Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 144.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To chyba chodzi o to : - Dotyk_Proboszcza22.02.2018 21:45:03 dawaj złaź z U xd - Maxi23.02.2018 11:46:59 Zejdę jak po gadasz z moim tatą bym miał. Więcej czasu Na latanie
-
Wszystko fajnie Si Maxiu ale 22 mogłeś zejść z U nie zrobileś tego więc pytanie mam do graczy z SG-UF: czy jako sojusz DBR możemy sie podłaczyć od następnego Tyg ? powaszej stronie oczywiście? muszę coś floty postawić bo Dt nie będę latać Albo nie poczkeam aż maxiu skonczy z wami wojenkęXD
-
Zrobiłeś wojnę a siedzisz na U ?
-
Gratsy Bruncia ! Dobra niech stracę Pl też Mam nadzieję że nie masz focha za dex z Q , linka nie dostałem aż dziwne hehe Pl wiesz najwięcej zawsze do powiedzenia mają Ci których prostata uciska i nic z Tym zrobic nie można. Każdym złomem pokazujecie to jak sobie sprzątacie ich tu ale to miłe Gratsy dla Was
-
youtube.com/watch?v=NrLkTZrPZA4
-
Po Przeczytaniu tego : Cytat od Adam525: „Nie znam uni ani was tak tylko obserwuje jako osoba trzecia. Nie rozumiem waszego zachowania, czym jest ono wywołane. Chłop prosi o recki, a już wcześniej szykujecie się na niego . Pożyczając mu recki wypadałoby oddać złom no chyba że macie inne realia i jak ktoś pożycza recki to mu się złomu nie oddaje. Nawet jeśli pisał o recki to trzeba było odmówić lub napisać że na wylocie ... Pożyczając recki dajesz mu taką gwarancję, że zawieracie taki jakby sojus…
-
@Malenkaa to taka relaksacyjna To też taka relaksacyjna, posłuchaj tego , ja mam słuchawki takie konkretniejsze to poprostu wbija w łózko. Zamykam oczy i mnie nie ma youtube.com/watch?v=UBZnYll0dR4