Słyszałem że GO i SGO śmieją się z Modków i tej reszty z forum prawda?
Umiesz tanczyc :E?
Co myslisz o homoseksualistach :lol: :lol:?
Umiesz tanczyc :E?
Co myslisz o homoseksualistach :lol: :lol:?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Damashi napisał(a)
Kto "z góry" jest dla ciebie najostrzejszy? a bo ja wiem - jakośszczególnie mocno nie odczuwam zwierzchności sił wyzszych ^^
Lubisz Linkin Parka? nie kojarzę
Masz prawko? prawo jazdy kategori B
Dead Pawelq napisał(a)
M jak Miłość oglądasz:> nie
A coś z miłością w tytule ? ;p nie
oglądałeś 13 dzielnice ? tak - ale jakos nie zachowałysię szczegóły w mojej pamieci
jesteś za tym , aby w polsce byla kara smierci :> lepiej juz niech zsyłaja do pracy w kamieniołomach - śmierć nie zawsze jest najbardziej dotkliwą kara
Belit napisał(a)
Cześć Wakat! cześć ;)
Co tam, jak tam? powoli ale do przodu
Co było jak mnie nie było? coś tam byo :P
Spamują coś na u26?:P a spamują troszkę.. ale tak bez przesady
Titi napisał(a)
Słyszałem że GO i SGO śmieją się z Modków i tej reszty z forum prawda? nieeee - poza tym zawsze jest taka ewentualność, ze my śmieje sie z nich
Umiesz tanczyc :E? sztywniaki nie umieją z definicji tańczyć =)
Co myslisz o homoseksualistach :lol: :lol:? niech sobie żyją w spokoju, byleby taki gej nie róbował sied o mnie przystawiac, bo stanę się niemiły
Damashi napisał(a)
Jakie święto dziś mamy?! ( Wszystkiego najlepszego, bo dziefczyny o nas zapomniały ) dzien chłopaka - tandeta :E
Teamowiczki zrobiły wam jakiś prezent? a złożyły życzenia
Nie znasz Linkin Parku?! o_o nie kojarzę - napewno słyszałem utwory ich ale nie mam pamięci do nazw zespołów i tytułów utworów
Titi napisał(a)
Ulubiony drink ?? :lol: nie pijam drinków
Piwo czy vódka ? nie stawiaj mnie przed tak trudnym wyborem! :D
Piłeś kiedyś z graczami ]:-D? nie - bo jakoś niebywam na zlotach
Skąd jesteś bo się nie dokopałem ? ^^ nie dokopałe się, bo tego nie ma tutaj :P
Damashi napisał(a)
Piłeś kiedyś Whisky? raz bodajże
Smakuje? nie
Kojarzysz trunk " Niebieski Jaś "? nie - "Dzban leśny" - to tak :D
Podobno dobry nazwa mówi sama za siebie =)
Titi napisał(a)
No a gdzie mieszkasz.. byle nie w Grudziądzu :P? aktualnie w Toruniu - studiuje sobie
Ulubiona vódka ? Bols
Dlaczego gadamy o alkoholu jak jestem nie pełnoletni xD ? to nie ja zacząłem drogi niepełnoletni obywatelu ^^
Wolisz obiadek u babci czy mamy ? jako że babć juz od jakiegoś czasu nie mam to pozostają mi tylko obiady u mamy :)
Damashi napisał(a)
Co to jest Dzban leśny? nalewka (przynajmniej z nazwy :]), którą sprzedaja w plastikowych saszetkach, majacych symboliować dzban, a leśny to niby od smaku tego napoju ^^
Jakaś żebrówka czy co ?
Nie nudzi ci sie ciągłe dawanie warnów? dobry warn nie jest zły ^^
Damashi napisał(a)
W tym problem że wszystkie warny są złe!:D zło się szerzy po forum :E
Co byś zrobił gdybyś spotkał takiego paskudnego spamera na ulicy? przekonałbym się jak takowy wygląda w realu
Byłeś za granicą? niet
Gdzie?
Damashi napisał(a)
Co to za skrót kat.BE50 ? w każdym archiwum dokumentacja posiada okreslona kategorię - BE50, oznacza, iż minimalny czas jej przechowywania wynosi 50lat a po tym okresie należy poddać ją ponownej ocenie wartości - zwykle BE50 maja wszelkie akta osobowo-płacowe
Ile razy w życiu piłeś Dzban leśny :E? raz - 2 łyki skutecznie mnie zniechęciły na czas dłuższy
Ile czasu zajmuje ci danie jednego warna? =)? zależy jak leży - czasami godzinę się trzeba namęczyć aby temat oczyścic i zebrać posty a czasami wystarczy wywalic jednego posta i dać warna w pół minuty ^^
Damashi napisał(a)
Ulubione piwo? pisałem gdzieś juz tutaj - Żubr, Lech
Jakie jest twoje stanowisko w sprawie kuratora w PZPN'ie? powinni ten PZPN wypierniczyć w kosmos
Ulubiona czekolada? mleczna :E
Piłeś kiedyś grzane piwo w górach? grzane, tak, w górach - nie
Damashi napisał(a)
Jak określisz umiejętności dryblerskie Rogera i Błaszczykowskiego? Błaszczykowski ma wieksze
Jaki wynik obstawiasz? chyba poniewczasie :E
Nie uważasz że Czech wygląda "interesująco" w tym kasku ? widziałem laski w telewizorni, które widziały po raz pierwszy Czecha w tym kasku - też się śmiały mnie to już nie dziwi - od lat w takim "rynsztunku" występuje
wakat napisał(a)
Nie uważasz że Czech wygląda "interesująco" w tym kasku ? widziałem laski w telewizorni, które widziały po raz pierwszy Czecha w tym kasku - też się śmiały mnie to już nie dziwi - od lat w takim "rynsztunku" występuje Swoją drogą gościu naprawdę ma pogrzane w bani że w tym stanie gra
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Damashi ().
Elmo napisał(a)
ogladales DB?? a co to DB, bo nie czaję tego skrótu?
kogo mamy ladniejszego prezydenta czy premiera? premiera zadecydowanie - prezydenta prawie nie widać :]
oddaj mi maUpo nie :P
Damashi napisał(a)
Chciałeś mieć kiedyś długie włosy? zdecydowanie nie
Dres czy Metal? zdecydowanie i nieodwołanie metal! precz z dresami!
Podaj średni wzrost braci Kaczyńskich ponizej granicy przyzwoitości :E
wakat napisał(a)
Elmo napisał(a)
ogladales DB?? a co to DB, bo nie czaję tego skrótu? Dragon Ball =)
Buahaha masz u mnie plusaDamashi napisał(a)
Dres czy Metal? zdecydowanie i nieodwołanie metal! precz z dresami! Metal hardcore czy metal EMO? :E
Podaj średni wzrost braci Kaczyńskich ponizej granicy przyzwoitości :E
Oglądasz czasem anime?
Jak byłeś mały czytałem komiksy?
Damashi napisał(a)
Dragon Ball a to nie oglądałem
Dres czy Metal? zdecydowanie i nieodwołanie metal! precz z dresami! Metal hardcore czy metal EMO? ujmę to tak - jakikolwiek metal byleby nie dres!
Damashi napisał(a)
Oglądasz czasem anime? niet
Jak byłeś mały czytałem komiksy? jak byłem mały - fajnie brzmi - ale ja stary a co do komiksów - owszem jakieś się tam czytało
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pinooo ().
Pinooo napisał(a)
ELo : *
Co tam Wakat ? a to i owo ^^
Kujesz Cos w tej szkole ? ja student historii piątego roku - nie muszę kuć :D
Masz jakies banie juz xD ? ; ) banie?
heh pewnie sie cieszysz ze ci juz prawie nie spamuje a bo ja wiem czy cieszę :]
ŻAL
Pozdro pozdrawiam takoż
Damashi napisał(a)
Co to znaczy ordnung must sein ? porządek musi być
Uczysz/uczyłeś sie szfabskiego? uczyłem w sumie 5,5 roku - ale zawiele to wyniosłem z tej nauki - nie cierpię tego języka
Lubisz grać w kręgle? grałem chyba raz czy dwa - podobało mi się
Belit napisał(a)
Wakat, a dlaczego masz tyle postów?:P a bo przemierzam dział wojen w ta i nazad i tak jakoś posty powstają ^^
Czy ilość Twoich postów czyni z Ciebie spamera? nie no - jakbym śmiał być spamerem =)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Belit ().
Belit napisał(a)
Zauważyłeś, że did u26 umiera? to weź się do roboty =)
Czy w ramach ożywienia did u26 pozwoliłbyś na jakiś temacik w stylu "opisz osobę powyżej"? nie - uni26 pokazało już, że jest w stanie naprodukowac w 2 dni parę setek postów, któe nadają sie tylko do spamu no chyba, żeby formuła tematu była sensowna :>
3 gości