Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 93.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmiana parametrów eko
mozes - - DiD Galatea
Post@Art co ty na to ?
-
Zmiana parametrów eko
mozes - - DiD Galatea
PostEKO 7x jak najbardziej jestem ZA zwiększeniem, rozrusza to trochę wymarłe uni
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
mozes - - Starcia U68
PostPanowie piękna akcja, ah ten ponad 1 milionowy %. Gratulacje dla Was za pomysł i wykonanie. A pokonanemu odbudowy, bo w ten sposób pokazuje się czy jest się dobrym graczem czy tylko do złomu.
-
Witam, zostałem poproszony o wystawienie tego ST na forum. Tak więc wystawiam piękną akcję obronną naszego sojusznika, to już kolejne ST podczas jego nieobecności. Krótka historia: Stado zostało zauważone na falandze i tradycyjna podstawka z kontrolą czy agresor cofnie czy poleci do końca. Złom zabezpieczony. Pozdrowienia dla całego sojuszu Avalon Ku chwale Avalonu Dnia 10-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kojot [TEMPLARS] __________________________________________…
-
Hollus Grand Master [CannaTM] vs. Xarek [NFZ] & Avatar [GodOfWar] ~ 4687.22% [OBRONA]
mozes - - Starcia Galatea
PostGratulację za obronę. Dobrze że był ktoś w pobliżu Xarek. Szkoda że nie gramy już pod jedną banderą, ale cóż czasami ludzie z braku weny i czasu odchodzą. Dzięki za pozdrowienia. Również pozdrawiam
-
Ładny procent przy zerowych stratach, Gratulację może następnym razem się uda i tego Ci życzę. Ah te licytacje, może trzeba zapisać do rekordów u68, bo liczba 3.363.127.394 robi wrażenie. Obrońcy SzO i innego pomysłu na pozbycie się surowców bo te 2g skrócenie budowy to chyba kiepski deal. Pozdrawiam i ku chwale Avalonu
-
STAR WARS EPISODE IV: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 31 933.12% - A new hope !
mozes - - Starcia U68
Post"Pałka, zapałka, dwa kije, Kto się następny Johna bije?" Ładnie to wygląda, gratulacje za akcję. Wygląda to też jakbyście chcieli na siłę wyciągnąć z tych mSTi by tu pozostał. P.S Czy przypadkie gracz Fnk to stęskniony grą gracz YS ? Bo takie mam myśli i ostatnio chyba nawet z kimś o nim i jego powrocie rozmawiałem.
-
No i fajnie @Lucky Gal sobie trochę poczytałem choć nie wiem po co. A może mi ta wiedza się kiedyś przyda by widzieć kto jest lamą większą niż ja. Może jak kiedyś się nauczę grać flotą i więcej czasu będzie to może kogoś z farmię. Ale póki co to Gratuluję starcia. Spoko z Ciebie gracz mimo że kilka razy miałeś mnie w reckach. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich co grają dla zabawy.
-
TOP 8 ACS Wisior [P N] & Celestial General [AVALON] & ACL [NFH] & dorsz [AVALON] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 145107.8%
mozes - - Starcia U68
PostA tu jeszcze więcej uśmiechu na twarzy, kolejny Avalończyk w akcji Gratulacje Genek oraz Wisior i osoby towarzyszące. % 6-cio cyfrowy, zysk jest i Johny w reckach. Pozdrawiam i ku chwale Avalonu
-
dorsz [AVALON] & Hamer [P N] & ACL [NFH] & Andre [P N] & Wisior [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 62909.22%
mozes - - Starcia U68
PostAż pięknie się patrzy ST w ACSie i zaczyna się od tag-u Avalon. Gratulacje dla Was, ładna akcja na Johnym, % ładny i zyskowny. Ciekawa kompozycja. Ku chwale Avalonu.