Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 63.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje Spiele, nie ma przysłowiowego "bata' na Ciebie na tym uni. Spawaj, lataj i złomuj dalej :).
-
Cytat od Ninety Six: „Cytat od Art: „Jeśli chodzi o spór ACS a jego brak, zawsze możemy umówić się na zmianę tej opcji po hmm 2-3 miesiącach? Zapuścimy ankietę na Universum, zadecyduje większosć, jeśli ACS przejdzie to poślemy zapytanie o jego włączenie i voila.... Może być?” Elegancko :D” Oj tam, oj tam. Bardzo, bardzo dawno temu nie było (chyba?) universum bez ACS, co czyni je jeszcze bardziej "innym" ;).
-
Biologiczny
..Montes.. - - Nauka
PostCytat od DarthMario.: „Cytat od ..Montes..: „Ogólnym mechanizmem działającym w obrębie pewnego układu jest ujemne sprężenie zwrotne. Jak nazywa się ten układ ?” Wydaję mi się, że chodzi o układ hormonalny.” Dokładnie tak! Teraz ty zadajesz :).
-
Biologiczny
..Montes.. - - Nauka
PostOgólnym mechanizmem działającym w obrębie pewnego układu jest ujemne sprężenie zwrotne. Jak nazywa się ten układ ?
-
Biologiczny
..Montes.. - - Nauka
PostPo tej podpowiedzi kojarzy mi się to z surykatką.
-
Boro masz racje. Możemy tak sobie polemizować bo w końcu i tak jak "niemcy" postanowią takie uni będzie. Osobiście chciałbym by był to speed x3 albo x4 już nawet nie musi być podziałów na flotę/eko. ps. Te dodatkowe pola (spotkałem się z tym terminem już kiedyś, jednak nie doświadczyłem tego w praktyce na uni) oznaczają, że przy kolonizacji jest szansa na spotkanie/skolonizowanie planety, która będzie miała więcej pól ? Czy na starcie już np. matka ma więcej pól ?
-
O jakim państwie mowa?
..Montes.. - - Nauka
PostCytat od Mati: „Pewnie Rwanda i ludobójstwo Tutsi przez Hutu...” Masz racje Mati. Zadajesz ]:-D .
-
O jakim państwie mowa?
..Montes.. - - Nauka
PostPewien kraj (podpowiedź - jeden z najgęściej zaludnionych na swoim kontynencie) jest znany z wydarzenia, które miało miejsce w 1994 roku. Państwo to jest kolonią belgijską.