Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak mnie Justyna z domu wy....wyrzuci to wprowadzam się do Ciebie To, że nam to dzisiaj weszło to jest to Cud na miarę Zmartwychwstania Łazarza Kolega Smerf się nie zalogował przez dobre parę godzin...mam nadzieję, że to wina Majówki, a nie nic poważnego... Omka i Guti dzięki za rece!! Bez Was bylibyśmy w
-
Amba Fatima! Była flota, a ni ma w zamian jest kulka Kolejny miłośnik bunkrowania floty Pozdro dla buddy i CMTR, zwłaszcza dla Najta, który postanowił tak dla odmiany sam zobaczyć recki od środka Dnia 30-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Matteo [CMTR] ________________________________________________ Mały transporter 700 Lekki myśliwiec 1.600 Okręt wojenny 315 Pancernik 212 _________________________________________ Obrońca Pan Mikrus ________________________________…
-
No i mamy TOP Opłacało zarwać się nockę. Na brak akt czekaliśmy do 02:30. Od 20:00 trwały przygotowania, wiedzieliśmy że obrońca nie ma w zwyczaju FS'ować był pewien swojego bunkra...ale, jak to mówi klasyk, jak wrogów kupa to i Herkules dupa trzeba było trochę pokombinować jak zmontować flotę, żeby zysk był największy, a straty najmniejsze...tym bardziej że nie mogliśmy przebić stosunku 3:1 Co do samego lotu...to Najt wysłał za dużo panter i trzeba było uszczuplić flotkę Maliny, który z resztą …
-
proszę o usunięcie
PostWłaściwe ST tutaj: [TOP1 ACS] Matteo [CMTR] & Guti [CMTR] & Zlatan [CMTR] & nightm4r3 [CMTR] & mismalinowy [CMTR] vs. Riddick [Dead] ~1470% Oranie bunkra i Złomowanie Gęsi sorka biggrin.png
-
Co nie panikuj?! Ty sobie słodko spałeś , a myśmy pracowali, żeby nie było wtopy! No, ale koniec końców udało się szczęśliwie spakować obrońcę i posprzątać Obrońcy
-
Obrońca już chyba 4 raz zwiedza moje recki tym razem załapał sie nawet na board'a ciężko było ubić bo ciągle gdzieś świecą się akty ...jak widać lot na żarówę niezawsze oznacza pudło Podziękowania dla Maliny za pozbieranie bałaganu Pozdrowienia dla: CMTR, dla Najta i Kocura, którzy wczoraj nas uprzedzili o czubek nosa oraz Romsan'a, który zgasił mi wczoraj swiatło i innych satelitowych wojowników Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Matteo [CMTR] _____________…
-
Gratki wlotu Wyprzedziliscie nas o 10 minut Obrońcy pakiecik
-
Fajnie przyfarciliśmy Szkoda tylko, że pogratulował TYLKO Tobie...gdyby nie ja, to byłbyś w reckach A napastnikowi pakiecik
-
gratki wlotu Ale rachunki mi się nie zgadzają...jeśli wywiosłował 11kk mety i 2kk krychy, dofarmów nie widzę...to w jaki sposób macie TAKI zysk?
-
Tym razem prafił się nam wiośliarz... Tak wiosłował, że zapomniał pogratulować Z dadykacją dla buddy, CMTR, Asi❤ i Justuny❤ oraz lamy Miskova , który ciągle walczy z zewem Ogame Dnia 07-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Matteo [CMTR] ________________________________________________ Krążownik 82 Okręt wojenny 33 _________________________________________ Agresor Zlomiarz [CMTR] ________________________________________________ Krążownik 111 Okręt wojenny 15 Pancernik …
-
Jakie ssał? pracował... też mógłbyś spróbować Fajny wlot, szkoda, że beze mnie Obrońcy
-
Drugie złomowanie zdążyliśmy tylko zatankować Obrońcę obserwowaliśmy przez ostatnie 4 dni. Palił akty po 23h na dobę...więc jak pojawiły się minutki to nie wiązaliśmy z tym atakiem wielkich nadzieii. Chwilę po w locie się zalogował, więc wszedł tylko jeden dofarm Pozdrowienia dla buddy i CMTR Dla obrońcy pakiecik Dnia 03-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Matteo [CMTR] ________________________________________________ Krążownik 49 Okręt wojenny 23 ___________________…
-
(Ukryta treść)Z dedykacją dla Justyny i Asi Pozdrowienia dla CMTR i buddy Dnia 03-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Matteo [CMTR] ________________________________________________ Krążownik 50 Okręt wojenny 23 _________________________________________ Agresor Zlomiarz [CMTR] ________________________________________________ Krążownik 90 _________________________________________ Obrońca Kecaj92 [Pradawni] ________________________________________________ Mały transport…