Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-144 z 144.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolega wyżej chyba nie srał dziś co ? Podejrzewam ze gdybym miał zatwardzenie i bym przeczytał tego posta wyzej na kiblu, momentalnie by ze mnie zleciało. Jaka kolwiek propozycja by ne padła zawsze bedzie zle zróbcie tych wszystkich uni które są 3 do 4 takich dużych skróćcie gale do 7 by był większy tłok i dziękuje. Dodatkowo do tego coś extra dla floty coś extra dla górników by żyło się wszystkim lepiej i żegnajcie
-
Cytat od Munio_Uni 1: „- brak ACS mi pasuje bo nie umiem nawet wysłać dobrze ataku na idlera i to na trzeźwo...ale nie wiem jak to podchodzi flociarzą ” Stary nie wiem jakiego grzyba zjadłeś ale musiał byc konkretny obawiam się że tak dowaliłeś do pieca że zgasło i w teamowy salonie jest zimno Cytat od Munio_Uni 1: „Whisky - jeżeli będzie 70% debrisu i złom z obrony to nie wiem czy znajdziecie jakąkolwiek obronę do złomowania na takim uni. ” Stary to powiedz mi tak szczerze jaka siła wjedzie w t…
-
Cytat od FILU: „Przejście z całym sojuszem na wybrane uni brane były by pod uwagę regulacje speedów bo kto emigruje ten się przystosowuje a ze słabszego na mocniejsze uni bez problemów a z mocniejszego na słabsze tylko jak GA się zgodzi i widzi równowagę sojuszu do uni. ” 1wsza wypowiedz baaaardzo senswona Tylko kukałem z ciekawości, ta obernionie to jest pustynia xd Cytat od theARTur: „...a może skoro nie ma informacji dotyczącej konfiguracji nowego uni u nas nasz Team negocjuje warunki ? ” Tak…
-
Tyle że tak gra serio ale wymiera Koszt Fsa na quantum w układzie na stacje kosztuje ponad 100kk grający flota wiedzą co to znaczy...... gdzie chcesz np: nie wiem zrobic podstawkę 10 us 720k pc to 100kk, aż grac sie odechciewa ale zostaly gsy . Niestety coraz wiecej graczy ma U i zapomina o kontac co za tym idzie duuuzo graczy używa powiadomień oraz innych pierdołków bo jak by to powiedzieć idealny przykład z piątku na sobote : poleciał skan w miejsce x okolo 4 rano, 15 godzin później flota stał…