o ktorej jest dzis mecz i na canale* czy jest??
Arsenal Londyn
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Na Canal + Sport.
Już minęła pierwsza połowa. Na razie 0:0.
Go Go The Gunners!!! -
Cóż powiedziec..przez takie zespoly jak ManU football staje sie nudny...wiedzialem ze podłamany Arsenal nic nie zdziała...ale chociaz remis by sie przydał..zeby Chelsea wygrala ten tytuł:P
Bramki dosc smieszne..zwlaszcza ten karny co Gallas nie wiedział co sie dzieje:p
Tak wlasciwie to sprytem nas pokonali..bo na pewno nie grą...cieszy przynajmniej ze sędzia był lepszy niz na Anfield... -
Wpisuje się jako wielki fan Arsenalu
-
-
Dziś na boiskach angielskich rozegrano 8 spotkań w ramach 36. kolejki rozgrywek Premier League. Największym zaskoczeniem może być wygrana Chelsea z liderem tabeli Manchesterem United. Sporą niespodzianką jest także remis drużyny Liverpoolu z Birmingham City.
Ciekawymi spotkaniami były dziś także mecze Fulham z Manchesterem City, oraz Sunderlandu z Middlesbrough. Drużyna Fulham i Sunderlandu walczyły z ogromną determinacją o punkty dające im utrzymanie w lidze i udało im się wywieźć po 3 punkty. Poniżej opisane są wszystkie spotkania, opatrzone plikami video z bramkami i skrótami.
Birmingham City 2 - 2 Liverpool
Niespodziankę sprawiło dziś Birmingham, które było blisko uzyskani...UNI 58 - TOP 3 [OFF]
UNI 64 - TOP 6 [OFF]
Koniec z Ogame 08.2009 razem z Ideą
... Zagrałbym ...
|25.07.2013| -
(Premier League of the Year):
David James, Bacary Sagna, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Gaël Clichy, Cristiano Ronaldo, Steven Gerrard, Cesc Fŕbregas, Ashley Young, Fernando Torres, Emmanuel Adebayor
Az 4 naszych piłkarzy..oj cieszy cieszy:D...wiedzialem ze mamy najlepszych skrzydlowych obroncow w Anglii;] -
Godlike Cieslak napisał(a)
(Premier League of the Year):
David James, Bacary Sagna, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Gaël Clichy, Cristiano Ronaldo, Steven Gerrard, Cesc Fŕbregas, Ashley Young, Fernando Torres, Emmanuel Adebayor
Az 4 naszych piłkarzy..oj cieszy cieszy:D...wiedzialem ze mamy najlepszych skrzydlowych obroncow w Anglii;]
Skąd oni się wzięli?Nie możliwe, wcale tak dobrze nie grali w tym sezonie, no może trochę James, ale lepiej za niego Cech albo raczej Van Der Sar. -
Ashley Young zaliczył bardzo duzo asyst w tym sezonie...ogolnie grał dobrze...
Kogo mieliby dac za Younga? -
Arsenal jest najlepszy i tyle
I Tak poprawka na poczatek Eduardo Da Silva To reprezentant Chorwacji -
Nie widzialem zandej wiadomosci jakoby Eduardo nie byl Chorwatem...ale mniejsza z tym...
Temat dosc cichy...moze faktycznie pisac nie ma co...wszystko przegralismy i tyle...
ale....Jens Lehman zdecydowal sie opuscic polnocny londyn...dzisiejszy mecz by jego ostatnim....to taki jeden news:P -
Arsenal wzmocnil sie kilkoma zawodnikami ale co mi sie najbardziej podoba w tym klubie to to ze stawia sie tam na mlodosc i wyszkolenie techniczne.
Kanonierzy sa w tym sezonie gotowi na zdobycie pucharow ligowych, a takze o walke w LM ( poprzednia edycja byla bardzo dla nich pechowa... ) -
O Arsenalu w ostatnich latach można powiedzieć jak o Hiszpanii jeszcze niedawno: "Grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze." W sensie puchary ;-).
Oczywiście wieże w Arsenal i w to że coś w tym roku zdobędzie :]. -
ja sądze ze Arsenal wygra lige w tym sezonie
Arsenal King -
Dla mnie także się podoba że stawiają na młodość
Myślę ze młodzi piłkarze już są na tyle ograni aby smakować pierwszych sukcesów
Coś w tym sezonie arsenal zgarnie tylko co jak uważacie ? -
LM na pewno nie... ale Mistrzostwo Angli możliwe
-
Myśle ze Arsenal tak jak titi przybeda zobacza zdobeda
-
no ten temacik cos sie opuscil ostatni post jakies miesiac temu
-
Arsenal ma przed sobą bardzo ciekawą i obfitującą w sukcesy przyszłość
Odmładzanie zespołu bardzo dużo dało
Arsenal kopie naprawdę dobrą piłkę, może zawodnicy jeszcze nie są za bardzo ograni, ale z czasem pokarzą co potrafią -
Mój Brat Kibicuje Arsenalowi
Szkoda mi Arsenalu ,że muszą sprzedawać najlepszych zawodników ,żeby zapłacić za Stadion.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez CoCa-Cola ().
-
Nie jest to zła drużyna... Nawet jedna z tych ciekawszych na jakie można się natknąć I tak Barcelona wymiata82 mST - 33.722 % ~ Uni Quantum - przed UF [OFF] ~ 21 ST - 86.987 %
Uni Quantum - 297 badań [ON]
-
No i wygrana w bardzo ważnym derbowym meczu. Dzięki temu zwycięstwu szanse na mistrzostwo zachowane, oczywiście po ewentualnej porażce też by były, ale strata do lidera była by spora.
Chelsea Londyn 1-2 Arsenal Londyn. -
z tą ilościa młodzików w pod składzie i brak dobrych pomocników wyjdzie najwyzej nic
-
niekoniecznie nigdy nie wiadomo co sie kryje w tych "mlodzikach" wg mnie mlodszy i mniej znany sklad przewaznie spisuje sie lepiej niz sklad, w ktorym sa same gwiazdy
-
Arshavin w ARSENALU!
Mam nadzieje ,że wzmocni jeszcze bardziej "KANONIERÓW!"UNI 58 - TOP 3 [OFF]
UNI 64 - TOP 6 [OFF]
Koniec z Ogame 08.2009 razem z Ideą
... Zagrałbym ...
|25.07.2013| -
Mysle ze arshawin wniesie do zespolu troche wiecej energi i ze bedzie strzelal gole, bo z nimi ostatnio kiepsko
-
Arsenal awansował dzisiaj do ćwierćfinału Pucharu Anglii po zwycięstwie nad Burnley FC (3:0). Całe spotkanie w bramce "Kanonierów" rozegrał Łukasz Fabiański.
Bramki:
Vela
Eduardo da Silva
Eboue -
Powoli Powoli....Coś za powoli łukasz zdobywa bramke kanonierów ale może wkrótce oby się to zmieniło łatwe zwycięstwo arsenalu
-
bylo troszke strachu ale wygralismy w rzutach karnych z Roma 7-6
w nastepnym meczu pewnie bedzie latwiej bo wroci czesc kontuzjowanych zawodnikowPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez PimP 1987 ().
-
o matko najlepszy mecz tej kolejki ligi mistrzow chociaz nie kibicuje arsenalowi ale mecz ciekawy i te karne.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości