m1ch4l napisał(a)
Może jakiś spokojniejszy fragmencik...? Przydałby się chyba, bo ostatnio tempo jest bardzo szybkie.
To się dobrze składa... sam zobaczysz.
A co do tytułu to może po prostu: "Tajemnica Neoterry"?
Łojezuuu, w to w kółko z tymi tajemnicami :). Skoro już bierzecie się za propozycje tytułu (doceniam), to muszę nadmienić, że a) sprawa jest troszkę bardziej skomplikowana i wyścig po artefakty to tylko jedna strona medalu... b) to ma być cykl kilku powieści, a nie jedna książka, zatem tu przydałby się jakiś tytuł główny, uniwersalny, a następnie podtytuł, odnoszący się do treści danego tomu.
A żeby go było szkoda, to powinieneś był jakoś bardziej zaznaczyć jego osobowość
Tyż były scenki w stylu rozmowy jego z Deckardem, jakaś demontracja jego tolerancji i innych cech pozytywnych...
Póki co...
----------------------------------
TEKST PODROZDZIAŁÓW TRZECIEGO I CZWARTEGO TRZYNASTEGO ROZDZIAŁU ("LINIA FRONTU") ZOSTAŁ USUNIĘTY.
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników naraz, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Terry Pratchett
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Der_SpeeDer ().