Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 144.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Tronar: „no ale jak sie ma kase i anty to sie juz jest top1 zaraz po starcie serwera. Widziałem to więc nie zaprzeczajcie. ” Ja nie pakuje w te gre Kasy Jedynie co to Geologa mam kupionego nic pozatym XD. I gram sobie żmudnie i kula sure A jesli druga część z tym że to widziałeś , masz na myśli spice ? Tte dzbanki tam nie ogarniają wogóle ja kulam dex dla Pla i Brunci i za to dexy stawiam by mieli za co latać
-
Kiedyś napisałem Zróbcie mi z Brunicią te przysługę i zezłomujcie tego zajceva czy jak mu tam , i ku mojemu zdziwieniu życzenie bożonarodzeniowe się spełniło wcześniej Gratsy Pl Ty jak hukniesz to z grubej rury Zastanawiam się gdzie Bruncia była w Tym starciu A i wyjaśniłeś xd FOR THE HORD !!:D gul'dan - mroczne portale te sprawy ahahahahaha
-
ja mam pytanie jak działa ta funkcja u Handlarza co możesz uzupełnić surowce xsmile.gif Przykład nie wiem mam magazyn deu na 20 poziomie i co jest funkcja uzupełnij o 50 % a co oznacza funkcja uzupełnij o 10M? ZA 2.5KK ANTY Dokładnie chodzi o to bo nie wiem czy dobrze rozumiem : Uzupełnij o 10 kk za 2.5kk anty ?
-
[ciach] Gz Starcia bo Cieszy oczko a 431 poszło ..... Ev odbuduje Moderator Neferet:Komentarz do usuniętego cytatu ciachnięty