Arsenal Londyn
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Hmm.. szkoda
ale trafic na Bracelone to byl pech, nie mowiac juz zeby wgrac rywalizacje
Nie wypowiem sie na temat meczu bogo nie ogladalem ale UZNANIE dla Messiego za 4 bramkiHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
Ciesz się że nie oglądałeś bo był to naprawdę przykry widok. Arsenal nie potrafił zagrać dość ostro aby przytrzymać Messiego a jak pozwoli mu się "latać jak małpa w fabryce bananów" to tak to się niestety kończy.
-
słaby punkt Arsenalu - obrona
reszta czyli atak, kontrataki itd. na bardzo wysokim poziomie przydałby im się jakiś dobry stoper -
szkoda ze odpadl, jak dla mnie najlepszy klub UK, ktory w swej grze pokazuje dusze. Mam nadzieje ze w przyslym sezonie dojdzie dalej.
-
Przede wszystkim wielu młodych graczy ...
w tym sezonie będzie chyba trzecie miejsce, bo mam nadzieję że MU nie dogoni (tylko 2 pkt. straty)
Bo już czwarty Man City ma stratę 10 pkt. czyli szansa na dogonienie pierwszej trójki zadna -
Marouane Chamakh podpisał kontrakt z Arsenalem Londyn. Kanonierzy pozyskali bramkostrzelnego snajpera Girondins Bordeaux na zasadzie prawa Bosmana, więc nie musieli za niego wyłożyć nawet jednego funta.
Ciekawy transfer, ciekawe również jak sobie poradzi w Premier League. -
W Orange Ligue I grał zawaliście, tak samo jak w LM. Dobry napastnik, dobry technicznie. Arsenalowi na pewno się przyda... Jeszcze Wenger z niego drugiego Messiego zrobi:) Ciekawe jak będzie sobie radził, oby go presja nie zjadła
-
Trzeba odświeżyć
Podobno Real zaproponował Arsenalowi z Fabregasa 50 milionów Euro. Najgrosze co może się stać to sprzedaż Cesca a tym bardziej do Realu.
W Realu by się zmarnował. Myśle, że w Barcy też. Bo byłby zmiennikiem Iniesty albo Xaviego. W Arsenalu czuje się świetnie a gra jeszcze lepiej:)
Sol Cambell w ciągu 24 godzin powinien podpisać kontrakt z Newcastle.Był dobrym stoperem z doswiadczeniem.
Wygląda na to, że na bramce nie będzie grał ani Almunia ani Fabiański czy Szczęsny. Wenger ma dość niestabilnej formy Almunii i błędów Fabiańskiego, więc powaznie zainteresował się Federico Marchettim z Cagliari. Nie znam tego bramkarza ale myślę, że przyda się ktoś mocniejszy na bramke.
P.S.
Może Autor by sie zaineteresował tematem bo wprowadzenie do tematu troche juz stare
Arsenal bez problemów wygrał 4-0 z SC Neusiedl. tutaj skrote tego meczu.
klik
Przed nami mecz z Milanem, Celtikiem iLegiąHyperion ON
Nick: NotoriousTTPost był edytowany 3 razy, ostatnio przez dragonartur ().
-
1-1 w hicie na rozpoczęcie ligi. Arsenal gral dobrze brakowało troszke zakończenia akcji. Jak zobaczyłem, że Joe Cole dostał czerwona kartkę to myślałem, że spokojnie wygramy, az tu bramka padła.
Niestety końcówki meczu nie oglądałem ale z tego co patrze na necie to remis zawdzięczami Reinie
Nie wiem czemu Wanger nie dał Walcotta do pierwszego składu.Hyperion ON
dokładnie tak jak myślałem, tak się stało, 1:1 trudny mecz na początek sezonu, myślę, że żadna drużyna nie może być zadowolona z początku, bo na pewno chcieliby zacząć sezon od wygranej. Minimalnie większe powody do uśmiechu mogą mieć Londyńczycy , bo w końcu grali na wyjeździe
-
No i dobry mecz Almunii. Podobno Arsenal jest blisko podpisania kontraktu z Markiem Schwarzerem( czy cos takiego) z Fulham za 3 mln funtów. Od odejścia Lehmana Arsenalowi brakuje dobrego bramkarza. A Schwarzerowi to czołówki brakuje dość dużo
EDIT:
bramki z meczu: KLIK
Bramka dla Liverpoolu - stadiony świata
bramka Reiny
KLIKHyperion ON
Nick: NotoriousTTPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
-
dragonartur napisał(a):
"Stadiony świata"? Już to chyba pisałem na tym forum, grają dwie drużyny popularne na całym świecie, wielkie kluby z tradycjami i gwiazdami, grają w bodaj najlepszej lidze świata i na jednym z najbardziej znanych stadionów - jaki sens ma używanie określenia "stadiony świata"?
A po tym co zrobił Reina to szczena mi opadła i nie chciała wrócić na miejsce. Myślałem że Liverpool wygra a tu takie niemiłe zaskoczenie. Fatalna wpadka, przy której pamiętna wtopa Dudka kiedy Forlan zdobył gola to "nieszczęśliwy wypadek".Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vul6 ().
-
Trzeba przyznać Reinie, że bronił świetnie za wyjątkiem tej jednej sytuacji. Każdemu bramkarzowi mogło się to zdarzyć. A co do meczu to świetny, oby to był dobry omen na cały sezon Czerwona kartka dla Cola i gol dla Liverpoolu spowodowały, że Arsenal musiał atakować przez co mecz zrobił się bardzo ciekawy.
Dobry obrońca z tego Koscielnego Nieźle radził sobie z Torresem, co na pewno nie jest łatwe [nawet gdy ten jest w słabszej formie]. Szkoda, że kładzie lache na grze w naszej kadrze. Ale w sumie nie ma mu się co dziwić. -
vul6 napisał(a):
dragonartur napisał(a):
"Stadiony świata"? Już to chyba pisałem na tym forum, grają dwie drużyny popularne na całym świecie, wielkie kluby z tradycjami i gwiazdami, grają w bodaj najlepszej lidze świata i na jednym z najbardziej znanych stadionów - jaki sens ma używanie określenia "stadiony świata"?
to dobra niech Ci będzie. To powiem, że ładna bramka. Może być?Hyperion ON
Arsenal 6 - Blackpool
Samego meczu nie oglądałem. ale wynik cieszy. Hat-trick Walcotta. zawsze wiedziałem, że chłopak ma talent, niestety Wenger dawał mu mało szans. Fajna pierwsza brameczka, z klepy na jeden kontakt.
Mam nadzieje, że w tym sezonie będzie mistrzostwo W tamtym sezonie były wielkie szanse ale fatalna końcówka i wymęczone 3 miejsce.Hyperion ON
6-0 - pogrom. Byłoby więcej bo takich setek było dużo. Gdyby jeszcze Walcott był to może dwucyfrowa by była
Fabregas świetny mecz tak jak i Arszawin. Koscielny dzisiaj w obronie czyścił wszystko, szkoda, że sie o niego nie postaraliśmy.Hyperion ON
6-0 i 6 podstawowych pilkarzy kontuzjowanych . Totalny pogrom - faworyt tej edycji LM
-
Arsenal to bardzo nierowny zespol poczatek zawsze maja imponujacy a pozniej seriami przegrywaja lub remisuja z zespolami nizej notowanymi. Lubie ich wiec zycze im jak najlepiej chociaz w Londynie zdecydowanie najlepsza druzyna jest Totenham z najlepsza atmosfera na stadionie. Bylem, widzialem i wiem co mowie .
-
No naprawde imponujące zwycięstgwo. Mam nadziej że Arsenal będzie radził sobie równirz w starciach z lepszymi rywalami. Jakież to by było piękne finał na Wembley Chelsea-Arsenal ale do tego potrzeba dobrej gry obu ekip i szczęścia w losowaniu żeby nie tarafić na siebie wcześniej.
ps z tym Totenhamem to chyba jakiś żrat. -
**PIMP** napisał(a):
6-0 i 6 podstawowych pilkarzy kontuzjowanych . Totalny pogrom - faworyt tej edycji LM
No tak grali troszkę rezerwowym składem. Pewnie gdyby był Walcott to z 2-cyfrowa mogłaby być: )
Bramka na 6:0 ze spalonego ale to już chyba bez znaczenia. Zresztą był jeden niesłusznie podyktowany spalony Chamakha, po którym znalazł się sam na sam. Ale takich sytuacji było więcej. słupek już nie pamiętam kto strzelał ale chyba Diaby, potem Fabregas lobuje bramkarza ten zahacza lekko ręką i obrońca wybija sprzed lini bramkowej
P.S.
Dokładnie z tym Totenhamem to jakiś żart. Może i atmosfere mają fajną ale jeżeli chodzi o poziom footballu to odstają od Arsnenalu i ChelseaHyperion ON
Nick: NotoriousTTPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
-
I pomyśleć co by było, gdyby Cesc odszedł...u15 - top 200? (off)
u56 - top 20 (off)
uTarazed - top 7 (off)
uWezn - top 2 (off)
uAquarius - top 1 (off)
uEuropa top 2 (off) -
nie popadajcie panowie w taki zachwyt, po prostu mecz im wyszedł i tyle ..
zobaczymy dalej -
mecz z Blackpool 6-0 teraz znowu 6:0 w tamtej edycji LM tez grali świetnie i zdobywali w jednym meczu 5 bramek.
Gorzej jak zaraz po wyjściu z grupy trafią na kogos silnego ale jak wróci van Persie Walcott to nie będzie problemów nawet z samym RealemHyperion ON
Akurat w meczu Arsenal - RM to właśnie Real powinien się baću15 - top 200? (off)
u56 - top 20 (off)
uTarazed - top 7 (off)
uWezn - top 2 (off)
uAquarius - top 1 (off)
uEuropa top 2 (off) -
Ja się tylko boje, że jak Arsenal trafi na kogoś z wyższej półki to mogą się przestarszyć. Widac to było po meczu z Barcą. Pełno chaosu, zamieszania, niedokładności. W spotkaniu u siebie ostatnie 20 minut było takie jakie powinno być szkoda, że tlyko 20 minut. Jeżeli Arsenal nie przestraszy się takich klubów jak Real, Chelsea, ManU, Barca czy Inter to o puchar LM jestem spokojnyHyperion ON
Nie przesadzajmy..u15 - top 200? (off)
u56 - top 20 (off)
uTarazed - top 7 (off)
uWezn - top 2 (off)
uAquarius - top 1 (off)
uEuropa top 2 (off) -
Mówię jak jest. Myślę, że Arsenal nie złapał jeszcze pełnej formy a i tak gra świetnie. Myślę, że mecz Arsenalu z Realem byłby świetnym widowiskiem
Dzisiaj mecz an wyjeździe z Sunderlandem, myślę, że tym razem nie będzie pogromu ale obym się mylił. Inny wynik jak wygrana nie wchodzi w gre A to wszystko przez kontuzje i braki w składzie:
W ekipie Kanonierów zabraknie kontuzjowanych Robina van Persiego, Theo Walcotta, Nicklasa Bendtnera i Aarona Ramseya. Wczoraj także trener Arsene Wenger poinformował, że na jutrzejszy mecz nie zdążą wykurować się Abou Diaby i Thomas Vermaelen.
Myślę, że Fabregas, Arszawin i Chamakh rozegrają mecz po swojemuHyperion ON
Z Totenhamem to nie zart bylem bylem na wszystkich stadionach druzyn grajacych w Premier Legue w Londynie i wiem co mowie. Cesarcfc i dragonartur powiedzcie mi na ilu wy byliscie meczach swoich druzyn o ile byliscie kiedykolwiek.
-
No cóż budżet nie pozwala abym sobie jeździł na mecze Arsenalu. Może i Totenham ma lepszą atmosfere na trybunach ale poziom ich gry jest nieporównywalnie niższy od Arsenalu czy ChelseaHyperion ON
Nick: NotoriousTT
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 15
15 gości