Przyklejony Linkownia ... Miejsce na ciekawe linki
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
1:28 też Krzyżacy ;p
Były też momenty z Dragon Balla xDPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Psycho Siersciuch ().
-
Psycho Siersciuch napisał(a):
youtube.com/watch?v=H_75HNOS3jE&feature=fvw
Coś takiego w ramach hobby chce robić w czasie, kiedy będę miał nieco więcej wolnego czasu i kasy na tyle by być nieco ekscentryczny
Ło czad. Widziałem to
Podawacz nakrętek do usługTaki dałn
<------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
-
meloon napisał(a):
Coś takiego w ramach hobby chce robić w czasie, kiedy będę miał nieco więcej wolnego czasu i kasy na tyle by być nieco ekscentryczny
Ło czad. Widziałem to
Podawacz nakrętek do usług
Skoro gadamy o maluchach to tu popis chłopaków z Częstochowy: youtube.com/watch?v=9qWQN1kkXQo
"I buried my dreams out of my fear to fail.; But this fear created a hope that woke me up.... THE AWAKENING......"
Caliban -" The Awakening " -
Rozwalić samochód to każdy głupi umie...
-
Silnik w tym maluchu chodził jak betoniarka. On nawet nie miał siły się zebrać z miejsca, bo się zalewał z automatu.
Lamerstwo. -
Bo jestem tylko iluzją
Początek końców - 3.12.2006
Fajnego mam bana?
Znany też jako: Tiger07, Tygrysek, Magik, Iluzjonista, Prestidigitateur, Prestidigitator, Dark Ice, Aktualnie OFF, Kaktusik, Szatanek, W Z M, Użytkownik Usunięty, Master of Demons, Wielki n00b
-
Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
Koleś weź odleć ...
-
Ech..
Regulamin Forum..
Tak właśnie sobie radośnie Cię obserwowałem.. Przeczytanie Faq to nie wszystko :x
Linki referencyjne są skazane na śmierć na tym forum.. i nie ma tutaj przebacz..
Regulamin Forum
§2, pkt I, podpunkt i.
Na forum (tzn. w postach, tytułach, nickach, avatarach, podpisach, screenach, itd.) niedozwolone jest umieszczanie treści zawierających jawne reklamy (produktów, usług) przynoszące komuś zyski, zarówno w formie ogłoszeń, jak i ofert handlowych - wymiana, sprzedaż, kupno, (w niektórych przypadkach reklamy nie przynoszące zysków również są niedozwolone), a także wszelkiego rodzaju linków referencyjnych;
A panowie moderatorzy usunęliby ten odnośnik do przeniesionego do kosza tematu.. tak przy okazji..
I link do linkowni..
youtube.com/watch?v=iC65ufGUvKMPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez jeth ().
-
Odnośnik usunięty,ale nie przeze mnie.
Wyjawić tej tajemnicy nie mogę,bo przekleństwo do siódmego pokolenia wstecz za to grozi.
Odlatuję.Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
SIDUS napisał(a):
meloon napisał(a):
Ło czad. Widziałem to
Podawacz nakrętek do usług
Skoro gadamy o maluchach to tu popis chłopaków z Częstochowy: youtube.com/watch?v=9qWQN1kkXQo
youtube.com/watch?v=JC8fC81dKQU
or youtube.com/watch?v=3hQS-e-EVDoPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dimitri Rascalov ().
-
-
-
Z dedykacją dla wszystkich którzy idą jutro do szkoły
anonimka92.wrzuta.pl/audio/7Z7…olwia_-_dzien_wagarowicza
Tak mnie naszło po wczorajszym koncercie. -
-
weź lepiej zajmij się erepem
-
Nie, nie dawno mi już multi tam pobanowali
-
zmniejszfotki.pl Twoje nowe narzędzie online do zmniejszania swoje fotki za darmo. Ta stronka będzie wam przydatna dlatego, że możecie sobie jednym kliknięciem zmniejszyć wasze fotki bez żadnych dodatkowych instalacji na waszym kompie, jest to prostym narzędziem, koniec z męczeniem się zmniejszanie zdjęć poprzez photoshopa lub painta. Polecamy gorąco tą stronkę i dodajcie do ulubionych.
/Przeniosłem do linkowni,bo stronka ciekawa.
*siskoSzukam to czego nie ma -
Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
Marek Edelman
-
-
demotywatory.pl/302553/Tasiemiec-uzbrojony
Można paść klasyk -
Marek Edelman
-
-
sexi filmik:D
youtube.com/watch?v=cbcy9gtQKt8&feature=related
taka fajna parodia warto oglądnąć do końca -
-
Rosja nas atakuje
Spam from 07 Sep 2006 -
Zajęli teren na którym się znajduję
ATAKOWAĆ skurczybykufff !!!!1!Taki dałn
<------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
-
Utknąłem w Słowenii.
Ej, teraz w Hiszpanii.
I do kraju nie mogę wrócić. -
Rosja to jednak zło.Taki dałn
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość