Jesteś za piractwem ?
Wybierasz sie może na Coke lajf festiwal ?
Najostrzejszy przełożony jakiego masz?
Wybierasz sie może na Coke lajf festiwal ?
Najostrzejszy przełożony jakiego masz?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Młody napisał(a)
Wakat skad sie wzioł twoj nick??? hmm było o tym gdzieś na poczatku tego tematu... było to trochę skomplikowane i przydługie... w dużym skrócie - z przypadku ^^
Damashi napisał(a)
Jesteś za piractwem ? raczej przeciw ale trudno to sobie wepchnąć do świadomosci jak wokół prawie wszyscy korzystają z efektów piractwa komputerowego ^^
Wybierasz sie może na Coke lajf festiwal ? nie
Najostrzejszy przełożony jakiego masz? ja wiem czy oni tacy ostrzy - jak trzeba to opierniczają, w zależnosci od tego za co, łagodniej lub mocniej - i tyle :P
Damashi napisał(a)
Najgorsza rzecz jaką zrobiłeś jako MOD ? ( Hmm bardziej pasuje naj nie odpowiedzialniejsza w sumie :)) nie chce mi się wysilać pamięci ale parę błędów mi się zdarzyło popełnić więc pewnie by się coś znalazło :]
Lubisz grac w Managery? nie
Ulubiony sport ? lekka atletyka (sprinty 100, 200, 400m + skok w dal) - to uprawiam a oaglądać lubię wiele dyscyplin sportowych
wakat napisał(a)
Damashi napisał(a)
Najgorsza rzecz jaką zrobiłeś jako MOD ? ( Hmm bardziej pasuje naj nie odpowiedzialniejsza w sumie :)) nie chce mi się wysilać pamięci ale parę błędów mi się zdarzyło popełnić więc pewnie by się coś znalazło :] a to ja wymienie
21.11.2007 nadanie warna Elmusiowi
29.12.2007 nadanie kolejnego warna Elmusiowi
01.04.2008 nadanie jeszcze jednego warna Elmusiowi
to wszystko :(
Elmo napisał(a)
lubisz fiefiołki?? a co to jest :>
daaaaawno mnie tu nie było a wiec witaj :D
ciekawe ciekawe........
czy pierwsza opcja
Tanin napisał(a)
Akurat 3 warny dla Elmo to najlepsze co można zrobić dla tego forum. Albo i nie, najlepsze to dać mu czwartego ]:-D se zasłuzy se dostanie :D
Jaką walutę przyjmujesz w łapówkach? :E łapówki przyjumje w litrach wiadomego trudnku ]:-D
Arasek napisał(a)
Ferrari czy McLaren ? Ferrari
Kubica czy Heidfeld ? Kubica
Damashi napisał(a)
Lubisz wstawać rano? Jak trzeba wstawać rano to wstaje ^^
Największa ilość przefarmionej surki? nie pamietam
Największa ilość danych warnów jednej osobie? bodajże piecioma kiedys kogoś obdarowałem
Belit napisał(a)
Otworzyłeś temat swój w końcu:P ano żem otwarłem
Czy odczuwasz zmianę jakości spamu po skończeniu gry przeze mnie na u26? jakoś go mniej ^^
Dlaczego Damashi stracił spamerską formę? bo boi się 6 warna i bana stałego :>
Stęskniłeś się za spamem^^? a jakżeby inaczej :D
Damashi napisał(a)
Czy w słowie spam kryje sie się tajemna siła? prawie taka jak w słowie wakat ]:-D
Co robisz jak ktoś cie obudzi o 4 rano i nie możesz zasnąć :E? o 4 rano byłem już budzony ale zawsze jakos zasypiałem - prędzej lub później ale jednak, rzadko wstawałem i cos robiłem
Do której najdłużej siedziałeś przez OGame? :P do 6 rano na szczęście te czasy już dawno minęły
wakat napisał(a)
Belit napisał(a)
Czy odczuwasz zmianę jakości spamu po skończeniu gry przeze mnie na u26? jakoś go mniej ^^ Zdaje ci sie Damashi czuwa ostatnio tylko troche mniej :P
Dlaczego Damashi stracił spamerską formę? bo boi się 6 warna i bana stałego :> Co to za oszczerstwa i pomówienia?
Damashi napisał(a)
Czy w słowie spam kryje sie się tajemna siła? prawie taka jak w słowie wakat ]:-D A jaka siła kryje sie w słowie wakat?
Do której najdłużej siedziałeś przez OGame? :P do 6 rano na szczęście te czasy już dawno minęły To dłużej ode mnie ja tylko do 5 :P
Damashi napisał(a)
A jaka siła kryje sie w słowie wakat? przeogromna i zieloniasta :D
Do której najdłużej siedziałeś przez OGame? do 6 rano na szczęście te czasy już dawno minęły To dłużej ode mnie ja tylko do 5 :P Łącze sie z Tobą w bólu ^^
Znalazł sie jakiś user który naprawdę cie wkurzył ?
Titi napisał(a)
Skąd taka ładna Pani w avku szukałem kiedyś po nocy... i znalazłem
komu zabrałeś tą ilośc postów ? wyssałem z profilów ludzi zbanowanych
Damashi napisał(a)
Znalazł sie jakiś user który naprawdę cie wkurzył ? są takie przypadki, szczególnie jak widzę wyraziste przejawy ludzkiej głupoty tudzież zadufania w sobie - trwa to jednak krótko, parę sekund, jak miną to dopiero chwytam za mysz i stukam na klawiaturze co trzeba
Cierpliwy czy nerwowy? bardziej cierpliwy ale miewam także nerwowe reakcje
Czego nie lubisz robić? ^^ czekać na niewiadomo co
Czego nie lubisz jeść? za dużo tego żeby wymieniać =)
Pinooo napisał(a)
Znalazł sie jakiś user który naprawdę cie wkurzył ?
hmmm ciekawe czy ktos taki jest patrz odpowiedź wyżej
ej wakat ja chcialbym chciec zebys dal gg :DxD krótko i do rzeczy - nie ma mowy
Czesiownik napisał(a)
Ile czasu spędzasz na forum dziennie ? różnie - od 2 godzin do 4-5 jak jest więcej pracy, ochoty do niej i czasu na nią
POszedłeś spac o tej 6 jak tak długo siedzialeś czy robileś normalne rzeczy jak co dzien gdy wstaje sie o tej godzinie ?:P wstałem 3 godziny później i poszedłem na wykład - na nieszczęście był z historii administracji i był śmiertlenie nudny i trochę przysypiałem
Black Grucha napisał(a)
Dlaczego Damashi (ewentualnie jego koledzy po fachu) nie dostał od Ciebie jeszcze stałego bana?
kiepsko się starasz
Black Grucha napisał(a)
Dlaczego Damashi (ewentualnie jego koledzy po fachu) nie dostał od Ciebie jeszcze stałego bana? hmm - bo spamują w miarę z głową, a a na siłę im warnów dawać nie będę :]
kiepsko się starasz powtarzałem wielokrotnie, powtórzę teraz - na bana trzeba sobie zasłużyć ^^
Damashi napisał(a)
Black Grucha napisał(a)
Dlaczego Damashi (ewentualnie jego koledzy po fachu) nie dostał od Ciebie jeszcze stałego bana?
kiepsko się starasz
Bo wakat docenia nasz wkład w rozwijanie sie Did U26 prawda ?:D niech będzie, że określimy to w tak eufemistyczny sposób :P
Titi napisał(a)
ulubiona osoba w Team i dlaczego ja ? yyy nie jesteś w Teamie chyba ^^
grywałeś kiedyś w ogame jeśli tak to z ST ? ile można razy pisać to samo - grałem i gram na uni7 i uni37, było kilka ST na początku uni37 a potem tylko 2 ale po niewłaściwej stronie :]
Damashi napisał(a)
Czemu Team mnie nie lubi? ja Cię tam lubię ^^
Czemu Team zawsze robi problemy? nie zawsze i nie wszędzie, poza tym droga najłatwiejsza często nie jest ta właściwą :D
Czemu nie kasują warnów za wulgi i flame? bo FA to źli ludzie :P
Czemu Teamowi kasują kartoteke? kartotekę? co masz na myśli?
Zdarzył sie przypadek kiedy ktoś z teamu dostał warna albo bana? a zdarzało się - z tego co słyszałem to nawet kiedys jeden modek wyleciał za pseudocenzurę ^^
Pinooo napisał(a)
żal co nie nie :D
wakat juz mnie nie lubisz jak zwykle : < bo sie fochasz jakbyś był dziewczynką a przecież nie jesteś
jak mozesz w wolec kizi mizi od gmyrci pyrci kizi mizi brzmi ładniej, a gmerać to sobie można... nie powiem gdzie :P
: / : /
zalosnie co nie cnieq : <
Damashi napisał(a)
Jakbym wszedł do Teamu wykasowaliby mi warny? z banem czasowym nie ma szans wejść do Teamu ani jako MOD ani jako GO, rozważania te są więc czysto hipotetyczne ;)
Zdarzyło ci sie kwestionować decyzje GO? nigdy w sposób otwarty - czyli pisząc gdzieś to tam na forum i robić tylko burdę
Najgorsze przewinienie w grze? jakoś nieutkwiło mi w pamięci, a gdybym takowe posiadał przewinienia to by mnie w Teamie nie było
wakat napisał(a)
Damashi napisał(a)
Jakbym wszedł do Teamu wykasowaliby mi warny? z banem czasowym nie ma szans wejść do Teamu ani jako MOD ani jako GO, rozważania te są więc czysto hipotetyczne ;) A buuuuuu!! A ja na MOD'a chciałem kiedyś iść :D
Najgorsze przewinienie w grze? jakoś nieutkwiło mi w pamięci, a gdybym takowe posiadał przewinienia to by mnie w Teamie nie było Nawet niewinnego zasiadanie nie miałeś? o_o
24 gości