marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Superman napisał(a):

Gugugaga :*
    Dziamdziam :fkiss:

Co porabiasz jak jesteś chora i musisz siedzieć w domku?
    Czytam sobie ksiazeczki i siedze w domku jak trzeba ...jesli jestem mocno chora to wtedy spie

Czy jako Twoja maUpka będe siadać Ci na ramionach? czy to raczej Ty mnie! :uhuh:
    Nie wiem czy utrzymam taka duza małpke na ramionach i odwrotnie ...wiec przecwiczymy na zywo :fgrin:

Chciałabyś zostać moderatorem Spamu? :} wolałabym NTchyba, nie przepadasz za tym działem, czo nie? :fziew: nie chcialabym w wojnach tylko

Jakie sporty uprawiasz latem?
    rowerek i basenik

Na co czekasz? (oprocz jazd i prawka) :P
    hehe na wypłate :fgrin:

Co myślisz o małżeństwie? Nawiązując do Twojego pytania z mojego CT :>
    Chodzi Ci o poliandrie ? Czy w ogole o takie normalne małżenstwo ?

Co byś chciała zmienić? (obojętnie co, obojętnie gdzie)
    Chcialabym zmienic złych ludzi na dobrych

muuuuUUUuu :*
    Mmmmmmmmm ale krUFka ...ciagnie sie ? :fgrin:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • KissKiss :*

Poliandria mnie tak zaciekawiła, skąd Ci na mysl przyszło takie pytanie? Możesz powiedziec o tym i o tym :) Jak widzisz, jaką opinie masz o małzenstwie :)

A Ty masz jakieś kompleksy :>

Boisz się jazd? Co Cię najbardziej przeraza na mysl o jezdzeniu samochodem?

Przeczytałaś cały kodeks drogowy?

Ile cm ma Twoja pianka? :fgrin:

Ile zazwyczaj wody nalewasz do wanny? :fgrin:

Uzywasz jakichs olejkow czy innych pielęgnaczy (do ciała, wody czy gdzies tam jeszcze) podczas piankowania? :fgrin:

Śnij marcik! :fkiss:
  • Kapusta kiszona! :*

marcik napisał(a):

akiegoś takiego milusiego bym chciał ^^ A ten to taki... Dziwny... Pochodzi trochę po polu i w tej sierści to będzie muzeum ziemi podhalańskiej :P
    oki poszukam innego marudo

A wyobrażasz sobie, żebym ja Cię napadał? ^^
    tak...co noc :fgrin:

Czekam :)

No chyba, że tak ^^

Wolisz kierować się zasadami moralnymi czy praktycznymi?

Jeśli miałabyś w tym roku zdawać maturę, to jakiego przedmiotu bałabyś się najbardziej?

Umiesz mówić nie? I znów przykładziki :)
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Superman napisał(a):

KissKiss :*
    mUa :fkiss:

Poliandria mnie tak zaciekawiła, skąd Ci na mysl przyszło takie pytanie?
    Natchnelo mnie z powodu rozmow na ten temat na zajeciach na uniwerku

Możesz powiedziec o tym i o tym :) Jak widzisz, jaką opinie masz o małzenstwie :)
    Pewnie wyprowadze sie do jakiegos kraju gdzie to jest na porzadku dziennym :fgrin:
    A tak na powaznie to zdecydowanie popieram poligamie ...i do małzenstwa nic nie mam jesli jest ono zawierane w odpowiednim wieku i jest decyzją dobrze przemyslaną

A Ty masz jakieś kompleksy :>
    pewnie jakies mam ,kazdy jakies ma, tak mi sie wydaje

Boisz się jazd? Co Cię najbardziej przeraza na mysl o jezdzeniu samochodem?
    Nie boje sie jazd ...a przeraza mnie fakt , ze na egzaminie bede musiala sie zmiescic w/g linijki ...tak przynajmniej mnie wszyscy strasza :ffreak:

Przeczytałaś cały kodeks drogowy?
    nie :fgrin: jego jezyk jest pewnie na tyle skomplikowany, ze bym zasnela przy nim

Ile cm ma Twoja pianka? :fgrin:
    zalezy ile płynu do kąpieli naleje ...ale lubie duzo pianki

Ile zazwyczaj wody nalewasz do wanny? :fgrin:
    lubie duzo wody ...zazwyczaj jak wchodze to wylewa sie tym kółeczkiem ktore jest u gory wanny :fgrin:

Uzywasz jakichs olejkow czy innych pielęgnaczy (do ciała, wody czy gdzies tam jeszcze) podczas piankowania? :fgrin:
    Oczywiscie mam troszke płynków, olejkow, różyczek i perełek do kąpieli

Śnij marcik! :fkiss:
    Staram sie ! :fkiss:

Mati napisał(a):

Kapusta kiszona! :*
    Ogorki w zalewie :fkiss:
    Czekam :)
    Czeski Rex?

No chyba, że tak ^^

Wolisz kierować się zasadami moralnymi czy praktycznymi?
    Wole kierowac sie jednym i drugim i zawsze staram sie postepowac tak aby te zasady byly w miare rowno podzielone

Jeśli miałabyś w tym roku zdawać maturę, to jakiego przedmiotu bałabyś się najbardziej?
    matmy

Umiesz mówić nie? I znów przykładziki :)
    umiem mowic nie i mowie tak zawsze jesli uwazam , ze nie jestem w stanie pomoc danej osobie... jesli natomiast moge i chce pomoc to pomagam

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • Superman napisał(a):

Witaj imprezowiczko :*
    [size=4]hehe oj tam od razu imprezowiczko ...zawsze powtarzam, ze nie jestem typem imprezowiczki[/size]
    Witaj Witaj :fkiss:

Czo myślisz o portalach typu nasza-klasa, fotka?
    Osobiscie mi nie przeszkadzaja ani nie jestem od nich uzalezniona ...jesli sa i sa ludzie którym sie to podoba / odpowiada itp to fajnie ...tez mam NK ale zagladam tam raz na tydzien moze nawet rzadziej

Co zrobisz jak na imprezie zaproszą Cię do karaoke? ^^
    No jak co? spiewam rzecz jasna o ile mozna to nazwac spiewem ...juz sie tak bawiłam nie raz... ale tak jak mowie głos mam do baletu :fgrin:

Skąd nazwa Szerszeń się wzieła?
    Szerszen ...mały ale silny i bzyczy ...bocianek dokladnie tak mi sie kojarzy a nazwał go tak wujek pytając w mailu jak sprawuje sie szerszen :fsmile:

Lubisz jak ktoś Ci robi zdjęcia?
    Lubie ale chcialabym miec pozniej wglad do nich i te kiepsciunie usunac

Latałaś kiedyś "nago" po śniegu? :E
    Hehe nie jeszcze mi sie takie cos nie zdarzylo ...pewnie dlatego, ze jestem zbyt poukladana na takie wygłupy

Miłego Kaca :*
    Jakiego znowu kaca ;P

• Leniuszku :*

MOże nie jesteś typem ale wczoraj imprezowałaś więc byłaś Imprezowiczką :)

Wybawiłaś się, czy jednak czegoś brakowało? :impra:

Jakimi stylami lubisz pływać?

Jak długo potrafisz wysiedzieć w saunie?

Co Cię najczęsciej zawstydza?

Myślisz, ze w wakacje czekają nas znowu kataklizmy w Polsce? Jakieś trzęsienia, tornada lub inne złe rzeczy?

Miłego leniuszkowania :kawa:
  • Superman napisał(a):

Leniuszku :*
    O tam zaraz leniuszek :fkiss:

MOże nie jesteś typem ale wczoraj imprezowałaś więc byłaś Imprezowiczką :)

Wybawiłaś się, czy jednak czegoś brakowało? :impra:
    Wybawilam sie , pogaduszylam a dzis faktycznie leniuszkuje :fgrin:

Jakimi stylami lubisz pływać?
    po warszawsku (pępkiem po piasku) hehe ...najczesciej żabką albo na pleckach

Jak długo potrafisz wysiedzieć w saunie?
    zalezy w jakiej ...bywalam w takich saunach ze po 10 min juz musialam wyjsc a były tez i takie ,ze spokojnie mozna bylo posiedziec dluzej mimo iz wisiala tabliczka, ze nie mozna dluzej niz 15 min

Co Cię najczęsciej zawstydza?
    Moze nie zawstydza ale żenują mnie rozmowy na bardzo prywatne /intymne tematy i na takie nie rozmawiam z nikim

Myślisz, ze w wakacje czekają nas znowu kataklizmy w Polsce? Jakieś trzęsienia, tornada lub inne złe rzeczy?
    mam nadzieje , ze nie i moje optymistyczne podejscie do zycia /swiata sprawi ,ze bedzie dobrze i obejdzie sie bez kataklizmow :ffreak:
    Miłego leniuszkowania :kawa:
    Dziekuje dzis bedzie wieczor filmowy :fgrin:

• Babulko :*

Pewnie już gdzieś o tym pisałaś ale, ze ciągle szczytujesz to cięzko mi to będzie odszukać...
    Twój największy sukces? Dużo musiałaś zrobić, zeby go osiągnąć? Czo dzięki niemu zawdzięczasz?

Twoja najgorsza porażka? Jak na Ciebie wpłyneła? Co zmieniła i co robisz, zeby juz nigdy jej nie osiągnać?

Smacznego :*

Pozwole sobie jeszcze zedytować i dołożyć pytanko :)
    Jakie pytania uważasz za prywatne i intymne? Jak wtedy reagujesz? Dajesz do zrozumienia, ze nie chce o tym rozmawiać czy może pomijasz, milczysz...? Dotyczy to wszystkich czy tylko przy rozmowach przez neta?

A teraz uciekam na 2012... wzium.
  • Mati napisał(a):

Śnieg :*
    Deszcz :fkiss:

Czy umiesz swoje wady obrócić w zalety?
    Wiesz fajnie by bylo wtedy to nie byly by wady ...ale jak tu z balaganiarstwa np zrobic zalete ? :fgrin:

Czy Twoja nieumiejętność w powyższym pytaniu zależy od tego, że nie masz wad? ^^
    Mam wady jak kazdy porzadny człowiek :fsmile:

Ulubiony napój niealkoholowy?
    woda niegazowana

Której z prac domowych nie lubisz najbardziej?
    mycia naczyn i podlog :ffreak:

Superman napisał(a):

Babulko :*
    Supciulku

Pewnie już gdzieś o tym pisałaś ale, ze ciągle szczytujesz to cięzko mi to będzie odszukać...
    Twój największy sukces? Dużo musiałaś zrobić, zeby go osiągnąć? Czo dzięki niemu zawdzięczasz?
    Nie wiem , wydaje mi sie ze jeszcze go nie przezylam ...i ze jest dopiero przedemna

Twoja najgorsza porażka? Jak na Ciebie wpłyneła? Co zmieniła i co robisz, zeby juz nigdy jej nie osiągnać?
    Nie bylo w moim zyciu jakis wiekszych porazek czy w ogole porazek ...oprocz moze tego ze czasami spotkalam na swej drodze niewlasciwe osoby ...jak na mnie wplynela? orzezwiajaco jak kubel zimnej wody ...co zmienila? hmm nauczyla mnie, nieufnosci

Smacznego :*
    dziekuje :fkiss:

Pozwole sobie jeszcze zedytować i dołożyć pytanko :)
    [size=4]nie krepuj sie [/size]
    Jakie pytania uważasz za prywatne i intymne? takie ktore zbyt mocno ingeruja w moja prywatnosc , ktorą sobie chronie wbrew pozorom Jak wtedy reagujesz? Dajesz do zrozumienia, ze nie chce o tym rozmawiać czy może pomijasz, milczysz...?
    Roznie albo mowie wprost , ze nie chce o tym rozmawiac ...albo zmieniam temat albo przemilczam :P zalezy z kim i na jaki temat rozmawiam
    Dotyczy to wszystkich czy tylko przy rozmowach przez neta?
    Wszystkich

A teraz uciekam na 2012... wzium.
    Ale juz wrociles \o/

• Będzie tak po cichutku, żeby nie obudzić

Czmok w czołko :*

No ale chodziło mi o sukceś mierzony do dnia dzisiejszego... wkońcu już troszku przezyłaś :)

Jesteś romantyczna? Lubisz romantyczność? Czym w ogole ona dla Ciebie jest? Jak sobie ją wyobrazasz :)
    Czy jak spotykałaś się z mężczyznami to byli dla Ciebie mili, kulturalni, otwierali drzwi itd? ;)

A czy jeśli coś Cię boli wewnętrznie, masz jakieś szmuty to też z nikim nie chcesz tego przegadać? Wolisz to przetrzymać, przemilczeć?

Oglądałem dzisiaj 2012 i mam takie pytanko co mnie naszło...gdybyś wiedziała, ze za jakiś czas czeka nas koniec świata to jakbyś chciała spędzić ostatnie chwile? Co byś zrobiła?

Lubisz się drażnić? :P

Długa już jest ta moja lista? :E

/me kładzie się obok `marcik
  • Superman napisał(a):

Będzie tak po cichutku, żeby nie obudzić
    jak zasne to spie snem tak twardym, ze ciezko mnie obudzic ale dziekuje za troske

Czmok w czołko :*
    Czmok w polika

No ale chodziło mi o sukceś mierzony do dnia dzisiejszego... wkońcu już troszku przezyłaś :)
    Kazda realizacja zamierzonego celu jest dla mnie małym sukcesem ,ktory motywuje mnie do dalszej pracy mam nadzieje, ze te moje małe sukcesy złoża sie kiedys na jakis duzy i wtedy bede mogła sie nim pochwalic

Jesteś romantyczna? Nie jestem Lubisz romantyczność? Chyba tak nie za bardzo ...jestem osoba twardo stąpającą po ziemi a takie romantyczne dyrdymałki troszke mnie śmieszą Czym w ogole ona dla Ciebie jest?
    No własnie czymś co jest dla mnie takie sztuczne jak brazylijskie seriale czy Harlequiny Jak sobie ją wyobrazasz :) No takie kolacje przy swiecach i jakies takieś inne ;)
    Czy jak spotykałaś się z mężczyznami to byli dla Ciebie mili, kulturalni, otwierali drzwi itd? ;)
    To akurat cenia sobie w mężczyznach ...Ci z którymi sie spotykałam/spotykam są kulturalni ale zdarzają sie tez takie beznadziejne przypadki ,że tak powiem niereformowalne

A czy jeśli coś Cię boli wewnętrznie, masz jakieś szmuty to też z nikim nie chcesz tego przegadać? Wolisz to przetrzymać, przemilczeć?
    Rzadko kiedy szmutam ...wtedy najczęsciej rozmawiam z przyjaciółmi ...zalezy tez czego problem dotyczy ale napewno nie milcze i nie cierpie w milczeniu a raczej działam zeby mi było lepiej

Oglądałem dzisiaj 2012 i mam takie pytanko co mnie naszło...gdybyś wiedziała, ze za jakiś czas czeka nas koniec świata to jakbyś chciała spędzić ostatnie chwile? Co byś zrobiła?
    Probowałabym spelnic jak najwieksza ilosc swoich marzen

Lubisz się drażnić? :P
    ale tak pozytywnie ? tak

Długa już jest ta moja lista? :E
    coraz dłuższa a wiosna tuż tuz :fgrin:

/me kładzie się obok `marcik
    /me jest ciekawa co Supcioszek widział w marcikowych snach ;P

• Woo-Hoo!

marcik napisał(a):

Czy umiesz swoje wady obrócić w zalety?
    Wiesz fajnie by bylo wtedy to nie byly by wady ...ale jak tu z balaganiarstwa np zrobic zalete ? :fgrin:

No to może umiejętność radzenia sobie w chaosie? (tak z kulturą, na privie bym to inaczej ujął ^^ )

Jakie są Twoje pierwsze słowa po odebraniu telefonu?

Komu najbardziej ufasz?

Jaką część ciała człowieka uważasz za najmniej potrzebną?

Chciałabyś pójść do wojska? Ja w przyszły muszę się stawić na komisji poborowej ^^

Dobranoc :*
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • E tam napisał(a):

Ooo ;D
    Aaa :E

marcik :P
    ;P tak to ja
    Oryginał ?
    no ba ...masz wąpliwości? :fsmile:
    A może podróba ? :P
    ja Ci dam zaraz podrobe ti ti :fgrin:
    Eee...
    Oryginał, nikt by nie zdobył się na odwagę, by Ciebie podrabiać ;P
    tu bys sie zdziwil hehe

Chyba, że... :P
    chyba ze ;}

Mati napisał(a):

Woo-Hoo!
    Hoo-Woo

No to może umiejętność radzenia sobie w chaosie? (tak z kulturą, na privie bym to inaczej ujął ^^ )
    No powiem Ci ze jak mam balagan (ladnie nazwane) to wiem gdzie co jest a jak posprzatane nie umiem znalezc

Jakie są Twoje pierwsze słowa po odebraniu telefonu?
    slucham ?

Komu najbardziej ufasz?
    moim przyjaciołom

Jaką część ciała człowieka uważasz za najmniej potrzebną?
    kazda jest potrzebna ...przynajmniej mnie ...oczywiscie da sie zyc bez jakis tam czesci ale ...co to za zycie :}

Chciałabyś pójść do wojska? Ja w przyszły muszę się stawić na komisji poborowej ^^
    Nie nie ...wojsko to nie dla mnie ...a myslisz ze Cie wezma ? ;P

Dobranoc :*
    Papa :fkiss:

• Bondzorno :*

marcik napisał(a):

/me jest ciekawa co Supcioszek widział w marcikowych snach ;P

Chcesz, żebym bana dostał na tym forum :rumieniec: :uhuh: ;}

Pamiętasz która strona to lewa a prawa to prawa? :XP:

Odpisując na te pytanka będziesz juz prawdopodobnie po wszystkich godzinach teoretycznych, jak oceniasz ten miniony czas? Jak na kursie było? Czy dowiedziałaś się czegoś ciekawego?

Czy zdarza Ci się w pracy zamyśleć, wejsc w kraine marzen? A po pracy? Lubisz marzyć?

Czy droga z Żor do Katos jest spoko? Bzyczek da rade. tzn Szerszeń? :D

Jak myślisz czy kalendarzowa wiosna pokryje się z tą za oknem? Czy czeka nas zimna wiosna o.O

Ile razy w życiu wymówiłaś głośno słowo "Kocham"?

mrum
    :*
  • Superman napisał(a):

Bondzorno :*
    Ciao :fkiss:

Chcesz, żebym bana dostał na tym forum :rumieniec: :uhuh: ;}
    To mi opowiesz na gadulcu :fgrin:

Pamiętasz która strona to lewa a prawa to prawa? :XP:
    prawa to prawa a lewa to lewa ...cala noc to cwiczylam ;P

Odpisując na te pytanka będziesz juz prawdopodobnie po wszystkich godzinach teoretycznych, jak oceniasz ten miniony czas? Jak na kursie było? Czy dowiedziałaś się czegoś ciekawego?
    Tak jestem juz po teoretycznych ...ciesze sie , ze sa za mna i teraz mnie czeka najprzyjemniejsza czesc kursu :uhuh: Nauczyłam sie duzo ciekawych rzeczy teraz tylko musze je praktycznie umiec wykorzystac

Czy zdarza Ci się w pracy zamyśleć, wejsc w kraine marzen? A po pracy? Lubisz marzyć?
    Nie mam czasu w pracy marzyc ...w domku tez nie za bardzo bo ciagle cos tam robie ...pomarzyłabym w łózku ale zanim sie poloze juz spie wiec zostaja tylko sny ktorych i tak nie pamietam :}

Czy droga z Żor do Katos jest spoko? Bzyczek da rade. tzn Szerszeń? :D
    Bzykiem coedziennie jezdze do pracy a szerszen mysle ze do rade nie tylko do Katowic ...w sumie droga do Katowic jest spoko ale pozniej w samych Katowicach nie jest tak rozowo
    Jak myślisz czy kalendarzowa wiosna pokryje się z tą za oknem? Czy czeka nas zimna wiosna 8|
    Ja mam nadzieje ze to juz resztki sniegu tej zimy ...starczy narazie sniezyku teraz poprosimy sloneczko

Ile razy w życiu wymówiłaś głośno słowo "Kocham"?
    Hehe coz za trudne pytania zadajesz ...tak samo trudne jak slowo kocham ;P

mrum
    :*

/me kicra Supcioszka w oszka :fkiss:

Mati napisał(a):

Soszek :*
    sosek :fkiss:

Wymarzone auto?
    mitsubischi eclipse

Wymarzony domek (może być fotka. projekt :) )?
    gazeta.ie/forum/uploads/116930…lery_37794_215_239087.jpg <-- takie cos moglo by byc

Jakie pytania denerwują Cię najbardziej?
    najbardziej to mnie denerwuja głupie pytania

A jakie zachowania?
    falszywe i głupie :fgrin:

Tyle, weny nie mam :*
    malutko jakos ale jestes przed matura wiec masz pewnie mozg juz przegrzany od tego uczenia :fkiss:

• Witam Cie martus :*

Co tam??

Stesknilas sie za mna bardzo? :P

Jak tam prawo jazdy? Ile samochodow skasowales juz na ulicy?

Kiedy po mnie przyjedziesz swoim "maluszkiem" po pimp my ride ?:D

Wiesz tuning i te sprawy co nie ? ;)

A wiesz ze czerwony to kolor ciepla i milosci??

Ile wynosi 2+2*2 ??

Lece moze wpadne jeszcze... Jak myslisz jak bedzie?? ^^

PA :*

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Satanie(L) ().

• Pianka :*

Idziesz się ze mną piankować? Czy będziesz tylko podglądowywać? :uhuh:

Na dzisiaj tyle :) bo pianka już rośnie i za chwilke będzie wołać :)
    Mrum ;}

UPgrade popiankowy o godzinie 23:06 ^_^

Wchodze właśnie w Twoje sny :rumieniec: no no ładnie, ładnie :fgrin:

Przepraszam, że zawiodłem Cię odnośnie piątku...głupio mi :(

Planujesz coś kupić w Silesi, czy tylko tak chcesz pozwiedzać?
    Czy słuchanie muzyki wpływa na Twój nastrój? Dobierasz muzyke do danej pory dnia? Zywa w dzien a spokojniejsza w nocy czy coś w tym stylu :)
    Ile wynosi 2+2*2 ??

Heh...na demotach to widziałem często :D 6 :D

/me wraca do `marcikowych snów :mikolaj:
  • :*

marcik napisał(a):

Jakie pytania denerwują Cię najbardziej?
    najbardziej to mnie denerwuja głupie pytania

Czyli ja mam często okazję denerwowania Cię? :D

Jakie było Twoje pierwsze słowo?

Ile miałaś miesięcy jak Ci wyrósł pierwszy ząb? :D

Najbardziej traumatyczne wspomnienie z dzieciństwa?

Jako najśmieszniejszą rzecz robiłaś jak byłaś mała?
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Majuchna napisał(a):

Heeejo ^^
    Helloo :fgrin:

Wolisz marcik czy karcik ? xD
    wole marcik ale karcik tez nie jest zUe...kojarzy mi sie z karceniem ;P
    Czemu xaar jest taką marudą ? :<
    hehe ale to dodaje mu uroku ...nie sądzisz ? ;}

Satanie(L) napisał(a):

Witam Cie martus :*
    witam Skarbek :fkiss:
    Co tam??
    dziekuje, jak zwykle ...wysmienicie :fsmile:
    Stesknilas sie za mna bardzo? :P
    bardzo a Ty tylko czytasz , grasz i sie ukasz ;P

Jak tam prawo jazdy? Ile samochodow skasowales juz na ulicy?
    w piatek za tydzien mam pierwsze jazdy wiec ...nie wychodz z domu :uhuh:

Kiedy po mnie przyjedziesz swoim "maluszkiem" po pimp my ride ?:D
    nie maluszkiem nie maluszkiem on az taki maUy nie jest :juzpotobie:

Wiesz tuning i te sprawy co nie ? ;)
    wiem myslalam juz nad tym ...nawet bardziej niz intensywnie :fgrin:

A wiesz ze czerwony to kolor ciepla i milosci??
    alez oczywiscie

Ile wynosi 2+2*2 ??
    6

Lece moze wpadne jeszcze... Jak myslisz jak bedzie?? ^^
    mysle ze niedlugo ;}

PA :*
    papa :fkiss:

Superman napisał(a):

Pianka :*
    Dzis bedzie w kolorze blue :fkiss:

Idziesz się ze mną piankować? Czy będziesz tylko podglądowywać? :uhuh:
    bede podgladowywac w czasie piankowania (jak zawsze) :fgrin:

Na dzisiaj tyle :) bo pianka już rośnie i za chwilke będzie wołać :)
    Mrum ;}
    /me przygotowywuje sie ...do startu.. gotowa ..start !

UPgrade popiankowy o godzinie 23:06 ^^

Wchodze właśnie w Twoje sny :rumieniec: no no ładnie, ładnie :fgrin:
    podobaja Ci sie ? starałam sie jak mogłam...opowiesz ? ;P

Przepraszam, że zawiodłem Cię odnośnie piątku...głupio mi :(
    no wez nawet tak nie mow ...i tak jeszcze nie ma wisony

Planujesz coś kupić w Silesi, czy tylko tak chcesz pozwiedzać?
    pochodze sobie ...moze cos sobie kupie ...opowiem Ci jak wroce :fsmile:
    Czy słuchanie muzyki wpływa na Twój nastrój? Dobierasz muzyke do danej pory dnia? Zywa w dzien a spokojniejsza w nocy czy coś w tym stylu :)
    muzyka zalezy od mojego nastroju a nie na niego wplywa ...nie lubie sluchac wolnych kawalkow , raczej szybsze o kazdej porze dnia i nocy ( nocy to przesadzilam bo wtedy spie jak suseł )

Heh...na demotach to widziałem często :D 6 :D
    no rozwiązywacz moich trudnych zadań ;P

/me wraca do `marcikowych snów :mikolaj:
    /me boi sie juz snic ;P

Mati napisał(a):

:* :fkiss:

Czyli ja mam często okazję denerwowania Cię? :D
    Ty mnie w ogole nie denerwujesz ...działasz na mnie odprężająco :fsmile:

Jakie było Twoje pierwsze słowo?
    nie pamietam , to było tak dawno na pewno nie było to IRC :fgrin:

Ile miałaś miesięcy jak Ci wyrósł pierwszy ząb? :D
    podobno 6...wtedy to tez stałam się szczęśliwą posiadaczką pierwszego zęba

Najbardziej traumatyczne wspomnienie z dzieciństwa?
    osa ! duza wstretna paskudna

Jako najśmieszniejszą rzecz robiłaś jak byłaś mała?
    zadawałam dziwne pytania i zaginałam nimi całą rodzine ...do dzis krążą o tym legendy ...ale nie napisze jakie nawet nie pytaj :fgrin:

• Mati napisał(a):

Kwa :*
    Mru :fkiss:
    Jak spędziłaś swoje 18 urodziny?
    wrocilam wtedy ze zlotu w niemczech i byla imprezka na swiezym powietrzu...nic nie musialam robic bo wszystko na mnie juz czekalo :fgrin:

Na jakie prośby najczęściej odpowiadasz "zaraz"?
    jak mi sie nie chce czegos robic to tak odpowiadam :rumieniec:

Jesteś za zabronieniem palenia w miejscach publicznych? Dlaczemu?
    osobiscie nie pale ale jest mi to wsjo rybka ... 0_o

Umiesz tańczyć? Uzasadnij :D
    nie umiem hehe ale nie wiem jak mam to uzasadnic ...chyba tym ze moje nogi sa stworzone do spiewu

• Fikuś :*

Odpowiedz mi na pytanie, które chciałabyś usłyszeć ode mnie :E Tescik dla marcika 8-)

Kiełbasa z grilla czy ogniskowa :> a jeśli kiełbaska to z piwkiem czy soczkiem?

Ubrania...muszą być markowe? drogie i ze znanych sklepów czy nie ma to znaczenia, byle się podobały i wygodnie leżały?

Czy zawsze udaje Ci się wyciągnąć informacje od innych ludzi? :P marcikujesz az się dowiesz tego czo chciałaś? :)

Uciekam na ogrodeczek \o/
    Miłego :*
  • Mati napisał(a):

Na dobranoc :*
    Na dobre popoludnie :fkiss:

Na co zbierasz obecnie pieniądze?
    Na wakacje i na tuning do mojego samochodziku:fgrin:

Co ostatnio fajnego sobie kupiłaś? ^^
    Wczoraj czerwona buzeczke w Orsay'u

Kiedy zaśpiewasz coś nogami? :D
    Hehe ale one nie wydaja zadnych dzwiekow :ocb:

Superman napisał(a):

Fikuś :*
    Mikuś :fkiss:

Odpowiedz mi na pytanie, które chciałabyś usłyszeć ode mnie :E Tescik dla marcika 8-)
    Tak :fgrin:

Kiełbasa z grilla czy ogniskowa :> a jeśli kiełbaska to z piwkiem czy soczkiem?
    Czesciej mam z grilla ale tylko dlatego, ze to wygodniejsze ...nie mam nic do kielbasek z ogniska wiec jest mi to zupelnie obojetne ...oczywiscie z piweczkiem :fgrin:

Ubrania...muszą być markowe? drogie i ze znanych sklepów czy nie ma to znaczenia, byle się podobały i wygodnie leżały?
    Nie ma to znaczenia , kupuje ubrania takie ktore mi sie spodobaja i dobrze na mnie leza

Czy zawsze udaje Ci się wyciągnąć informacje od innych ludzi? :P marcikujesz az się dowiesz tego czo chciałaś? :)
    hehe no zdarza mi sie to czesto ale nie zawsze ...czasami sobie odpuszczam zeby nie bylo, to zle odebrane przez te druga osobe :fsmile:

Uciekam na ogrodeczek \o/
    widzialam wlasnie , ze jestes na ogrodeczku ...a ja wieczorkiem do kinka
    Miłego :*
    Milszego :fkiss:

• Heeej :*:*

Jest wiele rzeczy które byś chciała zrobić a nie masz na nie czasu ? :P
    Interesujesz się kulturą jakiegoś kraju ? ^^
    Zawsze wyrażasz swoje zdanie na dany temat ? ^^

Buziaki :*:*