z tym warnem, to nie przesadzaj, bo cie znajdę
a mówiąc poważnie jak tam u ciebie ?
a mówiąc poważnie jak tam u ciebie ?
Belit napisał(a):
Co tam, jak tam? a kogóż to licho przyniosło
Nie wierzę, że Ty jeszcze rządzisz na forum również czasami się dziwię ^^
Katyy napisał(a):
hej hejo :)
Mogę pozadawać trudne pytania? jak widze juz to uczyniłaś :D
Czytałeś 3096 dni? nie
Sądzisz, że dobro może być jednocześnie złem? jak najbardziej może
Jak interpretujesz słowa "Wyobraźnia, gdy przymiera głodem, zaprzestaje prowadzenia wojen"? wyobraźnia podsuwa nam rózne obrazy i wizje, niekiedy ze sobą sprzeczne i dla nas niezrozumiałe, przynajmniej na pierwszy rzut oka, kiedy wyobraźnia "nie pracuje" albo jest z jakichś względów, że tak powiem, monotematyczna, to wtedy nie ma "wojny" pomiędzy poszczególnymi wyobrażonymi elementami - tak w skrocie
Co symbolizuje piekarnik w piosence Akurat - Piekarnik? a nie fffiem, dawno nie słuchalem ;x
Ok, dostałeś moje standardowe, ulubione pytania. czekam na kolejne ;)
paputy ;*
Elmo[Wiewiorak] napisał(a):
to kiedy usuniecie mi warny? proszę napisz ticketa i czekaj na odpowiedź
DreamWalker napisał(a):
Wakat zdajesz sobie sprawę, że część userów sądzi, że jesteś Kobietą ? si, zgodnie z zasadą - kobieta w avku - kobieta przed kompem, większość na to co znajduje się zaraz pod avkiem to już uwagi nie zwróci czy tym bardziej na formy męskie wyrazów w postach czyli reasumując - tez jesteś kobietą
Jestem najladniejsza z Nas
ale tak na swieta bez ticketa sie nie da?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DreamWalker ().
Presja napisał(a):
w sumie nie przywykłem do wpisywania się tu
ale nie daje mi to spokoju
dlaczego zmieniłeś avatarek?
tamta pani była fajniejsza
Presja napisał(a):
czyli tamta fajna pani już nie wróci? wątpie
szkoda bo taki fajny avatarek był dlategoż go i ustawiłem poprzednio :D
jak zobaczyłem nowy to już pomyślałem że nowy FA jest
Amazon850 napisał(a):
ponoć rude jest wredne
tak gdzieś słyszałem nikczemne plotki ;P
KissMeOnMyTulips napisał(a):
No to i ja zadam pytania bo wszedzie jest Ciebie pelno a kręce się raz tu, raz tam
1/Ile jest 2+2x2=? różnie powiadają , ja bym jednak obstawiał, że 6
2/Ile wynosi I-Q I-Q? (Admina naszego:P ) "tysiąc pięćset sto dziewięćset"
3/Chcialbys sprobowac treesome? (na polski: tzw:Trujkat-od Ciebie zalezy czy 2K czy 2M) ja wiem, ze to dzisiaj bardzo popularne łazić po forach czy blogach i się wyzewnętrzniać na temat swoich fantazji seksualnych, a nawet - czynić z tego oznakę pewności siebie (oO) - ale mnie ta dziwna moda nie dotyczy
4/Ktora z kobiet z GO podoba Ci sie najbardziej? i dlaczego? ależ wszystkie mi się podobają - aczkolwiek panie modki bardziej
5/Z kim chcialbys sie umowic na randke? (z znanych osobiscie Ci kobiet) raczej należało by takie wyznania czynić osobiście rzeczonej znanej mi osobiście kobiecie, co nie?
6/Najwieksze osobiste osiagniecie? czy ja wiem? raczej nie myśle o takich sprawach w kategorii "największe" - wyznaczasz sobie cel, dążysz do niego, osiągasz go albo i nie, wyciągasz wnioski i jedziesz dalej
Pozdrawiam
Gootek napisał(a):
Hi Hi
Jak tam Ci mija kolejny dzień ? powoli i do przodu
Masz już plany na wakacje ? powoli coś się krystalizuje
Co lubisz najbardziej w życiu robić ? nie rozpatruje tego w kategorii "najbardziej", jest po prostu pare rzeczy które lubię robić
Twoja ulubiona potrawa to ? trudno orzec, aczkolwiek bigos, gulasz, rosół z makaronem i jeszcze parę innych na pewno gdzies wysoko by były
Ulubiony krajobraz? górski, względnie lekko wzburzone morze
/me Dobranoc takoż i zaiste ja rzekę - dobranoc
lud zada abys usunal mi te warny !
nie wolno sprzeciwiac sie woli ludu XD
Indestructible napisał(a):
Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 468 dni temu. Temat może być już nieaktualny. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.
Nie no, Panie SMrodzie, że co to ma być? <;
Czemu to się o swój temat tak nie dba? :P nie było zainteresowania, nie było postów ;p
Skąd Ty bierzesz te papiery w pracy, że zawsze masz co robić? a ciągle mi je donoszą panie z seketariatów
Czy bieganie to pasja życiowa? nie nazwałbym tego pasją życiową, nawet w okresie kiedy biegałem codziennie, po prostu dobrze jest od czasu do czasu dać płucom wycisk oraz sprawdzić jak daleko i jak szybką nóżki poniosą
Jak tam moje zgłoszenie? 48 godzin minęło, a nie widzę nałożonej kary na Kotka! nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem
Jak wygląda Twój wymarzony wieczór? a to zależy kiedy - czasami chce sie spędzić wieczór w gronie fajnych ludzi, czasami chce się gorąca czekolade i dobrą książkę, czasami pograć na kompie a czasami chce mieć po prostu święty spokój ^^
Ulubiony trunek? jest wiele takich, które mi podchodzą, nie jestem szczególnie wybredny, prędzej mógłbym wymienić takie których nie lubię
Mocną masz głowę, króliku? moc mojej glowy jest chyba powszechnie znana
Widzimy się za rok, czy szybciej? pewnie za rok, długie wyjazdy to nie jest to co wakaty lubią najbardziej
.me gili gili króliczka. ;* ||
Indestructible napisał(a):
Znowu odświeżamy!
No to proszę wymienić trunki, których nie lubisz. perfumowane wódki, w co się wliczają wszelakie łiskacze, nadto wina, nawet te lepsze, jakoś mi nie podchodzą
A to co wakaty lubią najbardziej? przebywać w miejscach, które dobrze znają
Często wstajesz lewą nogą? czasami niewyspany bez wyraźnego ku temu powodu, nie wiem czy to podpada pod kategorie "ranno-lewonożną"
Jaka jest wtedy rada na to, by dzień nie skończył się fatalnie? skoncentrować się na tym, co jest do zrobienia
Koszmary budzą Cię w nocy? <; nie bardzo, a nawet jeśli, to nie jestem tego w stanie stwierdzić albowiem snów swoich nie pamiętam
Za co tak bardzo nie lubisz (tak samo jak ja, ow kors ) cebulastego Toadia? keine odpowiedź hier
Ciągle ni ma.. i ni ma! Gdzie jest jak ni ma?! wiem, że nic nie wiem
.me nie męczuje już! ku chwale zasobu!
sanecrossek napisał(a):
Cześć, bry
Czy lubisz za coś odpowiadać? zależy za co
Co sadzisz o spedzaniu czasu poza domem? dobre dla wszystkich, chyba że ktoś choruje na agorafobię
Dlaczego wg. Ciebie okrągłe telewizory wyszły z użycia? bo prostokąt widocznie jest ładniejszy
Co sadzisz o zbieraniu grzybów? samo zbieranie możenie jest moją ulubioną czynnością, natomiast chodzenie po lesie i ich szukanie już bardziej
Jak lubisz segregować teczki? właściwie
Czy jest coś do czego nigdy sie nie przyznasz? jestem alienem. z kosmosu.... ups!
Czy nie wiesz kiedy niektore z twoich urzadzen sie rozladowuje? a tak bardziej po polsku?