Jako fan/kibic Arsenal szczerze przyznam się, że nie wierzyłem, ze do 45 minuty będzie wynik 3:0 dla Arsenalu. Widać, że Arsenal potrafi się zmotywować na ważne spotkania jak z Tottenhamem, czy rewanż z Milanem, było to widać przede wszystkim po pressingu i zadziorności i agresji. W obu tych spotkaniach mieliśmy dużo fauli, dużo odbiorów i bardzo dobry pressing, co zaowocowało tym, ze rywal nie mógł wyminić kilka podań. Milan w pierwszej połowie nie istniał. Nie wiem jak opisać drugą połowę, bo od 45 do około 70 minut nie oglądałem spotkania, niestety.
Cieszy oczywiście bramka Tomasa, który jest teraz w świetnej formie, i jakby go omijały kontuzje, to byłoby bardzo ciekawie w środku pola No i oczywiście bramka Koscielnego - ahh.. bardzo się cieszę, że to właśnie on ja zdobył.
Cieszy oczywiście bramka Tomasa, który jest teraz w świetnej formie, i jakby go omijały kontuzje, to byłoby bardzo ciekawie w środku pola No i oczywiście bramka Koscielnego - ahh.. bardzo się cieszę, że to właśnie on ja zdobył.
Hyperion ON
Nick: NotoriousTT
Nick: NotoriousTT