Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 222.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Lazio w mega gazie rozbiło sie o nas. Allegri świetnie poukładał taktycznie Juve.” bardzo spokojny mecz pod kontrolą. jednak Juve w lidze włoskiej jest jak Bayern w bundeskopance. bez rywala praktycznie. cieszy to ale tylko chwilowo bo im mniej równych ekip tym cała liga coraz słabsza. teraz Monaco przeskoczyć i można myśleć dalej

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Remex: „Nie da się ukryć że Bonucci strzelił niczym rasowy napastnik choć popełnił 2 babole po których groźnie się zrobiło pod bramka Buffona. Generalnie byłem zaskoczony takim przebiegiem meczu a Lazio to nie było to Lazio co w ostatnich 8 kolejkach Mam nadzieje że tak zagrają w środę z Monaco I chce zobaczyć takie Juve w Finale Coppa Italia przeciwko Lazio ^^” jakoś nie jestem przekonany do tego meczu z Monaco. mam jakieś dziwne przeczucie co do niego,pożyjemy,zobaczymy. co do Lazio t…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Remex: „ Coś nowego?? ciekawe czy to prawda że Juve interesuje się tym piłkarzem ??” nic nie słyszałem. Kevinem de Bruyne się interesują ale o tym gościu nie było nigdzie wzmianki. Cytat od Remex: „ Mam wrażenie że komuś zaczyna odbijać coraz bardziej dzisiejszy świat futbolu schodzi na psy a raczej na niewolnictwo pieniądza, gdzie te piękne czasy gdy piłkarze grali dla barw klubowych :(” nie zważaj na to co mówi Raiola. on czasami tak bredzi że aż żal poślady ściska. po drugie Pogba ma…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Remex: „Obrońca jest nam potrzebny tym bardziej że Barzagli ma swoje lata (8 maja skończy 34 lata) wiec Rugani w sam raz na jego miejsce :)” Barza jeszcze spokojnie jeszcze ze 2 sezony pociągnie. a mamy Bonu,Kielona,Evre,De Ceglie(sic!),Ogbonne,Cacaresa i od biedy na boki Lichiego i Ase. niech się Rugani jeszcze sezon ogrywa,ma czas. Cytat od Remex: „Po sprzedaży Pogby powinni kupić kogoś do lini pomocy jako następce Pirlo i tu bym chciał zobaczyć Verrattiego.” wolałbym jeszcze Pogby ni…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

tak jak napisałem środek można obsadzić spokojnie. nawet Padoin udowodnił że aż taki słaby nie jest. Sturaro niech się ogrywa bo to taki młody Vidal. Asa wróci. tu nie ma tragedii. śmiałbym nawet stwierdzić że mamy jedną z lepszych linii pomocy. lepiej byłoby gdyby skrzydłowi byli bardziej na poziomie ale i tak nie jest źle. ciekawe co z tym Oscarem skoro Apacz ma odejść. trzeba kupić w końcu kogoś na lata a nie na sezon/2 sezony bo to jest już lekko męczące

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Prawda jest taka, że musimy kupić środkowego obrońce, bo nie mamy nikogo do rotacji. W podstawie gra Pogba, Claudio, Vidal i Roberto. Kogo mamy do rotacji? Nikogo. Pirlo nie nadaje sie już do gry przez 90min, a co dopiero co mecz. Później jest Sturaro i Padoin. Generalnie już wolę plotki o Oscarze za 35/40mln, niż Dybale za taką samą kwotę..” bardziej mnie martwi możliwe odejście Teveza niż środek pomocy jeżeli mam być szczery do środka masz Vidala,Pirlo,Pogbe,Padoina,Asamoah…

• Wasze ulubione seriale

GamBit - - Muzyka i Film

po ogarnięciu prawie całego sezonu (cały sezon opublikował Netflix 10 kwietnia) Daredevil'a mogę polecić z całego serca. Daredevil 2015 Cytat: „Niewidomy prawnik, mając wyczulone pozostałe zmysły, zwalcza przestępczość na ulicach Nowego Jorku jako zamaskowany superbohater. ” serial dość realistyczny jak na produkt ze stajni Marvel Comics. średnia ocen powyżej 8,5/10. Recenzja Marvelcomics youtube.com/watch?v=KQzRs6UCbuI

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

jasne,tylko że teraz mając 20 lat potrzebuje stałego ogrywania. na naukę lepszej taktyki ma czas. musi teraz fizycznie rozwijać się prawidłowo. pod okiem trenera Empoli nie idzie mu źle. uważam odwleczenie tego transferu o rok jako najlepsze rozwiązanie. chociaż nie ma złotego środka.jedni sobie poradzą inni nie. zobaczymy. chłopak ma potencjał na zostanie bardzo dobrym obrońcą. edit: Oscar w Juve? pomysł wydaje się dobry. chłopak młody,ograny.przeplata fajne występy słabszymi ale myślę że by si…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

tylko na kolejny sezon przedzie tam gdzie jego obecny trener z Empoli. przy obecnej obsadzie obrony to za dużo nie pogra

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

patrząc na statystyki mecz niezły. gorzej z grą. karny lekko naciągany (chociaż faul na linii pola karnego=karny) ale tu można się spierać. równie dobrze sędzia mógł dać czerwo Carvalho. nieduża zaliczka jest,zobaczymy co będzie dalej. Juve zdecydowanie lepiej gra kiedy nie jest faworytem. widać to było z BVB czy w ostatnim meczu z Fiorą.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

też nie mogłem meczy z Parmą obejrzeć ale wynik dobijający

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Nie można oceniać Iturbe przez pryzmat tego co pokazuje w Romie. Był dobry, a w Romie "zdechł". Nie wiadomo jak by to było u nas. Widzieliście newsy o rzekomym wyłożeniu przez Juve 35mln euro za Dybale? Jakiś żart.. Tyle kasy za gwiazdę jednego sezonu. To samo tyczy sie tej ciągłej "masturbacji" z powodu Andersona. Berardi tyra dobrze trzeci sezon i jest na wyciągnięcie ręki.” muszę oceniać Iturbe po tym co pokazuje w Romie. w ten sposób dalej oceniałbym jako świetnego gracza…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Igła: „ A nie to GamBit był, za dużo tego tu było i się pogubiłem. Sprzedaliśmy Dżjakerino bo tylko za niego była oferta. Za resztę nic konkretnego nie było, to i mamy bilans transferowy jaki mamy OOO, Iturbe! Jego chciał Antek! Skleroza nie boli na szczęście :E” no sprzedaliśmy. i tylko jego. a nawet nie był zawodnikiem pierwszego składu. i tyle. a Iturbe jest cienki jak zakrystia węża

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Igła: „ 1. Serie A jest cienka jak barszcz i sobie z tego dobrze zdajesz sprawę. Jeżeli półrezerwowy skład Juve jest w stanie zgwałcić Fiorę na jej stadionie to tylko świadczy o słabości ligi. LE to taki wypadek przy pracy, z resztą obiektywnie patrząc to sen się skończy w ćwierćfinale.” może tak może nie. liczę że będą walczyć na 100%. wtedy każdy wynik przyjmę z ulgą. Cytat od Igła: „2. Wszyscy dużo mówią, a jak przy chodzi co do czego to sprzedajemy. Mocarstwowe plany Zezola (ściągan…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Matri w Juve jest dlatego żeby jego laska była pokazywana na trybunach

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Mysterious: „ Tylko tu się pojawia pewien problem. Jeśli klub renomy Juve nie będzie chciał sprzedawać tych najlepszych (na których zasadzają się ci najlepsi) to nikt rozsądny ze światowego topu do Juve nie przyjdzie. Będzie się bał, że trzeba będzie wypełnić kontrakt do końca (coś vide Lewy w BVB) a jak wiadomo z niewolnika... Na takie zagrywki, że ja nic nie muszę a jedynie mogę to moga sobie pozwolić tylko i wyłącznie kluby z najwyższego czuba. Ruch w interesie musi być i jeszcze ani…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Mysterious: „ Ma ale jeszcze tylko jedno okienko Dlatego też nie pisałem o najbliższym lecie ale prawdopodobnie po ME. Choć fakt faktem Barca jak wody potrzebuje kogoś do środka pomocy kto umie grać w piłkę (Iniesta się chyba skończył- 0 bramek i 0 asyst mówi swoje) i Pogba byłby idealny. Co do kasy- Juve jeszcze nie jest na poziomie gigantów hiszpańskich, angielskich itp więc muszę sprzedawać (wiadomo za bardzo wysoką cenę)- jeszcze to nie jest klub, który może się postawić i nie sprze…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

niekoniecznie Pogba odejdzie. sprawa rozbija się o kasę jak zawsze. dobry wynik w LM,nowy sponsor od nowego sezonu. zyski ze stadiony coraz lepsze, miasteczko Juve wokół stadionu powoli powstaje. Juve wyznacza w tej chwili kierunek dla całej Serie A. jeżeli będą zyski za które będzie rozbudowywany skład to i sukcesy przyjdą. dlatego nie przesądzałbym jeszcze jego odejście. a po drugie Barca ma chyba zakaz transferowy? Roma? Roma się niepotrzebnie podpaliła słowami Garcii o zdobyciu mistrza. trze…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Zacząłem oglądać serieA i Juve w wieku 13-14 lat, wcześniej sie nie dało Wszyscy narzekaliśmy na Maxa i obrzucaliśmy go błotem, tak samo narzekaliśmy na zarząd. Pytanie tylko czemu? Prawda jest taka, że na Allegrim odbiła sie gorycz po tym co zrobił Conte. Zostawił nas i to jemu powinno sie "dostać". Plusem u Maxa jest też fakt, że potrafi zmieniać ustawienie podczas meczu i dobierać go idealnie pod przeciwnika. Wykupienie Pereyry to bardzo dobry ruch. Ma dopiero 24 lata i do…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

staż się nie liczy, tylko serce. jeśli jest czarno-białe to luks tu masz rację. psioczyliśmy (na dwóch największych stronach Juve) na Maxa ale coraz bardziej mnie chłopina przekonuje. o ile Conte był schematyczny i nie potrafił grać praktycznie inną taktyką niż 3-5-2 to Allegri potrafi ustawić zespół inaczej pod konkretnego przeciwnika. jest lepszym taktykiem niż Antonio,smutna prawda. ma może mniej charyzmy niż poprzednik ale widocznie ma taki styl. zespół się nie rozwalił, atmosfera w szatni c…