No i jak odkryliście ostatnio coś ciekawego w związku z tematem, bo ja niestety nie miałem czasu aby czegoś ciekawego poszukać
Pozdrawiam

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
AlczaseQ napisał(a)
Salvatore'a kiedyś czytałem , ale dawno temu.
Hm, fantasy kiedyś mnie nakręcało, ale teraz zrobiło się już lekko nudne.
Przerzuciłem się na współczesne thrillery sensacyjne i tym podobne![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gromph ().
Hen Cerbin napisał(a)
"Kiedy byłem młody myślałem że Fantasy jest o królach i bitwach. A potem zrozumiałem, że Fantasy jest o tym, jak sobie radzić bez jednego i drugiego."
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez qrak.82 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ogamer1992 ().
Ogamer1992 napisał(a)
Literatura fantasy???
Oczywiście rządził tu J.R.R Tolkien
"Władca Pierścieni""Dzieci Hurina""Sillmarillion""Hobbit" to świetne książki.
Polecam
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Agarwaen ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gacunio ().
Gacunio napisał(a)
A ja mam takie pytanieAczkolwiek lubie poczytać fantastykę stad moje pytanie. Co byście polecili, ale chodzi mi o coś podobnego do Władcy Pierścieni lub Wiedźmina? Coś podobnego ?
E: Podobnie jak u kolegi wyżej u mnie tez przygoda z fantasy rozpoczęła się od WP, a potem Wiedźmina![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Agarwaen ().
Agarwaen napisał(a)
Osobiście nie zaliczałbym Harrego Potter`a do książek fantasy ;/
to mi pachnie książką przygodową z elementami magii, ale to tylko moja opinia^^ (żeby nie było przeczytałem wszystkie części HP ;/)
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Gromph ().
kombek napisał(a)
Ostatnio zacząłem czytać menel fiction, to jest Jakuba W. Polecam. Książkę czyta się bardzo lekko, przyjemnie. Idealna książka odprężająca. No i to, co charakterystyczne u Pilipiuka - humor.
gobi12 napisał(a)
kombek napisał(a)
Ostatnio zacząłem czytać menel fiction, to jest Jakuba W. Polecam. Książkę czyta się bardzo lekko, przyjemnie. Idealna książka odprężająca. No i to, co charakterystyczne u Pilipiuka - humor.
Przeczytawszy twego posta, tak sie napaliłem na twórczość Pilipiuka, że aż zamówiłem sobie z merlina:
"Weźmisz czarno kure..."
i
"Operacja Dzień Wskrzeszenia"
Za 3 dni będą u mnie w domciu![]()
gobi12 napisał(a)
kombek napisał(a)
Przeczytawszy twego posta, tak sie napaliłem na twórczość Pilipiuka, że aż zamówiłem sobie z merlina:
"Weźmisz czarno kure..." - genialny wybór
i
"Operacja Dzień Wskrzeszenia" - chyba jego najsłabsza ksiazka. mam włąsnie w domu. żałuje:(
Za 3 dni będą u mnie w domciu![]()
4 gości