No, to jest wielki hit weekendowy, taki jak mecz Sevilla- Real
w meczu Arsenalu będzie wynik 1:1

xWARLORDx napisał(a)
podobno Polak ma stać w bramce Arsenalu
Meksus napisał(a)
ja jestem za MUchoć Arsenal tez lubię, ale wolałem go za czasów Heryego
Szyszka napisał(a)
Meksus napisał(a)
Henry-ego chyba. Ja głównie lubiłem Arsenal też z tego powodu. Ale kiedy odszedł Henry to nawet bardziej zacząłem się interesować tą drużyną. Idzie im bardzo dobrze, są w świetnej formie i oby tak dalej. Henry odszedł to Arsenal że tak powiem ożyłJa już sobie po cichu odliczam czas do meczu z ManU. Będzie prawdziwe widowisko.
Meksus napisał(a)
Szyszka napisał(a)
Meksus napisał(a)
Henry-ego chyba. Ja głównie lubiłem Arsenal też z tego powodu. Ale kiedy odszedł Henry to nawet bardziej zacząłem się interesować tą drużyną. Idzie im bardzo dobrze, są w świetnej formie i oby tak dalej. Henry odszedł to Arsenal że tak powiem ożyłJa już sobie po cichu odliczam czas do meczu z ManU. Będzie prawdziwe widowisko.
Właśnie, kiedy Henry odszedł to Arsenal zaczął grać lepiej, a spodziewałem się, że będzie na odwrót. Arsenal zajdzie daleko w tym sezonie i Henry będzie żałował, że odszedł![]()
Pieczek napisał(a)
Arsenal miał dobry skład, ale jeśli brakowało Henrego, nie mogli się odnaleźć....
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ancymonek ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez d3nnis ().
d3nnis napisał(a)
No to jak narazie 0:1 dla ManUMam nadzieje ze po przerwie Arsenal zacznie grac futbol z kosmosu i jak w poprzednim sezonie wygra 2:1
Bramka: Rooney :-) Drugie polowy zawsze na Nasze - The Gunners!
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szyszka ().
PeKa napisał(a)
też nie lubisz Chelsea...tak jak jaChelsea widze, że ma dużo zwolenników, ale przeciwników ma przynajmniej tyle samo
pozdro dla fanów Arsenalu i Manchesteru
ja jestem kibicem Liverpool'u, ale mam do was szacunek
dobry mecz, wynik- 2:2, mogliśmy sie domyślić, że będzie remis
szczęście Arsenalu, ale do sukcesów też potrzebne jest szczęście
![]()
Pieczek napisał(a)
Chelsea to trener M i kasa.
Teraz nie ma trenera, pozostała sama kasa...
Mogli by sprobować sił w PU= 5-6miejsce w lidze na zakończenie
![]()
Szyszka napisał(a)
Pieczek napisał(a)
![]()
Dokładnie, bez Murinho nic nie zdziałają. Chyba że zrobią kolejne mega wzmocnienia. Mają tyle kasy że każdy zawodnik mógłby być ich.
d3nnis napisał(a)
Szyszka napisał(a)
Pieczek napisał(a)
![]()
Dokładnie, bez Murinho nic nie zdziałają. Chyba że zrobią kolejne mega wzmocnienia. Mają tyle kasy że każdy zawodnik mógłby być ich.
Niby tak, ale wiekszosc sie nie zgodzi - kazdy chyba na swiecie wie ze gdyby nie kasa to Chelsea walczyla by o utrzymanieNawet jesli zdobedzie LM te 6x to i tak nigdy nie dorowna Realowi, ManU, czy Milanowi poniewaz Oni to sami zdobyli a za The Blues zrobila to kasa i nic wiecej!
candy man napisał(a)
Lubie Arsenaljest zaraz po Man UTd
![]()
Arsenalowi brakuje teraz takiego napastnika jakim byl Henry bo maja tylko dobrego Van Persiego![]()
Mam nadzieje ze Fabianski duzo pobroni w tym sezonie
Rosicky wymiata
Pozdrawiam
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez d3nnis ().