla mnie definicją kibica jest osoba, która ze swoją drużyną jest na dobre i (przede wszystkim) złe, która jeździ za nią gdziekolwiek tylko może, a na meczu zdziera gardło by dopingiem dać jej coś od siebie
ale doping a darcie ryja to cos innego:P
Do jakiego miejsca na ziemi nigdy byś się nie przeprowadziła?
na syberie a brrr
Kim dla Ciebie jest prawdziwy przyjaciel?
Osoba ktora zawsze bedzie przy mnie ktorej ufam i wiem ze nigdy mnie nie zawiedzie
Czym jest "to coś" w mężczyznach według Ciebie?
hmm cosiem poprostu sie to posiada
Miłej
Milszej
Dragon220 napisał(a):
Odpowiadając na twoje pytanie: Cosię stało z moim autkiem?
Pękł pasek rozżądu. Tłoki uderzyły w zawory, siejąc zniszczenie. Jak to bywa w takich sytuacjach pompa oleju przestała chodzić. Miało to miejsce przy prędkości 130km/h. Przebieg paska to około 35000km. Producent zaleca wymianę co 60000. I co? Ja nie mam pecha?
*tuli mocno* oby ten pech sie skonczyl dla Ciebie
Jaką wartość najbardziej cenisz?
hmm napewno zycie bo to powinna byc najwazniejsza wartosc aczkolwiek wiem ze milosc potrafi takze duzo
Masz dla mnie jakąś rade?
Duzo cierpliwosci z samochodem:>
-
Kabanos!
marcik napisał(a):
ale doping a darcie ryja to cos innego:P
Dobra, krótki przykład: [klik]. Typowe "darcie ryja". Jeśli to nie jest doping to co nim jest? Paradowanie w śmiesznej czapeczce, w pomalowanym ryju, z kiełbaską i zaśpiewanie raz przez mecz "nic się nie stało"?
Uważasz się za osobę leniwą? Dlaczego?
Czy wierzysz w to, że dzięki lenistwu ludzkość w ogóle się rozwija?
Uważasz, że lenistwo należy zwalczać?
Miłej
-
Me dziękuje za tulaczki. Mam na twarzy uśmiech.
Do autka nie mam cierpliwości ,bo naprawa jest drogaaaaaa!!!
Skoro życie jest dla Ciebie najważniejszą wartością, to co możesz zrobić aby żyć dłużej? (Ciekaw jestem czy domyślasz się co mam na myśli)
Czy jesteś osobą otwartą na zmiany? -
Dobra, krótki przykład: [klik]. Typowe "darcie ryja". Jeśli to nie jest doping to co nim jest? Paradowanie w śmiesznej czapeczce, w pomalowanym ryju, z kiełbaską i zaśpiewanie raz przez mecz "nic się nie stało"?
Dla mnie darcie ryja to wydzieranie sie na siebie np. podczas klotni
Co do dopingu: owszem wykrzykiwanie hasel dopingujacych, czapeczki czy malunki tez w pewnym sensie sa dopingiem natomiast sama obecnosc na meczach jest chyba najistotniejsza;)
Uważasz się za osobę leniwą? Dlaczego?
hmm zalezy jesli mam wakacje to i owszem lubie poleniuchowac
No raczej nie bardzo:P chyba ze jestesmy zbyt leniwi by sie lenic i bierzemy sie do pracy:P
Uważasz, że lenistwo należy zwalczać?
Nie, bo pozwala nam sie zrelaksowac oraz odpoczac natomiast w nadmiarze moze byc szkodliwe;P
Miłej
Me dziękuje za tulaczki. Mam na twarzy uśmiech.
Do autka nie mam cierpliwości ,bo naprawa jest drogaaaaaa!!!
w to wierze *tuli mocniej*
Skoro życie jest dla Ciebie najważniejszą wartością, to co możesz zrobić aby żyć dłużej? (Ciekaw jestem czy domyślasz się co mam na myśli)
hmm moze poprostu zamiast dluzej zyc nalezy zyc tak jakbysmy tego chcieli i niczego nie zalowali
Czy jesteś osobą otwartą na zmiany?
owszem natomiast nie lubie zbyt brutalnych zmian
-
Bu!
marcik napisał(a):
No raczej nie bardzo:P chyba ze jestesmy zbyt leniwi by sie lenic i bierzemy sie do pracy:P
A nie wierzysz w to, że najważniejsze wynalazki zostały wynalezione z lenistwa?
Na przykład koło, pilot do telewizora, piwo
Uważasz się za osobę pomysłową? Dlaczego?
Jaki znasz najlepszy przykład ludzkiej pomysłowości?
Myślisz, że pomysłowość ludzka ma jakieś granice?
Miłej
-
marcik napisał(a):
Mati napisał(a):
Heloł!
olleH
Inspiracja moim nickiem ? -
Mati napisał(a):
Bu!
A nie wierzysz w to, że najważniejsze wynalazki zostały wynalezione z lenistwa?
Na przykład koło, pilot do telewizora, piwo
tak piwo na pewno bardziej bym powiedziala ze wynaleziono je by uproscic sobie zycie i skrocic czas potrzebny na zrobienie wszystkiego.
Uważasz się za osobę pomysłową? Dlaczego?
Hmmm staram sie na bierzaco wymyslac jakies pomysly ktore sa mi potrzebne w roznych sytuacjach i troche ich sie w mojej glowce gromadzi wiec chyba tak
Jaki znasz najlepszy przykład ludzkiej pomysłowości?
Stworzenie komputera jakby nie patrzec ten pomysl podbil caly swiat
Myślisz, że pomysłowość ludzka ma jakieś granice?
Dopoki mamy fantazje i ja uzywamy czesto to nie
Miłej
11ostatniekontokerto napisał(a):
Inspiracja moim nickiem ?
No ba
-
Maj
Jak zdefiniowałabyś życie?
Co byś zrobiła, gdybyś dowiedziała się, że za tydzień skończy się Twoje życie?
Jak przedstawiłabyś typowy sposób życiowego traktowania ludzi?
Miłej
-
Maj
Czerwiec:*
Jak zdefiniowałabyś życie?
Powiedzialabym, ze jest to byt na ziemi a w przypadku czlowieka caly czas przez jaki istnieje na ziemi oraz sposob w jaki je przezywa.
Co byś zrobiła, gdybyś dowiedziała się, że za tydzień skończy się Twoje życie?
jesli by to bylo 100% pewne to wziela kredyt w banku i spelnila wszystkie swoje marzenia.
Jak przedstawiłabyś typowy sposób życiowego traktowania ludzi?
hmm to zalezy powiedzialabym ze zalezy ono od naszych wyborow i tego czy bedziemy poprostu miec szczescie czy nie zazwyczaj nasze zycie poprostu toczy sie swoim wlasnym rytmem
Miłej
-
Z tym kredytem to optymistycznie wygląda, ale nie lepiej okraść bank może i więcej by się uzbierało a przy okazji jakaś nutka adrenaliny by się zakradła
-
mgr inż. marcik
Co chciałabyś robić w wakacje?
Czy jadłaś kiedyś coś tak ostrego, ze nie mogłaś skończyć?
Probowałaś podnosić swoją szczęką jakieś cięzkie przedmioty?
Kończysz szkołe...jak możesz opisać te lata w niej spędzone? Co Cię nauczyły, co Cię w nich zaciekawiło i czy odniosłaś wewnętrzną satysfakcje z tego, ze to juz koniec...ze to jest to co chciałaś....?
/me gilga po brzusiu :cmok: -
Koparka
Superman napisał(a):
mgr inż. marcik
Niech żyje brać inżynierska \o/
Jest na świecie taka osoba, której bezgranicznie ufasz?
Czym dla Ciebie jest ufność?
Komu nigdy nie zaufałabyś?
Miłej
-
kubalonek napisał(a):
Z tym kredytem to optymistycznie wygląda, ale nie lepiej okraść bank może i więcej by się uzbierało a przy okazji jakaś nutka adrenaliny by się zakradła
no dobra ale to juz musisz mi pomoc
Superman napisał(a):
mgr inż. marcik
Co chciałabyś robić w wakacje?
leniuchowac nad woda i zwiedzac zameczki
Czy jadłaś kiedyś coś tak ostrego, ze nie mogłaś skończyć?
chyba nie zawsze konczylam jesc
Probowałaś podnosić swoją szczęką jakieś cięzkie przedmioty?
nie nie mam takich brutalnych pomyslow obawialabym sie o moje zabki
Kończysz szkołe...jak możesz opisać te lata w niej spędzone? Co Cię nauczyły, co Cię w nich zaciekawiło i czy odniosłaś wewnętrzną satysfakcje z tego, ze to juz koniec...ze to jest to co chciałaś....?
hmm zaciekawila mnie reklama ktorej niestety bylo za malo i nie wspolgralo to z profilem na ktorym bylam.
owszem ciesze sie ze to juz koniec chodzby ze wzgledu na podejscie US do studentow;)
a co do lat...szybko przelecialo az sie wierzyc nie chce
/me gilga po brzusiu :cmok:
Mati napisał(a):
Koparka
KalesonySuperman napisał(a):
mgr inż. marcik
Niech żyje brać inżynierska \o/
ale ja nie bede miec inzyniera wybacz
Jest na świecie taka osoba, której bezgranicznie ufasz?
hmm mysle ze ufam bezgranicznie mojej rodzinie
Czym dla Ciebie jest ufność?
Ufnosc... wiara ze ta osoba nie zrobilaby nic zlego ani nic aby mnie zranic a zawsze bylaby przy mnie gdybym jej potrzebowala
Komu nigdy nie zaufałabyś?
komus kto jest dwulicowy
Miłej
-
Spychacz
Miałaś kiedyś styczność ze strażą miejską/policją?
Co (i dlaczego) sądzisz o działaniu tych służb?
Jaki jest wg Ciebie główny powód śmierci na drodze?
Miłej
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 23
23 gości