Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 67.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Człowieku, dwa dni latałem i wszystkich nie HRABIÓW , ale zacnych człeków , w tym lordow, consulów , vice consulów, kingów, engenierów, directorow, senatorów, capitanów, senatorów, tyranów, constabli,commanderów, princessy,viceregentów,monciuszy, i wielu innych. Więc jak uważasz nas za nobki, to zdradz tajemnice, czekamy, gdzie to poleciałes. Edit: Zapomniałbym, gratki potomstwa oczywiscie.
-
gratuluje wyczucia, tu na usta normalnie pcha sie takie przysłowie , ze taki jeden to ma zawsze szczescie niepowiem, tez cos z torta podjadłem (xxx) recyklerów ma całkowitą ładowność równą x.000.000. Na polu zniszczeń xxx znajduje się 13.757.000 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Flota odzyskała 13.757.000 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
-
ojjj faza, ale dałes ciała, , ładna ta fryzura przynajmniej ?? atakierom gratki oczywiscie,
-
To była taka nieoficjalna wizytacja na szczycie. Dnia 07-08-2018 następujące strony spotkały się w gabinecie u prezesa : e289ecf8-2577-41fb-afdd-3178572b96fb.jpg Agresor Nahzehrer [S-G] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 5.000 _________________________________________ Agresor ponczo [S-G] ________________________________________________ Niszczyciel 159 Okręt wojenny 1.569 Pancernik 577 _________________________________________ kaczy%C5%84ski_w_szpitalu_w…
-
Witam. W zasadzie nie wstawiam RW tu już od bardzo dawna, ale to jest specjalne z dwóch powodów. Mianowicie , mało się tu ostatnio dzieje , oraz śmieszna akcja sojuszu, Top One , KoJotów, czy jak im tam. Przejdę do tego jak do starcia doszło. Otóż obserwowałem Lukasza kilka dni i w zasadzie czekałem na moment, gdy nie odbierze FSa, tak też się stało dzisiaj chyba, bo zastałem moon na minutkach i z flotką. Jednak problem polegał na tym, że akurat podróżowałem sobie moim 460 konnym wehikułem po us…
-
Aż się wpiszę, bo szczególnie brak mi sympatii do Barrego. Denewuje mnie u niego to, że dostał topową flotke, wychodowaną na początku uni, a teraz z niego taki fifa rafa, Co to ja niejestem Barry, latam, strasze, złomuje, hoho, hahaha, zachwytom na forum niema konca. A tu w przypadku wtopy spowodowanej pewnośćią siebie, [ciach]. Bravo privat. Mimo nieduzych rozmiarow starcia, ukazała sie prawdziwa natura Barrego. Super Moderator Ruda:porównanie trochę nie na miejscu, mniam
-
Cytat od Selevan: „Już się tak nie podlizujcie. A przeciwnik na 99% jest legalny. Jakieś 5 dni temu zaatakował kogoś z naszego sojuszu, i pamiętam później nasze skany (właśnie wtedy budował satki), i krótką rozmowę z nim. Wydawał się normalnym graczem, jak dla mnie żadnej podpuchy nie ma. ” Mówisz normalny gracz ?? Dlamnie lama. Po pierwsze po co mu juz GS, a po drugie skoro zbadał grawitony to kasuje satki. Lama , albo ........