z tym warnem, to nie przesadzaj, bo cie znajdę
a mówiąc poważnie jak tam u ciebie ?

a mówiąc poważnie jak tam u ciebie ?

Belit napisał(a):
Co tam, jak tam? a kogóż to licho przyniosło![]()
Nie wierzę, że Ty jeszcze rządzisz na forumrównież czasami się dziwię ^^
Katyy napisał(a):
hejhejo :)
Mogę pozadawać trudne pytania? jak widze juz to uczyniłaś :D
Czytałeś 3096 dni? nie
Sądzisz, że dobro może być jednocześnie złem? jak najbardziej może
Jak interpretujesz słowa "Wyobraźnia, gdy przymiera głodem, zaprzestaje prowadzenia wojen"? wyobraźnia podsuwa nam rózne obrazy i wizje, niekiedy ze sobą sprzeczne i dla nas niezrozumiałe, przynajmniej na pierwszy rzut oka, kiedy wyobraźnia "nie pracuje" albo jest z jakichś względów, że tak powiem, monotematyczna, to wtedy nie ma "wojny" pomiędzy poszczególnymi wyobrażonymi elementami - tak w skrocie
Co symbolizuje piekarnik w piosence Akurat - Piekarnik? a nie fffiem, dawno nie słuchalem ;x
Ok, dostałeś moje standardowe, ulubione pytania.czekam na kolejne ;)
paputy ;*
Elmo[Wiewiorak] napisał(a):
to kiedy usuniecie mi warny?proszę napisz ticketa i czekaj na odpowiedź
![]()
DreamWalker napisał(a):
Wakat zdajesz sobie sprawę, że część userów sądzi, że jesteś Kobietą ? si, zgodnie z zasadą - kobieta w avku - kobieta przed kompem, większość na to co znajduje się zaraz pod avkiem to już uwagi nie zwróciczy tym bardziej na formy męskie wyrazów w postach
czyli reasumując - tez jesteś kobietą
![]()
Jestem najladniejsza z Nas![]()
ale tak na swieta bez ticketa sie nie da?![]()
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DreamWalker ().
Presja napisał(a):
w sumie nie przywykłem do wpisywania się tu
ale nie daje mi to spokoju
dlaczego zmieniłeś avatarek?
tamta pani była fajniejsza
Presja napisał(a):
czyli tamta fajna pani już nie wróci?wątpie
szkoda bo taki fajny avatarek byłdlategoż go i ustawiłem poprzednio :D
jak zobaczyłem nowy to już pomyślałem że nowy FA jest![]()
Amazon850 napisał(a):
ponoć rude jest wredne
tak gdzieś słyszałemnikczemne plotki ;P
KissMeOnMyTulips napisał(a):
No to i ja zadam pytania bo wszedzie jest Ciebie pelnoa kręce się raz tu, raz tam
1/Ile jest 2+2x2=? różnie powiadają, ja bym jednak obstawiał, że 6
2/Ile wynosi I-Q I-Q? (Admina naszego:P ) "tysiąc pięćset sto dziewięćset"
3/Chcialbys sprobowac treesome? (na polski: tzw:Trujkat-od Ciebie zalezy czy 2K czy 2M) ja wiem, ze to dzisiaj bardzo popularne łazić po forach czy blogach i się wyzewnętrzniać na temat swoich fantazji seksualnych, a nawet - czynić z tego oznakę pewności siebie (oO) - ale mnie ta dziwna moda nie dotyczy![]()
4/Ktora z kobiet z GO podoba Ci sie najbardziej? i dlaczego? ależ wszystkie mi się podobają - aczkolwiek panie modki bardziej![]()
![]()
5/Z kim chcialbys sie umowic na randke? (z znanych osobiscie Ci kobiet) raczej należało by takie wyznania czynić osobiście rzeczonej znanej mi osobiście kobiecie, co nie?
6/Najwieksze osobiste osiagniecie? czy ja wiem? raczej nie myśle o takich sprawach w kategorii "największe" - wyznaczasz sobie cel, dążysz do niego, osiągasz go albo i nie, wyciągasz wnioski i jedziesz dalej
Pozdrawiam
Gootek napisał(a):
HiHi
Jak tam Ci mija kolejny dzień ? powoli i do przodu
Masz już plany na wakacje ? powoli coś się krystalizuje
Co lubisz najbardziej w życiu robić ? nie rozpatruje tego w kategorii "najbardziej", jest po prostu pare rzeczy które lubię robić
Twoja ulubiona potrawa to ? trudno orzec, aczkolwiek bigos, gulasz, rosół z makaronem i jeszcze parę innych na pewno gdzies wysoko by były
Ulubiony krajobraz? górski, względnie lekko wzburzone morze
/me Dobranoc takoż i zaiste ja rzekę - dobranoc
lud zada abys usunal mi te warny !
nie wolno sprzeciwiac sie woli ludu XD
Indestructible napisał(a):
Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 468 dni temu. Temat może być już nieaktualny. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.
Nie no, Panie SMrodzie, że co to ma być? <;
Czemu to się o swój temat tak nie dba? :P nie było zainteresowania, nie było postów ;p
Skąd Ty bierzesz te papiery w pracy, że zawsze masz co robić?a ciągle mi je donoszą panie z seketariatów
Czy bieganie to pasja życiowa? nie nazwałbym tego pasją życiową, nawet w okresie kiedy biegałem codziennie, po prostu dobrze jest od czasu do czasu dać płucom wycisk oraz sprawdzić jak daleko i jak szybką nóżki poniosą
Jak tam moje zgłoszenie? 48 godzin minęło, a nie widzę nałożonej kary na Kotka! nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem![]()
Jak wygląda Twój wymarzony wieczór? a to zależy kiedy - czasami chce sie spędzić wieczór w gronie fajnych ludzi, czasami chce się gorąca czekolade i dobrą książkę, czasami pograć na kompie a czasami chce mieć po prostu święty spokój ^^
Ulubiony trunek? jest wiele takich, które mi podchodzą, nie jestem szczególnie wybredny, prędzej mógłbym wymienić takie których nie lubię![]()
Mocną masz głowę, króliku?moc mojej glowy jest chyba powszechnie znana
![]()
![]()
Widzimy się za rok, czy szybciej? pewnie za rok, długie wyjazdy to nie jest to co wakaty lubią najbardziej
.me gili gili króliczka. ;* ||![]()
Indestructible napisał(a):
Znowu odświeżamy!
No to proszę wymienić trunki, których nie lubisz.perfumowane wódki, w co się wliczają wszelakie łiskacze, nadto wina, nawet te lepsze, jakoś mi nie podchodzą
A to co wakaty lubią najbardziej?przebywać w miejscach, które dobrze znają
Często wstajesz lewą nogą? czasami niewyspany bez wyraźnego ku temu powodu, nie wiem czy to podpada pod kategorie "ranno-lewonożną"![]()
Jaka jest wtedy rada na to, by dzień nie skończył się fatalnie? skoncentrować się na tym, co jest do zrobienia
Koszmary budzą Cię w nocy? <; nie bardzo, a nawet jeśli, to nie jestem tego w stanie stwierdzić albowiem snów swoich nie pamiętam
Za co tak bardzo nie lubisz (tak samo jak ja, ow kors) cebulastego Toadia?
keine odpowiedź hier
Ciągle ni ma.. i ni ma! Gdzie jest jak ni ma?!wiem, że nic nie wiem
.me nie męczuje już!ku chwale zasobu!
sanecrossek napisał(a):
Cześć, bry
Czy lubisz za coś odpowiadać? zależy za co
Co sadzisz o spedzaniu czasu poza domem? dobre dla wszystkich, chyba że ktoś choruje na agorafobię
Dlaczego wg. Ciebie okrągłe telewizory wyszły z użycia? bo prostokąt widocznie jest ładniejszy
Co sadzisz o zbieraniu grzybów? samo zbieranie możenie jest moją ulubioną czynnością, natomiast chodzenie po lesie i ich szukanie już bardziej
Jak lubisz segregować teczki? właściwie
Czy jest coś do czego nigdy sie nie przyznasz? jestem alienem. z kosmosu.... ups!
Czy nie wiesz kiedy niektore z twoich urzadzen sie rozladowuje? a tak bardziej po polsku?
2 gości