Co dokładnie trenujesz?
Pfii co tam Jonias My gracze U24 prosimy o chociaż jedną uwagę w jakimkolwiek temacie w naszych wojnach
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
^^LoTuS^^ napisał(a)
Co dokładnie trenujesz? sprinty - głównie 400m, ale krótszymi takze nie pogardzę, oprócz tego skok w dal
Pfii co tam Jonias My gracze U24 prosimy o chociaż jedną uwagę w jakimkolwiek temacie w naszych wojnach też Was koffam :D
^^LoTuS^^ napisał(a)
Najlepszy czas? 54,81s
Najdłuższy skok? 5,79 albo 5,81 - myli mnie się zawsze ^^
Wiemy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Belit ().
Belit napisał(a)
Wakat, jak mogłeś zamknąć mój ukochany temat? czyzby chodziło o "Opis osoby wyżej vol.2 :P
Gdzie teraz mam spamować? nigdzie albo w Spamie
Mogę założyć jakiś podobny?:P nie ^^
Damashi napisał(a)
Czemu bana mi dopiero po północy zdjeli ( prawdopodobnie ) ?? oprogramowanie forum ma swoje ścieżki mocy, którymi podąża - raz tymi raz innymi (bany są zdejmowane automatycznie, a nie przez FA)
Do której lubisz pospać? :D zależy - jak jestem na studiach to zwykle nie śpię dużo, ale jak jestem w domu, a szczególnie gdy nastaje lato to nawet do południ - nie lubię lata - najlepiej je przepsać by było :D
Jak idą studia? dobrze - wszystko zmierza do szczęśliwego końca, czyli magisterki
Belit napisał(a)
Czy jak Damashi dalej będzie niedobry to dostanie bana stałego? niedobre usery dostają dobre bany :D
Damashi napisał(a)
Jaki jest rekord warnów na jednym profilu ? coś koło 12 :D
Najdłuższy FS jaki zrobiłeś? hmm chyba 9 dni to było =)
Czemu Belit życzy mi bana stałego? wierzy w to, że będzie niegrzeczny :]
Damashi napisał(a)
Czyli następny warn za obraze to nie musi być ban stały dla mnie ]:-D? niestety musi 6 warnów to stały ban i nie ma wyjątków - poprostu wtedy moderatorka zdążyła dać wiecej warnów nim FA dał bana :]
wakat napisał(a)
Damashi napisał(a)
Czyli następny warn za obraze to nie musi być ban stały dla mnie ]:-D? niestety musi 6 warnów to stały ban i nie ma wyjątków - poprostu wtedy moderatorka zdążyła dać wiecej warnów nim FA dał bana :]
Damashi napisał(a)
Wiesz że mnie teraz załamałeś ? no cóż - ma sie ten talent :]
Myślisz że dam rade nie warnować ? ciężko przyszłość twą widzę :P
Cieszysz sie że tutaj pisze? :E oczywiście Ty masz do licznika postów +1, ja mam +1 i wszyscy są szczęśliwi :lol:
wakat napisał(a)
Damashi napisał(a)
Wiesz że mnie teraz załamałeś ? no cóż - ma sie ten talent :]
Myślisz że dam rade nie warnować ? ciężko przyszłość twą widzę :P Pesymista ;(
Cieszysz sie że tutaj pisze? :E oczywiście Ty masz do licznika postów +1, ja mam +1 i wszyscy są szczęśliwi:lol: Czyli lubisz SPAAAAM? ]:-D
Damashi napisał(a)
Czyli lubisz SPAAAAM? ]:-D a kto z Nas ma więcej postów spamerze ^^
wakat napisał(a)
Damashi napisał(a)
Czyli lubisz SPAAAAM? ]:-D a kto z Nas ma więcej postów spamerze ^^Kwestia czasu tylko musze warna nie załapać
Damashi napisał(a)
Ulubione piwo? ( pewnie było ) było było Żubr i Lech zaraz za nim
Lubisz wypić lampke wina/szampana czy przechodzisz od razu do konkretów ? nie lubię wina a szampana nie jest do picia w dużych ilościach
Pinooo napisał(a)
he
co chcialbys chciec ? wieeeele rzeczy :]
fajnie ze napisales w st :> :>
Grasz w Cos ? oprocz tego et czy jakos tam nie gram w żadne ET - chyba nie zrozumiałeś co przeczytałeś ;]
Damashi napisał(a)
Czemu spamujesz w ST Pinaa? ja i kto :lol:
Kiedy ostatnio walnąłeś jakieś ST ?? dawno temu i nieprawda :]
Damashi napisał(a)
No bezczelnie nabijasz sobie posty w ST Pinaaa :D bezczelnie to ja nabijam gdzie indziej
Lubisz jeść pizze ? nie jest zła - lepsza niż wszelkie maści kebaby, od czasu do czasu nie zaszkodzi ;)
A może spaghetti? hmm zależy z jakim sosem
Damashi napisał(a)
Gdzie nabijasz bezczelnie posty? sza! bo sie góra dowie =)
Może w SiO? nieee - nie lubię tego działu i bynajmniej nie dlatego, ze boję się, ze popełniłem jakiś błąd i ktoś tam złożył skargę - błędy popełnia każdy
Albo tutaj ]:-D? po trosze tak a Ty mi w tym pomagasz :]
wakat napisał(a)
Damashi napisał(a)
Gdzie nabijasz bezczelnie posty? sza! bo sie góra dowie =) I co wyrzucą takiego sumiennego moda jak ty? :D
Może w SiO? nieee - nie lubię tego działu i bynajmniej nie dlatego, ze boję się, ze popełniłem jakiś błąd i ktoś tam złożył skargę - błędy popełnia każdy Powiedz to kilku SGO/ GO :lol:
Albo tutaj ]:-D? po trosze tak a Ty mi w tym pomagasz :] Jaaa? To ty ciągle odpisujesz i wywierasz na mnie prejse żebym napisał następne pytanie :E
Damashi napisał(a)
Jaki wynik obstawiasz w Wisła - Barca ( Jeśli odpowiesz po meczu możesz opisać twoje wrażenia podczas meczu ) tak się bali tej Barcelony, że bali się piłkę mocniej kopnąć, mieli taki respekt do Barcy, że aż ich zjadł - grali zupełnie tak jak Wisła, która poprzednim razem pokazała, że z Barcelona da się powalczyć i jak już przegrać to w dobrym stylu, czyli po walce
a tak to wyglądało poprostu marnie
Jeśli miałbyś coś ze wzrokiem nosiłbyś okulary cz soczewki ? nie trafiłeś z tym pytaniem, ponieważ mam coś ze wzrokiem
8 gości