Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 447.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. biggrin.png biggrin.png biggrin.png Ogólnie to całą akcję znalezienia, koordynowania oraz pilnowania aktywek prowadził kolega. Co do starcia to klasyczny BFS ..... evil.png evil.png evil.png Tris rano napisał, że czekał na recki i matrix go dopadł. Pewno szo nie będzie, ale dok tam pokaźny. Ode mnie pozdrowienia dla całego sojuszu, dostawców dexu, i wszystkich znajomych którem cieknie ślina ......i walą głowami w klawiaturę dlaczego poszli spać. love.png love.png love.png love.png love.pn…
-
Witam. mam propozycję aby dla urozmaicenia serwerów losowo rozdawać u różne układy planety na których jest obcy lub piraci z mocą jak na expach ale niewidoczną ilością surowców. To urozmaici grę bo trzeba będzie na to lecieć a tym samym narażać się na kontry lub podstawki innych graczy . Zabawa byłaby ciekawa i ci którzy grają jako ecowcy lub generałowie mieli by możliwości takie jak odkrywcy .......expy pozostawić niezmienione żeby odkrywcy mieli jednak bonusa i byli cokolwiek opłacalni
-
gratulacje wlotu teraz poszukajcie czegoś większego bo wiem, że was stać na porządny stejk.
-
No nic trzeba coś w końcu napisać ..... po tym jak wczoraj spontan do ciasteczka z nadzieniem się nie udał postanowiłem dać sobie pauzę .......na kilka h no i tak w tym czasie na 6 gali przybywało planet i monów .....aż byłem w szoku i chyba wszyscy byliśmy ...... na wieczór przed snem postanowiłem polukać w układ i przeglądnąć aktywność Yodka i przy okazji Popskilla .....mr.Y palił się wszędzie ale zdziwiła mnie cisza u Popskilla .......poszły skany a jeden z ostatnich na mamuśce pokazał niezłe…
-
ty jesteś głupszy niż Cię zaprogramowano .......... Boże ....matka natura jak zobaczyła co zrobiła to się chyba powiesiła iii dlatego tak jedzie po klimacie teraz daj sobie na luz i nie komentuj masz takie jazdy jak ci co wciągają wszystko co jest sypkie daj w końcu jakieś dowód a jak nie to paś sobie swoje gąski.
-
orici a pod moimi co wpiszesz ?????? że ja kupuje od kupujących inusów ????? aaaaa zobacz ja na twoim koledze jak to powiadaz J.L PICARDZIE nie wymuszałem po prostu go zrobiłem. Liczę na wpis pod moimi stekami i argumenty jakie wystawisz ....tak anty kupuje około 5 paczek po 100 zł przez czas użytkowania konta nie mam vpn i thora.
-
dodam swoje 5 złociszów ........ jeżeli zostanę zezłomowany przez ciebie solo Yodek to jesteś fajter nad fajterami i wiem, że strateg z Ciebie przedni ...(ubić moją zapomnianą expę ) ....ALE jeżeli w tym złomie pomogą ci napakowane turecką anty, kupionymi kontami, naszpikowanymi puszhami i będącymi po kilka razy na banie kontami twoich sojuszników ( co jest tolerowane przez GO) to będziesz dla mnie takim zerem jak oni .......wybór należy do Ciebie. Nie rozmieniaj tego co tutaj sam własnymi rękam…
-
Cytat od Van Gogh: „JUMPER ja się nie tłumacze, tylko potwierdzam że starcie czyste, wiem, że to nie na rękę niektórym, co do reszty starć słyszałem że są za $$$ kupione, a chciałem uniknąc hejtu w tym temacie. I nie tłumaczę się bo nie mam z czego Biedroneczko kochana, odbiór mojej wiadomości przez Ciebie uświadcza mnie w przekonaniu że dobrze uczyniłem, pisząć - że starcie jest czyste. Yagodzianka vel Fever miło powitać oficjalnie na Uni :D. ” nie twierdzę, że kupione .............nawet pograt…
-
"wyjątkowo" to reszta starć to co ??? nikt nie mówi, że było coś kombinowane po co się tak szybko tłumaczyć jedziemy dalej orici dawaj ........graty yodek ładnie trafiłeś przetapiaj na eco obrońcy ....mniej tłumaczenia ...po co
-
no siadło ładnie muza obowiązkowo do odsłuchania ..... do końca na pełnej pi...mocy .... bo klasyk .... starcie w kategorii łatwych dzisaj chyba z 15 rw na inusach ugrałem idę spać bo juz miejsca na wózkach nie mam bo mógłbym tak dalej ....obrońcy spania dalej. no i ogniemu bo to ja go pejczem zmusiłem do pilnownia aktywek podczas gdy aj sobie wywoziłem miodek z fevera ( gorączki ) jagódka ....... czy jak zwał. ale była mała spina o 2 sek. hahahahahahahha. no ale takie cos tam powyżej wyszło idę…
-
gratulacje wlotu ....starcie palce lizać .....i dex ech daj po minimalu hahahahha ....szacun teraz przetapiaj na obronę najlepiej wr ciśnij dalej
-
Cytat od Poper: „Cytat od Toms150: „A ja nie gratuluje! Zobaczycie, jak wyklikam FSa Poperowi to sam polecę i Wam nawet nie powiem! ” Fsy są dla słabych ja nie robie więc nie ma co łapać:) O RW zdecyduje GO , nie kupuje tej bajki Panowie minęli się z powołaniem, aktorstwo mają we krwi! Poper ” Proszę Cię Poper Rycerzu Ogame ( Wielki Kanturze ) średnio co miesiąc banowany nie ośmieszaj się jeszcze bardziej ... w układzie gdzie był OLD I KAMYK zjedliście jednego gracza," piekny filmik sikam w majt…