Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 447.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wow graty ale wlot i ile sury posżło graty przetapiaj na ss obrońcy Wesołych Świąt
-
Witam. starcie to pokłosie udanych niedzielnych farmingów i kilku dni obserwacji 1. kolon do 8 gali (celem wywołania paniki i histerii u gracza podającego się za Patsa ale na moje to już nie był Pats .... bo by napisał na disco jak prosiłem w niedzielę kończącej telepkiem floty na 7 gale (o co mi chodziło). 2. fs w 7 gali o co mi chodziło bo tam było wiadomo na którego mona poleci. 3. konsultacje z ramkiem czy dobrze myślę. 4. potwierdzenie, że tak ( chyba). 5. obserwacja o której poleci fs - bo…
-
ST weszło tylko dlatego, że kolega z PIS dał znaka no i kaczor kazał posłać to posłałem......... wynik poniżej........ ciężka flota to magia. thx pavilus kawałek 4you youtube.com/watch?v=qPOTEs_yTJo Dnia 12-12-2020 20:53:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor JUMPER [OAU] ________________________________________________ Niszczyciel 62.640 Reaper 40.789 _________________________________________ Obrońca wojtermak [Sopranos] ________________________________________________ Mały transpor…
-
co ekipa to ekipa ........ atakierowi powodzenia w realu a obrońcom ....cisnijcie dalej może za rok dojedziecie top1 alkoholik z octans
-
wow gratulacje starcia .......a właściwie obrony. A po starciu jak to w każdym soju tradycyjne publiczne pranie brudów hehehheh oglądam starcia na tucana i jakoś nie widzę tutaj tych mega starć ze trony puszników ...a mieli drenować push konta jak to pisali wszędzie ...na razie widać wydrenowali swoje portfele. Oczywiście jak ktoś tam ma kasę to niech wydaje taki mamy klimat. Złomujcie dalej.
-
no i petardzioszka ktoś ma zabawę i jest zadowolony ktoś będzie miał udanego mikołaja, .........takie pytanie z boku on dla ciebie te sure z miesiąc zbierał i zwoził ??????? hehehehhehehe żarcik. A tak na poważnie gratualcje wlotu ......ogólnie taking everything into account to nieźle sie obłowiłeś a ilość pancków powala zaraz to ja zacznę przed Toba uciekać hahahhahahahahha.....przetapiaj na sondy i satelity obrońcy no cóż powodzenia na innym serwie i Wesołych Świąt.
-
graty ss acessssaaaa .......... przetapiaj na flotke najlepiej mtry obrońcy Wesołych Świąt
-
a sorki to tutaj miały być gratki