teczka personalna wakata, kat. BE50//akta ponad 13 lata mają

• SMOD
    • Fajnie być smodem? ;) btw. masz spuścizne padyszaka? DiD?
      Chcesz jeszcze oglądać ten mój tragiczny nick no wiesz gdzie? :P
      "OGame jest kosmiczną grą masochistyczną. Dziesiątki graczy logują się co miesiąc, aby przedłużyć urlop."
      Mod Wojen 'o7 - 'o9
      Mod PSojuszy 'o9
      S&D 'o7 - 'o9

dawniej...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ajax ().

• Pinooo napisał(a)
      witaj wakciu :* cześc Pinoo ;)

ahh , wiosna przyszedła ;e :] no niestety - kiedys musiala przyjśc ta pora roku...

mialem skladac nzow podanie ale powiedzialem sobie NIE ! za krótki czas od poprzedniego - i tak byśmy Cie nie dopuścili do egzama :>

jednak chce zyc :P bardzo dobrze :D

pocuzlem smak zewu natury ;]

boisko

wieczorne spacerki no właśnie - na powietrze ;)

tak miedzy 20-22 ciach pogodynka ;p tu ciachnieto wulga ]:-D

hrhr wakacje by sie sprzydaly ;) jeszcze trochę do nich ^^

Yamato Damashi napisał(a)
      Jesteś patriotą? niestety ostatnie "występy" paru takich sprawiają, ze trzeba doprecyzować znaczenie tego słowa nim się odpowie :quasi:

Tik czy tak? tik

Ping czy pong? a to było bardzo niedawno jakoś i nie odpowiem :>

Hunter napisał(a)
      Widzę że jesteś zapalonym archiwistą... a ja właśnie pracę piszę na podstawie materiałów z IPN-u, same archiwa, tabelki, dokumenty z przesłuchań, odpraw, współpracy z agentami... Sporo pracy mają archiwiści żeby to ogarnąć i zebrać w sensowną całość... lubię biurową pracę ale do tego nie miałbym cierpliwości. Skąd u Ciebie takie zamiłowanie? a tak jakoś poprostu.. a archiwiści w IPNie to akurat mają najmniej do powiedzenia i z tego co wiem niedawno to dopiero skończyło się indeksowanie wszystkich materiałów spoczywających w magazynach, dodam tylko, iż zakończyło się "oficjalnie" :P

PS: mam 4 gwiazdki!!! :P gratulować :D

Pinooo napisał(a)
      :]

gacol90.wrzuta.pl/audio/kmv6JPaARQ/

fajna muza :P noo i to jest muzyka ;)

xD zeby sie nie lamic :P

eh a tys cos zajetys czy jak ; e no jest ostatnio dużo zajęć - az nie wiem za co się chwytać o_o

zaled :>

Wojtek napisał(a)
      Fajnie być smodem? ;) mnóstwo dodatkwej roboty xD no i trzeba sie do tego przezwyczaić
      btw. masz spuścizne padyszaka? DiD? nom
      Chcesz jeszcze oglądać ten mój tragiczny nick no wiesz gdzie? :P mój profil nadal nosi Twój piękny wpis ^^

Leniwy napisał(a)
      lubisz fiszki? :> wiem, że to jak najbardziej przydatne, dużo z tym zabawy jest ale pozytecznej - ale mimo to jakoś nie przepadam - poprostu sa potrzebne i tyle

Dostojewski czy Paderewski? Dostojewski

Komu podarował byś wygraną w totka? hmm... rodzicom

Odpisuj! :P yes, sir!

A tutaj taki mały link o twoim hobby/przyszłym fachu TEMAT O IPN :> tiaa widziałem juz wczoraj - dyskusja swa treścia nie odbiega od reszty tym podobnych... i żeby nie było wątpliwości - działań prowadzonych przez IPN w zakresie materiałów archiwalnych, mówiac lagodnie, nie pochwalam
      Członek Rady S&D oraz moderator podforum Wojny

W razie jakichś wątpliwości/zapytań/interpelacji zapraszam do pisania na pw.
    • David napisał(a)
      Kiedy będziesz miał przyzwoitą sygnaturę? jak będzie się zbliżal koniec świata ^^
      I jak tam na plakacie? :D na plakacie przybyła literka "S", trochę wiecej zielonego koloru - i tyle ze zmian ;]

Kogo występy masz na myśli? wszystkich, którzy się powołują na patriotyzm, a nie rozumieją tego pojęcia... kto personalnie nie będe odpowiadał, bo by powstało tutaj całkiem ładne opracowanie ;]

Myślisz, że nasi politycy mają chociaż w 20%-entach dobro kraju? nie wiem - musiałbym obliczyć ^^ no i zalezy którzy :> i czy ich pojmowanie terminu "dobro kraju" pokrywa sie z rzeczywistoscią :>

Jak rozumiesz pojęcie "Mod dla graczy" ? przede wszystkim "mod dla userów" to powinno brzmiec :> nadto każdy mod jest dla userów - jak mu się nie podoba współpraca z userami to niech spada ^^

Co tak długo ? :D bo dużo zajęć

• Yamato Damashi napisał(a)
      /me oficjalnie czuje się zażenowany że ktoś kpi z jego sztandarowego tematu. a ja się czuje zażenowany Twoją wypowiedzią w temacie, który właśnie wylecial z podforum DiD uni26 - szczególnie 2 postem - takie tekst przyblizają Cię do otrzymana warna...
      proszę unikaj takich wypowiedzi

Hunter napisał(a)
      Jakie jest Twoje zdanie na temat pisania pracy/biografii o kimś na podstawie plotek, recenzji anonimowych rozmówców i informatorów, notatek bez pokrycia..? =) Czy to jest pytanie z serii "co wyprawia pracownik IPN na UJ pod kierunkiem znanego profesora?" =)

• wakat napisał(a)
      /me oficjalnie czuje się zażenowany że ktoś kpi z jego sztandarowego tematu. a ja się czuje zażenowany Twoją wypowiedzią w temacie, który właśnie wylecial z podforum DiD uni26 - szczególnie 2 postem - takie tekst przyblizają Cię do otrzymana warna...
      proszę unikaj takich wypowiedzi

No bo musiałem dać upust swoim emocjom. Tak bardzo mnie zirytowała jego bezczelność związana z ponownym założeniem tematu.

Ale sprawiedliwość zwyciężyła i dostał warna ]:-D
    • eh chyba umarl ++++
      :<

moze zapiles w swieta ?

tak ulales woda jakas pupe ze cie przymkneli ?

przejadles sie plackami?

przydlowiles rodzynka z sernika ?

rzel.prl.ro.de.du.pe

nieciekawie ;>
      wracaj do spamu

pozdro dzika kobzo :D
      i elo siwa helo
      i nara wakat szpara ;*
    • Hunter napisał(a)
      No skoro poruszasz ten temat... ;)

To o to mi właśnie chodzi :P no to Ci powiem, że juz sam dobór materiałów dyskwalifikuje tą pracę, autor chyba nie wiem co to znaczy krytyka źródła, świadczy to też również, iz przedmiot "Wstęp do historii" i to czego go tam uczyli skrył sie w jakimś ciemnym zakamarku mózgu, nadto chyba spał na przedmiocie "Metodologia historii" ;/

Pinooo napisał(a)
      wwwwaaaaaaaaaaaaakat gdzie jestes ? w świecie realnym

zyjesz
      co z toba ;e
      daj znak daję znak swego samoistnego bytu :D

co slychac teraz akuratnie ścieżkę dźwiękową z Herosa IV
      jak swieta ? sie najadłem, wcześniej troche napracowałem no i rodziny trochę sie widziało
      znalazles laske ? żeby znaleźć na ogół trzeba zacząć szukać xD

pozdro takoż pozdrawiam
      pocwicz
      spamienie ;d

Pinooo napisał(a)
      eh chyba umarl ++++
      :<

moze zapiles w swieta ? w świeta pijam tylko herbatę i Pepsi xD

tak ulales woda jakas pupe ze cie przymkneli ? ciekawy pomysł :D

przejadles sie plackami? no brzuch chyba sobie rozepchałem ;]

przydlowiles rodzynka z sernika ?

rzel.prl.ro.de.du.pe

nieciekawie ;>
      wracaj do spamu

pozdro dzika kobzo :D
      i elo siwa helo
      i nara wakat szpara ;*

Czemu znów tak długo? najpierw wyjazd do domu, potem trochę pracy w domu, potem powrót na studia - i tak jakos zleciało

Jak mijają święta? świeta minęły jak zwykle - czyli git

Oblał cię już ktoś? rodzicielka ma z zaskoczenia ;p a potem siostra ;p

A Ty kogoś oblałeś? nie

Podtrzymujesz polskie tradycje w święta? a o jakich tradycjach mówisz?

Wywieszasz flagę ? nie mamy flagi w domu, ani nawet chyba za bardzo gdzie nie ma jej powiesic

Co byłbyś w stanie zrobić osobie której baaardzo nie lubisz? czy to podchwytliwe pytanie :>

Hunter napisał(a)
      Jednym słowem autor ma duże parcie na szkło :lol: nie wiem co mu tam napiera i na co ale coś jest na rzeczy ^^

Shogun2 napisał(a)
      lubisz zielony kolor ??? nom - chociaż czarny jest lepsiejszy

i kiedy dosytales awans ??? :D będzie juz miesiąc chyba

Lubisz migać się od pracy? nie lubię

Czy praca archiwisty (tak to się nazywa?) jest ciężka? no to zależy gdzie, jednakoż trzeba miec do tego pewne usposobienie, bo inaczej to taka praca może być nieco hardcorowa ^^

Jak trafiłeś na OGame? przez kolegę, który na zajęciach sie lognął na Og

Dobrze czy źle? optymizm to podstawa =)

Czesiownik napisał(a)
      Sok czy napój zależy jaki napój ;]

tyskie czy lech lech

ketchup czy musztarda a to zależy do czego

odkładasz pieniadze do skarbonki ?:D nie mam skarbonki :P

Masz nową panią w avku. Ładniejsza niż poprzednia :> cieszy mnie Twe zdanie

Co Cię skłoniło do zmiany? zobaczyłem na innym forum zapytałem czy mogę skopiować i wykorzystać na innym - i tak oto zmiana się dokonała

Często przeprowadzasz reformy w swoim życiu? niet, no i raczej nie gwałtowne

Jakie cechy powinien mieć archiwista? hmm cierpliwość, m.in. do ślęczenia nad aktami i pomocami do nich jak również do praru innych rzeczy ^^, silny kręgosłup do dźwigania akt =), spokój i opanowanie no i jednak pewne zamiłowanie do pracy z materiałami przechoywanymi w archiwum, bo bez tego praca wydaje się nudną strasznie i katorgą wręcz

• w twoim FC siedziałem kiedyś długo a tutaj jeszcze nigdy nie napisałem posta... (co prawda teraz już rzadko wchodze do tego FC :-/)

czemu jak siedzisz w spamie to Cie widuje tylko w twoim FC?

lubisz spam?

kawa czy herbata?
      Zdarzało Ci się regulamin złamać? :> a komu nie ^^

Skakałeś kiedyś na skakance? :D tak :D nawet to lubiłem - świetne ćwiczenie

Znasz się na komputerach? hmm znać.. powiedzmy, że dużo lepiej niż zwykły śmiertlenik ale do informatyka mi daleko

Lewica czy Prawica? Ci co słuszniej prawią

kiciak napisał(a)
      w twoim FC siedziałem kiedyś długo a tutaj jeszcze nigdy nie napisałem posta... (co prawda teraz już rzadko wchodze do tego FC :-/)

czemu jak siedzisz w spamie to Cie widuje tylko w twoim FC? bo na inne tematy za bardzo nie mam czasu, a i chęci średnio

lubisz spam? o ile występuje w dziale Spam to tak ^^

kawa czy herbata? kawy nie pijam - zdecydowanie herbata